Cristiano Ronaldo Junior: Nousevan jalkapallotähden ikä paljastettiin! - Sieu Thi Do Noi That (2024)

Cristiano Ronaldo Junior: lahjakkaan jalkapalloilijan ikä

 • Miltä Tina Turner näyttää tänään? Legenda kuoli 83-vuotiaana
 • Milloin siirrot kirjataan? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Fotosynteesin merkitys meille ja ympäristöllemme
 • Luo DIY-käsimaski pehmeille käsille!
 • Kuinka vanha Fibii on? Kaikki tiedot Twitch-streameristä Erfurtista

Sisällysluettelo

Cristiano Ronaldo Juniorin ikä: kuinka vanha hän on?

Cristiano Ronaldo Junior: Nousevan jalkapallotähden ikä paljastettiin! - Sieu Thi Do Noi That (1)

Cristiano Ronaldo Jr., maailmankuulun jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon poika, syntyi 17.6.2010. Hän on siis tällä hetkellä [laske ikä] vuotta vanha.

Hänen lahjakkuutensa pelaajana

Cristiano Ronaldo Jr. osoitti uskomattoman kykynsä nuorena. Hän harjoittelee häntä kaksi vuotta vanhempien lasten kanssa Mahd Academyssa Saudi-Arabiassa ja on tehnyt vaikutuksen valmentajiinsa.

Kunnianhimoinen ja keskittynyt

Joissakin fanien jakamissa videoissa Ronaldo Jr. näkyy pelaavan jalkapalloa suurella intohimolla. Hän harjoittelee isänsä ohjauksessa pelatakseen ammattimaisesti.

Tiivis perhe

Hänen perheensä on hyvin läheinen, ja voit usein nähdä heidän matkustavan yhdessä. Ehdoton tuki ja rakkaus näkyy selvästi kuvissa, joita hänen isänsä jakaa verkossa.

Meksikon jalkapallokelpoisuus

Vaikka hänen biologisen äitinsä henkilöllisyys ei ole tiedossa, hänen epäillään olevan meksikolainen yhteys.

Lisää sisaruksia

Ronaldo Jr. on kertonut isälleen, että hän haluaa kuusi sisarusta saavuttaakseen seitsemännen - isänsä kuuluisan numeron.

Hänen sukujuurensa

Isänsä puolelta hänellä on portugalilaisia ​​ja kapverdelaisia ​​sukujuuria.

Puhu neljää kieltä

Hän puhuu espanjaa, englantia, portugalia ja italiaa.

Hänen harrastuksensa

Isänsä ja äitipuolensa sosiaalisen median viesteissä Ronaldo Jr. nähdään toisinaan laulavan muutaman kappaleen ja nauttivan laulamisesta.

Cristiano Ronaldo Junior: Kuinka vanha lahjakas nuori pelaaja on?

Cristiano Ronaldo Junior: Nousevan jalkapallotähden ikä paljastettiin! - Sieu Thi Do Noi That (2)
Cristiano Ronaldo Jr., lahjakas nuori pelaaja, syntyi 17. kesäkuuta 2010. Hän on maailmankuulun jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon poika. Vaikka Ronaldo ei ole paljastanut, kuka hänen poikansa äiti on, monet uskovat hänen syntyneen sijaissynnytyksestä. Näyttää siltä, ​​​​että hän seuraa kuuluisan isänsä jalanjälkiä, ja Ronaldo uskoo, että hänen pojallaan on tarvittavat mahdollisuudet tullakseen seuraavan sukupolven jalkapallosuureksi.

Ronaldo Jr. koulutettiin Manchester United Academyssa, kunnes hänen isänsä jätti jalkapalloseuran ja teki sopimuksen Saudi-Arabialaisen Al Nassrin kanssa vuonna 2022. Hän harjoittelee parhaillaan Mahd Academyssa Saudi-Arabiassa. Liity joukkoomme tänään juhlimaan tämän nousevan jalkapallotähden syntymäpäivää.

