Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (2024)

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (1)

Myös sinun kilpailusi on siellä!

Vastaanota säännöllisiä kutsuja jännittäviin webinaareihin, online-konferensseihin ja markkinointiin ja sähköiseen kaupankäyntiin liittyviä valkoisia papereita.

Päivitetty 26.1.2024
Lukuaika n.Min.

Sujuva maksuprosessi on välttämätöntä jokaiselle verkkokaupalle. Tässä yhteydessä maksuyhdyskäytävä, rajapinta kauppiaan, asiakkaan ja maksujärjestelmän välillä, on erittäin tärkeä. Mutta mitä kriteerejä sinun tulee ottaa huomioon valittaessa optimaalista verkkomaksujärjestelmää?

Tässä artikkelissa saat kattavan käsityksen maksuyhdyskäytävien aiheesta ja niiden vaikutuksestasähköisen kaupankäynnin alalla. Seuraavat näkökohdat selitetään yksityiskohtaisesti:

 • Maksuyhdyskäytävien toiminta verkkokaupassa
 • Turvatoimet ja tietosuoja
 • Suositut maksuyhdyskäytävän tarjoajat markkinoilla

Liity kanssamme jännittävälle matkalle verkkomaksujärjestelmien monipuoliseen maailmaan ja löydä tärkeitä lähestymistapoja onnistuneeseen integraatioon omaan liiketoimintaasi!

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (3)

Oliko se Payment Gateway?

Maksuyhdyskäytävä on palvelu, joka siirtää maksutietoja maksuportaalin (esim. nettisivun) ja ns. vastaanottajapankin eli verkkokauppiaiden kanssa kumppanisopimuksia tekevien pankkien tai rahoituslaitosten välillä ja valtuuttaa ja laskuttaa verkkomaksutapansa.

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (5)

Payment Gateway: Die Basics

Maksuportit ovat välttämättömiäim E-kauppaja antaa kauppiaille ja asiakkaille turvalliset ja sujuvat maksuprosessit. Alta löydät tietoa maksuyhdyskäytävien toiminnoista, turvallisuusnäkökohdista ja tapahtumaprosessista.

Maksujen yhdyskäytäviä verkkopalvelussa

Maksuyhdyskäytävä toimii maksuratkaisuna ja rajapintana verkkokaupan,asiakasja niihin liittyvät maksu- tai korttijärjestelmät. Se vastaa maksutietojen valtuuttamisesta ja siirtämisestä maksuprosessiin osallistuvien osapuolten välillä. Maksuyhdyskäytävät ovat siksi välttämättömiä verkkotapahtumien käsittelyssä ja asiakastietojen, kuten luottokorttitietojen, turvallisessa siirtämisessä.

Turvatoimet ja tietosuoja

Koska verkkokauppaan liittyy arkaluontoisia luottokorttitietoja, kuten kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä ja turvakoodi, maksuyhdyskäytävien on noudatettava tiukkoja turvallisuusstandardeja. Tämä sisältää esimerkiksi SSL-sertifikaattien (Secure Sockets Layer) käytön maksutietojen salaamiseen ja luvattomalta käytöltä suojaamiseen. Lisäksi maksuyhdyskäytävien edellytetään noudattavan PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) -ohjeita, jotka takaavat luottokorttitapahtumien turvallisuuden.

Tapahtuman kulku: Asiakkaalta jälleenmyyjälle

Maksuyhdyskäytävien tapahtumavirta varmistaa tapahtumien sujuvan käsittelyn ja sisältää useita vaiheita:

 1. Asiakas tekee ostoksen, syöttää luottokorttitietonsa verkkokauppaan ja painaa ”Maksa”.
 2. Syötetyt tiedot välitetään edelleen maksuyhdyskäytävään salatussa muodossa.
 3. Yhdyskäytävä välittää tiedot vastuullisen korttijärjestelmän tai maksupalveluntarjoajan valtuutusta varten.
 4. Jos maksu on valtuutettu, korttijärjestelmä tai maksupalveluntarjoaja lähettää vahvistuksen yhdyskäytävälle.
 5. Jälleenmyyjä saa ilmoituksen onnistuneesta hyväksynnästä ja voi lähettää tavarat.
 6. Kauppa on suoritettu ja varat siirretään kauppiaan tilille.

