Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (2023)

Mikä on aurinkovoimapankki?

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (1)AurinkoenergiaVirtapankkion kannettavan erikoisversiolatausasemia.Nämä langattomat laitteet voidaan ladata verkkovirtalähteestä riippumatta. Siksi ne tulevat pääasiassa pitkien kanssaOutdoor Touringkäytettäväksi ja matkoilla, joissa et muuten voi ladata matkapuhelimen akkua.

Tarpeistasi riippuen voit valitaAurinkoTehopankithieman enemmän tai vähemmän kapasiteettia. Nämä laitteet lataavat itsensä aurinkokennojen kauttapäivänvalopäällä. Riippuen siitä, pidätkö sitä auringonsäteiden suunnassa vai kiinnitätkö sen esimerkiksi reppuun kiinnittämättä huomiota suuntaukseenlataaminenhieman vahvempi tai vähemmän.

Pienen kokonsa ansiosta SolarTehopankitalkaenTesti 2023helppo kuljettaa. Jos akku älypuhelimesta taiTablettion ladattava, liität vain mobiililaitteen kannettavaan akkuun ja virta riittää taas.

Aurinkovoimapankkien vastinetta rahalle -kaavio

jaa kaavio

Voit jakaa päivittäin päivitettävän kaavion verkkosivullesi tällä koodilla:Upotuskoodi on kopioitu leikepöydälle

Miten aurinkovoimapankki toimii?

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (2)AurinkoenergiaVirtapankkitoimii aurinkopaneelien kanssa, jotka tekevät senauringonvalo energiaksimuuntaa. Tämä tekee testin aurinkopankeista soveltuvia mobiilikäyttöön, koska niitä voidaan ladata monissa eri paikoissa, myös verkkovirrasta poissa. Mukaan ottamasi älypuhelimet, GPS-järjestelmät, satelliittinavigaattorit tai tabletit voidaan tarvittaessa ladata ladatulla aurinkovoimapankilla.

Usein kyse onhybridivoimapankit, jotka voivat myös ottaa sähkönsä pistorasiasta. Riippuu aurinkomoduulin suorituskyvystä ja aurinkopaneelin kokonaiskapasiteetistaVirtapankkialkaenTestatalataus kestää hieman kauemmin tai lyhyemmin. Aurinkovoimapankkien testin voittajat on usein varustettu näytöllä, joka ilmoittaa käyttäjälle jäljellä olevista tehopankeistaEnergiaatiedotettu. Kaksi yksittäistä on myös hyödyllistäusb-portit,jotka mahdollistavat kahden mobiililaitteen lataamisen samanaikaisesti. Kytkimellä,latausprosessialoita tai lopeta halutessasi.

Aurinkovoimapankkien kanssaulkokäyttöönNämä ovat laitteita, joissa on vedenpitävä kotelo. Joissakin näistä malleista on integroitutaskulamppu, kutenlisätoimintovoi olla erittäin hyödyllistä. Se ei siis ole vain käytännöllinen laturi, joka tarjoaa samanlaisia ​​etuja kuin vara-akku, vaan myös mobiililaturiaidserilaisiin tehtäviin.

Edut ja käyttöalueet

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (3)Aurinkovoimapankkien edut näkyvät erityisen selvästi niiden käytössäAurinkoenergiaa.Sinun ei tarvitse maksaa sähköstä etkä ole sen varassaVirtalähdeneuvoi katsoessaan sen aurinkoaVirtapankkihaluavat veloittaa. Laite latautuuriippumatonenergialla heti, kun se imee päivänvalon. Jos aiot ladata mahdollisimman nopeasti, sinun tulee sijoittaa aurinkokenno siihenauringonvalovälittää viestin.

Erityisesti ulkoiluun, kutenvaellusretkiäaurinkolaturit sopivat hyvin. Ne ovat tavallaan pieni virtalähde ja varmistavat, että älypuhelimen akun varaus ei laske täysin.Hätätilanteessalataat mobiililaitteesi virtapankin avulla, ja tämä voidaan tehdäAuringon säteetveloitetaan uudelleen.

Testissäaurinkovoimapankeista osoittaa, että luotettavatMonipuoliset latausasematmyös kaukanasivilisaatioantaa energiaa. Edut eivät kuitenkaan rajoitu virtalähteeseen. Tähän lisätään vankan veden- ja iskunkestävät ominaisuudetOutdoor-Powerbanks.Pienen kokonsa ansiosta ne tuskin vievät tilaa ja osan voi laittaa jopa housujen taskuun. Lisäksi aurinkovoimapankit alkaenVertaileva testi 2023miellyttävällä ja trendikkäällä muotoilullaan.

Yksityisiltä tuleville taiviralliset syytJos matkustat paljon, luotettava aurinkovoimapankki on myös hyvä idea. Varsinkin jos lähdet mukaanmobiililaitteettöissä, joissa energiankulutus on vähäinen, aurinkoenergialla toimivat akun latausasemat ovat täysin riittävät. Tehopankkien pitäisi kuitenkin olla yksikapasiteettiavähintään 2000 mAh, muuten se riittääEsityspois päältä ylläpitääksesi akun varausta, ei lataamaan.

Pienille akuille aurinkovoimapankit ovat yksifiksu ratkaisu.Varsinkin laitteet, joissa on taitettavaAurinkopaneelitosoittautuvat erittäin tehokkaiksi voimanlähteiksi. Avaamallaaurinkopaneelitenemmän aurinkoenergiaa imeytyy, koska kokonaispinta-ala kasvaa valtavasti. Siitä huolimatta laitteet tuskin vievät enempää tilaa, jos käytät niitäKuljetustaittuu taas ylös.

Koko ja kapasiteettiAurinkoVirtapankkivoidaan valita vastaamaan mukanasi olevia mobiililaitteita. Koska virtapankki on eräänlainen puskurimuisti, älypuhelin taiE-kirjalukijalataa jopa silloin, kun on jo pimeää tai kun on aPilviätyöntää auringon eteen. Mitä suurempi aurinkopaneelien pinta-ala, sitä nopeammin tehopankki latautuu. Lisäksi aurinkovoimapankkien tehokkaat testivoittajat eivät ole sellaisiasäästä riippuenkuten hieman heikommat mallit. Tällaisen tehopankin tuellaSähkölaitteetainakin useita päiviä.

Ennen aurinkopankkien aikoja piti olla vahva tien päällärajoittaaja jokainenvirtalähdeKäytä mobiililaitteiden lataamiseen. Kaikkimatkatovereitahalusi päästä käsiksi auton virtaliitäntään. Älypuhelimien käyttöä on rajoitettu niin paljon kuin mahdollistaakkupakettiei rasita liikaa. Joten tunsit olevasi kaukana modernistaSivilisaatio,ajassa taaksepäin, niin sanotusti. AurinkoTehopankittuoda sähköä paikkoihin, joissa ei todellisuudessa ole sähköverkkoa.

Niin myösmatkoja maaseudulletulla turvallisemmaksi ja mukavammaksi. Älypuhelin voi loppujen lopuksi olla luotettava kumppani vain, jos se on edelleen täynnäakkupakettion. Joten se ei ole ongelma Internetissä seuraavan jälkeenEläkeetsiäksesi, määrittääksesi oman sijaintisi tai soittaaksesi jollekin. VaikkaAkkutelineasteittain vähenee, ei ole syytä paniikkiin.

Stiftung Warentestin tehopankkitesti

Stiftung Warentest on 2022Tehopankit testattiin 10-100 euron välillä, joiden nettokapasiteetti on jompikumpi10 000 mAh tai 20 000 mAh. Plussat: Jokainen malli pystyy lataamaan puhelimia ja tabletteja, muttamyös kannettavat tietokoneet. Tätä varten tarvitset kuitenkin aUSB-C-liitäntäolla saatavilla. Latausnopeudessa ja varastoidussa energiassa oli suuria eroja.Parhaat 20 000 mAh:n tehopankit tuovat sen 67 tai 68 wattiin, kun taas pahimmassa on vain 54 wattia 20 000 mAh: sta huolimatta.

Aurinkovoimapankkeja ei otettu mukaan Stiftung Warentest -testiin. Testin voittajilla on kuitenkin valikoimassaan myös aurinkotuotteita.

Power bank -testin voittaja Stiftung Warentest 2022:ssa

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (4)Ne olivat täysin vakuuttaviaConrad Voltcraft Powerbank WPB-10000jaHama PowerPack PD10-HD ja 10 000 mAh. Haman tehopankki oli jo aiemminÖko-Testin testaushyvin leikattu. Hamalla on myös aurinkovoimapankkiHama "Solar" akku 3000 mAh.

Noin 30 euron Stiftung Warentestin tehopankkitestin voittaja maksaa vain puolet Samsungin tehopankista ja tarjoaa saman suorituskyvyn. Ainoa hyötySamsung Induktiivinen Powerbank 10 000 mAh EB-U3300noin 60 eurolla on, että Samsung tukee myös induktiivista latausta.

20 000 mAh:n laitteet näyttivät myös: Amazon Basics (malliAmazon Basics 20,100 mAh SUN-G-305) on yhtä voimakas kuinAnker PowerCore Essential 20.000 PD. Molemmat merkit suoriutuivat testissä hyvin. Amazon Basicsilla ei ole tällä hetkellä aurinkomallia. Anchor tarjoaaPowerCore Solar 20.000an.