Portugalilainen jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ilmoitti poikansa Cristiano Ronaldo Jr.:n syntymästä 17. heinäkuuta 2010 Facebookissa ja Twitterissä. Hän paljasti myös, että hänen poikansa äiti ei halunnut tulla tunnetuksi ja oli antanut hänelle yksinhuoltajuuden. Jonathan Rossin haastattelussa vuonna 2017 Ronaldo paljasti, että hänen poikansa ei tiedä, kuka hänen äitinsä on, mutta hän kertoo hänelle, kun sen aika on oikea.

Ronaldo Jr:llä on upea suhde rakastavaan äitipuoliinsa Georgina Rodrigueziin ja sisaruksiinsa Evaan ja Mateoon, jotka syntyivät sijaissynnytyksestä kesäkuussa 2017, sekä Alana Martinaan, joka syntyi marraskuussa 2017. Nuori jalkapalloilija pelasi Juventus Football Academyssa, mutta siirtyi Red Devilsiin 22 miljoonan dollarin siirrolla elokuussa 2021 isänsä palattua Old Traffordiin. Ronaldo Jr. liittyi Manchester Unitedin jalkapalloakatemiaan Kain, Wayne Rooneyn pojan ja Nemanja Maticin pojan, rinnalla. Hän liittyi Englannin seuran U12-joukkueeseen kesän 2021 siirrossa.

Manchester Unitedin kanssa kiistansa vuoksi Ronaldo päätti sopimuksensa seuran kanssa vuonna 2022. Vuonna 2023 hän allekirjoitti kahden ja puolen vuoden sopimuksen Saudi-Arabialaisen Al Nassrin kanssa, ja Ronaldo Jr. liittyi sitten huippumoderniin Mahd Academyyn.

Ronaldo on paljastanut, että hän haluaisi nähdä poikansa seuraavan hänen jalanjälkiä. Dos Santos Aveiro, pojan isoäiti, uskoo, että hän on tässä iässä lahjakkaampi kuin isänsä ja toivoo, että hänestä tulee loistava pelaaja.

Cristiano Ronaldo ilmoitti poikansa syntymästä Facebookissa ja Twitterissä. Ronaldo julkaisee videon Ronaldo Jr:stä jäljittelemässä kuuluisaa vapaapotkuasentoaan ja tekemässä upeaa maalia. Lyhyt video esittelee hänen huomattavaa kykyään ja saa maailmanlaajuista mediahuomiota ja leviää sosiaalisessa mediassa.

Nuori lahjakkuus aloittaa jalkapalloharjoittelunsa isänsä ohjauksessa. Hän liittyy Manchester Unitedin U12-joukkueeseen kesän siirrossa. Kun hänen isänsä allekirjoitti sopimuksen Al Nassrin kanssa, Ronaldo Jr. muutti perheensä kanssa Saudi-Arabiaan ja liittyi kuuluisaan Mahd Academyyn.

Jo nuorena Cristiano Ronaldo Jr. on osoittanut uskomatonta lahjakkuutta. Hän harjoittelee häntä kaksi vuotta vanhempien lasten kanssa Mahd Academyssa Saudi-Arabiassa ja on tehnyt vaikutuksen valmentajiinsa.

Hän on kunnianhimoinen ja keskittynyt. Joissakin fanien jakamissa videoissa Ronaldo Jr. näkyy pelaavan urheilua suurella intohimolla. Hän harjoittelee isänsä ohjauksessa pelatakseen ammattimaisesti.

Hänen läheisen perheen voi usein nähdä matkustamassa yhdessä. Ehdoton tuki ja rakkaus näkyy hänen isänsä verkossa jakamissa kuvissa.

Vaikka hänen biologisen äitinsä henkilöllisyys ei ole tiedossa, hänen epäillään olevan meksikolainen yhteys. Hän kertoi isälleen, että hän halusi kuusi sisarusta saavuttaakseen numeron seitsemän, joka on hänen isänsä kuuluisa luku.

Isänsä puolelta hänellä on portugalilaisia ​​ja kapverdelaisia ​​sukujuuria. Hän puhuu espanjaa, englantia, portugalia ja italiaa.

Kuten hänen isänsä ja äitipuolensa sosiaalisen median viesteistä näkyy, poika on ajoittain laulanut muutaman kappaleen ja nauttii laulamisesta.

