EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (2024)

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (1)

Europa Universalis IV on peli numeroista ... paljon numeroita ja kuinka he ovat vuorovaikutuksessa monien muiden numeroiden kanssa.Seurauksena on, että mikään ei ole koskaan niin yksinkertaista tai yksipuolista kuin miltä se näyttää, mikä on yksi syy siihen, että pelillä on niin paljon uudelleenpelattavuutta.Jos olet pelannut jonkin aikaa, olet todennäköisesti kompastunut suosikkirakenteisiisi ja armeijan sävellyksiisi, mutta ovatko ne optimaalisia?

Armeijoistasi on paljon puhuttavaa, ja teemme parhaamme kattaaksemme suurimman osan siitä täällä jakamalla pelin pelaamisesta ja siitä, mitä muut ovat osallistuneet loputtomaan keskusteluun.

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (2)

Taisteluleveys- Tämä päättää, kuinka monta rykmenttiä voit kentällä taistelussa, kaksi jokaisesta taisteluleveydestä (etu- ja takarivi).Tämä määrä alkaa alhaalla ja kasvaa tekniikan edetessä.Sinun tulisi pyrkiä, että sinulla on tarpeeksi yksiköitä täyttääksesi vähintään yhden rivin mahdollisuuksien mukaan, mikä tahansa tykistö on tämän päällä.

Yksikkö- Kun kyse on siitä, mikä yksikkö kentälle, PIP: t ovat merkitystä.Jokaisen taisteluvaiheen aikana loukkaavat PIP: t lisäävät vaurioita, ja puolustavat PIP: t vähentävät vaurioita.Kun tykistö tulee saataville, puolustavista pipistä tulee arvokkaampia, koska ne vaikuttavat molemmille linjoille.Moraalin PIP: ien tulisi olla etusijalla täällä, koska niitä käytetään molemmissa taisteluvaiheissa.

Käyttöönotto- Yksinkertaisesti sanottuna eturivi täyttää jalkaväkillä pienellä määrällä ratsuväkeä sivuille.Tykistö sijoitetaan takaruntaan, elleivät he ylittävät jalkaväkeä ja ratsuväkeä, jolloin he tulevattasoittaaRivit lisäämällä joitain eteen.Mikä tahansa toiseen riviin jääneet tilat täyttyvät ensin jalkaväkillä sitten ratsuväkillä.Kaikki ylimääräiset yksiköt lisätään varaukseen.

Vaihe- Jokainen taisteluvaihe kestää kolme päivää ja vuorottelee välilläAntaa potkutjaShokkija molemmat osapuolet kääntävät suulakkeen kunkin alussa.Tämä yhdistetään mihin tahansa muuhun modifikaattoriin (johtaja/maasto/yksikön pipit), mutta ei voi olla vähemmän kuin nolla.Jokainen taisteluvaiheen päivä, peli laskee tappaa ja moraalin menetystä.

Kohdentaminen- Yleensä yksiköt kiinnostavat vihollisia suoraan heidän edessään, mutta he voivat hyökätä mihin tahansa yksikköön heidän sisälläänreunustavaAlue, jos niin tekeminen aiheuttaa suurempaa vahinkoa vihollisten taistelukyvylle.Tykistö voi ampua takarivillä, mutta vain 50% mahdollisista vaurioistaan ​​sieltä.

Moraali- Yksiköt ottavat moraalivahinkoja jokaisesta päivästä taistelussa (mukaan lukien varannot), joilla on suurempi tappio todellisten vahinkojen vastaanottamisesta.Kun se osuu nollaan, armeija yrittää vetäytyä.Tässä vaiheessa pelataan vielä kaksi palo- ja shokkivaihetta ja jos vetäytymisarmeijalla on nolla moraalia ja se on ylitetty 2: 1 ennen niiden valmistumista, se tuhoutuu apinoa.Koska tämä on niin kriittinen tilasto, olisi pyrittävä lisäämään moraalia mahdollisuuksien mukaan.

