Mikä on VUOHI jalkapallossa? Messi vs Ronaldo ja kaikkien aikojen parhaat pelaajat | Sporting News Kanada (2024)

Ne, jotka käyttävät sosiaalista mediaa, ovat saaneet tapahtua, että termiä "GOAT" on käytetty maailman parhaiden urheilualojen yhteydessä.

Roger Federer, Usain Bolt, Tom Brady ja LeBron James ovat vain muutamia nimiä, jotka on leimattu GOATiksi.

EUROOPPALAINEN JALKAPUOLI LIVE & IN HD DAZN | DAZN CA

Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kaltaiset henkilöt ovat myös säännöllisesti läsnä vastaavilla huippu-urheilijoiden listoilla.

Mitä VUOHI siis tarkoittaa ja kuka on VUOHI?Päämääräkatsoo.

Mitä GOAT tarkoittaa?

GOAT (tai G.O.A.T.) on lyhenne, joka tarkoittaa "kaikkien aikojen suurinta". Se on tunniste, joka on varattu henkilölle, jonka katsotaan olevan urheilunsa kiistaton mestari.

Poikkeuksellisen lahjakkuuden lisäksi, jotta yksilöä pidettäisiin VUOHEKSI, hänen on myös ylläpidettävä jatkuvasti korkeaa saavutustasoa.

Vaikka termi on ollut käytössä pitkään, sen suosio 1900-luvulla raskaansarjan nyrkkeilymestari Muhammad Ali, joka vuonna 1964 julisti itsensä "suurimmäksi" voitettuaan Sonny Listonin.

Siitä tuli myöhemmin Alin nimimerkki koko hänen uransa ajan, ja hän palasi kuuluisaan tunnuslauseeseen kukistaessaan George Foremanin tyrmäyksellä, vastoin todennäköisyyttä, vuonna 1974.

Mikä on VUOHI jalkapallossa? Messi vs Ronaldo ja kaikkien aikojen parhaat pelaajat | Sporting News Kanada (1)

"Kaikki lopettavat nyt puhumisen. Huomio! Kerroin teille kaikille kriitikoilleni, että olin kaikkien aikojen suurin, kun voitin Sonny Listonin", Ali sanoi "Rumble in the Jungle" -nimisen taistelun jälkeen.

"Sanoin sinulle tänään, että olen edelleen kaikkien aikojen suurin. Älä koskaan voita minua. Älä koskaan enää sano, että tulen tappiolle. Älä koskaan tee minusta altavastaajaa ennen kuin olen noin 50-vuotias. Sitten sinä saattaa saada minut."

Kuten nimestä voi päätellä, VUOHIa ei pidetä vain parempana kuin kaikkia heidän aikalaisiaan, vaan myös kaikkia niitä edeltäneitä.

Kuka on VUOHI jalkapallossa?

Mikä on VUOHI jalkapallossa? Messi vs Ronaldo ja kaikkien aikojen parhaat pelaajat | Sporting News Kanada (2)

Football's GOAT on jatkuvan keskustelun aihe yhteisössä, mutta viime vuosien yksimielisyys on kaventunut kysymykseen yhteen kahdesta pelaajasta: Ronaldoon tai Messiin.

Pelin luonne tarkoittaa, että ei ole olemassa kovaa ja nopeaa menetelmää, jolla mitata kuka on kaikkien aikojen suurin, mutta todellisuus ei ole pysäyttänyt väittelyä.

Sekä Ronaldo että Messi ovat voittaneet Ballon d'Orin - joka annetaan maailman parhaana pidetylle pelaajalle - viisi kertaa, mikä on enemmän kuin mikään muu pelaaja.

Messi ratkaisee asioita, kun on kyse Euroopan kultaisesta kengästä, jonka hän on voittanut viisi kertaa Ronaldon neljään, ja heillä kullakin on neljä Mestarien liigan voittajamitalia.

Onko Leo VUOHI? 🐐@paperilehtivarmasti sitä mieltä!pic.twitter.com/Lx8DmjNgsJ

— Tavoite (@goal)4. kesäkuuta 2018

Mittari sen tunnistamiseksi, kuka GOAT on, voi vaihdella, mutta jotkut ovat korostaneet Ronaldon kykyä loistaa useissa eri maissa syynä hänen sijoittumiseen argentiinalaisen edelle.

