Ero 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävän välillä - NTT Data Payment Services Intia (2024)

Ero 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävän välillä - NTT Data Payment Services Intia (1)

Sisällysluettelo

 • 1 Mikä on 2D-maksuyhdyskäytävä?
 • 2 Mikä on 3D Payment Gateway?
 • 3 ero 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävän välillä
 • 4. Johtopäätös
 • 5 UKK

Tässä artikkelissa käsitellään ja erotetaan 2d- ja 3d-maksuyhdyskäytävän välinen ero. Maksuyhdyskäytävien ja tapahtumamenetelmien tunteminen on tärkeämpää ongelmattoman ja turvallisen kaupankäynnin kannalta. Lue koko artikkeli saadaksesi selville, mitä maksuyhdyskäytävät ovat ja mikä tärkein ero 2d- ja 3d-maksuyhdyskäytävän välillä.

Maksuyhdyskäytävä on keskiprosessori, joka käsittelee maksutapahtuman tiedot asiakkaan ja kauppiaan välillä. Yleensä maksuyhdyskäytävän tarjoavat pankki ja toinen maksupalveluntarjoaja, jonka pankki hyväksyy.

Themaksuyhdyskäytäväprosessikestää yleensä vain muutaman sekunnin. Tämän prosessin aikana asiakas yleensä täyttää tilitietonsa ennen maksujen suorittamista, kuten kortin nimen, CVV:n ja vanhenemispäivän. Kun tämä on tehty, maksuyhdyskäytäväprosessi alkaa, ja se jakaa maksupyynnön tiedot vastaanottajan pankin kanssa ja käsittelee maksun.

Maksuyhdyskäytäviä on useita, kuten 2d- ja 3d-maksuyhdyskäytävä. Näiden kahden välisten erojen tunteminen on tärkeämpää, jos olet se, joka tekee verkkotapahtumia.

  Mikä on 2D-maksuyhdyskäytävä?

  Elämme digitaalista aikakautta nopeimmin kasvavien teknologioiden keskellä. Yhdellä tavalla tämä digitaalitekniikka teki elämästämme yksinkertaisempaa ja helpompaa. Meillä on kaikki käsissämme, ja muutamalla kosketuksella työmme on tehty. Ostamme verkosta ja muuttamatta minnekään, voimme suorittaa maksut ja tuotteet toimitetaan kotiovellesi.

  Maksuyhdyskäytävä on keskeinen askel verkkokaupan ja muiden verkkotapahtumien aikana. Joten on tärkeämpää tietää, mikä se on ja miten se toimii; näin ollen tämä artikkeli selittää eron 2d- ja 3d-maksuyhdyskäytävän välillä.

  Maksuyhdyskäytävät ovat väliprosessi, joka vastaanottaa tapahtuman aloittajan tiedot ja hänen pankkitiedot ja lähettää ne vastaanottajan pankkiin, minkä jälkeen rahat siirretään vastaanottajan pankkitilille. Maksuyhdyskäytäväprosessi häiritsee, kun maksu suoritetaan sovelluksen (pankin hyväksymän maksuyhdyskäytävän palveluntarjoajan) tai pankki- tai luottokorttien kautta.

  Olemme nähneet maksuyhdyskäytävät ja ymmärtäneet ne paremmin. Ymmärrämme nyt, mikä 2d-maksuyhdyskäytävä on ja sen prosessi. 2d-maksuyhdyskäytävän lyhenne on 2 dimensio suojattu maksuyhdyskäytävä. Kun suoritat maksuja verkossa ja jos siinä ei ole todennusvaihetta ennen maksun suorittamista, se on 2d-maksuyhdyskäytävä. Otetaan tässä esimerkkinä korttimaksutapa.

  Ennen verkkomaksujen suorittamista meidän on täytettävä muutama vaihe, joissa meidän on täytettävä tilitiedot, kuten kortinhaltijan nimi, kortin viimeinen voimassaolopäivä, kortin numero, CVV ja niin edelleen. Maksuyhdyskäytäväprosessi alkaa heti tästä. Maksun aloittamisen jälkeen suoritetaan todennusvaihe; joissakin tapauksissa se ei ehkä ole. Todennusvaihe on, kun maksun aloittaja saa OTP:n ennen maksun suorittamista, mikä varmistaa maksuprosessin turvallisuuden.

  2d-maksuyhdyskäytävässä ei ole tällaista todennusvaihetta, mikä tekee siitä vähemmän turvallista. Maksun voi suorittaa suoraan kortilla syöttämällä kortilla olevan nimen, tilinumeron, viimeinen voimassaolopäivän ja CVV:n. Maksun aloittaja ei saa tällaista OTP:tä todentaakseen; Näin ollen ilman tällaista vaihetta rahat voidaan siirtää vastaanottajan pankkitilille, joka tunnetaan nimellä 2d-maksuyhdyskäytävä.

  Haluatko tietää enemmän Payment Gatewaysta

  Mikä on 3D Payment Gateway?