NDR:n aurinkovoimapankin käytännön testi

Kesäkuussa 2019 tv-kanava johtiNDRaurinkovoimapankin käytännön testi 4 tuotteella. Hinnat liikkuivat10-90 euroa.

Tavoitteena oli ladata tyhjä älypuhelin. Tätä tarkoitusta varten kaikkia aurinkolatureita ladattiin avoimen taivaan alla auringossa 5 tuntia ja säädettiin uudelleen tunnin välein parhaan mahdollisen auringonsäteilyn saamiseksi.

Testattiin:

Solar Powerbank Lidl Silver Crest

Solar Powerbank Blavor

Hilucky Solar Power Bank

Aurinkovoimapankki Biolite aurinkopaneeli 5+

Nopeimmin ladattuSolar Powerbank Biolite 5+.Virtapankki latautui täyteen jo 70 minuutin kuluttua, mutta valitettavasti se onnistui lataamaan tyhjän älypuhelimen vain 23%. Tämä on tietysti huono tulos erittäin korkeaan hintaan.

Aurinkovoimapankkiasiantuntijalla oli tämäMichael Link(Toimittajac't-lehteä) on jo odotettu. Akku on liian pieni.

VuonnaSolar Powerbank BlavorjaSolar Powerbank Silver Crest5 tuntia latausaikaa ei ilmeisesti ollut tarpeeksi. Ei riittänyt edes älypuhelimen käynnistäminen tai sen käynnistäminen hyvin lyhyeksi ajaksi, eikä sitä sitten voinut käyttää. Valmistajat kirjoittivat sitten NDR:lle, että se tarvitsee 11–22 tuntia täydellistä auringonvaloa.

KuoleHilucky Solar Power Bankoli testin toiseksi kallein malli. Sen kapasiteetti on 24 000 mAh ja se avautuu Din A4 -kokoon. Viiden tunnin auringossa latauksen jälkeen tyhjä älypuhelin voitiin ladata 70 prosenttiin 70 minuutissa.

Thetestin voittajaja myösRahan arvoon siisHilucky Solar Power Bank.

Powerbankin asiantuntija suositteleeaurinkovoimapankin omistajat, tämälataaminen kotona sähkölläjaAurinkopaneeli vain lisäosana tien päälläkäyttää. Näin varmistetaan, että tehopankki pysyy täyteen ladattuna. Monet laitteet ovat vielä liian heikkoja lataamaan aurinkovoimalla vain tyhjää tehopankkia, kuten käytännön aurinkovoimapankkitesti osoitti.

Mihin aurinkovoimapankki on tarkoitettu?

Pidemmät käyttöajat laitteillesi

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (5)Ensinnäkin tämä on tietysti myös hyvin klassinen tehopankki. Toisin sanoen se on eräänlainen ulkoinen akku, joka voi olla mukanasi milloin tahansa ja missä tahansa ja jolla on mahdollisuus täyttää loppulaitteesi sisäänrakennettu akku tarvittavalla energialla ja näin varmistaa, että sinunÄlypuhelin tai tablettitaas tavalliseen tapaan jakäyttää ilman rajoituksiavoi. Yhteys älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen tehdään yleensä USB-kaapelilla, joka joko on joissakin malleissa jo tiukasti ankkuroitu virtapankkiin tai jota joudut käyttämään ja käyttämään erikseen joissakin malleissa.

Voit sitten ladata virtapankissa olevan integroidun akun helposti kotona pistorasiassa tai tietokoneella, jolloin se on aina suoraan käytettävissäsi. Modernin tekniikan ansiosta integroidut ladattavat akut pitävät latauksen erittäin pitkän ajan, joten ei ole ongelma, jos et käytä aurinkopankkiasi pidempään aikaan. Kevyen painon ja pienen koon ansiosta useimmat malliterittäin hyvä kuljetukseenja heillekäyttää tien päälläsopivat, nämä löytävät usein jopa hyvän ja turvallisen paikan takin taskussa, joten ne ovat pysyvä ja käytännöllinen kumppani. Tämä on siis yleinen määritelmä tehopankille.

Erityisessä versiossaAurinkovoimapankkiMutta toiminnallisuus menee paljon pidemmälle, koska tässä on toinen käytännöllinen ja hyödyllinen tekijä. Sitten tässä yksiLadataSisäänrakennetun akun käyttö ei ole mahdollista vain pistorasian ja latauskaapelin avulla, vaan sinulla on myös toinen käytännöllinen vaihtoehto. Tämä toimiikäyttämällä sisäänrakennettua aurinkoteknologiaa, jonka saatat olla jo tuttu muiden alueiden arjesta.

Sopivat moduulit asennetaan sitten suoraan virtapankkiin ja voit käyttää niitä lisäenergian tuottamiseen sekä virtapankissa että mobiililaitteessasi. Tämä toimii sitten uudelleen kauttaSonnetai siitäpäivänvalo. Aurinkoenergiapankin avulla tämä kerätään moduulien kautta ja muunnetaan sitten energiaksi, joka on sitten taas käytettävissä sisäänrakennetussa akussa akun tai taulutietokoneen lataamista varten. Tämä tapahtuu yleensä täysin automaattisesti ja toimii periaatteessa erittäin hyvin, kuten power bank -testi osoittaa uudestaan ​​​​ja uudestaan.

Millaisia ​​aurinkopankkeja on olemassa?

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (6)Aurinkovoimapankit ovat saatavilla yksinkertaisina ja sisäänrakennetuinaparannetut versiotsaatavilla. Kompakteissa laitteissa käytetyt aurinkokennot kattavat vain pienen alueen, joten tehopankin lataaminen ja myöhemmin mobiiliakkujen lataaminen vie paljon aikaaVäiteota. Suorituskyvyn parantamiseksiValmistajakehittänyt taitettavat aurinkovoimapankit. Tässä latausaika lyhenee valtavasti. VuonnaVertailupieneen malliin, jonka täyteen latautuminen kestää usein 30–100 tuntia, taitettavat mallit vaativatSolargerätevain noin 20 tuntia siihen.

Voit päätellä suoritustiedoista, ovatko ne aitojavoimalaitoksiatai vakiolaitteita. AurinkoPower bank testin voittajajoskus jopa 10 000 mAh. Tämä voi toimia vain taitettavan rakenteen kanssa.

Edelleenerotaurinkopankkien kanssa heijastuu laitteen todelliseen kokoon, mikä vaikuttaa painoon ja liikkuvuuteen. Lisäksi jotkut mallit laajennettavissaaurinkopaneelitsaatavilla. Tämä on myös fiksu idea lisätä kapasiteettiaLaturioptimoida. MiesparitLiitä vain lisää aurinkopaneeleja virtapankkiin ja saat enemmän aurinkoenergiaa.

KuoleEdutaurinkovoimapankit viittaavat kaikkiin tyyppeihin:

 • mobiili virtalähde pienille laitteille, myös verkkovirrasta poissa
 • Päivänvalo riittää lataamiseen kapasiteetista riippuen
 • Puskurivarasto mahdollistaa kuorman hakemisen myöhemmin
 • kompakti muoto ja kevyt paino

KuoleHaitataurinkovoimapankeista:

 • rajoitettu kapasiteetti
 • suhteellisen pitkä latausaika

Millaiset liitännät hyvässä aurinkopankissa pitäisi olla?

Virtapankkeja käytetään enimmäkseen älypuhelimissa

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (7)Eiedistymistäovat saatavilla myös sisäänrakennettujen akkujen alueella. Sisäänrakennetut mallit ovat yleensä samalla tasolla kuin muutama vuosi sittenkäytettypitäisi olla. Vaikka ei olekaan yllättävää, että kohtuullisella käytöllä pääset läpi päivästä ja sisäänrakennetun suorituskyvynparistotpitäisi riittää yhdeksi päiväksi, mutta on joitain poikkeuksia. Muun muassa sisäänrakennettujen rajat saavutetaan erittäin nopeastiparistot,jos käytät paljon omaa älypuhelintasoittaa,ehkä sitten täytyy navigoida vielä muutama tunti samaan aikaan ja ehkä myös haluta pelata yksi tai kaksi kierrosta, niin sisäänrakennettu akku voi tehdä paljonnopeastitulla yhdeksi.

Mutta tässäkin moderniTekniikkakäytännöllinen ja nopea ratkaisu on jälleen käytettävissäsi. Suurin ongelma tässä on tietysti se, että saat sitten nopeasti uudelleen energiaaakkupakettisinun on huolehdittava ennen älypuhelimen tai tabletin käyttöäuudelleenkäyttövoi. Yleensä tämä toimii yksinkertaisesti käytännöllisen pistorasian kanssa. Mutta mitä teet, kun olet liikkeellä eikä sinulla ole täällä ilmaista myyntipistettäHävittäminenomistaa? Koska tässä tapauksessa on paljon vaikeampaa saada tarvitsemaasi energiaa omaan käyttöönÄlypuhelinsaada. Mutta tähän on myös hyvä ja moderni ratkaisu: aurinkoVirtapankki.

Sinulla saattaa jo olla voimapankki menneisyydestävuottatietää varsin hyvin. Monet tämän päivän malleista ovat kaikkea muuta kuin uusia, eivätkä varmasti yhtäänInnovaatio.Periaate on niin yksinkertainen kuin nerokas, ja se esitellään lyhyesti alla.

Aurinkovoimapankki on pohjimmiltaan vain ulkoinen akku, jonka avulla voit ladata älypuhelimen sisäänrakennetun akun ja tuottaa siten tarvittavan energian uudelleen.