Maksuporttien käyttöalueet

Maksuyhdyskäytävät ovat hyödyllisiä maksujen käsittelyssä eri ympäristöissä ja käyttötapauksissa. Alla näytämme, kuinka niitä voidaan käyttää eri toimialoilla ja skenaarioissa ja mitä etuja ne tarjoavat.

Verkkokauppa ja verkkokaupat

Maksuyhdyskäytävällä on suuri merkitys sähköisessä kaupankäynnissä, koska niin yritykset, jälleenmyyjät kuin asiakkaat hyötyvät maksujen sujuvasta käsittelystä. Verkkokaupat tarvitsevat helpon ja nopean eri maksutapojen integroinnin tarjotakseen asiakkailleen saumattoman ostokokemuksen. Kauppiaat tekevät siksi tiivistä yhteistyötä maksuyhdyskäytävän tarjoajien kanssa tarjotakseen asiakkailleen työkalut, joita he tarvitsevat käsitelläkseen erilaisia ​​maksuja turvallisesti ja nopeasti.

Mobiilisovellustapahtumat

Maksuyhdyskäytävät ovat tärkeitä myös mobiilisovellusten alueella, jossa niitä käytetään digitaalisten tuotteiden, palvelujen tai sovelluksen sisäisten ostosten ostamiseen. Yhä useammat ihmiset käyttävät älypuhelimiaan maksujen suorittamiseen, nopea, kätevä ja luotettava maksujen käsittely on kysyntää. Maksuyhdyskäytävät ovat avain eri maksujärjestelmien yhdistämiseen yhdeksi sujuvaksi maksutapahtumien ratkaisuksi.

Tilaukset ja toistuvat maksut

Monet yritykset luottavat tilausmalleihin, joissa asiakkaat maksavat tuotteista tai palveluista säännöllisin väliajoin. Myös tällä alueella maksuyhdyskäytäviä käytetään toistuvien maksujen automaattiseen käsittelyyn ja siten vähentämään kauppiaiden ja asiakkaiden hallinnollista vaivaa. Luotettavat maksuyhdyskäytävät antavat yrityksille myös mahdollisuuden suunnitella maksusuunnitelmat joustavasti ja siten lisätä asiakkaiden käyttömukavuutta liittymiensä maksamisessa.

Fyysinen myyntipisteen integrointi

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, maksuyhdyskäytäviä käytetään myös kivijalkakaupassa mahdollistamaan erilaisia ​​maksutapoja ja yksinkertaistamaan asiakkaiden kassaprosessia. Integroimalla maksuyhdyskäytäviä fyysisiin kassajärjestelmiin kauppiaat saavat mahdollisuuden tarjota erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortteja, pankkikortteja, lähimaksuja tai mobiililompakoita, saumattomassa ja käyttäjäystävällisessä prosessissa.

Suosituimmat maksuyhdyskäytävän tarjoajat

Markkinoilla olevien lukuisten maksuyhdyskäytävän tarjoajien joukossa jotkut erottuvat joukosta erityisominaisuuksiensa ja -palveluidensa ansiosta. Tässä osassa esittelemme neljä suosituinta palveluntarjoajaa ja korostamme heidän vahvuuksiaan ja ominaisuuksia, jotka erottavat ne muista.

Stripe: Monipuolisuus ja kehittäjäystävällisyys

Stripe on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi joustavimmista ja käyttäjäystävällisimmistä maksuyhdyskäytävistä erityisesti kehittäjille. Seuraavat avaintekijät erottavat Stripen:

 • Yksinkertainen API-integrointi ja kattava dokumentaatio helpottavat kehittäjien työtä.
 • Lukuisten ohjelmointikielien tuki mahdollistaa laajan valikoiman käyttöjä.
 • Ei kuukausimaksuja, mutta jako-jako-malli tarjoaa oikeudenmukaisen laskutuksen.
 • Eri maksutapojen, kuten luottokorttien, Apple Payn ja Google Payn, tuki laajentaa asiakkaiden vaihtoehtoja.
 • Tunnetut turvamekanismit, jotka suojaavat petoksia vastaan, varmistavat turvalliset maksutapahtumat.