Kurinalaisuus- Usein unohdettu stat, jolla on vain rajoitetut pienet muokkaimet, se on silti tärkeää.Vahinkojen jakamisen vauriot kerrotaan kurinalaisuudellasi, ja vauriot voivat mennä ylös tai alas prosentista riippuen.

ToimitusrajaKaikilla maakunnalla on maasto, kehitys ja erilaiset muokkaimet perustuvat toimitusraja.Esimerkiksi armeijan johtaja, jolla on 2 PIP: tä liikkeessä, lisää tätä rajaa 2 armeijaansa.Ohjeena saat suurimmat positiiviset muokkaimet rannikkovyöhykkeille, sitten maakunnan omistajana, sitten liittolaisten/pääsy/hallittujen maakuntien kanssa, vaikka suurimmat bonukset tulevat sotilasteknologiatasolta.

Hankaus- Jos kaikkien ei-vihamielisten armeijoiden armeijan koko on maakunnan yläpuolellaToimitusrajaKuukauden alussa he ottavat vaurioiden vaurioita.Vetovaurio on enintään 5%, mutta asteikot riippuen siitä, kuinka paljon olet rajan yläpuolella ja mikä raja on.Yksinkertaisen esimerkin osalta 40 tarjonnan maakunnassa kärsisi 0,25%: n hankautumisesta (10 jaettuna tarjonnan avulla) jokaisesta pisteestä, jonka ylität rajan, joten 4 yksikön ylittäminen menettäisi sinut 1% kuukaudessa.Muokkaus, joka vähentää hankautumista 25%, vähentäisi tämän 0,7%: iin (kerrollisesti matematiikka, mene vain sen mukana), samalla kun se rajoittaa hankautumisen noin 4%: lla.Maakunnan piiritys lisää 1%: n hankautumisen riippumatta siitä, mikä lisäisi esimerkkiä 2 prosenttiin - kaikki lisää.

Vahvistus- Tämä on kuinka nopeasti voit vetää miehiä työvoiman uima -altaastasi ja saada heidät liittymään heikentyneisiin armeijoihisi.Armeijoiden vahvistamiseen liittyy massiivinen kuukausittainen Ducat -kustannus, jotta nopeusmuokkaimet voivat säästää paljon rahaa.Tämä kustannus pätee vain, jos armeijasi on alle enimmäisvoiman, joten hankautumista käsitellessäsi, jos voit lähettää tarpeeksi miehiä kattamaan tappiot, ei ole lisäkustannuksia.Kuitenkin, hankaaminen voi nopeasti tyhjentää työvoimasi varkain vahvistuksen kautta, joten pidä sitä tarkasti silmällä.

Hyökkäys ja puolustus- Puolustaja saa melkein aina etua taistelussa, joten vihollisen houkutteleminen sinulle tai torjumalla heitä, kun he sipailevat maakuntiasi (joka lasketaan puolustukseksi) on paras veto.

Maasto- Maaston rangaistukset voivat olla ankaria hyökkäysjoukkojen suhteen, joten vältä mahdollisuuksien mukaan vuoria, kukkuloita ja metsiä, jos sinun on todellakin sitoutunut.Vuoret antavat -2 hyökkääjille Dice Roll, peruuttaen pääasiassa varhaiset pelin kenraalit.Kukkulat ja metsät ovat vain -1, mutta nämä muokkaimet vaikuttavat molemmat taisteluvaiheet niin parasta välttää.

Risteykset/laskeutumiset- Sama kuin maasto todella.Salmit ja merivoimien laskeutumiset antavat -2 ja joet -1.Eri suunnista kohdistuvien useiden hyökkäysten tapauksessa pahinta modifiointia käytetään koko hyökkäävään voimalle.Jos hyökkäävällä johtajalla on korkeampi liikkuma kuin puolustaja, tämä rangaistus on kielteinen, joten korkeat liikkeet ovat erinomaisia ​​armeijoiden hyökkäämiseen.