Tämä toimii yleensä täysinyksinkertaisesti,yhdistämällä älypuhelimen älypuhelimeen USB-kaapelilla. Yleensä latausprosessi alkaa sitten täysin automaattisesti, ja sinun on tehtävä tämä täälläei mitäänlisätiedot. Pienen koon ansiosta aSovelluserittäin turvallinen, helppo ja mukava sinulle.

Suorituskyky, optiikka ja käyttöliittymät

Mukanaerottaamarkkinoiden nykyaikaiset tehopankit eroavat monista olennaisista kohdista, kuten tehopankkitesti todistaa. Mutta sekään ei tee valinnasta helppoa, koska niitä on niin paljonmuunnelmiaeri ominaisuuksia ovat täälläperiaatteessakäytettävissäsi. Erittäin tärkeä seikka ei kuitenkaan liity suorituskykyyn eikä optiikkaan, vaan yksinkertaisesti sisäänrakennetuihin liitäntöihin jakäyttöliittymät.

Missä tällä hetkellämonipuolisinMarkkinoilla on edustettuna laitteita eri standardeilla, mutta tämä on erittäin tärkeää, jotta voit lopulta käyttää uutta aurinkopankkiasi ollenkaan. monetIhmisetsitten nappaa ensimmäinen ja parasVariantti,joita markkinoilta löytyy. Tästä puolestaan ​​voi nopeasti muodostua merkittävä ongelma, kun uutta tehopankkia tarvitaanYhteysei tarjoa, koska kaapeli on asennettu suoraan tähän.

Olenjärkevintäjuuri tänään, kun päätät aurinkovoimapankin, jota voit käyttää ja käyttää yleisesti. Tämän tekee mahdolliseksi se, että sinun tarvitsee vain liittää oma virtapankki käytettyyn virtapankkiinKaapeliyhdistä ja käytä sitä sitten. Toisaalta täytyy pitää mielessä, että toisaalta oma kaapeli pitää olla aina mukanamuutSivu on täten sellaisen kauttaMallivarmistaa aina, että sinulla on optimaalinen yhteensopivuus.

Näin aurinkovoimapankit testataan

Aurinkovoimapankkien testissä erilaisiakäyttöalueetja rasituksia tarkastellaan tarkemmin. Themahdollisia ostajiavoi käyttää alla kuvattua menetelmäätestikriteeritota selvää, mihin sinun tulee erityisesti kiinnittää huomiota, jos haluat ostaa tällaisen aurinkopankin ja käyttää sitä oikein. Jotkut ominaisuudet koskevat ensisijaisestisuorituskykytiedot,toiset viittaavat mukavuuteen jaYmpäristöolosuhteet.

suorituskykyä ja jännitystä

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (8)Aurinkovoimapankkien jännitetiedot tarjoavatperustavartenyleinen suoritus.Erityyppiset laturit voivatJännitys5, 7 tai 12 volttia. Älypuhelimien lataamiseen riittää yleensä 5 volttia 1-2,5 ampeerin perusteella. Jos sinulla on suurempia mobiililaitteita, kuten aKannettava tietokonehaluat veloittaa, pitäisilaturion 12 voltin jännite. Korkeampi jännite mahdollistaa useiden laitteiden lataamisen samanaikaisesti ilman aurinkovoimapankkiaheikkouksianäyttää.

Esitys on muodossakapasiteettianäytetään ja mitataan milliampeeritunteina (mAh). Korkea arvo osoittaa, että aurinkovoimapankki tuottaa vastaavan määrän energiaa. Erisuoritusluokatvoidaan asettaa esimerkiksi arvoon 5 000, 10 000, 15 000 tai yli 20 000 mAh.

Latausnopeus

Latausnopeus on lähelläkapasiteettiayhdistetty. On suositeltavaa käyttää virtapankkia, jonka kapasiteetti on vähintään kaksi kertaa ladattavan laitteen kapasiteetti. Kuitenkin se onaurinkopaneelisuhteellisen pieni, kun taas akkuVirtapankkitulee olla mahdollisimman suuri.

Siksi lataaminen voi kestää hieman kauemmin, vaikka laittaisit laitteen laitteeseenauringonvalopitää. Jos sinulla on mahdollisuus käyttää virtapankkia aVirtalähdemuodostaaksesi yhteyden, sinun tulee tarttua tähän tilaisuuteen, koska se toimii näinLadatapaljon nopeampi,

Kuinka paljon aikaa siihen oikeastaan ​​ontäydellinen latausvaaditaan, voi vain ollakäytännön käyttöäpäättänyt. Vahvallaaltistuminen auringolle10 000 mAh:n tehopankin lataaminen kestää noin päivän. On mahdollista, että tämä aika lyhenee, jos kiinnität huomiota optimaaliseen sijaintiin suhteessa aurinkoon, mutta tämä ei ole aina mahdollista liikkuessasi. NopealataaminenTämä toimii kuitenkin vain, josaurinkokennotovat riittävän suuria. Siksitaitettavat aurinkovoimapankitselvästi testin voittajat latausnopeuden suhteen. Sitä vastoin pienemmät aurinkokennot luovat vain valumavarauksen tai syttyvät vain hätätilanteessaTehtävä.Niiden lataaminen täyteen kestää useita päiviä.

Muoto

Pieni muoto aurinkovoimapankille tarkoittaa vastaavaakevyt paino.Tämä on hänelleulkokäyttöönratkaiseva seikka, loppujen lopuksi et halua kantaa liikaa mukanasi. Suunnittelusta riippuen sinun ei tarvitse tulla ilman suurempaa paneelialuetta, koska kokoontaitettavia moduuleja käytetäänvaelluslevitetty repun päälle, tarvitaan sisääntaitettu tilamutta tuskin yhtään tilaa.

Taitettava tai ei

Kuolepienet aurinkovoimapankitilman taitettavia paneeleja voi vainimevät vähän aurinkoenergiaaja niiden tehokapasiteetti on vastaavasti pieni. Vastineeksi ne osoittautuvat erityisen kestäviksi. Taitettavat mallit ovat ominaisia ​​huomattavasti vahvempikapasiteettiaja ovat vastaavasti luotettavia. Sen kanssa sinun onälypuhelimen käyttöäälä rajoita liikaa.

Kestävyys

Tietenkin niiden on oltava ulkokäyttöön sopivia, aurinkovoimapankit alkaenTesti 2023. Aurinkopaneelit on usein ommeltu suojaavaan polyesterikankaaseen, jokasäänkestävyystakaa. Käytännölliset aurinkopankit ovat vastaavasti kestäviäulkoalue.Turvavarusteet tekevät laitteista vedenpitäviä ja kestäviä erilaisille vaikutuksille. Yleensä niillä on suojausoikosulkujaYlikuormitus.

Pienillä laitteilla sitä ei olejoustavuuskysyi, mutta niiden pitäisi olla iskunkestäviä. He haluavat olla ripustettuina reppuun, jossa he voivat heilua edestakaisin. Suuremmat mallit ulkoisellaaurinkopaneelikuljetetaan eri tavalla eivätkä ole yhtä jäykkiä. On tärkeää varmistaa, että aurinkokennot eivät ole lasia.KestävämpiMateriaalit osoittautuvat suoriksiUlkoiluhuomattavasti kestävämpi.

Linnoitus

Riippuurakentaminenaurinkovoimapankeista ja käyttöalueestaliiteolla tarpeen. Voit kiinnittää mobiiliakun esimerkiksi reppuun, takkiin tai polkupyörään. Kun pidät tauon, kohdista virtapankki aurinkopaneelin kanssa aurinkoa kohti. AvullaSilmukat, karabiinitja vastaaviakiinnikkeetlaitteet voidaan kiinnittää turvallisesti. Joten niitä ei voi menettää niin nopeasti tai jatkuvasti jotain muuta vastaanMatkatavaratkolahtaa.

Liitännät

Aurinkovoimapankit alkaenTestataniillä on usein useita yhteyksiä. Oletuksena sellaisen pitäisi ehdottomasti ollaUSB-porttiolla läsnä ja usein niitä on jopa lisääMicro USB -liitännät.Nämä helpottavat älypuhelimen ja mahdollisesti myös tabletin tai GPS-lähettimen lataamista. Theulostulojännitevähintään 5 voltin jännitteellä varmistaa, että aurinkopankki toimii kaikillaUSB-laitteetvoidaan kytkeä. Jos sellaisen haluatyhteensopivuusJos tätä ei voida taata, saatat tarvita lisäkaapeleita tai yleiskaapeleitasovitinsarja,joka vastaa olemassa olevia yhteyksiä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon aurinkopankkia ostaessa?

Ketkä käsittelevättoiminnallisuuttaJos olet kiireinen ja harkitset tällaisen laitteen ostamista, sinun tulee pitää tärkeät tiedot mielessä ja erityisesti tulevaisuuskäyttötarkoitusÄlä unohda. Lisäksi tehopankin suorituskyky ei saa olla liian alhainen. Tämä tarkoittaa, että aurinkopaneeli ei saa olla liian pieni. Vuonnaoptimaalinen tapauson laitteen koko pintaaurinkopaneelitvarustettu tai se on taitettava malli.

Koon lisäksikokonaislaatutarkastettavasta paneelista. Edullisten laitteiden tapauksessa aurinkomoduulit jättävät usein paljon toivomisen varaa, joten kannattaa valita laadukkaampi tuote. Laatu on muun muassatehoatunnistaa. Jos tarkkoja tietoja ei oleJännitesiellä on otettava huomioon, että valmistaja ei ole vakava.