PayPal: Maailmanlaajuinen hyväksyntä ja helppokäyttöisyys

PayPal ei ole vain yksi tunnetuimmista, vaan myös laajimmin hyväksytyistä verkkomaksujärjestelmistä maailmanlaajuisesti. Tässä on joitain etuja, joita PayPal voi tarjota maksuyhdyskäytävänä:

 • Yli 435 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa puhuu PayPalin suosiosta ja leviämisestä.
 • Nopea ja helppo integrointi kassaprosessiin parantaa käyttökokemusta.
 • Yli 25 valuutan hyväksyminen mahdollistaa kansainvälisen kaupan ilman ongelmia.
 • Saatavuus yli 200 maassa korostaa maailmanlaajuista läsnäoloa.
 • Turvamekanismit, kuten ostajan ja myyjän suoja, lisäävät luottamusta alustaan.

Amazon Pay: Luota ja helpompi kassan integrointi

Amazon Pay hyötyy laajasta ulottuvuudesta, tietoisuudesta ja luottamuksesta, joka asiakkailla on Amazoniin brändinä. Amazon Payn etuja maksuyhdyskäytävänä ovat:

 • Saumaton integrointi tilausprosessiin lupaa sujuvan asiakaskokemuksen.
 • Pääsy miljooniin Amazon-asiakkaisiin ja heidän tallennettuihin maksutietoihinsa lisää onnistuneen myynnin mahdollisuuksia.
 • Asiakkailta ei vaadita lisärekisteröintiä, koska käytössä on olemassa olevia Amazon-tilejä.
 • Kannustaa palaavia asiakkaita helpottamalla maksamista ja poistamalla lisätilin tarpeen.
 • Amazon-standardien mukainen turvallisuus ja tietosuoja takaavat suojatun maksuympäristön.

Square: Monikanavaiset ratkaisut ja työkalut pienyrityksille

Verkkomaksujen käsittelyn lisäksi Square tarjoaa ratkaisuja myös fyysiseen myyntipisteeseen, joten se sopii erityisen hyvin pienyrityksille. Tässä on joitain Squaren eduista:

 • Online- ja offline-myynnin integrointi yhtenäisen järjestelmän kautta yksinkertaistaa koko myyntiprosessia.
 • Kauppiaiden helppo asennus ja käyttö mahdollistavat nopean sisäänpääsyn.
 • Lisätyökalut, kuten laskutus, henkilöstöjohtaminen ja raportointi, tukevat liiketoiminnan kasvua.
 • Yhteensopiva suosittujen sähköisen kaupankäynnin alustojen kanssa helppoa integrointia varten.
 • Asiakastuki ja asennusapu täydentävät palvelutarjontaa.
Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (6)

Kriteerit oikean maksuyhdyskäytävän valinnalle

Jotta voisit valita yrityksellesi oikean maksuportin, on päätöksenteossa otettava huomioon useita tekijöitä.

Integrointi ja yhteensopivuus

Ensinnäkin maksuportaalin integroinnin tulisi olla sujuvaasähköiseen kaupankäyntijärjestelmääsitai ota mobiilisovelluksesi käyttöön. Kiinnitä huomiota olemassa oleviin käyttöliittymiin ja varmista, että valittu maksuyhdyskäytävä on yhteensopiva verkkosivustosi ja tavaranhallintajärjestelmäsi kanssa. Vaivaton integrointi voi vähentää käyttöönottoponnisteluja ja varmistaa nopean käynnistyksen.

Palkkion rakenne ja transaktiokustannukset

Kustannukset ovat tärkeässä roolissa sopivaa maksuyhdyskäytävää valittaessa. Tarkista palveluntarjoajan perimät maksut ja maksut. Ne vaihtelevat maksuportaalin mukaan ja riippuvat usein tapahtuman määrästä. Kokonaiskustannusten pitämiseksi alhaisina kannattaa valita maksuyhdyskäytävä, joka tarjoaa avoimen ja oikeudenmukaisen hinnoittelun.

Maksutavat ja paikallinen räätälöinti

Kolmanneksi varmista, että maksu yhdyskäytäväyleisimmät maksutavatja kohdemarkkinoillasi tuetut menetelmät. Harkitse sekä korttien myöntäviä organisaatioita että vaihtoehtoisia maksujärjestelmiä, kuten digitaalisia lompakoita tai pankkisiirtojärjestelmiä. Paikallinen räätälöinti on erityisen hyödyllistä, jos asiakkaasi sijaitsevat eri maissa.

