Perunakarkkireseptileikkaus « RecipeCurio.com (2024)

10 vastausta perunakarkkireseptien leikkaamiseen

brenda

Julkaistu 19. joulukuuta 2012 klo 19.53

Isoäitini, sitten äitini teki tämän, kun olin pieni tyttö. En tiedä miksi, mutta äiti lopetti sen valmistamisen...ehkä isoäidin kuoltua. Googlasin ja löysin reseptin ja aion tehdä sen jouluksi, koska olen varma, että vieraani ei ole koskaan saanut sitä.
Olen niin innoissani!!

Kathy norton

Julkaistu 8. elokuuta 2013 klo 17.46

Lapsena muistan niin hyvin, että isoäitini teki tämän minulle, koska muistan, etten saanut tarpeeksi, tämä on täydellinen saamaan kaikki lapset pitämään maapähkinävoista, jos hän salli sen.

Roxanne

Julkaistu 18. toukokuuta 2016 klo 8.09

En käytä voita reseptissäni. Tämä auttaa sitomaan seosta eikä eroa aiheuttaen sen hajoamista.

Leware

Julkaistu 17. maaliskuuta 2019 klo 7.52

Äitini teki aina perunakarkkeja joka joulu! Hän muussasi hieman perunaa haarukalla, sitten muussasi tomusokeria oikeaan koostumukseen, sitten muussasi vielä vähän perunaa - jne. Hän piti sitä viipaloituna Tupperware-laatikossa jääkaapissa! Se oli aina herkkua!

Linda Brooks

Julkaistu 3. toukokuuta 2019 klo 21.28

Tätini teki tätä, kun hänen tyttönsä ja minä olimme pieniä. Hän käyttäisi ylijäänyttä perunamuusia. Olen nyt 60-vuotias. Vähän sitten kysyin häneltä reseptiä. Hän ei muistanut tehneensä sitä. Serkkuni eivät myöskään muistaneet sitä. Olin niin iloinen kun löysin reseptin! Haluan tehdä sen pojanpojalleni! Laitan kuvan ja tulokset!

Jeneane Tatum

Julkaistu 12. toukokuuta 2019 klo 21.47

Kuinka monta kuppia suunnilleen on 2-3 keskikokoista perunaa

Gina Ryker

Julkaistu 4.9.2020 klo 20.14

Ensimmäistä kertaa muistan kuulleeni perunasta tehdyistä karkeista 54 vuotta sitten, kun olin 8-vuotias ja asuimme Kentuckyssa ja olin 8-vuotias, ja silloinkaan ajatus perunan karkkien tekemisestä ei todellakaan kuulostanut kovin hyvältä. ollenkaan, enkä muista miltä se maistui, mutta tiedän, että on niin monia asioita, joista voit tehdä hyviä makeisia, jotta se ei järkytä minua nyt.

Kandi Kerton

Julkaistu 1. lokakuuta 2020 klo 17.11

Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä juuri koin, kun avasin tämän reseptisivun. Aluksi luulen vain pidättäneeni hengitystäni ja 5 sekunnissa tunsin sydämeni hakkaavan ja kyyneleet vain valuivat pitkin kasvojani ja paitani päälle. en voinut aluksi puhua. Mieheni katsoi minuun ja kysyi "mikä hätänä, oletko kunnossa?". Ilmeisesti minulla oli kyynelten lisäksi todellinen hölmö virne kasvoillani ja näytti siltä, ​​​​että hän kysyi "mikä on vialla?". Sanoin: "Odota minuutti tai kaksi, niin kerron sinulle.
Vanhempani ja minä ja vastasyntynyt sisareni olimme juuri muuttaneet uuteen taloon joen toisella puolella vanhasta (liian pienestä kasvavalle perheellemme) talosta. Mikä mahtava paikka viettää seuraavat 12 vuotta elämästäni. Se oli kuin yksi jättiläinen perhe. Kaikki tunsivat toisensa, pitivät toisistaan ​​huolta…ei ihme!…isäni sisko (ja perhe) asui noin 2 taloa alempana meistä ja naapurissa oli isäni vanhemmat. Isoisäni oli muuttanut tänne 16-vuotiaan isäni kanssa saadakseen kaiken paikan, jotta muu perhe voisi muuttaa muutaman viikon sisällä. Kohtalon tahtoen seurasin isäni jalanjälkiä…sama katu, samat koulut, valmistuin samasta korkeakoulusta… ja niin teki myös tyttäreni. Lapsena muistan parhailla ystävilläni (naapurissamme) isoäiti, joka asui Kentuckyssa. Joka kerta kun hän tuli käymään, hän toi valtavan tölkin kotitekoista karkkia meille kaikille jaettavaksi. Tähän päivään mennessä en ole koskaan saanut mitään, mikä olisi maistunut niin hyvältä. Hänen ohituksensa jälkeen ei saapunut enempää karkkia kuin hänen tekemänsä. Tiesin, että sitä kutsutaan "perunakaramelliksi", mutta etsin reseptiä korkealta ja matalalta. Se oli surullista! Tänään, kun olin verkossa, tämä resepti ilmestyi!!! Aion onnistua tänä viikonloppuna! Pysy kuulolla… Lähetän sinulle karkkiarvostelun! KIITOS! OLEN EDELLEEN SOKISSA!

