EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (2024)

Ultimate EU4 -aloittelijan kansakuntien opas, joka tarjoaa yleiskuvan 15 ihanteellisesta aloitusmaasta Europa Universalis IV: ssä.Tutustu hallintoon, diplomatiaan ja sotilaalliseen valloitukseen parhaiten sopiviin maihin.

EU4 -matkan aloittaminen

Tervetuloa EU4 -aloittelijan kansakuntien oppaaseen, täydellinen lähtökohtaAloittelijat pääsevät Europa Universalis IV: n maailmaan (EU4).

Tässä suuressa strategiapelissä valintasi muotoilevat valitsemasi kansakunnan tulevaisuuden historian vuorovesien kautta.

Kansakunnan valitseminen on ensimmäinen ja tärkein päätös, jonka teet.Satojen vaihtoehtojen avulla se voi tuntua melko pelottavalta.

Mutta älä pelkää - tässä EU4 -aloittelijan maassaLuotettava kertojaon valinnut 15 maata, jotka ovat ihanteellisia aloittaville pelaajille.

Sukellamme sisään.

Sisällysluettelo

Hallinto ja talous

Niille, jotka nauttivat talousstrategiasta ja monimutkaisesta hallinnosta, nämä viisi kansakuntaa antavat sinun loistaa.Hallitse kauppaverkkoja, hallinnoi sisäisiä asioita ja kasvaa vauras, rikas kansa, jolla on yksi näistä vaihtoehdoista.

Hollanti

EU4 -aloittelijoiden oppaassamme aloitamme Hollannista, joka on pienellä mutta voimakas kokonaisuus, joka on täydellinen talouskasvuun.Huolimatta siitä, että Hollanti on lepää suurempien kansakuntien välillä, sillä on mahdollisuus luoda laaja kauppaimperiumi.

Valjasta tuottoisa Englannin kanavan kauppasolmu mahdollisuuksilla laajentua uuteen maailmaan ja Aasiaan.Ole kuitenkin varovainen Hollannin voimakkaiden kansakuntien suhteen.Näiden varhaisten uhkien onnistuneesti navigointi voi johtaa Alankomaiden muodostumiseen, joka on myöhäisen pelin kaupan suurvalta.

Saksi

Seuraavaksi meillä on saksia.Tämä kansakunta on loistava lähtökohta aloittelijoille, jotka haluavat maun sisävesien hallinnasta Pyhän Rooman valtakunnassa (HRE).Saksin vahvuus on sen potentiaalissa rauhanomaiseen hallinnolliseen ja talouskasvuun.

Mutta ole varovainen saksin ympäröivien mahdollisten vastustajien suhteen.Imperiumin monimutkaisen politiikan navigoiminen voi olla haastavaa.Jos pystyt hallitsemaan diplomaattisuhteitasi tehokkaasti, saksista voi tulla merkittävä taloudellinen voimalaitos ja avaintekijä HRE: ssä.

Viininpunainen

EU4 -aloittelijan kansakuntien opas ei olisi täydellinen ilmanViininpunainen.Vauraasta aloituksestaan ​​tunnettu Burgundy asettaa mielenkiintoisen haasteen hallinnosta ja taloudesta kiinnostuneille pelaajille.

Burgundy aloittaa EU4: n useiden vasallien hallinnan, joka tarjoaa arvokasta harjoittelua sisäisten asioiden kanssa.Se voi olla hankalaa, joka ylläpitää riippumattomuutta Ranskasta ja HRE: stä, mutta oikeiden strategioiden avulla voit mahdollisesti muodostaa Lotharingian valtavan kansakunnan ja tulla merkittäväksi voimaksi Euroopassa.

Puola

Puola tarjoaa mielenkiintoisen yhdistelmän hallinnollista strategiaa ja diplomaattista peliä.Kansakunta aloittaa EU4: n päätöksellä päästä henkilökohtaiseen liitokseen Liettuan kanssa, mikä voi antaa sinulle vahvan aseman Itä -Euroopassa.

Ole tietoinen, tämän suuren liiton hallinta voi olla hallinnollinen haaste.Myöhemmin pelissä voit muodostaa Kansainyhteisön, mikä tekee Puolasta loistavan valinnan aloittelijoille, jotka pyrkivät kasvuun voimakkaaseen hallinnolliseen voimaan.

Venetsia

Venetsia on kiehtova valinta tässä EU4 -aloittelijan kansakuntien oppaassa hallinnollisille harrastajille.Yhtenä pelin alussa olevista rikkaimmista maista Venetsia tarjoaa mahdollisuuden hallita laajaa kauppaimperiumia.Sen ainutlaatuinen hallitusmuoto, kauppias tasavalta, tarjoaa erilaista pelattavuutta, keskittyen kauppaan ja taloudelliseen valtaan.