Ammattitaito ja poraus- Molemmat tarjoavat hulluja bonuksia armeijan vahvuudelle 100%.Ammattitaito voi nettoutua 20%: n kyvyn ja 10%: n torjumiseksi vaurioiden torjumiseksi molemmissa vaiheissa.Eri välitavoitteet myös avaa kyvyt, kutenTarjontavarastoSe voi lisätä massiivisesti toimitusrajaa armeijan sijaintipaikassa ja antaa sinun pelata isommilla pinoilla.Porauksella on vielä parempia lukuja, mutta ei välitavoitteita.Se on myös sidottu suoraan yhteen armeijaan, mutta sillä on vielä 10 prosenttia vaurioista, ja uskomaton 25 prosentin vähentäminen saatuihin vaurioihin tekee siitä, että ei-brainerin poraus aina kun sinulla on vaihtoehto.

Armeijan perinne- Antaa moraali- ja työvoiman bonukset, mutta saat usein osuman tapahtumiin ja luonnolliseen rappeutumiseen sen torjumiseksi todella suureksi.Hienoa, jos sinua voi häiritä sitä ja moraalin lisäys todella auttaa voittamaan niitä muuten tasa -arvoisia taisteluita.

Muut muokkaimet- Täällä on liian monta muokkainta mennä, mutta niiden pinoaminen on melko paljon samoin valinnoistasi riippumatta.Valitse se, mikä sopii leikkistyylisi, mutta jos etsit täydellistä armeijaa, keskity sotilaallisiin ideoihin ja älä unohda synergoida politiikkojen kanssa, jotta jotkut ovat liian suuria uskoaksesi bonuksia.

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (3)

Yksikkötyypit

Jalkaväki- Kaikkien armeijan koostumuksen hölynpöly, he käsittelevät vahinkoja ja ottavat osumia kärsimään korkeimmista uhreista.Ne ovat halvin yksikkö ja tarvitset niitä aina.Kuten edellä mainittiin, kun tykistö tulee peliin, valitse moraali ja puolustavat pipit.

Ratsuväki- Etulinjan päissä istuvat flankerit.Ne täyttävät tilat takana, mutta vasta sen jälkeen, kun tykistö ja jalkaväki ovat loppuneet.Melko kallis siitä, mitä ne ovat, ja vain todella hyödyllisiä, jos taisteluleveys on suurempi kuin vastustaja tai käsittelet armeijoita, jotka eivät täytä omia etulinjojaan.Ne muuttuvat yhä tarpeellisemmiksi pelin jatkuessa, mutta et voi todella mennä pieleen kourallisen jokaisessa pinossa.Jos sinulla on pienempiä armeijoita, joissa voit hyödyntää reunustavia bonuksia, loukkaavat pipit ovat täällä hyödyllisiä.

Tykistö- Suuret aseet.Ne ovat ainoa yksikkö, joka voi ampua takaa, vaikka he tekevät niin 50%: n vaurioiden vähentämisellä.Kummassakin tapauksessa takaviivalla oleminen tarkoittaa, että he eivät ota vahinkoa ennen kuin heidät pakotetaan eteen jalkaväen menettämisellä.Erittäin kallis ostaa ja ylläpitää kolme kertaa jalkaväen kustannuksia.Myöhemmillä tasoilla tykistöllä ei ole valintaa, mutta mitä sinulle annetaan, joten PIP: llä ei ole merkitystä.

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (4)

Armeijan koostumus

Optimaalisesta sävellyksestä puhutaan paljon ja monella tavalla se on asetettu kiveen, ja vaikka menemme sen yli ja miksi se on niin hyvä, tarkastelemme myös miksi se ei ole aina mitä haluat.

Tuolle täydelliselle taistelun kyvylle haluat täyttää koko takalinjan tykistöllä ja suurin osa edestä jalkaväen kanssa, jättäen mahdollisesti kaksi pistettä ratsuväkeä varten.On myös variaatioita sen perusteella, missä pelissä olet, mutta suurimmalle osalle pelistä - ja yhteisessä kansankielessä - katsot a2.10.2012Suhde, skaalaus taisteluleveyteen ja korvata ylimääräinen ratsuväki enemmän jalkaväkillä.Tämä suhde antaa armeijalle suurimman mahdollisuuden voittaa kyseisen kokoinen armeija, kaikki on tasa -arvoinen.

