Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (2024)

Robo-neuvojat ovat mullistaneet sijoitusmaailman tarjoamalla edullisia automatisoituja sijoituspalveluita. Niiden suosio on noussut pilviin viime vuosina, koska ne tarjoavat kätevän ja käyttäjäystävällisen ratkaisun sijoitusten hallintaan.

Varakkailla henkilöillä (HNWI) on kuitenkin ainutlaatuisia taloudellisia tarpeita ja ne vaativat erityistä huomiota. Tämän segmentin palvelemiseksi Robo-neuvojat ovat ottaneet käyttöön palveluita, jotka on suunniteltu erityisesti HNWI:lle, ja ne tarjoavat ominaisuuksia, kuten henkilökohtaisia ​​portfolioita, edistynyttä taloussuunnittelua ja omistettua tukea inhimillisiltä neuvonantajilta.

Robo-Advisor Finderissa pidämme tiiviisti silmällä yli 80 Robo-neuvojaa maailmanlaajuisesti. Koska saatavilla on niin monia vaihtoehtoja, oikean vaihtoehdon valitseminen voi olla ylivoimaista. Siksi tässä artikkelissa korostamme HNWI:n parhaita Robo-neuvojaa ja selitämme, miksi uskomme, että he ovat parhaita automatisoituja varallisuudenhallintaalustoja.

Jos olet uusi Robo-neuvojien maailmassa ja haluat ymmärtää niiden toiminnan, palvelut ja sopivuuden tarpeisiisi, suosittelemme tutustumaan artikkeliimme 'Mikä on Robo-neuvoja?'

Tässä on nopea luettelo, jota käsittelemme:

Robo-neuvojat korkean nettovarannon sijoittajille

Varakkailla sijoittajilla on ainutlaatuisia sijoitustarpeita, ja he vaativat usein räätälöityä lähestymistapaa varallisuudenhoitoon. Tärkeimpiä tekijöitä, joita nämä sijoittajat etsivät Robo-neuvojalta, ovat henkilökohtaiset sijoitussalkut, alhaiset palkkiot, neuvonantajan käyttöoikeus ja verotuksen optimointistrategiat.

Seuraavassa osiossa annamme yleiskatsauksen HNWI:n parhaista Robo-neuvojista ottaen huomioon nämä neljä tekijää. Sukellaan jokaiseen alustaan ​​ja katsotaan, kuinka ne voivat auttaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi.

#1 Henkilökohtainen pääoma

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (1)

💲Maksut: 0,49-0,89 % vuodessa

💵 Vähimmäissaldo: 100 000 dollaria

💰Veromenetyskorjuu: Kyllä

💁 Pääsy talousneuvojien puoleen: Kyllä

Yli 3,4 miljoonan käyttäjän ja 23,5 miljardin dollarin hallinnoiman omaisuuden (AUM) ansiosta Personal Capitalia pidetään yhtenä parhaista Robo-neuvonantajista varakkaille henkilöille (HNWI). Ne tarjoavat kehittyneitä henkilökohtaisen talouden hallintatyökaluja ilmaiseksi ja kattavan varainhoitopalvelun, mukaan lukien pääsyn omistetuille talousneuvojille.

Personal Capital luo salkkuja käyttämällä sektoripainotusmenetelmää, joka tunnetaan nimellä Smart Indexing, jonka tavoitteena on saavuttaa tasapainoinen altistuminen eri kokoisille, tyyleille ja talouden aloille hyvin hajautettua sijoitussalkkua varten. Asiakkaille, joiden sijoitukset ovat yli 200 000 dollaria, Personal Capital tarjoaa kaksi omistettua talousneuvojaa avustamaan verohallinnossa, kiinteistöjen suunnittelussa ja eläkesuunnittelussa.

Lisäksi Personal Capital tarjoaa yhteiskunnallisesti vastuullisia sijoitusvaihtoehtoja asiakkaille, jotka asettavat sijoituksensa etusijalle kestävän kehityksen. Heidän kestävässä salkussaan säilytetään kaikki heidän ei-sosiaalisesti vastuullisten sijoitusstrategioidensa edut, mukaan lukien älykäs painotus, veronhallinta, kurinalainen tasapainottaminen ja pääsy henkilökohtaiseen talousneuvojaan.

