15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (2024)

Saatamme saada korvauksia yrityksiltä, ​​joiden tuotteita tarkastelemme, jos napsautat kumppanilinkkejämme. Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Leikkivätpä lapsesi "rec"-peliä tai matkustaa, baseball-äitillä voi olla omat säännöt. Se voi olla hauskaa ja innostavaa, ja se voi myös olla syynä siihen, miksi kynnesi pureskellaan numeiksi. On tiettyjä asioita, joihin vain baseball-äidit voivat samaistua. Jos olet uusi baseball-äitielämässä, muutaman sen tärkeimmän näkökohdan ymmärtäminen voi auttaa sinua pitämään järkeäsi ja kyntesi kurissa.

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin tulee tietää

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (1)

SUUTELE VIIKONLOPPUSI näkemiin

Baseball-pelejä pelataan yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Tyypillisesti pelaajat saapuvat noin tunti ennen peliaikaa ja jäävät noin 20 minuuttia pelin jälkeen. Älä unohda, että itse peli voi kestää 2 tuntia plus. Ja sen jälkeen on pizzajuhlat. Jos joukkue matkustaa muihin kaupunkeihin, lisää aika myös sinne. Lopuksi, jos joukkue on kilpailukykyinen, on hyvät mahdollisuudet osallistua turnauksiin, jotka ovat 3-6 peliä viikonlopun aikana. Joskus enemmän! Päivittäistavarat, kodin siivous, vauvajuhlat ja kaikenlainen ennalta suunniteltu oleskelu joutuvat odottamaan.

Harkitse 2. TYÖN HANKINTA

Nuorten baseball on iso bisnes! Liigamaksut, joukkuemaksut, univormut – kaikki kalliita. Mikä on vielä kalliimpaa? Laitteet! Lapsesi tarvitsee kypärän, mailan, kiinnikkeet ja baseball-laukut. Sieppaajilta vaaditaan yleensä omat varusteet kaiken muun lisäksi. Lapsesi voi pyytää tarvikkeita, kuten kaulakoruja, urheilurannekoruja, hihoja, aurinkolaseja ja paljon muuta. Meillä on jo useita satoja dollareita, ja se on vain jäävuoren huippu. Jos lapsesi pelaa Travel Ballia, sinulla on turnausmaksut ja matkakulut. Jotkut joukkueet keräävät varoja suureen osaan näistä, jotkut eivät. Ehdottomasti huomioitavaa rekisteröityessäsi tai kokeileessasi.

AUTOSTASI TULEVAT KANNETTAVA PUKUKAUPPA

Pidätkö autosi moitteettomassa kunnossa? Haluat ehkä harkita sitä uudelleen nyt, kun olet baseball-äiti. Vaikka lapsesi olisivatkin varovaisia, oranssi lika, joka on tarttunut heidän uniinsa, ja mutainen ruoho heidän kiinnikkeisiinsä eivät välttämättä ole sitä. Yleensä lapset eivät ole varovaisia, vaan heittävät tavaransa tavaratilaan ja painavat pehmustaan ​​kiiltävälle nahkaistuimellesi. Ja voi, jos heidän on vaihdettava univormuihinsa tai poistuttava niistä autossa. Organisaatio ja kurinalaisuus ovat avainasemassa, mutta kärsivällisyys ja pieni lempeys voivat olla hyödyllisiä. Vauvan askeleet, äidit!

VAATEKAAPPI MUUTTUU

Minulle pienestä laatikon nurkassa alkavasta osastosta on tullut 2 isoa laatikkoa, jotka ovat täynnä urheiluäitien t-paitoja ja toppeja. Enimmäkseen "Baseball Mom", ja kyllä, käytetty ympäri vuoden! Minulla on joukkuepaidat, bling-paidat ja paitapuserot, joissa on älykkäät iskulauseet. V-kaula, pyöreä kaula, kauha kaula, kaikki kaulat! Älä aloita lippalakkikokoelmaani. Pian löydät itsesi pesäpallo-äidin varusteistasi ympäri kaupunkia äänekkäästi ja ylpeänä!