Tämän ongelma tulee monista asioista, joista puhuimme aikaisemmin, ensinnäkin jalkaväen aiheuttamat vahingot.Jos menetät 4 yksikköä 12 pituuslinjasta, 2 tykkiä siirtyy eteenpäin muodostumisen tasaamiseksi, paljastaen ne tuleen.

Voit torjua tätä jonkin verran lisäämällä jalkaväkeä koostumukseen, mutta tähän sisältyy yleensä tarjonnan ongelmien lyöminen.Otetaan kohtuullinen puolivälissä pelin vihollisen maakunta, joka antaa sinulle noin 30-vuotiaiden toimitusrajan. Pelin tuolloin todennäköisesti sotilaallinen tekniikka antaa sinulle myös linjan leveyden 30.Jopa perussuhteen jälkeen haluat taistella yhteensä 60 rykmentin kanssa (varantojen laskeminen).Kun otetaan huomioon kenraali, jolla on 3 liikkumavaraa, olet edelleen 27 rajan yli.Käyttämällä matematiikkaa, josta puhuimme aikaisemmin(10/30 = 0 a)Saamme maksimaalisen karkotuksen (5% tai 4% puolustavilla ideoilla).5% 60 000 miehestä on 3 000 uhria joka kuukausi.Yli 12 kuukauden kampanja, joka on 36 000 kuollut pelkästään hankautumisesta, jokaisessa armeijassa.

Jaetut pinot kuulen sinun sanovan?No, kyllä, voimme tehdä sen, mutta jos jaat pinojasi, puoltavat myös tykistöä, joka voidaan käyttää.Jos haluat ylläpitää täydellistä etulinjaa tai sinulla on jalkaväkivarantoja sulautetulle armeijallesi, päädyt todennäköisesti 30 jalkaväen/ratsuväen ja 15 tykistön kanssa jokaisessa pienemmässä pinossa.Tarkastelet edelleen noin 45 -armeijan pinoa uhraamalla tykistötukea, jos taistelet yksin.

Mutta taisisitko yksin?Todennäköisesti kyllä, se tapahtuu ... mutta eikö pinojen halkaiseminen välttää hankautumista, ennen kuin voit aloittaa taistelun - kun kuluminen asetetaan pitoon - ja kasata ne takaisin yhteen?Kyllä, mutta käytät myös pienempiä pinoja piirittää ja jahdata pienempiä voimia, ja joskus ne voivat kuluttaa.

Tästä voimme jo nähdä, että taikuussuhde on rikki.Tiedämme optimaalisen taistelun koostumuksen, mutta olemme oppineet, että se epäonnistuu sodan koostumuksen suhteen.Jopa jaetut pinot kohtaavat usein tarjonnan ongelmia.Joten testi selvittää, mitä voit päästä eroon tuolloin.Otamme keskimääräisen tarjonnan, jonka kohtaat tietyllä konfliktilla (kuinka suuria armeijoitasi tulisi olla välttää raskaimpien rangaistusten ottaminen), kuinka monta pinoa aiot sulautua taisteluun ja kuinka he selviävät yksin.

Haluat yleensä maksimoida etulinjan, joten mikä tahansa numero on varmista, että sinulla on tarpeeksi jalkaväki ja ratsuväki sen täyttämiseksi.Esimerkissämme, joka on 30. Jos olisimme jakaneet pinon kuten ennen kuin se lyö 45 tykistön kanssa ja ottaen melko mojovan hankautumisen 30 tarjonnan maakunnassa (melkein koko 5%).Jos laskemme tykistön vain 10: een, se pudottaa hankautumisen 3,3%: iin.Näillä armeijan kokoilla, jotka alentavat 12 kuukauden tappioasi 27 000 mieheltä, vain 15 840: een.Okei, niin se on edelleen paljon, mutta se on paljon parempi kuin ennen, ja kaikki vain viiden yksikön pudottamisesta.10 tykistö on myös pelin puolivälin piiritysbonusten ensisijainen numero (vaikka bonus perustuu tuhansien miehiin, ei yksiköiden lukumäärään, joten kaikki uhrit, joita ei vahvisteta, vähentävät piirityskykyäsi).