On tärkeää, että aurinkovoimapankkiTestataniiden ominaisuudessa vallitseviensovellusalueon sovitettu. Sinun on siis mietittävä tilanteita ja kuinka usein haluat käyttää tehopankkia ennen ostopäätöksen tekemistä. Näin hankit oikeatmitatmäärittää. Liitäntöjen tulee myös olla omiatarpeisiinsopii eli aurinkoenergiapankilla ladattuihin laitteisiin. Vuonnalähtötehosuositeltu minimiarvo on 2 ampeeria, jollasyöttötehosen pitäisi olla vähintään 1 ampeeri. Näillä arvoilla nopea lataus on mahdollista, oli kyse sitten mobiililaitteiden lataamisesta tai aurinkovoimapankin lataamisesta.

Lyhyt tietoa 7 johtavasta valmistajasta

Jotkut merkkivalmistajat ovat eronneet erityisesti aurinkovoimapankkien kehittämisessä. Nämä on esitetty tarkemmin seuraavassa lyhyessä luettelossa. Osa heistä on erilaisten elektroniikkatarvikkeiden asiantuntijoita, mutta osa yrityksistä on erikoistunut pääasiassa tehopankkeihin.

 • EasyAcc
 • SIStech
 • Anker
 • Xtorm
 • JETech
 • RAVPpower
 • Poweradd

MerkkiEasyAccon ollut olemassa vuodesta 2008 ja on sittemmin vakiinnuttanut asemansa menestyvänä yrityksenä. Vielä nuori yritys on kasvanut merkittävästi muutamassa vuodessa. Keskuskeskus on paikallaHongkong.Virtapankkien lisäksi EasyAcc tarjoaa monia muita älypuhelimille tarkoitettuja tuotteita, kuten Bluetooth-laitteita ja suojakoteloita. Vaikka EasyAccin aurinkoakut olivat vielä muutama vuosi sitten erittäin suosittuja, yritys keskittyy tällä hetkellä koteloihin.

kloSIStechon julkinen osakeyhtiö Sveitsistä. Yrityksen pääkonttori sijaitseeBubikon Zürichja on ollut olemassa vuodesta 1989. SIStech on erikoistunut kolmeen tuotesegmenttiin: ladattavat akut, mobiili aurinkomoduulit ja älykkäät laturit. TheParas laatuSIStechistä näkyy hyvänäkapasiteettiasekä kypsien tuotteiden pitkäikäisyys.

YritysAnkeron yksi maailmanlaajuisista markkinajohtajista latausteknologioiden suhteen. Kiinalaisen Anker-yrityksen perusti entinen Googlen ohjelmistokehittäjä, ja se myy tuotteitaan maailmanlaajuisesti Amazonin kautta. Tässä Ankerilla on erityinen konsepti, joka on hyvin läheisesti suuntautunut asiakkaiden tarpeisiin ja toimii myös innovatiivisesti uusien ratkaisujen parissa. Ankerin uutuus onMagGo Ladeserie, jossa ulkoista akkua pidetään matkapuhelimessa magneetilla. Ankerilla on valikoimassaan useita aurinkovoimapankkeja sekä aurinkomoduuleja. TheAnker PowerCore Solar 20000voidaan ladata erityisen nopeasti nykyaikaisen USB-C-liittimen (USB-C - USB-C) ansiosta. Siinä on myös IP65-suojaus, mikä tarkoittaa, että se on täysin suojattu pölyltä ja roiskevedeltä. PowerCoren aurinkopaneeli on suhteellisen pieni - vain niin suuri kuin itse tehopankki.

YritysXtormotettiin käyttöön vuonna 2008. Se kuuluu hollantilaiselle A-solar-yhtiölle ja on asettanut tavoitteekseen kehittää toimivia mobiililaitteita, joissa on optimaalinen energiajärjestelmä. Xtormista löydät monipuolisen valikoiman modernejaaurinkotuotteet.Xtorm-aurinkovoimapankille on ominaista sen soveltuvuus kaikkiin USB-laitteisiin, olipa kyseessä sitten klassinen älypuhelin tai tabletti. Virtapankkien lisäksi brändi tarjoaa myös lisävarusteita, kuten lisäkaapeleita,Sovitinja USB-keskittimet.

Aurinkovoimapankit alkaenJETechkerätä myös monia pluspisteitä hyvällä suorituskyvyllään ja käytännöllisillä varusteilla. Joten on vain loogista, että he ovat aurinkovoimapankkien testivoittajien joukossa. Lyhytlatausaika,luotettava sellainenlähtövirtaja muut positiiviset ominaisuudet ovat itsestäänselvyys JETech-brändille.

Kokeneet ammattilaisetRAVPpowerovat erikoistuneet ensisijaisesti kannettavien tietokoneiden, virtapankkien ja matkapuhelimien vaihtoakkuihin ja virtalähteisiin. Löydät myös erilaisia ​​RAVPower-valikoimastaakkulaturit.Yritys on ollut olemassa vuodesta 2011 ja on saavuttanut suurta menestystä jo muutamassa vuodessa. Nimi RAVPower on saavuttanut hyvän maineen maailmanlaajuisilla markkinoilla suhteellisen lyhyessä ajassa.

YritysPoweraddperustettiin vuonna 2010 ja on yksi elektroniikkateollisuuden suurimmista brändeistä. Elektroniset tuotteet ja tarvikkeet on tarkoitettu helpottamaan kuluttajien arkea. Innovatiiviset tehopankit, joissa on käyttäjäystävällinen käsittely, ovat tässä tärkeässä roolissa. Poweradd ottaa käyttöönympäristötietoisia ratkaisujaja käytännöllisiä mobiililaitteitatarvikkeet mukaan lukien.Poweraddin tehokkailla aurinkopankeilla teet turvallisen valinnan.

Internet vs. erikoisliikkeet: mistä on paras paikka ostaa aurinkopankkini?

Saadaksesi aurinkovoimapankitTestataostaa, voit suureksielektroniikkamarkkinoillaTai mene pienempään elektroniikkaliikkeeseen. Joskus jopa supermarketit esittelevät moderneja tehopankkeja osana erikoistarjoustaaurinkopaneeli.Kuolevertailumahdollisuudetkaupoissa ei kuitenkaan ole niin hyviä, ennen kaikkea asiakkailta puuttuu usein yleiskatsaus täältä. Se kulkee mukavammin ja selkeämmintilausprosessiinternetissä. Tässä pääset ylihakukonetai hintavertailusivusto, joka etsii aurinkovoimapankkia.

Henkilökohtainen kokemus voiriippumattomia testejätäydentää ja sisältää usein mielenkiintoisempia yksityiskohtia kuin vähittäiskaupan asiakasneuvoja. Toinenplus pistenetistä ostaminen on helppoaHintavertailu.Muutamalla napsautuksella saat selville, mistä halutun aurinkopankin voi tilata halvimmalla hinnalla.

Joka tapauksessa hinnat verkossa ovat usein alhaisemmat kuin myymälöissä. Lisäksi voit jo nähdäpintapuolinen selaus,voidaanko tehopankit toimittaa heti vai voiko mennä pidemmällätoimitusaikapitää laskea.

Kaupassa laitteet ovat joko hyllyssä tai eivät näy ollenkaan. Toisessa tapauksessa voitmyyjiäkysyä, mutta he eivät aina tiedä, milloin seuraava toimitus on suoritettu.

Theverkkokaupoissaitse valmistuu muutamalla merkinnällä ja hiiren napsautuksella. Voit saada tietynmaksutapavalitse ja hetken kuluttuaohjatatäytä tilaus jälleenmyyjän vakavuuden mukaan. Useimmissa tapauksissa aurinkovoimapankin toimittaminen kestää vain yhdestä neljään päivää.

Hyödyllistä tietoa ja neuvoja

Aurinkovoimapankit alueellaTestataniillä on useita etuja ja niistä on tullut lähes välttämättömiä liikkuville ja aktiivisille ihmisille. Aurinkoenergian käytöllä laitteet eivät kuluta sähköä ja voit käyttää niitä omavaraisesti eli ilmanvirtaliitäntä,ladata. Tämä eliminoi jatkuvan pistorasian etsimisen ja voit luottaa täysin omaan varaantoimintaakeskittyä. Vaikka aurinko ei joka päivä paistakaan, se riittääUV-säteilyälatautumaan. Sinun on kuitenkin varauduttava pidempään latausaikaan heikossa auringonpaisteessa.

Jokainen, joka valitsee aurinkovoimapankin lisävirtaliitännällä, on iloinen ideaalistaYhdistelmä.Jos sinulla on kiire, voit ladata virtapankkisisähköverkkoyhdistä ja lataa ne lyhyessä ajassa. ladataksesi täyteenEnergiaalyömätön pistorasiasta.

Vertailun vuoksi aurinkoenergialla lataaminen vie paljon enemmän aikaa. Aurinkovoimapankki kannattaa kuitenkin ottaa mukaan retkelleReppukiinnittää niin, ettäaurinkopaneelitvangita auringon energiaa.

Saat lisätietoja aurinkovoimapankkien valikoimastaTesti 2023Selvittääksesi, sinun tulee ottaa selvää tuotetiedoista. Katse sisäänalkuperätarinaosoittaa, että nämä laitteet ovat vielä suhteellisen uutta tekniikkaa. Millä asioilla oli merkitystä ja mitkä neuvot niillekäyttäjämuutoin kiinnostavat, kuvataan yksityiskohtaisesti alla.