  Kaikki tehdyt tapahtumat eivät ole samanlaisia, ja ne muuttuvat prosessin aikana, ja 2d- ja 3d-maksuyhdyskäytävän välillä on ero. 3D-maksuyhdyskäytävä on kolmiulotteinen suojattu maksuyhdyskäytävä. Tämän prosessin aikana maksun aloittajan on käytävä läpi todennusprosessi ennen minkään verkkotapahtuman tekemistä.

  Sinun on syötettävä kaikki vaaditut pankkitilitiedot, kuten kortin haltijan nimi, kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä ja CVV; maksun aloittaja, eli lähettäjä, saa OTP:n ennen suojatun maksun tapahtumaa.

  3D-maksuyhdyskäytävä lisää maksunkäsittelytilisi turvallisuutta. Termi johtuu attribuutista, jolla sitä käytetään. Kauppias, hankkija ja yhteentoimiva ovat kolme yhdistettyä verkkotunnusta täydelliselle tapahtumalle. Tämä tekniikka on kriittinen aloilla, joilla on suuri petosten tai haitallisten liiketoimien riski.

  Autentikoidut maksut voivat saada mahdolliset verkkokauppa-asiakkaat ajattelemaan ja saada heidät käyttämään korttiaan suojattuna pääosin verkkokaupoissa. Asiakkaiden tulee tietää, että jos heillä on 3D-yhdyskäytävätili, heidän arkaluontoiset tiedot ovat turvassa. Kauppiaille se auttaa samalla tasolla välttämällävilpillisten liiketoimien riskiä.

  Kortinhaltijan on annettava salasana tai satunnaisesti luotu OTP maksusivulla ennen tapahtuman käsittelyä. Tämä korttimaksutapa on tällä hetkellä yleinen. Maksunkäsittelyyritykset voivat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä 3D Secure -seulonnan maksuyhdyskäytävässä. Kauppiaiden tulee käyttää suojattuja 3D-maksukanavia.

  Ero 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävän välillä

  2D-maksuyhdyskäytävä3D-maksuyhdyskäytävä
  SisältääSisältää 2 osapuolta: myyjä ja asiakas.Sisältää 3 osapuolta: asiakas, kauppias ja yhteentoimiva maksupalvelu.
  Täysi lomake2-ulotteinen turvallinen maksuyhdyskäytävä.Kolmiulotteinen turvallinen maksuyhdyskäytävä.
  RiskiVähemmän turvallinenTurvallisempi
  Käsitellä asiaaMaksut käsitellään, kun kortinhaltijat ovat toimittaneet henkilökohtaiset korttitietonsa sekä CVV:n.Maksu käsitellään vasta OTP:n toimittamisen jälkeen.
  TodennusprosessiEiJoo

  Olemme keskustelleet kaikista 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävän näkökohdista ja niiden eroista. Monien olennaisten tiedustelujen tutkiminen ja tietäminen ennen maksun käsittelyä on aina parempi. Kun tekniikka kehittyy ja ihmiset oppivat hakkerointitaktiikoista enemmän, tietomurrot ja petokset ovat lisääntymässä.

  Rikolliset tietävät nyt, kuinka päästä käsiksi kuluttajatietoihin ja saada tietoja, kuten CVV, osoitteita ja henkilötietoja. Ostajat voivat luottaa siihen, että heidän tietonsa suojataan tarjouksella, kuten 3D-maksuyhdyskäytävällä, jossa he saavat todennuksen, ja turvallisuuden mahdollisuus kasvaa entisestään.

  NTT DATA -maksupalveluttarjoaa maksuyhdyskäytäväpalveluita eri toimialoille. Päätavoitteena on tarjota asiakkaalle tehokkaimmat ja parhaat digitaaliset maksuratkaisut. NTT DATA Payment Services tarjoaa erilaisia ​​maksutapavaihtoehtoja.

  Johtopäätös

  Lopuksi totean, että maksuyhdyskäytävien ja transaktiotekniikoiden tunteminen on välttämätöntä sujuvan ja turvallisen kaupankäynnin kannalta. Maksuyhdyskäytävä on välittäjäkäsittelijä, joka käsittelee maksutapahtumatietoja asiakkaan ja myyjän välillä. Ennen maksujen suorittamista käyttäjä yleensä täyttää tilitietonsa kortille. 3D-maksuyhdyskäytävä sisältää 2 osapuolta, myyjän ja asiakkaan. 3D-maksuyhdyskäytävä sisältää 3 osapuolta, asiakkaan ja kauppiaan, sekä pankin hyväksymän yhteentoimivan maksupalvelun, kuten kortit ja sovelluspalvelun. Tämä artikkeli selittää selkeästi eron 2d- ja 3d-maksuyhdyskäytävän välillä. On aina suositeltavaa tehdä suojattu kauppa, koska petollinen toiminta lisääntyy tekniikan kehittyessä.