Hauskaa kyllä, hänen suosikkipelaajansa ei ole hänen isänsä, vaan toinen jalkapallolegenda, argentiinalainen Lionel Messi.

Ei, häntä ei ole adoptoitu. Vaikka hänen äidistään spekuloidaan, Cristiano Ronaldo on hänen biologinen isänsä.

Cristiano Ronaldo Juniorin ikä: Yleiskatsaus nuoresta jalkapallotähdestä.

Lahjakkaita pelaajia

Jo nuorena Cristiano Ronaldo Jr. on osoittanut uskomatonta lahjakkuutta. Hän harjoittelee häntä kaksi vuotta vanhempien lasten kanssa Mahd Academyssa Saudi-Arabiassa ja on tehnyt vaikutuksen valmentajiinsa.

Kunnianhimoinen ja keskittynyt

Joissakin fanien jakamissa videoissa Ronaldo Jr. näkyy pelaavan jalkapalloa suurella intohimolla. Hän harjoittelee isänsä ohjauksessa tavoitteenaan pelata ammattimaisesti.

Läheinen perhe

Hänen perheensä on hyvin läheinen, ja voit usein nähdä heidän matkustavan yhdessä. Ehdoton tuki ja rakkaus näkyy hänen isänsä verkossa jakamissa kuvissa.

Meksikon jalkapallokelpoisuus

Vaikka hänen biologisen äitinsä henkilöllisyyttä ei tiedetä, hänen epäillään olevan meksikolainen yhteys.

Lisää sisaruksia

Hän kertoi isälleen, että hän halusi kuusi sisarusta saavuttaakseen numeron seitsemän, joka on hänen isänsä kuuluisa luku.

Alkuperä

Isänsä puolelta hänellä on portugalilaisia ​​ja kapverdelaisia ​​esi-isiä.

Puhu neljää kieltä

Hän puhuu espanjaa, englantia, portugalia ja italiaa.

Harrastus

Kuten hänen isänsä ja äitipuolensa sosiaalisen median viesteistä näkyy, nuori Ronaldo Jr. on joskus laulanut muutaman kappaleen ja nauttii laulamisesta.

Kuinka vanha on Cristiano Ronaldo Junior? Katsaus lupaavan lahjakkuuden ikään.

Cristiano Ronaldo Junior: Nousevan jalkapallotähden ikä paljastettiin! - Sieu Thi Do Noi That (3)
Cristiano Ronaldo Jr., syntynyt 17. kesäkuuta 2010, on maailmankuulun jalkapalloilijan Cristiano Ronaldon poika. Ronaldo ei ole paljastanut, kuka hänen poikansa äiti on, vaikka monet uskovat hänen syntyneen sijaissynnytyksestä. Hän näyttää seuraavan kuuluisan isänsä jalanjälkiä, ja Ronaldo uskoo, että hänen pojallaan on potentiaalia tulla seuraavan sukupolven jalkapallosuureksi. Ronaldo Jr. koulutettiin Manchester Unitedin akatemiassa, kunnes hänen isänsä jätti jalkapalloseuran ja allekirjoitti sopimuksen Saudi-Arabialaisen Al Nassrin kanssa vuonna 2022. Hän harjoittelee parhaillaan Mahd Academyssa Saudi-Arabiassa. Liity kanssamme tänään juhlimaan tämän nousevan jalkapallotähden syntymäpäivää.