Aurinkovoimapankin historia

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (9)Kasvava liikkuvuus on johtanut suuriin muutoksiin esimerkiksi puhelimitse jaPC työohjattu. Nykyiset älypuhelimet ja tabletit ovat tehokkaita monitoimilaitteita. Hän ei voi ainaakkutekniikkaakestää joustavuuden vaatimukset. Samaan aikaan trendi on kohti yhä ohuempia laitteita.

Akkujen käyttöajan pidentämiseksi mobiiliLaturikysyi. Näin se syntyitehopankit,laite, joka lataa akkua suoraan ja on aiemmin ladattu tätä tarkoitusta varten. Toisin kuin perinteisessä laturilla, virtapankin ei tarvitse olla laturissaVirtalähdejää, mutta sitä voidaan käyttää mobiilissa. Jos menet myöhemminaikaJos löydät virtaliitännän, kytke virtapankki takaisin siihen, jotta se latautuu itsestään ja antaa sitten tarpeeksi virtaa. Se on siis enemmän mobiililaiteapu akku,vaikka usein puhutaankin laturista.

Akuissa oletetaan olevan enemmän ja enemmän kapasiteettia, mikä on johtanut siihen, että nyt on aiso palettikuljetettavistavirtalähdelaitteetantaa. Vuoden 2010 tienoilla mobiilivirtapankkien kysyntä kasvoi valtavasti. Pian näiden hyödyllisten työkalujen käyttöönoton jälkeenkehittäjäratkaisu täysin mobiilikäyttöön. Aurinkomoduulien avulla tehopankkia pitäisi voida ladata ilman verkkovirtaa. Suuri kiinnostus koregeneratiivista energiaaoli varmasti myös syy tehokkaaseen jaympäristöystävällinen toiminnallisuusaurinkovoimapankeista.

Yhdistelmä tehopankin jaaurinkopaneelitäytti pääasiassa tarpeetulkoilu ystäviä.Näillä laitteilla ei enää tarvitse etsiä lähintä pistorasiaa. Sen sijaan otat mukaasi pienen ja kevyen virtapankin, jonkaaurinkopaneelivoidaan avata. Vuonnatoteutumistatämä erityinen tekniikka on tällä hetkellä vielä keskenparannuksiaarkistoitu. Itse voimapankkien tulisi aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriöitä, mutta silti on tärkeää tehdä aurinkomoduulit mahdollisimman suuriksi. Valmistajat työskentelevät sen parissa, myös vähemmän tehokkaanaltistuminen auringolleoptimaalinen käyttö. Samalla laitteen tulee suojautua liian voimakkaaltalämmityssuojattu, jotta akun käyttöikä ei vaikuta.

Vielä vahvempi ja samalla vielä liikkuvampi, nämä toiveetkuluttajatulee toteuttaa mahdollisimman hyvin tulevina vuosina. Aikuiset aurinkovoimapankit luotettavilla moduuleilla eivät näytä yhtä selkeästihuono esitys,jos ne ovat varjoisassa paikassa. Tässä ovat asiaankuuluvatvara-akutkäytetään ylläpitämään lataustilaa, kunnes aurinkopankkia käytetään lopulta älypuhelimen lataamiseen.

Varusteet, joissaUSB-liitännätoli yksi aurinkovoimapankkien valmistajilleitsestäänselvyys.Tämä mahdollistaa laitteiden yhdistämisen kaikkien yleisten mobiililaitteiden kanssa. Jotkut merkit tarjoavat jopa malleja, jotka lataavat ja lähettävät energiaa samanaikaisesti. Sellainentarkennuksiasuorita käsittely kanssaTehopankitvähän mukavampaa.

Aurinkovoimapankkien modernisointiaste heijastuu laitteisiin ja laitteistoihinTrenddesign.Toisaalta kyse on siitäkulutustiedotja soveltuvuus tiettyihin käyttöalueisiin, toisaalta ei pidä unohtaa tehopankkien ulkoasua. Minimalistiset ja selkeät toiminnot, nykyiset aurinkovoimapankit jättävätvertailu testiei kysymyksiä vastaamatta.

Numeroita, dataa, faktoja aurinkovoimapankista

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (10)Useimmissa tapauksissa ensimmäinen asia, joka on tarkistettava, on suorituskykytiedot, jotka on lueteltu aurinkovoimapankin kuvauksessa. Tässä annetut tiedot eivät kuitenkaan aina ole realistisia. Ostajien tulee muun muassa tietää, että arvo ei ole kestävästä suorituskyvystä vaan huippusuorituskyvystä. Se on siis maksimiarvo eikä luku, joka viittaa todelliseen keskiarvoon.

VuonnaesitysTarkoista luvuista on noudatettava standardiarvoja, jotka on ilmoitettu vastaavassaaltistuminen auringolleovat voimassa. Näitä ovat esimerkiksi 1000 W/m². Mielenkiintoisia ovat myös paneelin lämpötila, joka on yhdessä esimerkissä 25 astetta, ja absorptioarvotYhteysilmakehän kanssa (tunniste: AB 1.5). Kun katsotmittareitaJos vastaavat vetojännitteet tarkistetaan, 10 watin paneeli voi tarjota optimaalisen suorituskyvyn vain, jos olosuhteet ovat ihanteelliset. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisiparas suoritusvoidaan hakea myös USB-portista.

Tekijä:käytännön kokeettodennettavissa olevat tosiasiat osoittavat, että valmistajan antamat tiedot vain voimakkaassa auringonpaisteessa ja aurinkomoduulin hyvässä linjauksessaaltistuminen auringollevoidaan tavoittaa. Se on noin 1000 wattia neliömetriä kohden. Muut keskeiset tiedot osoittavat aurinkovoimapankkien potentiaalin virrastaTestataitse asiassa on. On myös mielenkiintoista nähdä vuorovaikutusAurinkopaneelitja tarkastella eri tehopankkeja tarkemmin.

Esimerkiksi paneeli, jonka mitat ovat noin 30 x 84 cm, ei tuottanut määritettyä 24 wattia, vaan vain 19 wattia. Muiden aurinkopaneelien kanssa, joilla on vastaavasuorituskykyspesifikaatioteho oli vain 11 wattia. Mutta oli myös positiivisia puoliaYllätyksiä.Suhteellisen pieni paneeli saavutti korkean suorituskyvyn, joka oli vain hieman alle määritetyn arvon.

Kun käytät aurinkopankkia laitteen ulkopuolellaKesäaikatäytyy olla varmarajoituksiasuorituskyvyn kannalta hyväksyä, koskaenergian määrävähenee merkittävästi. Kun aurinko on matalammalla, aurinkopaneeli ei saa yhtä paljon valoa, mikä vaikuttaa suoraan absorboituun aurinkoenergiaan. Jotkut aurinkovoimapankit vaihtavatUSB-portitpois päältä, kunaltistuminen auringollepienennetään niin, että lopulta vain yksi yhteys on aktiivinen. Se, kuinka luotettavasti nämä tehopankit toimittavat sähköä, ei välttämättä riipu siitä, ovatko aurinkomoduuli ja tehopankki samalta valmistajalta. Joskus näyttää myös olevan ongelmia, kun kaksi komponenttia ovat samattuotemerkin logokantaa.

Niin kutsuttu energiankorjuu ei ole vain todellistaauringonvaloriippuu myös aurinkovoimapankkien integroiduista ominaisuuksista. Monissa laitteissa on yksiuudelleenkäynnistystoimintosisällytetty, mikä vaikuttaa negatiivisestienergian tuotantovaikuttaa ja vähentää tehokkuutta.

Jos aurinkopaneeli vain hyvin pieni määrä sähköä alueella muutamanMilliampeerialähtöjä, latausohjain varmistaa, että jännite onUSB-lähtö.Tämä on vähennetty alle 4,75 volttiin, mikä on alle nykyisen USB 2.0 -standardin. Näin vältytään siltä, ​​että älypuhelimet, jotka on liitetty pariksi paneelin kanssavaikeuksiavalmistella. Jos lisää virtaa syötetään uudelleen myöhemmin,USB-lähtövapaa. Älypuhelin vastaanottaa tiedon, ettälatauskaapelion palannut ja latausprosessi aktivoituu uudelleen.

Tätä toimintoa tulisi kuitenkin käyttää vain suoran kanssakytkentätoimii älypuhelimella ja aurinkopaneelilla. Jos käytetään tehopankkia, 4,75 voltin rajan alapuolella olevaa osuutta ei saa hukata. Specialin kauttalatausvirran ohjaustulee, kun lähestyy todellistalatauksen loppujännitenostettu virta on rajoitettu. Tämä raja on joskus 3 % ensimmäisestä arvosta, mikä vastaa lähes 50 milliampeeria. Tässä tapauksessa joidenkin laitteiden kohdallaUSB-lähtöpois käytöstä niin, ettäenergian korjuuvähennetty vastaavasti.

Tarkat numerot liittyvätsuorituskykytiedotnäyttöarvot, kuten milliampeerit ja ampeeritunnit. Tämän lyhenteet ovat mAh ja Ah. Valmistajat viittaavat saatavilla oleviinsuorituskykyäaurinkovoimapankeista. Tietojen ymmärtämiseksi on syytä tarkastella lähemminyksiköitämiehittää. Ampeeritunti viittaa sähkövaraukseen. Se osoittaa mikämaksun määrävirtaa johtimen läpi tunnissa, yhden perusteellaampeeri1 ampeerista alkaen. Ampere on yksikkö, jota käytetään virran määrittämiseen. Arvosta riippuen latauksen määrä aurinkovoimapankeissa japaristotmääritetty Ah tai mAh.