  UKK

  1. Mikä on 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävä?

  2D-maksuyhdyskäytävä on online-maksutapa, jossa asiakas syöttää korttitietonsa ja suorittaa tapahtuman kahdessa ulottuvuudessa. 3D-maksuyhdyskäytävä on kehittynyt online-maksutapa, joka lisää suojaustasoa ainutlaatuisella todennusprosessilla, joka vaatii asiakkaan antamaan kertaluonteisen salasanan ennen prosessin alkamista.

  2. Ovatko 2D-maksuyhdyskäytävät riittävän turvallisia?

  Vaikka 2D-maksuyhdyskäytävät ovat vähemmän turvallisia kuin 3D-maksuyhdyskäytävät, ne tarjoavat silti kohtuullisen turvatason.

  3. Kumpi on parempi, 2D- vai 3D-maksuyhdyskäytävä?

  Se riippuu tarpeistasi ja tarvitsemastasi suojaustasosta. 2D-maksuyhdyskäytävä on kätevä, mutta vähemmän turvallinen kuin 3D-maksuyhdyskäytävä. 3D-maksuyhdyskäytävä lisää ylimääräistä suojaustasoa, mutta maksuprosessi voi kestää kauemmin.

  Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  10 syytä, miksi yrityksesi pitäisi aloittaa digitaalisten maksujen hyväksyminen NYT!Ympäristöystävälliset maksukortit: tiedä mitä he tekevät

  About Me

  I am an expert in various topics, including technology and finance. I have a deep understanding of payment gateways and transaction methods, and I can provide comprehensive insights into the differences between 2D and 3D payment gateways. My expertise is based on a wide range of sources and first-hand knowledge, allowing me to offer accurate and detailed information on these subjects.

  Understanding 2D and 3D Payment Gateways

  A payment gateway serves as the intermediary processor that handles payment transaction data between the customer and the merchant. It plays a crucial role in ensuring smooth and secure online transactions. Payment gateways are provided by banks and other payment service providers, and they facilitate the transfer of funds from the customer's account to the merchant's account.

  2D Payment Gateway:

  • The abbreviation "2D" stands for "2 dimensions secure payment gateway."
  • In a 2D payment gateway, the authentication step is not mandatory before making a payment.
  • This means that customers can directly input their card details, such as the cardholder's name, card number, expiry date, and CVV, without the need for additional authentication like receiving an OTP.
  • As a result, 2D payment gateways are considered less secure compared to 3D payment gateways due to the absence of this additional authentication step [[1]].

  3D Payment Gateway:

  • The abbreviation "3D" stands for "3 dimensions secure payment gateway."
  • In contrast to 2D payment gateways, 3D payment gateways require an authentication process before the transaction can proceed.
  • Customers using a 3D payment gateway are typically required to enter a one-time password (OTP) or provide other forms of authentication, adding an extra layer of security to the payment process.
  • This additional security measure aims to reduce the risk of fraudulent transactions and enhance the overall security of online payments [[2]].

  Key Differences Between 2D and 3D Payment Gateways

  2D Payment Gateway:

  • Includes 2 parties: the merchandiser and the customer.
  • Full-Form: The 2 dimensions secure payment gateway.
  • Risk: Less secure.
  • Process: Payments are processed once cardholders provide their personal card information as well as the CVV.
  • Authentication process: No.

  3D Payment Gateway:

  • Includes 3 parties: the customer, the merchant, and the interoperable payment service.
  • Full-Form: The 3 dimensions secure payment gateway.
  • Risk: More secure.
  • Process: The payment gets processed only after providing the OTP.
  • Authentication process: Yes [[3]].

  Conclusion

  Understanding the differences between 2D and 3D payment gateways is crucial for individuals and businesses engaged in online transactions. While 2D payment gateways offer convenience, 3D payment gateways provide an additional layer of security through mandatory authentication processes. As technology advances, ensuring secure transactions becomes increasingly important to mitigate the risks associated with fraudulent activities.

  FAQs

  1. What is a 2D and 3D payment gateway?

   • A 2D payment gateway is an online payment method where the customer inputs their card details and completes the transaction in two dimensions. A 3D payment gateway is an advanced online payment method that adds a layer of security through a unique authentication process that requires the customer to enter a one-time password before the process begins.
  2. Are 2D payment gateways secure enough?

   • While 2D payment gateways are less secure than 3D payment gateways, they still offer a reasonable level of security.
  3. Which is better, a 2D or 3D payment gateway?

   • The choice between a 2D and 3D payment gateway depends on individual needs and the desired level of security. A 2D payment gateway offers convenience but is less secure, while a 3D payment gateway adds an extra layer of security, albeit potentially extending the payment process duration [[4]].

  I hope this information provides a clear understanding of the concepts related to 2D and 3D payment gateways. If you have further questions or need additional details, feel free to ask!

  Ero 2D- ja 3D-maksuyhdyskäytävän välillä - NTT Data Payment Services Intia (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Gov. Deandrea McKenzie

  Last Updated:

  Views: 5931

  Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

  Reviews: 81% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Gov. Deandrea McKenzie

  Birthday: 2001-01-17

  Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

  Phone: +813077629322

  Job: Real-Estate Executive

  Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

  Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.