Portugalilainen jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ilmoitti poikansa Cristiano Ronaldo Jr.:n syntymästä Facebookissa ja Twitterissä 17.7.2010. Hän paljasti myös, että hänen poikansa äiti ei halunnut tulla nimetyksi ja oli antanut hänelle yksinhuoltajuuden. Jonathan Rossin haastattelussa vuonna 2017 Ronaldo paljasti, että hänen poikansa ei tiedä, kuka hänen äitinsä on, mutta hän kertoo hänelle oikeaan aikaan. Ronaldo Jr:llä on upea suhde rakastavaan äitipuoliinsa Georgina Rodrigueziin ja sisaruksiinsa Evaan ja Mateoon, kaksosiin, jotka syntyivät sijaissynnytyksestä kesäkuussa 2017; ja Alana Martina, syntynyt marraskuussa 2017. Nuori jalkapalloilija pelasi Juventus Football Academyssa, mutta siirtyi Red Devilsiin 22 miljoonan dollarin siirrolla isänsä palattua Old Traffordille elokuussa 2021. Ronaldo Jr. liittyi Manchester Unitedin jalkapalloakatemiaan Kain, Wayne Rooneyn pojan ja Nemanja Maticin pojan, rinnalla. Hän liittyi Englannin seuran U-12-joukkueeseen kesän 2021 siirrossa. Manchester Unitedin kanssa käydyn kiistansa vuoksi Ronaldo päätti sopimuksensa seuran kanssa vuonna 2022. Vuonna 2023 hän allekirjoitti kahden ja puolen vuoden sopimuksen Saudi-Arabialaisen Al Nassrin ja Ronaldo Jr:n kanssa ja liittyi sitten osavaltioon. -taiteen Mahd Academy. Ronaldo on paljastanut, että hän haluaisi nähdä poikansa seuraavan hänen jalanjälkiä. Dos Santos Aveiro, pojan isoäiti, uskoo, että hän on tässä iässä lahjakkaampi kuin isänsä ja toivoo, että hänestä tulee loistava pelaaja.

Cristiano Ronaldo ilmoitti poikansa syntymästä Facebookissa ja Twitterissä. Ronaldo julkaisee videon Ronaldo Jr:stä, joka toistaa kuuluisaa vapaapotkuasentoaan ja tekee upean maalin. Lyhyt video esittelee hänen huomattavaa kykyään ja saa maailmanlaajuista mediahuomiota ja leviää sosiaalisessa mediassa. Nuori lahjakkuus aloittaa jalkapalloharjoittelunsa isänsä ohjauksessa. Hän liittyy Manchester Unitedin alle 12-vuotiaiden joukkueeseen kesän siirrossa. Kun hänen isänsä allekirjoitti sopimuksen Al Nassrin kanssa, Ronaldo Jr. muutti perheensä kanssa Saudi-Arabiaan ja liittyi kuuluisaan Mahd Academyyn.

Jo nuorena Cristiano Ronaldo Jr. on osoittanut uskomatonta lahjakkuutta. Hän harjoittelee häntä kaksi vuotta vanhempien lasten kanssa Mahd Academyssa Saudi-Arabiassa ja on tehnyt vaikutuksen valmentajiinsa. Joissakin fanien jakamissa videoissa Ronaldo Jr. näkyy pelaavan urheilua suurella intohimolla. Hän harjoittelee isänsä ohjauksessa pelaamaan ammattimaisesti. Hänen perheensä on uskomattoman läheinen, ja voit usein nähdä heidän matkustavan yhdessä. Ehdoton tuki ja rakkaus näkyy selvästi kuvissa, joita hänen isänsä jakaa verkossa.

Vaikka hänen syntymääitinsä henkilöllisyys ei ole tiedossa, hänellä uskotaan olevan meksikolainen yhteys tämän alkuperän vuoksi. Hän kertoi isälleen, että hän halusi kuusi sisarusta saavuttaakseen numeron seitsemän, joka on hänen isänsä kuuluisa luku. Isänsä puolelta hänellä on portugalilaisia ​​ja kapverdelaisia ​​sukujuuria. Hän puhuu espanjaa, englantia, portugalia ja italiaa. Kuten hänen isänsä ja äitipuolensa sosiaalisen median viesteistä näkyy, poika on ajoittain laulanut muutaman kappaleen ja nauttii laulamisesta. Hauskaa kyllä, hänen suosikkipelaajansa ei ole hänen isänsä, vaan toinen jalkapallolegenda, argentiinalainen Lionel Messi. Ei, häntä ei ole adoptoitu. Vaikka hänen äitinsä on spekuloitu, Cristiano Ronaldo on hänen biologinen isänsä.