Mitä "mah" tarkoittaa aurinkovoimapankissa?

Latauskapasiteetti - tehopankin ykkös ja loppu

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (11)Ja samalla sinulla on tänään myös erittäin selvä etu verkkokaupoissa, koska tietysti sekä vastaavien mallien valmistajilla että verkkokauppojen toimijoilla on erittäin suuri kiinnostus saada sinut tekemään ostoksia ja sinä asiakasta vastaavassa vakuuttaakseen tarjottavasta tuotteesta. Tätä varten löydät muun muassa aurinkovoimapankin tärkeät ominaisuudet ja pisteet yhdellä silmäyksellä käytännöllisestä taulukosta ja suorasta yleiskatsauksesta. Ja täältä löydät varmasti erittäin tärkeitä tietoja, jotka ovat periaatteessa aina jokaisen aurinkovoimapankin mukana.

Puhumme lausunnosta "mah". Mutta mistä tämä tieto on ja mikä rooli tällä tiedolla on jokapäiväisessä elämässäsi, kun etsit hyvää tehopankkia? Meillä on sen kanssa yhdessäPowerbank-testihyvä ja sinulle sopiva vastaus.

Pohjimmiltaan nämä tiedot kuvaavat vainkapasiteettiajoita jokainen markkinoilla olevista malleista tarjoaa sinulle. Tänne yksiyhtenäinen standardiLuodakseen kaikille malleille tällaisten mallien valmistajat ja toimittajat päättivät sitten näistä tiedoista. Uloskirjoitettu tarkoittaa lyhennettäMilliampeerituntija tämä on vain lausunto,kuinka paljon sähköätehopankki lopultatallentaa tietokoneellevoi.

Vastaavia tietoja tässä muodossa ei löydy vain virtapankista, vaan periaatteessa kaikista markkinoilla olevista akuista, mukaan lukien älypuhelimet. Tämä tietysti tarkoittaa, että mitä suurempi tämä arvo, sitä parempi suorituskyky ja sitä enemmän sähköä voidaan säästää vastaavassa tehopankissa. Monet valmistajat antavat nämä tiedot suoraan esitellessään omia tuotteitaan ja lukuisia mallejaan, jotta voit nähdä tämän tosiasian suoraantunnistaa ensisilmäyksellävoi. Se on erittäin helppoa näiden tietojen perusteellamyös teknisille maallikoillevertailla eri malleja ja ostaa siten hyvä malli.

Se tulee myös tehopankkitestissäkapasiteettiayhä selvemmäksi. Tietenkin mitä parempi kapasiteetti on ja sitä suurempi se onKokeilu hyvään hintaanepäonnistuu, sitä parempi on vastaavan tehopankin luokitus. Testissä vastaavien mallien kapasiteettia verrataan suoraan, jotta saat sellaisen täältäkattava ja suora vertailuon saatavilla.

Samalla tulee myös huomioida, että osto ei välttämättä perustu pelkästään kapasiteettiin. Täällä on muun muassa enemmän kuin selvää, että kanssakapasiteetin lisääminenmyöshinnatjatkaa kasvuaan. Ja mitä enemmän kapasiteettia haluat, sitä enemmän rahaa sinun on todella investoitava. Testi kuitenkin osoittaa, että tämän ei aina tarvitse olla suoraa, koska se riippuu muun muassa käytetystä laitteesta ja siitä, kuinka paljon kapasiteettia ja tehoa uuden aurinkovoimapankin tulisi olla. On myös huolehdittava asianmukaisesta huollosta ja käsittelystä

Riittävä teho jokaiseen tarkoitukseen

Jos tarvitset virtapankin vain esimerkiksi omaan älypuhelimeesi, malli, jonka maksimikapasiteetti on jopa 5000 mah, on enemmän kuin riittävä. Tämä riittää useimmille malleille lataamaan sisäänrakennetun älypuhelimen kokonaan omassa akussaan. Se näyttää taas vähän erilaiselta, kun laitat uudenAurinkovoimapankkihaluat käyttää Tablet PC:n kanssa. Koska näiden laitteiden akut käyttävät huomattavasti suurempia ja tehokkaampia akkuja, joten sinulla on aina haluttu teho käytettävissäsi koko ajan. Tällöin kannattaa käyttää myös yhtä testin malleista, joka voi lopulta antaa sinulle huomattavasti enemmän kapasiteettia.

Näin on esimerkiksi, jos valitset testistä yhden tehopankeista, joiden kapasiteetti on 10 000 mah tai enemmän. Tällöin on aina ja aina taattu, että sinulla on sopivatoiminnallisuuttaja vastaavatkapasiteettiaon saatavilla. Jos haluat valita ja ostaa vielä enemmän tehoa, jos valitset virtapankin, jolla haluat ladata ja syöttää useita laitteita samanaikaisesti, niin tässä halutaan huomattavasti enemmän tehoa.

Tartu siinä tapauksessa tehopankkiin, jonka kapasiteetti on20 000 mah, jota löydät nyt myös laajasta valikoimasta. Myös nämä mallitvakuuttaa testissä kautta linjanja ovat varmasti erittäin hyvä valinta sinulle. Tällaisella mallilla olet sitten erittäin hyvin valmistautunut kaikkeen. Siksi arki on tervetullutta.

Valmistele ja käytä aurinkovoimapankkia oikein 7 vaiheessa

Joten aurinkovoimapankin lataaminentestivertailutoimii optimaalisesti, joku pitäisi ollavinkkejäja varmista, että laitteen käyttöikä säilyy. Se koskee muun muassaaikalatauksesta. Kuinka pitkälle akkua on purettava ennen kuin se voidaan ladata? Kuinka sinä voitkestävyysaurinkovoimapankista?

Periaatteessa voit käyttää aurinkoenergiaasiVirtapankkiKäytä missä tahansa älypuhelimen tai e-kirjanlukijan akun lataamiseen. Pääasia: tehopankissa on tarpeeksikapasiteettiaja kunnollinen suoritus.

Tässä lyhyesti luetellut vaiheet näyttävät esimerkin siitä, miltä klassinen opas näyttää. Aurinkovoimapankin suunnittelusta riippuen jotkut voivaterojanäkyvät, mutta kloperustoiminnotei paljon muutu.

Vaihe 1: Lataa aurinkopankki

Aurinkovoimapankkia ladataan tarpeen mukaan, riippumatta siitä, onko muitajäljellä oleva kapasiteettion. Virtapankkia ei tarvitse käyttäätäyteen ladattu;Voit käyttää sitä älypuhelimen lataamiseen jopa ennen kuin enimmäiskapasiteetti on saavutettu.

Vaihe 2: Kohdista aurinkomoduuli aurinkoa kohti

Jotta saat mahdollisimman paljon aurinkoenergiaa, sinun tulee osoittaa aurinkomoduulin suuntaanaltistuminen auringollevälittää viestin. KanssaYleismittaritaiampeerimittarivoidaan määrittää, missä suunnassa eniten energiaa absorboituu. Muuten voit myösVarjosuuntautua löytääksesi parhaan suunnan. Esimerkiksi, jos sinulla on avaellusHaluat tietysti edistyä, etkä vain sitä koko ajanaurinkopaneelipidä aurinkoa kohti. Tässä tapauksessa asetat aurinkoenergiapankin reppuun niin, että moduulit ovat ylöspäin. Tämän tekeminen ei ole parasta mahdollistaenergian imeytyminentaattu, mutta sepäivänvaloRiippuen auringonsäteiden voimakkuudesta, tämä riittää kunnolliseen tankkaukseen.

Vaihe 3: Noudata kohdistusvinkkejä

Tarkemmat tiedot vaellus- ja ulkoiluasiantuntijoista saat vaellus- ja ulkoiluasiantuntijoiltaoptimaalinen sijoitusaurinkovoimapankki. Lisäksi aYleismittariolla hyödyllinen, mikä auttaa valmistautumaan kunnolla.

Vaihe 4: Korjaa aurinkovoimapankki

Kohdistus tapahtuu samaan aikaan kun aurinkovoimapankki kiinnitetään. kloUlkoilulaite on kiinnitetty repun ulkopuolelle. Suunnittelusta riippuen voit ripustaa aurinkopankin puolelle, jossa onnapsautuskoukkuosoitteessa arepun telinesisään tai levität taitettavat paneelit repun päälle.

Vaihe 5: Liitä laitteet

Monet aurinkovoimapankit alkaenTesti 2023tarjoavat mahdollisuuden ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Voit tehdä tämän liittämällä älypuhelimen tai muun päätelaitteen virtapankin USB-liitäntään.

Saatat joutua hankkimaan toisenVaihtaapainalatausprosessiaktivoida.

Vaihe 6: Vaihtoehtoinen lataus sähköllä

Useimmissa nykyaikaisissa aurinkopankeissa on nyt sellainenvirtaliitäntä.Jos auringonvalo ei riitä pikalataukseen, voit ladata virtapankin suoraansähköverkkoyhdistä ja lataa paljon nopeammin.

