49ers etenee NFC-mestaruuteen Win Over Packersin kanssa; 6 takeawaya #GBvsSF:stä (2024)

Uusi luku Green Bay Packersin ja San Francisco 49ersin kilpailussa kirjoitettiin lauantai-iltana näiden kahden franchisingin kymmenennessä kauden jälkeisessä kohtaamisessa. 49ers on voittanut Packersin 24-21 ja pidentänyt San Franciscon kauden jälkeisen voittosarjan Green Baysta viiteen otteluun. 49ers selvisi suurimman osan toisesta puoliskosta ja taisteli sateen ja loukkaantumisen läpiDeebo Samuelohittamaan Packersin pelin kahden viimeisen minuutin aikana.

"Mikä oli siistiä, ajattelin, että jokaisella oli muutamia pelejä, jotka jäivät kiinni ja jotka päättivät ajon tai johtuivat siitä, että emme saaneet ensimmäistä alasajoa, ja sama asia puolustuksessa ja jopa erikoisjoukkueissa", päävalmentaja Kyle Shanahan sanoi. "Mutta kaikki, jotka tekivät sen, tekivät valtavan pelin lopussa kaikissa kolmessa vaiheessa saadakseen meidät takaisin siihen."

Tässä kuusi poimintaa NFC-divisioonakierroksen ottelusta:

KulmatakaCharvarius WardEstää Packersin varhaisen kosketuksen

Voitettuaan kolikonheiton Green Bay päätti vastaanottaa pallon ensimmäisenä, toistuvasti heidän Wild Card -voittonsa Dallas Cowboysista. Packers ajoi kentällä hitaasti mutta tasaisesti saavuttaen San Franciscon 13 jaardin linjan ennen kuin pysähtyi punaiselle alueelle. Puolustavat linjamiehetChase YoungjaJavon KinlawYhdistettynä Packersin juoksijan Aaron Jonesin tappioon 1. ja 10:ssä ja lyhyt voitto seuraavassa pelissä pakotti Green Bayn kolmanteen ja pitkän tilanteeseen kahdeksan jaardin linjalla. Packersin pelinrakentaja Jordan Love ampui maalialueella vastaanottaja Romeo Doubsia ja hänen syöttönsä katkesi Wardin kytkimen pelissä. Veteraanikulma pakotti Packersin tyytymään 29 jaardin maaliin avausajallaan.

Kansan tiukka pääGeorge KittleSaa 49ersin hallitukseen

49ersin puolustus pysyi pystyssä Packersin neljännellä ja yhdellä yrityksellä omalta 14 jaardin linjaltaan. Green Bay päätti mennä sen ja luovutti pallon Jonesille, jonka tukija pysäyttiDre Greenlawja puolustava linjamiesArik Armstead. Packersin vaihto laskujen aikana antoi 49ersin hyökkäykselle hyppysyötön ja pelinrakentajanBrock Purdyjohti 12 pelin, 86 jaardin maalintekoa, joka päättyi 32 jaardin kosketussyöttöön ollessaan liikkeellä Kittleen. Purdy heitti kolme, yli 10 jaardin viimeistelyä kyseisessä sarjassa, yhdistäenJauan JenningsjaBrandon Aiyukennen maalintekoa hänen varmalle tiukkapäälleen.

Laaja-vastaanotinDeebo SamuelEnsimmäisen puoliajan vammat

Samuel oli pelin ensimmäisellä ja toisella neljänneksellä ja sen ulkopuolella loukkaantumisongelmien vuoksi. 49ersin "laajapuolustaja" sai kovan iskun matkalla alas yhdeksän jaardin voitosta toisella ja 15:llä 49ersin ensimmäisessä hyökkäyssarjassa. Samuel nousi hitaasti, ja hänen oli aluksi kyseenalainen palata päävamman kanssa ennen kuin hänet selvitettiin minuuttia myöhemmin. Hän jatkoi peliä toisella neljänneksellä, mutta keskeytti pelin uudelleen olkapäävamman vuoksi. Hän ei palannut peliin ensimmäisellä puoliajalla.