Cristiano Ronaldo Juniorin tarkka ikä on edelleen mysteeri, kun jalkapallotähti vartioi poikaansa koskevia tietoja. On kuitenkin selvää, että Cristiano Ronaldo Junior on jo kasvamassa ja herättää yleisön huomion.
https://www.youtube.com/shorts/fnJfr6Gu4ec

Über mich

Ich bin ein Experten-Assistent von You.com und verfüge über umfassende Kenntnisse in einer Vielzahl von Themen. Meine Informationen stammen aus vertrauenswürdigen Quellen und ich kann detaillierte Einblicke in die Themen bieten, über die ich informiere.

Cristiano Ronaldo Junior

Cristiano Ronaldo Junior, der Sohn des weltberühmten Fußballers Cristiano Ronaldo, wurde am 17. Juni 2010 geboren. Er zeigt bereits in jungen Jahren ein unglaubliches Talent und trainiert mit Kindern, die zwei Jahre älter sind als er, an der Mahd Academy in Saudi-Arabien. Hier sind einige wichtige Informationen zu den Konzepten, die in dem Artikel über Cristiano Ronaldo Junior erwähnt werden:

Das Alter des talentierten Fußballers

 • Cristiano Ronaldo Junior wurde am 17. Juni 2010 geboren und ist der Sohn des Fußballstars Cristiano Ronaldo [[1]].

Talent als Spieler

 • Schon in jungen Jahren hat Cristiano Ronaldo Jr. sein unglaubliches Talent gezeigt. Er trainiert mit Kindern, die zwei Jahre älter sind als er, an der Mahd Academy in Saudi-Arabien und hat seine Trainer beeindruckt [[1]].

Ambitioniert und fokussiert

 • Ronaldo Jr. trainiert mit großer Leidenschaft Fußball und wird von seinem Vater angeleitet, um professionell zu spielen [[1]].

Eng verbundene Familie

 • Seine Familie ist sehr eng verbunden und man sieht sie oft gemeinsam auf Reisen. Die bedingungslose Unterstützung und Liebe sind in den Bildern deutlich erkennbar, die sein Vater online teilt [[1]].

Mexikanische Fußballeligibilität

 • Obwohl die Identität seiner biologischen Mutter unbekannt ist, wird vermutet, dass er eine mexikanische Verbindung hat [[1]].

Mehr Geschwister

 • Ronaldo Jr. hat seinem Vater gesagt, dass er sechs Geschwister haben möchte, um die Zahl sieben zu erreichen – die berühmte Nummer seines Vaters [[1]].

Seine Abstammung

 • Auf der Seite seines Vaters hat er portugiesische und kapverdische Vorfahren [[1]].

Vier Sprachen sprechen

 • Er spricht Spanisch, Englisch, Portugiesisch und Italienisch [[1]].

Sein Hobby

 • In den Social-Media-Beiträgen seines Vaters und seiner Stiefmutter sieht man, dass Ronaldo Jr. gelegentlich ein paar Lieder singt und das Singen genießt [[1]].

Fußballkarriere

 • Cristiano Ronaldo Jr. wurde an der Manchester United Academy ausgebildet, bis sein Vater den Fußballverein verließ und 2022 beim saudi-arabischen Verein Al Nassr unterschrieb. Derzeit trainiert er an der Mahd Academy in Saudi-Arabien [[1]].

Familienbeziehungen

 • Ronaldo Jr. hat eine enge Beziehung zu seiner liebevollen Stiefmutter Georgina Rodriguez und seinen Halbgeschwistern Eva und Mateo, die im Juni 2017 durch Leihmutterschaft geboren wurden, sowie Alana Martina, die im November 2017 geboren wurde [[1]].

Zukunftsaussichten

 • Cristiano Ronaldo hofft, dass sein Sohn in seine Fußstapfen tritt und ein großer Spieler wird. Dos Santos Aveiro, die Großmutter des Jungen, glaubt, dass er in diesem Alter talentierter ist als sein Vater [[1]].

Diese Informationen bieten einen umfassenden Einblick in das Leben und die Entwicklung von Cristiano Ronaldo Junior.

Cristiano Ronaldo Junior: Nousevan jalkapallotähden ikä paljastettiin! - Sieu Thi Do Noi That (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5975

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.