Turvasertifikaatit ja tietosuoja

Pankkitietojen ja henkilötietojen suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Siksi on tärkeää tarkistaa maksuyhdyskäytävän petossuojaus ja takaisinperinnän esto. Luota palveluntarjoajiin, joilla on suojaussertifikaatit, kuten PCI-DSS, ja jotka noudattavat korkeita tietosuojastandardeja.

Tuki ja palvelun laatu

Luotettava asiakastuki ja palvelun korkea laatu ovat välttämättömiä varsinkin teknisten ongelmien tai takaisinperinnän jälkeen. Siksi vertaile eri maksuyhdyskäytävän tarjoajia niiden tukivaihtoehtojen ja palveluluokitusten suhteen, jotta voit tehdä parhaan valinnan yrityksellesi.

Maksuyhdyskäytävien tulevaisuus ja alan trendit

Maksuyhdyskäytävät kohtaavat uuden teknologian kehityksen ja trenditasiakaskokemustaja voi optimoida turvallisuuden. Erityisesti kolme tällaista suuntausta voivat vaikuttaa maksujen käsittelyyn sähköisessä kaupankäynnissä.

Verkon tokenisointi ja turvalliset tapahtumat

Yksi näistä innovaatioista on verkon tokenisointi. Se edistää maksutapahtumien turvallisuutta. Sen sijaan, että kortinhaltijan luottokorttitiedot välitettäisiin suoraan yhdyskäytävän kautta, tokenointi luo ainutlaatuisen ja käyttöön perustuvan tunnuksen. Tämä tunnus edustaa luottokorttitietoja, ja vain kauppiastili ja pankki voivat vahvistaa sen.

Tämä prosessi suojaa luottokortinhaltijoiden arkaluontoisia tietoja ja minimoi petosten ja tietovarkauksien riskin. Jatkossa maksuyhdyskäytävän odotetaan ottavan yhä enemmän käyttöön tokenisointiratkaisuja varmistaakseen asiakkailleen korkean tietoturvan ja tietosuojan.

Mobiili-lompakko-integraatio

Toinen tärkeä trendi on mobiililompakoiden integrointi maksuyhdyskäytäviin. Koska yhä useammat asiakkaat käyttävät älypuhelimiaan asioihin. Mobiililompakot, kuten Apple Pay, Google Pay ja Samsung Pay, antavat sinun tallentaa luottokortti- ja pankkitiedot turvallisesti älypuhelimeesi ja suorittaa maksuja ilman fyysistä korttia.

Mobiililompakoiden onnistunut integrointi maksuyhdyskäytäviin ei ainoastaan ​​helpota maksuprosessia asiakkaille ja lisää käyttäjäystävällisyyttä, vaan tarjoaa myös lisäetuja:

 • Helppoja takaisinmaksuja
 • Kanta-asiakasohjelmien ja -tarjousten integrointi lompakoihin

Tekoäly maksunkäsittelyprosesseissa

Tekoäly on toinen trendi, joka voi mullistaa maksuyhdyskäytävien ja maksujen käsittelyprosessien tehokkuuden. Tekoälypohjaiset järjestelmät voivat havaita ja estää petokset analysoimalla tapahtumamalleja ja tunnistamalla epäilyttävät toiminnot reaaliajassa. Esimerkki tästä on järjestelmä, joka käyttää tekoälyä havaitsemaan epänormaalia toimintaa asiakkaan maksuprosessissa ja keskeyttää tapahtuman epävarmoissa tapauksissa tarkempaa tarkistusta varten.

Lisäksi tekoälyjärjestelmät voivat auttaa optimoimaan maksujen käsittelyprosesseja. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi:

 1. Priorisoi ja automatisoi maksutavat
 2. Tarjota käyttäjille kohdennettua tukea maksuprosessin aikana

Johtopäätös: Avain turvalliseen ja sujuvaan verkkokaupankäyntiin

Maksuyhdyskäytävät ovat onnistuneen ja turvallisen verkkokaupan ytimessä, sillä ne varmistavat tiedonsiirron asiakkaiden, kauppiaiden ja maksujärjestelmien välillä. Niiden käyttö eri maksuskenaarioissa ja korkeimpien turvallisuusstandardien täyttäminen on vakiinnuttanut asemansa välttämättömänä elementtinä.