Lisäksi Portugalin kapteeni on saavuttanut suuria kunnianosoituksia maansa kanssa (voitti Euroopan mestaruuden vuonna 2016), saavutus, jota Messi ei ole vielä saavuttanut korkealla tasolla Argentiinan kanssa (hän ​​on voittanut olympiakultaa ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden). Kuppi).

Se, että Messi pelaa Barcelonassa ja Ronaldo pelasi Real Madridissa, lisäsi kilpailun kerroksia ja ruokki keskustelua, koska he olivat menossa vastakkain El Clasicossa.

Molemmat pelaajat kannustivat toisiaan ja omaksuivat GOAT-tunnisteen, kun Messi poseerasi ikävästi elävän vuohen kanssa PAPER Magazine -lehden numerossa, kun taas Ronaldo muotoili hetken vuohenparkin vuoden 2018 MM-kisoissa.

"Kilpailu Cristianon kanssa oli erittäin terveellistä ja hyvää faneille", Barcelonan kapteeni kertoiBrändiRonaldon vaihdon jälkeen Juventukseen.

Muut vuohet jalkapallon historiassa

Messin ja Ronaldon dominointi viimeisen vuosikymmenen aikana on vähentänyt muita ikonisia jalkapallohahmoja pelkiksi jälki-ajatuksiksi, mutta monet vaativat silti GOAT-titteliä.

Messin maanmiesDiego MaradonaArgentiinan MM-voittaja vuonna 1986, joka loisti Barcelonassa ja Napolissa, on yksi esimerkki, vaikka mielenkiintoista kyllä, Maradona pitää Messiä perillisenä ja on julistanut Rosario-syntyperäisen suurimmaksi.

Mikä on VUOHI jalkapallossa? Messi vs Ronaldo ja kaikkien aikojen parhaat pelaajat | Sporting News Kanada (3)

Alankomaiden ja Barcelonan legendaJohan Cruyffon toinen henkilö, jota monet pitävät kaikkien aikojen parhaana jalkapalloilijana. Hän voitti kolme Ballon d'Oria uransa aikana ja oli se luova voima, joka ajoi Ajaxin kolmeen Euroopan Cupin voittoon 1970-luvun alussa. Cruyffin vaikutus tuntuu edelleen Barcelonassa tähän päivään asti, hollantilainen on dubattuPelastajatai The Pelastaja, katalaaniklubin fanit.

Muita suurimmiksi julistettuja ovat mmEnsimmäinen,Ronaldo(Ilmiö),Alfredo Di Stefano,Zinedine Zidane,Michael PlatinijaFranz Beckenbauer. Uusimpia ehdokkaita ovat mmAndres Iniesta,Luka Modric,XavijaRonaldinho.

Tulevat jalkapallovuohet?

Kun Messi ja Ronaldo lopulta ripustavat saappaansa ripustamaan, ilmaantuu tyhjyys, johon teeskentelijä astuu, ja jo muutamia tähtiä mainostetaan heidän seuraajinaan.

Brasilia ja Paris Saint-Germain ovat pääosissaNeymaron pitkään julistettu VUOHIN valtaistuimen luonnolliseksi perilliseksi, mutta loukkaantumiset ja huono muoto ovat saaneet loiston hänen nimestään viime kausina.

Neymarin PSG-tallikaveri - ja maailmancupin voittaja -Kylian Mbappevahvisti asemansa yhtenä maailman parhaista nuorista pelaajista vuonna 2018, mutta hänen on säilytettävä korkeat standardinsa ansaitakseen GOAT-merkin.

Chelsean pelintekijäEden Hazard, LiverpoolinMohamed Salahja Atletico Madridin hyökkääjäAntoine Griezmannovat nousseet Ronaldon ja Messin läheisyyteen, mutta tuntuu, että heidän kaikkien on nostettava pelejään päästäkseen samalle tasolle.

Edellä mainitut tähdet on korvamerkitty, mutta aina on mahdollista, että jokin ilmiö nousee hämärän sumusta ja ylittää sekä Messin että Ronaldon. Se vaatisi valtavasti vaivaa ja saattaa tuntua erittäin epätodennäköiseltä tässä vaiheessa.

Mikä on VUOHI jalkapallossa? Messi vs Ronaldo ja kaikkien aikojen parhaat pelaajat | Sporting News Kanada (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5614

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.