#2 Interaktiiviset neuvojat

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (2)

💲Maksut: 0,08-0,75 % vuodessa

💵 Vähimmäissaldo: 100 dollaria

💰Verotappioiden korjuu: Kyllä (rajoitettu joihinkin salkkuihin)

💁 Pääsy talousneuvojien puoleen: Ei

Interactive Advisors (IA) on Robo-neuvoja, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan, jossa on laaja valikoima sijoitusvaihtoehtoja. Ne tarjoavat kaksi pääluokkaa salkkuja: IA:n hallinnoimat ja ulkopuolisten neuvonantajien hallinnoimat. Jokaisella kategorialla on erilaisia ​​salkkuja, joista jokaisella on erilaiset palkkiot ja vähimmäissijoitukset.

Jos sinulla on Interactive Brokers -tili, voit helposti linkittää sen Interactive Advisors -tiliisi, ja sen hallinnointipalkkiot ovat 0,08–0,75 % vuodessa. Vaikka Interactive Advisorsilla on hyvä asiakastuki, ne eivät tarjoa pääsyä omistetuille ihmisneuvojille, ja alusta on äskettäin lisännyt verotappioiden keräämisen joihinkin salkkuihin. Näistä aukoista huolimatta Interactive Advisors on edelleen vahva vaihtoehto niille, jotka haluavat monenlaisia ​​sijoitustyylejä.

#3 Vanguard

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (3)

💲Maksut: 0,05-0,30 % vuodessa

💵 Vähimmäissaldo: 50 000 dollaria

💰Veromenetyskorjuu: Kyllä

💁 Pääsy talousneuvojien puoleen: Kyllä

Vanguard Personal Advisor Services on Robo-neuvontapalvelu, jonka tarjoaa Vanguard, yksi maailman suurimmista sijoitusyhtiöistä. Alusta tarjoaa henkilökohtaista sijoitusneuvontaa yksittäisille sijoittajille rahoitusneuvojatiiminsä kautta.

Vanguard Personal Advisor Services -palvelussa on porrastetut vuosipalkkiot, joiden palkkiot pienenevät omaisuuden arvon noustessa. Maksu on 0,30 % alle 5 miljoonan dollarin omaisuudesta ja laskee 0,05 prosenttiin yli 25 miljoonan dollarin omaisuudesta.

Yksi Vanguard Personal Advisor Services -palvelun tärkeimmistä ominaisuuksista on kullekin asiakkaalle taloudellisen tilanteen ja tavoitteiden perusteella laaditut henkilökohtaiset sijoitussalkut. Salkut on rakennettu käyttämällä halpojen Vanguard ETF -rahastojen yhdistelmää, ja ne tasapainotetaan automaattisesti uudelleen sen varmistamiseksi, että ne pysyvät linjassa asiakkaan sijoitustavoitteiden kanssa. Salkut voivat sisältää myös sosiaalisesti vastuullisen sijoittamisen (SRI) sijoitusstrategioita.

Toinen Vanguard Personal Advisor Services -palveluiden keskeinen näkökohta on pääsy taloudellisten neuvonantajien ryhmään, joka tarjoaa sijoitusvalmennusta, henkilökohtaisia ​​​​taloudellisia suunnitelmia ja jatkuvaa portfolioneuvontaa. Lisäksi, kun sijoitettu summa saavuttaa 500 000 dollaria, saat omistetun taloudellisen neuvonantajan, jolla on pääsy aktiivisesti hallinnoituihin rahastoihin.

# 4 Parannus

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (4)

💲Maksut: 0,25-0,40 % vuodessa

💵 Vähimmäissaldo: 0 $ Betterment Digitalille, 100 000 $ Betterment Premiumille

💰Veromenetyskorjuu: Kyllä

💁 Pääsy talousneuvojien puoleen: Kyllä

Vuonna 2008 perustettu Betterment on Yhdysvaltojen vanhin Robo-neuvoja. Se tarjoaa joukon automaattisesti hallinnoituja salkkuja, jotka on rakennettu modernin portfolioteorian (MPT) ja patentoidun algoritmin yhdistelmällä, joka ottaa huomioon muun muassa sijoittajan tavoitteet, riskinsietokyvyn ja investointien aikahorisontti. Salkut tasapainotetaan automaattisesti ja optimoidaan verotehokkuutta varten verotappioiden korjuulla, ja alusta tarjoaa myös salkkuja, jotka keskittyvät sosiaalisesti vastuulliseen sijoittamiseen.