Joitakin keskeisiä oivalluksia voidaan saada artikkelista:

 • Turvatoimet:Tiukat turvallisuusstandardit, kuten SSL-sertifikaatit ja PCI-DSS, ovat olennaisia ​​vaatimuksia maksuyhdyskäytäville.
 • Käyttöalueet:Maksuyhdyskäytävät saavat pisteitä monipuolisuudestaan, sillä niitä käytetään eri aloilla, kuten sähköisessä kaupankäynnissä, mobiilisovellustapahtumissa, tilauksissa ja fyysisissä myyntipisteissä.
 • Valintakriteeri:Sopivan maksuyhdyskäytävän tarjoajan valinnassa ratkaisevat tekijät, kuten integraatio ja yhteensopivuus, maksurakenne, tuetut maksutavat, turvallisuus ja palvelun laatu.

Mieti, mitä arvoa laadukas maksuyhdyskäytävä luo sekä yrityksellesi että asiakkaillesi, ja katso artikkelin tiedot parhaan valinnan tekemiseksi!

FAQ

Alla on luettelo, jossa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (7)

Missä maissa ja millä valuutoilla maksuyhdyskäytävät ovat käytettävissä?

Maksuyhdyskäytäviä on saatavilla monissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa. Ne tukevat lukuisia valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria, euroa ja Japanin jeniä. Valitse verkkokauppaasi yhdyskäytävä, jokakohderyhmääsikattaa ja täyttää valuuttakohtaiset tarpeet.

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (8)

Miten maksuyhdyskäytävä eroaa maksupalveluntarjoajasta?

Maksuyhdyskäytävä ja maksupalveluntarjoaja eroavat toiminnaltaan: yhdyskäytävä välittää turvallisesti tapahtumia ostajan ja myyjän välillä, mutta palveluntarjoaja tarjoaa ja käsittelee erilaisia ​​maksutapoja.

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (9)

Voinko käyttää useita maksuyhdyskäytäviä verkkokaupassani samanaikaisesti?

Kyllä, voit integroida verkkokauppaasi useita maksuyhdyskäytäviä tarjotaksesi asiakkaille erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja. Integroi yleiset yhdyskäytävät, kuten PayPal, Klarna ja Stripe, varmistaaksesi maksimaalisen joustavuuden. Tämä lisää käyttäjäystävällisyyttä jaTulokset.

Lähteet:

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (10)

Alexandra Lennarz

Alexandra Lennarz on acquisan toimittaja ja aihealueen asiantuntijaSähköinen kaupankäynti. Viestintätieteiden taustalla ja käytännön kokemuksella asiakkuuksien hallinnasta hän antaa perusteltuja ja ymmärrettäviä puheenvuoroja.

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (11)

Lisää artikkeleita

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (12)

Turvalliset maksut Internetissä: Petosten tunnistaminen ja välttäminen sähköisessä kaupankäynnissä

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (13)

Maksukäyttäytyminen: Suuret ikäluokat Z-sukupolveen – sukupolvet maksavat niin eri tavalla

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (14)

Maksa verkossa: Pariuta maksusi – miksi optimoidut verkkomaksut ovat avain menestykseen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (15)

Verkkokauppapaikka: Kuinka valita paras alusta yrityksellesi

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (16)

Messenger-markkinointi WhatsApp & Co:n kanssa: Vuoropuhelu markkinoinnin, myynnin ja palvelun edistäjänä

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (17)

13 tekijää, joita ilman verkkokauppasi ei koskaan menesty

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (18)

6 konkreettista strategiaa, kuinka voit suojautua petoksilta verkkokauppiaana

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (19)

Digitaaliset asiakaskokemukset: Kuinka luoda vakuuttava monikanavainen strategia kokemusvetoisella kaupalla

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (20)

Myynti Facebookin kautta: Vinkkejä, strategioita, sudenkuoppia

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (21)

Verkkokauppa vs. markkinapaikka: Mikä sopii parhaiten liiketoimintamalliisi?