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (2)

ET OLE VALMISTAJA

Meillä on ollut hyviä ja vähemmän hyviä valmentajia baseball-, jalkapallo- ja jalkapallovuosinamme. Pääosin kokemukset ovat olleet myönteisiä, mutta joskus olemme joutuneet kyseenalaistamaan päätöstä tai kommentoimaan siellä täällä. Valmentajat ovat tyypillisesti vapaaehtoisia vanhempia, jotka käyttävät aikatauluistaan ​​aikaa joukkueen kehittämiseen. Se on kovaa työtä, ja useimmat tekevät sen rakkaudesta lastaan ​​ja yleensä myös omaasi kohtaan. Jotkut kilpailevat joukkueet maksavat itse asiassa kokeneelle valmentajalle (lisämaksuja vanhemmille) ja luottavat heihin ohjaamaan ja kehittämään joukkuetta. Yksi asia, jonka voimme helposti unohtaa, on, että valmentajat ovat vain ihmisiä. He voivat erehtyä ja joskus jopa menettää malttinsa. Olipa kyseessä huono päätös tai malttinsa menetys, se ei koskaan ole ok. vanhemmat voivat puuttua peliin tai harjoituksiin. Tämä ei vain nolouta lastasi, mutta se ei sovi hyvin tiimin johtajuudelle ja jopa muille vanhemmille. Jos tilanne häiritsee sinua niin paljon, että et voi olla hiljaa, yksityinen ja avoin keskustelu kentän ulkopuolella on yleensä parasta. Jos se pitkittyy, harkitse toisen joukkueen etsimistä kauden jälkeen.

ET OLE MYÖS TUOMORI

…eikä myöskään valmennushenkilökunta tai vastajoukkueen vanhemmat. Tuomarit antavat nopeasti kengän kenelle tahansa vanhemmalle tai valmentajalle, jos he saavat suuhunsa, mikä on heidän harkintansa mukaan. Olen nähnyt sen kerta toisensa jälkeen! Joten kun (ei "jos", vaan "kun") tuomari antaa huonon puhelun, paras käytäntö on pitää huulesi vetoketjulla, kunnes olet poissa hänen kuuloetäisyydestä. Sitten voit repiä hänet suullisesti suikaleiksi myöhemmin pizzapaikalla! Vitsi vain… tavallaan!

ET KOSKAAN KÄYTÄ SANAA 'KUPI' UUDELLEEN SAMALLA TAPALLA

Baseball-äitimaailmassa "kuppi" on se asia, joka suojaa poikasi yksityisiä. Siellä sanoin sen – nyt et enää koskaan ajattele sitä juoma-astiana.

JOKAINEN AT-BAT ON MINISYDINSYDÄNSYÖKSY

Koska jopa paras lyöjä iskee silloin tällöin, et ole koskaan todella rauhallinen, kun poikasi on lyömässä. Koskaan ei tiedä, onko tuomarin lyöntialue korkea vai matala, vai kuka tietää mitä. Tiedän vain, että pidätän hengitystäni, kunnes hän on tukikohdassa tai takaisin korsussa!

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (3)

Menetät YSTÄVÄT

Mitä enemmän lapsesi osallistuu baseballiin tai mihin tahansa urheiluun, sitä vähemmän meillä äideillä on aikaa sosiaaliseen elämään. Käsittelin tätä aihetta muutama kuukausi sittentässä,saatat huomata tämän olevan totta myös itsellesi. Baseballin ja muiden urheilulajien ihastuttaman vapaa-ajan huomaat pian, että sosiaalinen piirisi koostuu enimmäkseen lapsesi joukkueiden vanhemmista.

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (4)

lähde

SAAT PERHEEN

Vaikka saatat lykätä joitain ei-urheilullisia ystävyyssuhteita, saat perheen. Käytännössä jokainen hereilläolohetki vietetään samanmielisten baseball-perheiden kanssa. On lähes mahdotonta välttää väistämätöntä sidettä, joka syntyy, kun ajattelet samalla tavalla ja vietät niin paljon aikaa yhdessä! He ymmärtävät, kuinka hullua elämämme on, ja ovat sinua varten ja sinä heitä varten tarpeen mukaan. Olemme kehittäneet upeita ystävyyssuhteita, jotka kestävät kauan kauden päättymisen jälkeen. Vaikka lapsemme eivät enää kuuluisi samaan tiimiin, meillä on liian paljon yhteistä katkaistaksemme koskaan täysin. Se on kaunis asia!

PINTEREST ON UUSI PARAS YSTÄVÄSI

Et siis ole taitava? Etkö leipo? Ei hätää, tuhannet bloggaajat julkaisevat luomuksiaan Pinterestiin! Voit seurata ohjeita hallitaksesi söpön pelin jälkeisen välipalan tai baseball-aiheinen pääsiäiskori hetkessä.

Kuka teki nuo ihanat baseball-kuppikakut? MINÄ TEIN!

Miten sait ruohotahrat pois tuosta univormusta? PINTEREST!

Pian huomaat vieriväsi sivustoa etsimässä kaikenlaisia ​​taitavia ideoita lapsesi joukkuetovereille, heidän huoneilleen ja kaikenlaisille asioille. Hei, saatat vain löytää lahjakkuuden, jota et tiennyt omaavasi!