Erikoisjoukkueen taistelut

Packers Special Teams -yksikkö vei 49ersiltä maalinteon ensimmäisen puoliajan viimeisellä sekunnilla. Rookie potkaisijaJake Moodyhänen 48 jaardin kenttämaaliyrityksensä esti puolustava linjamies Colby Wooden. Seurauksena oli, että 49ers johti puoliajalle 7-6.

Kolmannella neljänneksellä Packersin kulmanpuolustaja Keisean Nixon teki valtavan tuoton aloituspotkussa San Franciscon toisen kosketuksen jälkeen. Hän keräsi 73 jaardia ennen linjaajaaDemetrius Flannigan-Fowlespakotti rähmäyksen, jonka Packersin juoksija Emanuel Wilson sai takaisin San Franciscon 20 jaardin linjalla. Green Bay teki maalin hallussapidosta ja sai kahden pisteen muunnoksen 21-14-johtoon 5:23 kolmannella neljänneksellä.

Toinen puolisko Surge

Kolmannen jaardin avauksen jälkeen Kittle sai toisen 32 jaardin vastaanoton sytyttääkseen San Franciscon hyökkäyksen joukkueen toisessa hyökkäyksessä kolmannella neljänneksellä. Kolmannen ja kuudennen pelin kohdalla Purdy osui Kittleen vasemmalle puolelle käännökseksi ja sitten muutamalla lisäjaardilla saaliin jälkeen. Hänen 32 jaardin voittonsa auttoi juoksemaan takaisinChristian McCaffrey's 39 jaardin ryntäys touchdown heti seuraavassa pelissä. Hyökkäävät linjamiehetJake BrendeljaAaron Banksavasi kaistan keskeltä, ja McCaffrey juoksi suoraan keskeltä maksamaan likaa.

Veteraani juoksijan toinen touchdown yöllä tuli toiseksi viimeiseksi 49ersin hallussa ja päätti 12 pelin, 69 jaardin driven. McCaffrey juoksi sen kuuden jaardin linjalta, kun säännöstöä oli jäljellä noin minuutti, jolloin San Francisco siirtyi 24-21-johtoon. Hän päätti päivän 17 siirrolla 98 jaardilla ja kahdella touchdownilla maassa sekä seitsemällä 30 jaardin ilmassa saaliita.

Dre GreenlawTulee mukanaan vauhtia muuttavia näytelmiä

Myöhään kolmannella neljänneksellä kolmannen ja pitkän tilanteessa, Love sai tiukkapäälle Tucker Kraftille tarkoitetun syöttönsä kaatumaan ja takertumaan Greenlawilta San Franciscon 45 jaardin linjalla. Greenlaw pystyi palauttamaan valinnan seitsemän jaardia ja asetti 49ersin hyökkäyksen Green Bayn 48 jaardin linjalle. San Franciscon hyökkäys onnistui siirtämään palloa vielä 14 jaardia, ja Moody purjehti 52 jaardin maaliyrityksen pystysuorien läpi saadakseen ne neljän pisteen päähän. Myöhemmin neljännellä neljänneksellä Greenlaw teki toisen sieppauksen Green Bayn viimeisessä ajossa sinetöidäkseen voiton.

"Pelaamaan tänään, hän on taistellut nämä kaksi viikkoa yrittäessään päästä takaisin ja tulla terveeksi peliin, ja hän inspiroi meitä kaikkia", Shanahan sanoi. "Tapa, jolla hän juoksee, kuinka hän lyö, jotta hän tekisi ne pelit, nappaa pallon, kun he lähettävät molemmat hänelle. Laitamme hänet hyökkäykseen, jos hän todella haluaa juosta pallon kanssa niin huonosti. Hän voisi ehdottomasti juosta. alas paljon aikaisemmin."