Myös useiden potentiaalisten vihollisten ollessa lähellä, kuten laajeneva Ottomaanien valtakunta, diplomaattiset taidot myös testiin.Jos Venetsia voi pelata hyvin, Venetsia voi hallita Välimeren kauppaa ja olla keskeinen rooli Italianin ja Balkanin politiikassa.

EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (1)

Diplomatia ja etsintä

Oletko kiinnostunut enemmän diplomatian taiteesta vai kuvattujen maiden löytämisen jännityksestä?Seuraavat viisi maamme ovat täydellisiä niille, jotka haluavat keskittyä liittoutumiin, poliittisiin liikkeisiin ja päästä tuntemattomiin.

EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (2)

Portugali

Portugali ansaitsee paikkansa EU4: n aloittelija -oppaassaEnsisijainen valinta aloittelijoilleKiinnostunut diplomatiasta ja etsinnästä.Heidän sijainti ja historialliset ystävänsä tarjoavat turvallisuuden kehitykseen ja laajentumiseen.

Portugalin suuri veto on etsinnän aikakaudella, mikä voi johtaa tietä tutkimaan uutta maailmaa, Afrikkaa ja Aasiaa.Ole kuitenkin varovainen;Merentakaisten alueiden hallinta tuo omat haasteensa.Jos navigoi hyvin, Portugalista voi tulla siirtomaavoimalaitos ja kaupan jgernaut.

Itävalta

Itävalta tarjoaa erilaisen pelikokemuksen keskittyen sisäiseen HRE -politiikkaan ja diplomatiaan.Heidän asemansa alkuperäisenä Pyhän Rooman keisarina antaa pelaajille mahdollisuuden navigoida kuninkaallisten avioliittojen ylläpitämisen, liittoutumien turvaamisen ja ulkoisten uhkien torjumisen monimutkaisuuksissa.

HRE: n pitämisen tehtävä voi olla melko haastava, mutta se tarjoaa suuren kuvan EU4: n diplomaattisista näkökohdista.Jos Itävallassa pelataan hyvin, sillä on potentiaalia ylläpitää hallitsevuuttaan valtakunnasta ja tulla valtavaksi voimaksi Euroopassa.

Englanti

Englanti, EU4 -aloittelijoiden oppaassamme on erinomainen vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat sukeltaa diplomatian syvyyteen ja ulkomaille.Heidän saaren sijainti tarjoaa suhteellisen turvallisuuden, jonka avulla voit keskittyä sisäisiin asioihin ja vahvistaa voimakasta merivoimien läsnäoloa.

Ruusujen sota ja Maine -tapahtumien antautuminen voivat asettaa varhaisen haasteen, mutta tämän selviytyminen voi tasoittaa tietä rikkaalle kolonisaatiokokemukselle sekä harjoittaa diplomatiaa Euroopan ja uuden maailman kanssa.

Tanska

Tanskan valtakunta esittelee ainutlaatuisen pelikokemuksen, joka keskittyy henkilökohtaisten ammattiliittojen hallintaan, kun se alkaa peli hallitsee Norjan ja Ruotsin.Näiden suhteiden tasapainottaminen on diplomaattinen haaste, joka voi opettaa arvokkaita oppitunteja vasallien ja liittolaisten ylläpitämisessä.

Lisäksi Tanskan asema mahdollistaa Itämeren kaupan hallinnan ja tutkimuksen uuteen maailmaan.Jos Tanska hallitaan tehokkaasti, se voi sisällyttää kumppanit, hallita Pohjois -Eurooppaa ja mahdollisesti lähteä kolonisaatioon.

Aragon

Tämän EU4 -aloittelijan kansakuntien oppaan diplomaattisen ja etsintäluettelomme päättäminen on Aragon.Tämän maan kanta tekee siitä hienon tutkimuksen ja kaupan suhteen Välimerellä ja uudessa maailmassa.

Päälliköt voivat ohjata Aragonia Espanjaan ja tulla hallitsevaksi maailmanlaajuiseksi voimiseksi mahdollisuuksien laajentua Italiaan, Ranskaan ja Pohjois -Afrikkaan sekä erittäin läheisiin siteisiin Kastiliin.

Sotilaallinen ja valloitus

Lopuksi, niille teistä, joilla on taipumus sotaan ja valloitukseen, tämä EU4 -aloittelijan kansakuntien opas antaa viidelle kansakunnalle, jolla on vahva sotilaallinen potentiaali.Jos johtavat armeijat ja rajoittavat rajat ovat mitä rakastat, nämä kansakunnat tarjoavat etsimäsi.