Salkunhallinnan lisäksi Betterment tarjoaa myös taloussuunnittelutyökaluja, mukaan lukien henkilökohtaiset eläkesuunnitelmat ja kassanhallintaominaisuudet. Alusta tarjoaa kaksi palveluvaihtoehtoa: Betterment Digital ja Betterment Premium.

 • Betterment Digitaltarjoaa edullisen, automatisoidun salkunhoitopalvelun, jonka hallinnointipalkkio on 0,25 % AUM. Palvelu sisältää myös pääsyn taloudellisiin neuvonantajiin lisämaksusta, eikä sillä ole vähimmäissaldovaatimusta.
 • Betterment Premiumtarjoaa rajoittamattoman pääsyn sertifioiduille taloussuunnittelijoille Betterment Digitalin tarjoamien ominaisuuksien lisäksi. Tämä palvelu sopii parhaiten HNWI:lle, joka etsii henkilökohtaisia ​​taloussuunnittelu- ja salkunhoitopalveluita. Betterment Premiumin vähimmäissaldovaatimus on 100 000 dollaria ja vuosimaksu on 0,40 %.

Jos Betterment ei ole saatavilla maassasi, tarkista tämä artikkeliParempia vaihtoehtoja.

#5 Eleven West

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (5)

💲Maksut: $1, $5 tai $9 kuukausimaksu (riippuen tilisuunnitelmasta); 0,25–0,90 prosenttia vuodessa yksityiselle varallisuudenhoidolle

💵 Minimisaldo: 0 dollaria Ellevest-sopimuksille, 1 000 000 dollaria yksityisille varallisuudenhoitopalveluille

💰Verotappioiden korjuu: Kyllä (ei automatisoitu)

💁 Pääsy talousneuvojien puoleen: Kyllä

Ellevest on digitaalinen varallisuudenhoitoyritys, joka tarjoaa palveluita, kuten pankkitoimintaa, sijoittamista, valmennusta ja oppimista. Se tarjoaa Robo-neuvontapalveluita, jotka luovat asiakkaille henkilökohtaisia ​​sijoitussalkkuja taloudellisen ohjauksen kera. Pääasiassa naisille suunnatulla Ellevestillä on kolme jäsensuunnitelmaa, joissa on kohtuuhintaiset maksut, alkaen 1 dollarista kuukaudessa Essential-suunnitelmassa, 5 dollarista kuukaudessa Plus-suunnitelmassa ja 9 dollarista kuukaudessa Executive-suunnitelmassa.

Salkut on rakennettu käyttämällä vaikutussijoittamiseen keskittyvien ETF-rahastojen yhdistelmää, mikä tarkoittaa, että etusijalla ovat yritykset, joiden johdossa on naisia, korkeampi kestävyys ja eettiset standardit sekä yritykset, jotka tukevat naisten omistamia yrityksiä ja niitä tarvitsevia.

Varakkaat henkilöt, joiden omaisuus on yli miljoona dollaria, voivat käyttää yksityisiä varallisuudenhoitopalveluja, joissa he työskentelevät yhdessä rahoitusalan ammattilaisten kanssa. Tämän palvelun maksut vaihtelevat 0,25–0,90 % vuodessa sijoitetun määrän perusteella. Salkut luodaan ETF-yhdistelmällä ja räätälöidään asiakkaan riskinsietokyvyn, taloudellisen tilanteen ja sijoitustavoitteiden perusteella. Vaikka he eivät tarjoa automaattista veronkorjuuta, he valvovat jatkuvasti tilejä ja suorittavat verohäviön korjuuta tarpeen mukaan.

Jos Ellevest ei ole saatavilla maassasi, tarkista tämä artikkeliEllevest vaihtoehtoja.