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (22)

Osta järjestelmiä pilvestä: täällä jäädäkseen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (23)

Aikaseuranta sovelluksen kautta: 15 parasta sovellusta vuodelle 2024

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (24)

Koneoppiminen: Määritelmä ja strategiat liiketoimintaprosessien optimoimiseksi vuonna 2024

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (25)

UX Design: Lopullinen opas erinomaisen verkkokaupan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (26)

Bing Ads: Lopullinen opas Microsoft Adsille vuonna 2024

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (27)

Affiliate Link: parhaat strategiat verkkosivustosi tulouttamiseen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (28)

Näkymäteoria: määritelmä, alkuperä ja käytännön sovellus sähköisessä kaupankäynnissä

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (29)

Käytettävyystestaus: 7 parasta tapaa optimoida verkkosivustosi

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (30)

Käyttäjätestaus: Todistettuja menetelmiä ja parhaita käytäntöjä sähköisen kaupankäynnin menestykseen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (31)

Skimming-strategia: määritelmä, esimerkit ja edut ja haitat yrityksellesi

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (32)

Talous ja taantuma: kolme parasta käytäntöä kriisistä selviämiseen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (33)

Amazon-arvostelut: 12 strategiaa saadaksesi lisää arvosteluja (ilman, että sinun tarvitsee ostaa)

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (34)

White label -tuotteet: kuinka löytää ne, myydä niitä ja mitä sudenkuoppia sinun tulee olla tietoinen

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (35)

Miriam Wohlfarth haastattelussa: "Ajattelin itsekseni: jos minä en tee tätä nyt, joku muu tekee"

Als Expertin auf dem Gebiet des Payment Gateways kann ich Ihnen umfassende Informationen zu den in dem Artikel genannten Konzepten liefern. Hier sind die wichtigsten Punkte:

Was ist ein Payment Gateway?

Ein Payment Gateway ist ein Dienst, der Zahlungsinformationen zwischen dem Zahlungsportal (z. B. einer Website) und einer Acquirer-Bank überträgt. Es fungiert als Schnittstelle zwischen dem Händler, dem Kunden und den Zahlungssystemen. Das Payment Gateway autorisiert und abrechnet die Online-Bezahlmethoden und überträgt die Zahlungsdaten zwischen den beteiligten Parteien im Zahlungsprozess [[7]].

Funktion von Payment Gateways im Online-Handel

Payment Gateways sind unverzichtbar im E-Commerce, da sie sichere und reibungslose Bezahlvorgänge ermöglichen. Sie dienen als Zahlungslösung und Schnittstelle zwischen einem Online-Shop, dem Kunden und den zugehörigen Zahlungs- oder Kartensystemen. Die Gateways sind verantwortlich für die Autorisierung und den Transfer von Zahlungsdaten zwischen den beteiligten Parteien im Zahlungsprozess [[8]].

Sicherheitsmaßnahmen und Schutz von Daten

Payment Gateways müssen strenge Sicherheitsstandards einhalten, um sensible Kreditkartendaten zu schützen. Dazu gehören die Verwendung von SSL-Zertifikaten zur Verschlüsselung von Zahlungsdaten und der Schutz vor unbefugtem Zugriff. Außerdem müssen Payment Gateways die PCI-DSS-Richtlinien einhalten, um die Sicherheit von Kreditkartentransaktionen zu gewährleisten [[9]].

Transaction Flow: Vom Kunden bis zum Händler

Der Transaction Flow eines Payment Gateways umfasst mehrere Schritte, um eine reibungslose Abwicklung von Transaktionen sicherzustellen. Der Kunde gibt seine Kreditkartendaten im Online-Shop ein, das Gateway leitet die Daten zur Autorisierung an das zuständige Kartensystem oder den Zahlungsdienstleister weiter, und bei erfolgreicher Autorisierung erhält der Händler eine Bestätigung und kann die Ware versenden. Die Transaktion wird abgeschlossen und die Gelder werden auf das Konto des Händlers überwiesen [[10]].

Anwendungsbereiche von Payment Gateways

Payment Gateways sind in verschiedenen Bereichen und Anwendungsfällen nützlich. Im E-Commerce ermöglichen sie eine einfache Integration verschiedener Zahlungsmethoden, um Kunden ein nahtloses Einkaufserlebnis zu bieten. In mobilen Apps werden Payment Gateways für den Erwerb digitaler Produkte, Dienstleistungen oder In-App-Käufe genutzt. Unternehmen, die Abonnement-Modelle anbieten, verwenden Payment Gateways, um wiederkehrende Zahlungen automatisch abzuwickeln. Im stationären Handel ermöglichen Payment Gateways eine Vielzahl von Zahlungsmethoden und vereinfachen den Checkout-Prozess für Kunden [[11]].