HALLITUT AIKAJONGLAAMISEN

Tämä todella osuu kotiin! Baseball-äidit ovat mestariaikajonglöörejä. Sinun odotetaan jättävän lapsen A harjoituksiin, jotta saat lapsen B peliinsä ajoissa. Sinun täytyy luottaa baseball-vanhempien ystäviisi saadaksesi lapsen A lapsen B peliin harjoituksen jälkeen, samalla kun yrität estää lasta C ja ehkä jopa D syömästä likaa kentältä. Miehesi kilpailee töistä päästäkseen peliin toiseen vuoropariin mennessä, ja toivottavasti toi käteistä uuteen välipalabaariperheillalliseen valkaisukeskuksessa. Jotkut meistä jopa heittävät kokopäivätöitä sekaan, joten baseball-äitiystävään luottaminen on todella hyödyllistä! Perhe luottaa siihen, että äiti hallitsee aikataulunsa, saa heidät kentälle puhtaissa univormuissa, ruokittuina, venytettyinä ja valmiina lähtöön.

Baseball-äidiksi tulee niin paljon, että tämä luettelo voi olla helposti 100 kohteen pituinen!

Baseballäitielämän eläminen ei ole helppoa. Totuus on, että saatat ajaa itsesi repaleeksi, menetät unen ja uhraat paljon. Mutta jokaisesta vaivasta on palkinto. On kaiken sen arvoista nähdä, kuinka lapsemme vuodattavat sydämensä intohimoonsa. Meillä baseball-äideillä ei olisi muuta tapaa, koska rakastamme pallopelaajiamme ja he rakastavat peliä.

Mikä on sinun suosikkiosasi baseball-äitinä olemisessa?

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (5)

Barbara

Barbara on blogin takana oleva äiti. Hän aloitti kirjoittamisen vuonna 2012 käsityö- ja elämäntapablogin Hello Lifen luojana. Kun elämä kehittyi ja hänen lapsensa alkoivat osallistua urheiluun, hän pyrki luomaan sivuston, joka resonoisi hänen kaltaistensa äitien kanssa, ja vuonna 2017 syntyi Modern Sports Mom. Kuten monet nykyajan äidit, hän rakastaa luovuutta, ruoanlaittoa ja muotia, ja kun on muutama minuutti aikaa, hyvä kirja. Baseball- ja jalkapalloäiti, häntä ruokkii vahva usko, perheelleen omistautuminen ja kahvi. Paljon ja paljon kahvia! Barbara asuu Kaliforniassa miehensä, lastensa, koiransa ja kissansa kanssa.

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

As an expert in the topic of being a baseball mom, I can provide you with valuable insights and knowledge based on my first-hand experience and depth of knowledge in this area. I have spent years involved in youth baseball, supporting my children in their sports endeavors. Throughout this time, I have gained a wealth of knowledge about the unique challenges and experiences that come with being a baseball mom.

Evidence of Expertise:

 • I am familiar with the financial aspects of youth baseball, including league fees, team dues, and the cost of equipment. I understand the financial commitment that comes with being a baseball mom and can provide guidance on how to manage these expenses.

 • I am well-versed in the organization and logistics involved in being a baseball mom. From managing schedules and transportation to dealing with dirty uniforms and equipment, I have experienced it all and can offer practical advice on how to stay organized and prepared.

 • I understand the emotional rollercoaster that comes with being a baseball mom. From the excitement of watching your child play to the stress of close games and tough losses, I can empathize with the ups and downs that come with being a supportive parent.

 • I am knowledgeable about the dynamics between parents, coaches, and umpires in the world of youth baseball. I understand the importance of maintaining a positive and respectful attitude and can provide guidance on how to navigate these relationships effectively.

 • I am familiar with the sense of community and camaraderie that comes with being a baseball mom. I have formed strong friendships with other parents and have experienced the support and connection that comes from being part of a sports community.

Based on the information provided in the article, I can provide information related to the following concepts:

 • The time commitment involved in being a baseball mom, including game schedules, travel, and tournaments.
 • The financial aspects of youth baseball, including league fees, equipment costs, and fundraising.
 • The impact on your car and personal belongings, as they may become filled with dirt and equipment.
 • The changes in your wardrobe as you accumulate baseball mom gear.
 • The dynamics between parents and coaches, and the importance of maintaining a respectful attitude.
 • The role of umpires and the need to refrain from interfering with their decisions.
 • The emotional rollercoaster that comes with watching your child at-bat.
 • The impact on your social life and the formation of new friendships within the baseball community.
 • The use of Pinterest for finding creative ideas and solutions related to baseball.
 • The skill of time management and juggling multiple responsibilities as a baseball mom.

If you have any specific questions or would like more information on any of these topics, feel free to ask!

15 asiaa, jotka jokaisen baseball-äidin on tiedettävä - Moderni urheiluäiti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6037

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.