#6 inbestMe

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (6)

💲Maksut: 0,15-0,50 % vuodessa

💵 Vähimmäissaldo: 5000 $/€ kansainvälisille sijoittajille

💰Veromenetyskorjuu: Kyllä

💁 Pääsy talousneuvojien puoleen: Kyllä

inbestMe on espanjalainen Robo-neuvoja, joka tarjoaa valikoiman automaattisesti hallinnoituja salkkuja, mukaan lukien sosiaalisesti vastuulliset salkut edistyneillä ominaisuuksilla, kuten automaattinen tasapainottaminen, verohäviöiden kerääminen ja mahdollisuus mukauttaa portfoliosi tarpeidesi mukaan.

HNWI:lle, jolla on yli 100 000 euroa, inbestMe tarjoaa premium-palvelun nimeltä inbestMe Plus. Tämä palvelu tarjoaa henkilökohtaista apua rahoitusneuvojalta, joka antaa räätälöityjä neuvoja ja antaa jatkuvaa ohjausta.

InbestMe sopii kansainvälisille sijoittajille, jotka etsivät edullista Robo-neuvojaa jossain määrin salkun räätälöintiä. InbestMe on saatavilla maailmanlaajuisesti paitsi Yhdysvaltoihin, Japaniin, Hongkongiin ja Australiaan. Voit lukea meidäninbestMe arvostelulisänäkemyksiä varten.

Parhaat Robo-neuvojat HNWI:lle verrattuna

Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (7)

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Robo-neuvojista tuli suosittu vaihtoehto HNWI:lle hallita sijoituksiaan. Ne tarjoavat edullista, automatisoitua ja kätevää sijoitusten hallintaa, joka on räätälöity yksilöllisiin taloudellisiin tavoitteisiin ja riskinsietokykyyn.

Oikean Robo-neuvojan löytäminen varakkaille sijoittajille edellyttää heidän ainutlaatuisten sijoitustarpeidensa ja -tavoitteiden huolellista harkintaa. HNWI:n tärkeimmät tekijät ovat henkilökohtaiset sijoitussalkut, alhaiset palkkiot, neuvonantajan saatavuus ja verotuksen optimointistrategiat. Artikkelimme pyrkii tarjoamaan kattavan yleiskatsauksen markkinoiden parhaista Robo-neuvojista, jotka vastaavat näihin tarpeisiin.

Muista, jos sinulla on kysyttävää, kommentoi alla.

Muistutus siitä, että yllä olevaa ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi ja sitä tulee pitää vain tiedoksi. Sijoittajien tulee tehdä oma tutkimus ja due diligence palveluista ja mahdollisuuksista, jotka sopivat parhaiten heidän riski-, tuotto- ja vaikutusstrategiaansa.

Onnellisia investointeja!

UKK

Mikä on paras Robo-neuvoja High Net Worth Investors (HNWI) -sijoittajille?

Miksi HNWI harkitsisi Robo-neuvojan käyttöä?

HNWI:t voivat harkita Robo-neuvojan käyttämistä päästäkseen ammattimaisiin sijoitustenhoitopalveluihin halvemmalla ja helpommin kuin perinteisen rahoitusneuvojan kanssa.

Tarjoavatko Robo-neuvojat lisäpalveluita HNWI:lle?

Jotkut Robo-neuvojat tarjoavat lisäpalveluita HNWI:lle, kuten omistautuneita taloudellisia neuvonantajia, verotappioiden keräämistä ja pääsyä vaihtoehtoisiin sijoituksiin.

Mitä maksuja liittyy Robo-neuvojan käyttöön HNWI:lle?

Useimmat Robo-neuvojat veloittavat vuosittaisen hallinnointipalkkion, joka perustuu prosenttiosuuteen hallinnoitavista varoista (AUM), joka voi olla 1,00 % vuodessa sijoitetun summan mukaan. Jotkut Robo-neuvojat voivat periä lisämaksuja korkealuokkaisista palveluista, kuten pääsystä ihmisiin, taloudellisiin neuvonantajiin tai vaihtoehtoisiin sijoituksiin.

I am a knowledgeable expert in the field of investment and wealth management, with a deep understanding of the concepts and services offered by Robo-advisors for both general investors and high net worth individuals (HNWIs). My expertise is demonstrated through a comprehensive understanding of the features, fees, and unique offerings of various Robo-advisors, as well as the specific needs and considerations of HNWIs in the investment world.