Vaihe 7: Pidä silmällä lataustasoa

Jos aurinkopankkia ei tarvita pitkään aikaan,Lataustasoovat keskialueella, eli 30–70 %. Lisäksi pitäisikäyttääTarkista ajoittain virtapankki, kuinka korkea tai matala lataustaso on ja lataa laite tarvittaessa.

10 vinkkiä hoitoon

Aurinkovoimapankki on luotettava mobiilienergian toimittaja, mutta sekin tarvitsee sellaisenhuolellinen hoito.Etenkin aurinkomoduulit voivat olla hieman herkkiä. TheValmistajaluottaa kestävien materiaalien käyttöön ja turvalliseen käsittelyyn, sinun tulee silti käyttää ja myös milloinpuhdistusaurinkovoimapankeista, varo vahingoittamasta laitteita. Thehoitovinkkejäliittyvät muun muassa aurinkovoimapankkien huolelliseen puhdistukseen ja oikeaanmenetelmälatauksen aikana.

 • Vaihe 1
 • vaihe 2
 • vaihe 3
 • vaihe 4
 • vaihe 5
 • vaihe 6
 • vaihe 7
 • vaihe 8
 • vaihe 9
 • vaihe 10

Aurinkovoimapankkien elektroniset komponentittestivertailuei saa saada liikaa vettä, vaikka nämä laitteet ovat enimmäkseen vedenpitäviä. Siksi sinun tulee pitää virtapankkisi kuivana, jos mahdollista. MolemmatUlkoilu malliton jotain enemmänkosteusPeriaatteessa ei iso ongelma, mutta liiallista kosteutta kannattaa silti yrittää välttää.

Jos et käytä aurinkopankkia, laitteen pitäisi ollasähköverkkoerotettavaksi. On myös suositeltavaa vetää pistoke puhdistamista varten.

Useimmat valmistajat käyttävät aurinkopankin puhdistamiseen vain hieman kostutettuamikrokuituliinasuositellaan. Tätä käytetään laitteen ulkoisten osien hellävaraiseen pyyhkimiseen. Kuivapesu riittää kevyelle pölylle ja irtonaisille likahiukkasille. Thepuhdistusliinapitäisi ehdottomasti olla nukkaamaton.

Miedot puhdistusaineet ovat sallittuja hätätilanteessa, mutta syövyttävät tai terävät tuotteet eivät saa joutua kosketuksiin aurinkopankin kanssa. Myöspuhdistava henkiei sovellu näihin laitteisiin.

Jotta aurinkovoimapankki säilyttää kapasiteettinsa pitkällä aikavälillä, sinun tulee myös säilyttää sekäyttämättälataa noin kolmen kuukauden kuluttua. On huomattava, että tehopankki onlatausvaihevoi hieman lämmetä.

Ennen pidempäälepoaikaon suositeltavaa ladata virtapankki noin 60 %:iin. Säilytykseen sopii kuiva ja viileä paikka, jonka lämpötila on 5-10 astetta. Thekäyttäjäpitäisi olla tietoinen siitä pidempäänvarastointitäyteen ladattu tai tyhjä akku voi lyhentää sen käyttöikää merkittävästi.

Aurinkovoimapankkia ei saa käyttää, jos sevahingoittaajoilla on. On parempi olla purkamatta laitetta itse, koska korjaus on melko monimutkaista. Valmistajat suosittelevat siksi ottamaan yhteyttä asiantuntijaan tällaisessa tapauksessa.

Aurinkovoimapankki tarvitsee auringonvaloa, mutta sen ei pitäisiäärimmäiset lämpötilattulla hylätyksi. Tämä koskee sekä suurta lämpöä että pakkasta.kosteusvoi myös vaikuttaa negatiivisesti säilyvyyteen. Vuonnavarastointiautossa kannattaa muistaa, että lämpötilat voivat vaihdella täällä suuresti. Tämä voi aiheuttaa akun ylikuumenemisen tai ylijäähtymisen. Tätä on vältettävä kaikin keinoin, muuten hän kärsiitehokkuuttaalla oleva aurinkovoimapankki.

JottaliitäntäpistorasiatTarvittaessa voidaan käyttää suojakorkkeja pitämään tehopankin puhtaana. Pistorasiat voidaan puhdistaa hammastikulla tai paperiliittimellä. Sinun täytyy olla varovainen, ettäLatauskytkinei ole vaurioitunut.

Itse aurinkovoimapankin lisäksi tarvitset myöslatauskaapelikäsittele hellästi. On parasta säilyttää ne huolellisesti ja varmistaa, että niihin ei pääse liikaa pölyä jalikasaada. He eivät tietenkään saa vääntää nilkkojaan.

Hyödyllisiä lisävarusteita

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (12)Aurinkovoimapankkien käytännön käytössä käytetään useita lisävarusteita. Vartenliitäntäpistorasiatseiso sopivaUSB-kaapelisaatavilla. Yleensä ne sisältyvät tehopankin toimituspakettiin. Tyypillisesti tämä on tavallinen USB-kaapeli sekä aMicro USB kaapeli.Joissakin virtapankeissa on lisälatausvaihtoehtoja ja kolme tai useampia käyttöliittymiä. Jos sopivaa latauskaapelia ei ole vielä saatavillaAlkuperäinen toimituskokokuuluvat, voit helposti järjestää ne uudelleen. Tällä tavalla laitteeseen voidaan yhdistää kolme laitetta samanaikaisesti.

Jos aurinkovoimapankin virtaa ottaa useita kaapeleita, suorituskyky voi riippuaLaatulatauskaapelin koko pienenee. Kaapelit toimivat joskus erilaisten kaapelien kanssalatausvirta,joten tehopankin koko potentiaalia ei voida hyödyntää. Siksi kaapelit kannattaa tarkistaa huolellisesti. Yleensä mukana toimitetut kaapelit ovat laadukkaita.

Lisävarusteena tai vaihtoehtona aurinkopankeillevertailu testion muita latausasemia, joihin voit soittaaVirtakeskuksettietää. Nämä laitteet voivat ladata jopa neljää laitetta samanaikaisesti. Saadakseen tietoa nykyisestä jajännitearvottiedottaa, käyttääUSB-viestisovitin.Tämä määrittää hetkessä, kuinka korkea jännite on suoraan paneelin lähdössä.

Mobiili aurinkovoimapankit ovatkiinnityskoukut, silmukattai muita luotettavia kiinnikkeitä. Näin laitteet voidaan kiinnittää turvallisesti reppuun, pyörään tai muuhun paikkaan. Karabiinin lisänä vakaa hihna voi olla hyödyllinen. Lisää lisävarusteitaOutdoor-Bedarftee matkasta hieman mukavampi ja auta sinua löytämään paikkasi. Riippuen siitä, minne matkustat ja kuinka kauan vaellus kestää, on olemassa aLED taskulamppu,GPS-laite ja kompassi ovat hyödyllisiä kumppaneita.

Yleensä aurinkovoimapankit alkaenTesti 2023noin hyvästäsääsuoja.Jos sinulla on laitteetvarastointivalmiina, mutta ne tarvitsevat kannen tai pussin, jotta ne eivät pölyä. Tähän tarkoitukseen sopii ihanteellisesti sopiva suojakuori, joka tulee räätälöidä tehopankin koon mukaan. Myös sitä vartenKuljetusyksi on repussa tai matkalaukussakäärehyödyllinen, koska tämä vähentää riskiä, ​​että ympäröivät esineet naarmuuntuvat aurinkopankkiin.

10 kysymystä aurinkovoimapankista

Kysymys 1: Kuinka monta mAh aurinkovoimapankissa pitäisi olla?

Korkeakapasiteettiavarmistaa, että aurinkopankki kestää hyvin. Tämä tarkoittaa, että suurella akulla varustettu älypuhelin tarvitsee vastaavan tehokkaan virtapankin. YhdelleÄlypuhelin-Akku,jonka kapasiteetti on 3 000 ja 3 600 mAh, tehopankit, joiden tehokapasiteetti on vähintään kaksinkertainen, ovat ihanteellisia. Vakiona suositellaan yleensä 10 000 mAh:n malleja.

Kysymys 2: Mikä on aurinkopankkien suurin mAh?

Testattujen aurinkopankkien maksimikapasiteetti on 20 000 mAh. Sen kanssa sinäkin oletpitkäaikainenhyvin varusteltu ja voi ladata älypuhelimensa liikkeellä ollessaan, vaikka aurinko ei paistaisi niin paljonEnergiaatoimittaa.

Vain muutamassa aurinkopankissa on yli 20 000 mAh:n kapasiteetti, joten jopa 30 000 mAh:n arvot ovat poikkeus.

Kysymys 3: Mitä ampeeriarvo tarkoittaa?

Ampeerit osoittavat kuinka suuri virta kulkee laitteen läpi. Korkeammallaampeeriarvovastaavasti enemmän virtaa voi virrata, mikä tarkoittaa, ettäakkupakettilatautuu nopeammin. Monet langattomat laitteet tukevat jopa 2,1 ampeerin latausta, mikä riittää myös laadukkaille älypuhelimille.

Kysymys 4: Mitä USB-portteja aurinkovoimapankki tarvitsee?

Useimmissa aurinkopankeissa on kaksiUSB-latausportit.Keskitason älypuhelimissa USB-liitännässä on noin 1 ampeeriTehtävä,tableteille sen sijaan tarvitaan 2,1 ampeerin USB-portti, joka syöttää vastaavasti enemmän virtaa.