Ottomaanit

Ottomaanit ovat EU4: n aloittelijoiden kansakuntien oppaan luettelon oppaassa.Ne tarjoavat monipuolisen pelikokemuksenvoimakas painotus armeijan laajentumiseen.

Ottomaanit alkavat voimakkaassa asemassa erinomaisella armeijalla ja useilla laajentumispoluilla, mikä tekee siitä täydellisen valinnan aloittelijoille, jotka ovat kiinnostuneita valloituksesta.Yksi mahdollinen haaste on aggressiivisen laajentumisen ja suhteiden hallinta naapurimaiden kanssa.

Ranska

Välttämätöntä sisältäen missä tahansa EU4-aloittelijamaassa, oppaassa,Ranska on vankka valinta sotilaallisesta pelistä kiinnostuneille pelaajille.Kansakunta alkaa vahvassa asemassa suurten armeijoiden ja rikkaiden maiden kanssa.Sadan vuoden sota Englannin kanssa asettaa alkuperäisen haasteen, mutta sen voittaminen voi asettaa sinut eurooppalaisen hallinnan tielle.

Ole valmis koalitioille, kun laajennat liian nopeasti.Jos Ranska pelataan hyvin, sillä on potentiaalia tulla valtavaksi voimaksi Euroopassa ja maailmassa.

Musko

Muscovy tarjoaa sekoituksen sotilaallista laajennusta ja hallinnollisia haasteita.Aloitat tavoitteesta vahvistaa Venäjän aluetta ja käsitellä ympäröivää monipuolista ryhmää.Muskovina kohtaat haasteen hallita valtavia, usein turmeltumattomia maita ja Mongolin kansakuntien uhkaavaa uhkaa.

Jos pelaajat onnistuvat kuitenkin näissä liikkeissä, he voivat muodostaa Venäjän ja tulla merkittäväksi voimaksi Euraasiassa.Tämä EU4-aloittelijan kansakuntien opas tarjoaa Muscovylle korkean riskin, korkean palkkion aloitusvaihtoehdon.

Brandenburg

Mikään EU4 -aloittelijan kansakuntien opas ei ole täydellinen ilman Brandenburgia.Tämä kansakunta korostaa sotilaallista pelattavuutta HRE: ssä.Aloittaen pienet, mutta vahvojen sotilaallisten ideoiden kanssa, Brandenburg tarjoaa potentiaalin muodostaa Preussia, joka on yksi pelin vahvimmista sotilaallisista voimista.

Varhainen peli vaatii HRE -politiikan ja laajentumisen huolellista navigointia.Brandenburg alkaa myös huonosta maasta.Näiden esteiden voittaminen asettaa sinut kuitenkin hallitsemiseen.

Ruotsi

EU4 -aloittelijoiden oppaan pyöristäminen on Ruotsi.Vaikka Ruotsin vahvat sotilaalliset ideat alkavat henkilökohtaisesta liitosta Tanskan kanssa, se tekee siitä hyvän valinnan sotilaskeskeiseen peliin.

Varhainen Game Challenge, joka vapauttaa Tanskasta, tarjoaa mielenkiintoisen aloituksen kaikille kampanjoille.Riippumattomana Ruotsilla on potentiaalia tulla johtavaksi valta Pohjois -Euroopassa ja hallita Baltiaa.

EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (3)

Luotettavia ajatuksia

Toivomme, että EU4 -aloittelijan kansakuntien oppaamme toimii luotettavana etenemissuunnitelmana löytääksesi ihanteellisen aloitusmaasi.Muista, että jokaisella kansakunnalla on ainutlaatuiset haasteet ja mahdollisuudet.Tee valintasi PlayStyle -palvelun perusteella ja nauti pelistä.

Riippumatta siitä, onko sinulla talouskasvu, diplomaattinen hienovaraisuus, etsintäpyrkimykset tai sotilaallinen mahdollista, Europa Universalis IV: ssä on kansakunta, joka on valmis ottamaan sinut unohtumattomalle matkalle.Jokainen kansa, riippumatta siitä kuinka voimakas tai pieni, esittelee ainutlaatuiset haasteet ja mahdollisuudet.

Tämä EU4 -aloittelijan kansakuntien opas on suuri strategiaseikkailujesi alku.Vieraile luotettavassa kertomuksessa säännöllisesti saadaksesi oivallisempia oppaita, vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit hallita Europa Universalis IV: tä.

Tässä on matkasi, kansakunnan nousun ja EU4: n maailmassa kertomasi tarinat.Hyvää pelaamista!

Seuraa ja pidä meistä:

EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (4)

EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (7)

EU4: n aloittelijan kansakuntien opas: 15 maata jokaiselle näytelmälle (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5490

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.