Now, let's delve into the concepts and information related to the article on Robo-advisors for HNWIs.

Robo-Advisors for High Net Worth Investors

Robo-advisors have revolutionized the investment world by offering low-cost, automated investment services. Their popularity has soared in recent years due to their convenient, user-friendly solutions for managing investments. However, high net worth individuals (HNWIs) have unique financial needs and require specialized attention. To cater to this segment, Robo-advisors have introduced services specifically designed for HNWIs, offering features such as personalized portfolios, advanced financial planning, and dedicated support from human advisors.

Personal Capital

 • Fees: Between 0.49% to 0.89% per year
 • Minimum balance: $100,000
 • Tax-loss harvesting: Yes
 • Access to financial advisors: Yes Personal Capital is considered one of the best Robo-advisors for HNWIs, with over 3.4 million users and $23.5 billion in assets under management (AUM). They provide advanced personal finance management tools for free and a comprehensive wealth management service, including access to dedicated financial advisors. Personal Capital creates portfolios using a sector weighting approach known as Smart Indexing, which aims to achieve a balanced exposure to different sizes, styles, and economic sectors for a well-diversified investment portfolio. For clients with investments above $200,000, Personal Capital offers two dedicated financial advisors to assist with tax management, estate planning, and retirement planning. They also provide socially responsible investment options for clients who prioritize sustainability in their investments [[1]].

Interactive Advisors

 • Fees: Between 0.08% to 0.75% per year
 • Minimum balance: $100
 • Tax-loss harvesting: Yes (limited to some portfolios)
 • Access to financial advisors: No Interactive Advisors (IA) is a Robo-advisor offering a user-friendly platform with a wide range of investment options. They provide two main categories of portfolios: those managed by IA and those managed by external advisors. Each category has various portfolios, each with different fees and minimum investments. Although they have good customer support, Interactive Advisors doesn't offer access to dedicated human advisors, and the platform has recently added tax-loss harvesting for some portfolios. Despite these gaps, Interactive Advisors remains a strong option for those who want a wide range of investment styles [[2]].

Vanguard

 • Fees: Between 0.05% to 0.30% per year
 • Minimum balance: $50,000
 • Tax-loss harvesting: Yes
 • Access to financial advisors: Yes Vanguard Personal Advisor Services is a Robo-advisory service offered by Vanguard, one of the largest investment management companies in the world. The platform provides personalized investment advice to individual investors through its team of financial advisors. Vanguard Personal Advisor Services has tiered annual advisory fees, with the fee decreasing as the asset value increases. The fee is 0.30% for assets less than $5 million and drops to 0.05% for assets greater than $25 million. One of the key features of Vanguard Personal Advisor Services is the personalized investment portfolios created for each client based on their financial situation and goals. The portfolios are constructed using a combination of low-cost Vanguard ETFs and automatically rebalanced to ensure they remain aligned with the client's investment objectives. The portfolios might also incorporate socially responsible investing (SRI) investment strategies. Another key aspect of Vanguard Personal Advisor Services is the access to a team of financial advisors available to give investment coaching, personalized financial plans, and ongoing portfolio advice. Moreover, once the amount invested reaches $500,000, you will get a dedicated financial advisor with access to actively managed funds [[3]].

Betterment

 • Fees: Between 0.25% to 0.40% per year
 • Minimum balance: $0 for Betterment Digital, $100,000 for Betterment Premium
 • Tax-loss harvesting: Yes
 • Access to financial advisors: Yes Betterment, founded in 2008, is the oldest Robo-advisor in the U.S. It offers a set of automatically managed portfolios built using a combination of Modern Portfolio Theory (MPT) and a proprietary algorithm that considers factors such as the investor's goals, risk tolerance, and investment time horizon. The portfolios are automatically rebalanced and optimized for tax efficiency through tax-loss harvesting, and the platform also offers portfolios focusing on socially responsible investing.
Parhaat Robo-neuvojat korkean nettoarvon sijoittajille (HNWI) | Robo-Advisor Finder (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5937

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.