Rhonda

Julkaistu 7.9.2021 klo 15.20

Isäni teki perunakarkkeja – oppi äidiltään. Ja hän opetti minulle, kuinka se tehdään. Emme myöskään käytä voita, vain maapähkinävoita

Alanna Lyons

Julkaistu 2. heinäkuuta 2023 klo 14.03

Isoäitini Beverly Cork teki perunakarkkeja, kun olin pieni lapsi, ja sen rakenne, maku on jäänyt muistoksi dekadenssista, niin sileä ja kermainen. Täysin puhdasta autuutta. Jos taivaassa on karkkia, tämä perunakarkki se voisi olla. Äskettäin eräs ystäväni alkoi kaipaa maapähkinävoita ja omenoita kolmannen raskauden myötä. Hänellä on kaksi muuta lasta, jotka molemmat valmistautuvat yliopistoon, ja koska hän on nyt hieman vanhempi, hänen raskautensa on yksi, jota me kaikki näytämme hemmottelevan useiden tekijöiden vuoksi. eikä tee. Mainitsin hänelle tämän maapähkinävoista tehdyn perunakaramellin, vaikka sen ainesosat olivatkin äärimmäisen rikkaat, minkä halusin hänen tietävän. Ajattelin pienen erän ylittävän hänen himonsa maapähkinävoita ja hänen tarpeensa tuntea olevansa rakastettu sen kanssa, mitä minä Olen mahtava ystävä, joka ottaa riskejä enemmän kuin muut perheemme ja ystävämme ja sopi täydellisen "minun aikapäivän". Pian otin tehtäväkseni tehdä kaikki hänen työnsä yhtenä lauantaina ja varmistin, että kaikilla oli muutakin tekemistä sen lisäksi, että tarvitsisin äitiä ne huimat 2 tuntia, jolloin halusin ystäväni saavan vähän aikaa itselleen ilman huolta tai jäädä. kiireinen. Tein hänen työnsä ja juoksin vaahtokylpyyn kytkettynä laventelin kamomillan tuoksuiseen pistokkeeseen sytytin saman tuoksuisen kynttilän ja tein lasillisen mangokuplavettä, kun hän oli siitä valmis, yllätin hänet perunakarkkeilla, vain pienellä mutta kuten luulin hänen reagoivan, hän teki. Se oli kirjaimellisesti kuin kirsikka kakun päällä, koska hänelle sanottiin, että hän kokee niin taivaallisen hetken, joka tyydyttää herkkusuomiaan aidolla maapähkinävoilla, joka on maun todellinen keskipiste! Hän oli täysin hämmästynyt ja 100% tyytyväinen. Hänen kasvoillaan oleva hymy oli sellainen, joka osoitti miellyttävää muistoa, joka teki historiallisen luokan hänen muistossaan. Se on suoraan sanottuna näin hyvää! Älä epäröi kokeilla sitä, jos haluat tehdä muiston, joka kestää tarjoile perunakarkkeja, kaikki ovat enemmän kuin iloisia siitä, että teit!

Julkaise kommentti

Perunakarkkireseptileikkaus « RecipeCurio.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 6544

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.