Voit edelleen vähentää tätä hankautumista vähentämällä jalkaväen lukumääriä taistelun leveyden alapuolella, mutta siitä tulee yhä vaarallisempaa, jos kyseinen armeija on koskaan kohtaavat yksin, missä se kohtaa reunustavia rangaistuksia.Jos käytät tätä menetelmää, muista myös, että vaikka saatat aloittaa tarpeeksi varantoja, kun armeijat liittyvät toisiinsa, sodan aikana saatat löytää vahvistusten pysäyttämistä tappiojesi kanssa, mikä tarkoittaa, että se kannattaa saada ylimääräistäJalkaväki joka tapauksessa.

Silti puhumme nyt siitä, että vain 10 tykistöä sisältyy, täydellinen piiri pelin puolivälissä tai alemman tason linnoituksissa myöhemmin ja kohtuullisen kokoinen välttääksemme pahimman hankauksen.Koska tykistön taisteluleveys on vain kolmasosa, haluamme yhdistää 3 armeijaa mihin tahansa taisteluun, mikä on ehdottomasti toteutettavissa, joskin hieman hankala käsitellessäsi vihollisen hallintavyöhykkeitä.Tarkoittaako tämä, että meillä on nyt liian monta jalkaväkeä?Tämä riippuu siitä, kuinka paljon aiot käyttää niitä yksin, ja muista, mitä suurempi pino on, sitä alhaisempi on mahdollisuus pyyhkiä.

Tekeekö se siitä ihanteellisen koostumuksen?Toinen ladattu kysymys, koska se kaikki vaihtelee olosuhteidesi suhteen, koska paljon työvoimaa voi kompensoida hankautumishäviöitäsi, mutta antaa sen katsoa sitä viimeisestä kulmasta - sodan taloustieteestä.

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (5)

Sodan taloustiede

Kuten tarjonta, raha on rajoitettu.Ducatsia tarvitaan kaiken rahoittamiseen rakennuksista sotilaallisiin kampanjoihisi.Jokainen Ducat kuukaudessa, jonka kulutat yksikölle, on vähemmän, joka sinun on sijoitettava rauhan aikana.Voit liu'uttaaArmeijan ylläpitoTapa alas pelastaakseen nippu, kun et tarvitse niitä, mutta sinun tulee aina porata voimasi täyteen, joten et voi todella leikata huoltoa, jos haluat ylläpitää optimaalista armeijaa.

Tykistö maksaa kolme kertaa enemmän kuin jalkaväki ostaa ja ylläpitää, joten jos kamppailet rahan puolesta, mutta sinulla on jonkin verran varavoimarajaa, armeijoiden pehmuste jalkaväkijoukkoon on vieläkin järkevämpää.Koska jalkaväkivahinko on myös eniten vaurioita sodissa, voit käyttää lisäominaisuuksia lisätäksesi työvoiman uima -altaan keinotekoisesti vakiinnuttamalla ne suoraan haavoittuneisiin yksiköihin sen sijaan, että piirtäisit vahvistuksia.Tällä voit saada paljon vastinetta rahalle.

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (6)

Johtopäätös

Kiertoakseen olemme nähneet, että jokaisesta tyypistä on täydellinen koostumus ja paras yksikkö, joka antaa sinulle suurimman mahdollisuuden voittaa taistelun, mutta käytännössä sitominen itsesi siihen aiheuttaa usein enemmän ongelmia kuin sen arvoinen.Paras veto on varmistaa, että sulautuneilla armeijoillasi on tarpeeksi tykistöä takaviivan täyttämiseksi ja mikä tahansa tekemäsi halkeamien määrä pystyy minimoimaan heidän hankautumisensa samalla kun pystyvät taistelemaan yksin, jos heidän on.

Pidä ajan tasalla viimeisimmästä PC -peliuutisista seuraamalla GamewatcheriaViserrys, tarkista videoitammeYouTubetai antaa meille samanlaisenFacebook.Kiitos.

EU4 -armeijan sävellykset - miten taistelu todella toimii (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5488

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.