Beliebte Payment-Gateway-Anbieter

Unter den zahlreichen Payment-Gateway-Anbietern auf dem Markt gibt es einige, die sich durch besondere Eigenschaften und Leistungen auszeichnen. Hier sind vier populäre Anbieter und ihre Stärken:

 1. Stripe: Stripe ist bekannt für seine Vielseitigkeit und Entwicklerfreundlichkeit. Es bietet eine einfache API-Integration, unterstützt zahlreiche Programmiersprachen und erhebt keine monatlichen Gebühren. Stripe ermöglicht die Integration verschiedener Zahlungsmethoden wie Kreditkarten, Apple Pay und Google Pay [[12]].

 2. PayPal: PayPal ist eines der bekanntesten und weltweit am meisten akzeptierten Online-Bezahlsysteme. Es bietet eine schnelle Integration in den Checkout-Prozess, akzeptiert über 25 Währungen und ist in mehr als 200 Ländern verfügbar. PayPal bietet auch Sicherheitsmechanismen wie den Käufer- und Verkäuferschutz [[13]].

 3. Amazon Pay: Amazon Pay profitiert von der großen Reichweite und dem Vertrauen, das Kunden in die Marke Amazon haben. Es ermöglicht eine nahtlose Integration in den Bestellprozess, nutzt vorhandene Amazon-Konten und bietet Sicherheit und Datenschutz gemäß den Amazon-Standards [[14]].

 4. Square: Square bietet nicht nur Online-Zahlungsabwicklung, sondern auch Lösungen für den physischen Point-of-Sale. Es eignet sich besonders für Kleinunternehmen und ermöglicht die Integration von Online- und Offline-Verkäufen. Square bietet zusätzliche Tools wie Rechnungsstellung, Mitarbeitermanagement und Berichterstattung [[15]].

Kriterien zur Auswahl des passenden Payment Gateways

Bei der Auswahl eines Payment Gateways sollten verschiedene Faktoren berücksichtigt werden:

 • Integration und Kompatibilität: Das Zahlungsportal sollte eine reibungslose Integration in das E-Commerce-System oder die mobile App ermöglichen und mit der Website und dem Warenwirtschaftssystem kompatibel sein.
 • Gebührenstruktur und Transaktionskosten: Prüfen Sie die Gebührenstruktur und Transaktionsgebühren des Anbieters, um die Gesamtkosten niedrig zu halten.
 • Zahlungsarten und lokale Anpassung: Stellen Sie sicher, dass das Payment Gateway die gängigen Zahlungsarten und -methoden in Ihrem Zielmarkt unterstützt.
 • Sicherheitszertifikate und Datenschutz: Überprüfen Sie den Betrugsschutz und die Rückbuchungsprävention des Payment Gateways sowie die Einhaltung von Sicherheitsstandards.
 • Support und Servicequalität: Vergleichen Sie die Supportoptionen und Servicebewertungen verschiedener Payment Gateway-Anbieter.

Zukunft der Payment Gateways und Branchentrends

Payment Gateways stehen vor neuen technologischen Entwicklungen und Trends, die das Kundenerlebnis und die Sicherheit optimieren können. Drei solcher Trends sind:

 1. Netzwerk-Tokenisierung und sichere Transaktionen: Die Netzwerk-Tokenisierung trägt zur Sicherheit bei Zahlungsabwicklungen bei, indem sie sensible Kreditkarteninformationen schützt und das Risiko von Betrug und Datendiebstahl minimiert.
 2. Mobile-Wallet-Integration: Die Integration von Mobile Wallets in Payment Gateways erleichtert den Kunden den Bezahlvorgang und bietet zusätzliche Vorteile wie einfache Rückzahlungen und Integration von Treueprogrammen.
 3. Künstliche Intelligenz in Zahlungsabwicklungsprozessen: KI-basierte Systeme können Betrugsfälle erkennen und verhindern sowie zur Optimierung von Zahlungsabwicklungsprozessen beitragen.

Insgesamt sind Payment Gateways entscheidend für sichere und reibungslose Online-Transaktionen. Die Auswahl des richtigen Gateways basiert auf verschiedenen Kriterien, und die Zukunft der Branche wird von technologischen Entwicklungen und Trends geprägt sein [[16]].

Ich hoffe, diese Informationen helfen Ihnen weiter! Wenn Sie weitere Fragen haben, stehe ich Ihnen gerne zur Verfügung.

Payment Gateway: Kaikki mitä sinun tulee tietää online-maksujärjestelmistä | säännöstöä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5963

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.