Kysymys 5: Miten aurinkokennojen koko vaikuttaa aurinkovoimapankin suorituskykyyn?

Kysymys 6: Kuinka vesitiiviitä nykyiset aurinkovoimapankit ovat?

Vuoden 2023 testin uudet aurinkovoimapankit tekevät vaikutuksen säänkestävällä javedenpitävät ominaisuudet.Ostajat löytävät jopa viittauksia tunnettuihin valmistajiinIP-sertifiointi,mutta halvat tuotemerkit ovat yleensä epämääräisiä vedenpitävyysominaisuuksien merkitsemisessä. Jos laatua ei voida selvästi todistaa, on parempi valita todistettu aurinkosähköPower bank testin voittajapäättää.

Kysymys 7: Mikä rooli aurinkovoimapankin kiinnityksellä on?

Jos aurinkovoimapankki kloUlkoilukäytetään, vaaditaan turvallinen kiinnitys. Tätä tarkoitusta varten mukana tulevat mobiilivirtapankitkiinnikkeetasennettu.

Karabiinin voi helposti kiinnittää reppuun tai takin taskuun, kun taas muut kiinnitykset mahdollistavat myös kiinteän kiinnityksen telttaan tai veneeseen.

Edelleenkiinnikkeetvarmista, että avattuaurinkopaneelitpysyä paikallaan. Toisaalta kiinnitys estää sinua menettämästä aurinkovoimapankkia, ja toisaalta sepaikannusaurinkoon turvassa.

Kysymys 8: Kuinka kauan aurinkopankin lataaminen kestää?

Aurinkovoimapankin latausvaihe riippuualtistuminen auringolle.Keskimääräisillä laitteilla latausajaksi on annettu esimerkiksi 30 tuntia. Kun aurinko paistaa kuusi tuntia päivässä, se kestääVirtapankkieli viisi päivää ennen kuin se on latautunut täyteen.

Kysymys 9: Mikä on aurinkovoimapankin nykyinen tuotto?

Nykyinen tuotto riippuu lastausalueesta ja teknisestätehokkuuttaaurinkovoimapankki. Taitettavat laitteet tarjoavat melko suurenaurinkopaneelija voi joskus ladata 1 000 mA tunnissa. Tämä tarkoittaa, että normaali älypuhelin voidaan ladata kahdessa tai kolmessa tunnissa auringonpaistetta.

Kysymys 10: Kuinka ympäristöystävällisiä aurinkolaturit todella toimivat?

Aurinkovoimapankkien tuottama sähkö tulee suoraan sähköstäAuringon säteet,mitä ehdottomastiYmpäristölempeä. Aurinkopaneelien valmistus maksaa kuitenkin suhteellisen paljon energiaa, mikä herättää kysymyksen näiden laitteiden todellisesta tehokkuudesta. Tällä hetkellä näyttää siltäSuhdeei vielä äänestää, mutta oletetaan, että käytetäänaurinkopaneelitylittää pian tuotannon resurssien käytön.

Vaihtoehtoja aurinkopankille

Aurinkovoimapankkitesti - älypuhelimen ympäristöystävälliseen lataamiseen - parhaiden aurinkopankkien vertailu 2023 -ExpertTesten.de (13)Aurinkovoimapankit ovat hyödyllisiä laitteita tien päällämobiililaitteettoimittaa sähköä. Riippuen siitä, missä olet ja miten matkustat, voit käyttää älypuhelinta, tablettia taiE-kirjalukijamutta myös kytke se suoraan auton latauspistorasiaan ja lataa se tällä tavalla. Tai joku rajoittaa käyttöämobiililaitteetja lataa sen vain, kun voit käyttää virtalähdettä, esimerkiksi hotellissa illalla.

pistorasia tarjoaa huomattavasti enemmän kuin mobiili aurinkopankitJännite,joten laitteet voidaan ladata paljon nopeammin. Jotta et joutuisi liian riippuvaiseksi sähköverkosta, voit ladata virtapankin pistorasiasta ennen pitkää vaellusta ja ottaa sen sitten mukaasi. Sinulla on siis vielä energiavarasto mukanasi. Thekompaktit tehopankitilmanaurinkopaneelimahtuu helposti taskuun ja toimita sisääntarvittaessatarpeeksi virtaa älypuhelimelle. Normaalit tehopankit kuitenkin kasvavat ja painavat kapasiteetin kasvaessa.

Aktiivisilleulkourheilijaon vielä joitain poikkeuksellisia vaihtoehtoja tehoreservien täydentämiseksi. Esimerkiksi pyöräretkellä voitDynamokäyttää lataamiseen. Napadynamo tuottaa 6 wattia, kun tämä energia ei ole tarkoitettupyörän valottarvitaan. Muutamalla temppulla voit napauttaa virtaa suoraan ja siten ladata klassisen virtapankin.

Jos yksilaivaretkisuunnitelmia, voi myösVesivoimakäyttöä sähköntuotantoon. Pienen kanssavesivoimalajoesta tuleva virta ajaa turbiinia, joka lataa tehopankkia. Tämä toimii kuitenkin vain sisällävirtaava vesi.Pysyvässä vesistössä ilmanvirtausvesivoimalaitoksella ei ole menestystä.

Käsikirjaliikkeellepaneva voimaei riitä tuottamaan tarpeeksi sähköä älypuhelimille. On kuitenkintaskulamputja muita pieniä laitteita, joissa voit käyttää akäsiveivituottaa tarvittavan energian, mutta kun sähköä tarvitaan lisää, tämän menetelmän heikkoudet tulevat ilmi. Käsikäyttöiset lamput ovat siksi enemmänkin kikka. Sitä vastoin aurinkovoimapankit ovat peräisinnykyinen testimelko hyödyllinen, vaikka suhteellisensäästä riippuenovat ja tarjoavat vain rajoitetun suorituskyvyn.

Lisää linkkejä ja lähteitä

https://de.wikipedia.org/wiki/Ladeger%C3%A4t#Mobile_Stromquellen
https://powerbank-ratgeber.de/solar-powerbank/
https://www.produktion.de/technik/betriebstechnik/power-bank-und-solarladegeraet-in-einem-246.html
http://www.spiegel.de/netzwelt/gadgets/solarpanel-und-powerbank-smartphone-strom-fuer-unterwegs-a-1163383.html
https://www.heise.de/ct/ausgabe/2017-17-Energie-fuer-unterwegs-sammeln-3787474.html
https://www.powerbank-abc.de/ratgeber
https://www.mobiler-akku.de/die-richtige-powerbank-finden/

FAQ

Aurinkovoimapankki – lataaminen vihreällä energialla?

Vain yksi vertailussamme olevasta yhdeksästä tehopankeiksi katsotusta tuotteesta voidaan ladata luotettavasti aurinkopaneeleilla. Tämä toimii vain Hiluckey aurinkovoimapankin kanssa. Tämä johtuu siitä, että ne ovat saranoituja paneeleja, jotka vievät paljon suuremman kokonaisalueen kuin minkään muun tehopankin paneelit.

Miksi tehopankin koko kapasiteetti ei ole käytettävissä?

Akku ei koskaan anna täyttä tehoaan. Todellinen kapasiteetti vaihtelee ympäristön lämpötilan mukaan. Lisäksi valmistajan mAh-spesifikaatio viittaa sisäänrakennettujen akkujen jännitteeseen, joka on 3,6 volttia. USB-liitännällä jännite on kuitenkin 5 volttia.

Mitä erilaisia ​​aurinkovoimapankkeja on saatavilla?

YELOMIN FD-S025, Oxsaytee Power Bankin ulkoinen aurinkoakku, Soluser-aurinkolaturi, Soluser I26S-Orange, Xnuoyo 20000mAh aurinkolaturi, Innoo Tech aurinkovoimapankki, RAVPower DE RP-PB003, POWERADD 1200AV-ORAh ja tunnetuimmat tehopankit tehopankit, jotka on tehty vakuuttamalla suorituskyvyllä.

Mitä samankaltaisia ​​tuotteita kuluttajat, jotka laittoivat aurinkovoimapankin ostoskoriin, myös katsoivat?

Ennen kuin aurinkopankki ostettiin, asiakkaat tutkivat usein muita aurinkoakkuja, aurinkopankkeja ja aurinkopankkeja.

Kuinka nopeasti laite voidaan ladata aurinkovoimapankin kautta?

Jos virtapankki on ladattu täyteen, USB-lähdön maksimivirta määrittää, kuinka nopeasti laite voidaan ladata. Valmistajat antavat tiedot yksikköampeerien mukaan, esimerkiksi "virta jopa 2,4 A".

Kuinka kauan virtapankin lataaminen aurinkoenergialla kestää?

Aurinkoenergialla lataamisen kesto riippuu aurinkovoimapankin kapasiteetista. Mitä suurempi energiamäärä, sitä kauemmin lataus kestää. Auringonvalosta riippuen voi kestää 50–100 tuntia auringonpaistetta, ennen kuin laite on latautunut täyteen.

Samanlaisia ​​teemoja

 • Akun testaus
 • Radion sääaseman testi
 • Kosteusmittarin testi
 • invertterin testi
 • Sääaseman testi
 • Samsung S8 testi
 • GPS-laitteen testi
 • Sähköjäähdyttimen testi
 • metsästysveitsen testi
 • LED-taskulamppujen arvostelu
 • Akkulaturin testi
 • Kannettavan voimalaitoksen arvostelu

Kirjoita kommentti

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 27/08/2023

Views: 5259

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.