PSG vs Troyes tulos, tulos: Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe auttoivat mestarit selviytymään pelosta | Urheilu-uutisia (2024)

PSG:n tappioton sarja kauden alkuun jatkuu 19 ottelun jälkeen, mutta se ei aina näyttänyt siltä, ​​​​että se tapahtuisi villin 4-3-voiton aikana ESTAC Troyesista Parc des Princesissä.

Vieraileva Troyes siirtyi kahdesti johtoon keskihyökkääjän Mama Balden kautta, ja PSG:n tähtihyökkääjät pelastivat tuloksen. Neymar ja Lionel Messi tekivät kumpikin maalin ja jakoivat syöttöpisteen, jolloin PSG johti 3-2-johtoon toisella puoliajalla, ennen kuin Kylian Mbappen rangaistus teki siitä mukavamman 4-2-edun.

Mutta Troyes sai myöhään maalin tehdäkseen hermostuneen lopun PSG:n epävakaassa puolustussuorituksessa, joka paljastettiin useaan otteeseen keskipöydän puolelta.

Puolustava Ligue 1:n mestari kasvatti johtoaan viiteen pisteeseen toiseksi sijoittuneeseen Lensiin verrattuna, ja keskiviikon Mestarien liigan lohkovaiheen finaali oli tulossa Juventuksella. Se on pakollinen voitto lohkon saavuttamiseksi ja kierroksen kärkisijoille. 16 arvonta 7. marraskuuta.

LISÄÄ:Miksi PSG:n täytyy voittaa Juventuksessa keskiviikkona

Messi, Neymar kunnossa matkalla MM-kisoihin

He eivät ehkä pelanneet täydellisiä 90 minuuttia, mutta he olivat silti laadultaan kentän kaikkien muiden yläpuolella, mikä on pahaenteinen merkki heidän kilpailustaan ​​tulevassa jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa.

Eniten G/A tällä kaudella:

1 - Lionel Messi (29) 🇦🇷
2 - Erling Haaland (26) 🇧🇻
3 - Neymar Jr (26) 🇧🇷
4 - Robert Lewandowski (22) 🇵🇱
5 - Kylian Mbappé (22) 🇨🇵

Maailman paras pelaaja 35-vuotiaana, ikääntyen kuin hyvää viiniä. 🍷pic.twitter.com/X9fyFovRQN

— L/M Football (@lmfootbalI)29. lokakuuta 2022

Joukkueensa tappion 1-0 ja paineen lisääntyessä Neymar oli tarpeeksi selkeä löytääkseen joukkuetoverinsa Carlos Solerin herkullisella syöttöpisteellä tasoitusta varten. Sitten kun PSG oli tappiolla 2-1 toisella puoliajalla, Messi otti aloitteen ja lähetti pitkän matkan räjähdyksen Troyesin maalivahtin ohi.

Kaksikko liittyi hetkelliseen maaliin 3-2, kun Messi ruokkii heittävää Neymaria, joka sijoittui luokassa. Ja Neymar olisi voinut saada yhden uransa suurimmista syöttöpisteistä, jos Kylian Mbappe olisi löytänyt tavan viimeistellä pyörivä takakantasyöttönsä.

Yllättävin näkökohta heidän suorituksessaan on se, että molemmat pelaajat menivät 90 minuuttia pelattuaan täyden ottelun tiistaina. Neymar (13 maalia, 10 syöttöä) ja Messi (11 maalia, 12 syöttöä) eivät halua tulla pois kentältä – he tuntevat olonsa kunnossa, motivoituneita ja he keksivät pelin katkaisevia pelejä. Argentiinan ja Brasilian fanit ovat surinaa.

Neymar melkein "kauden syöttöpisteellä":pic.twitter.com/5LslPixhuR

— Paidaton jauhobanaaniesitys (@theplantainshow)29. lokakuuta 2022

PSG:tä vaivaavat puolustusongelmat

PSG:n kauden 2021/22 kampanjalle merkitsi vahva ero näyttävien hyökkäysliikkeiden ja puolustusvirheiden välillä. Vaikka joukkue on näyttänyt yleisesti vakaammalta kaudella 2022/23 Christophe Galtierin johdolla, viime kauden ongelmat näyttivät ilmaantuvan uudelleen Troyesia vastaan.

"Kaikki halusivat pelata hyökkäämään"Galtier sanoi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. "Mutta se ei ole mahdollista."

Tärkeimmät ongelmat tulivat siirtymävaiheessa, sarjoissa ja laatikon ristissä. Ensimmäisessä tilanteessa puolustajat olivat usein poissa asennosta ja kannoillaan. Kuolleilla palloilla seisoi paljon ympärillä, ja poikkisiirroilla PSG:n puolustajat näyttivät aina olevan toissijaisia.

Miten tämä on ratkaistu? Galtier huomautti, että laidoilla oli aivan liikaa tilaa, ja ehkä paluu kolmen miehen takalinjalle auttaisi tarjoamaan enemmän suojaa, kun vastustajat yrittävät lähteä irti. Galtier oli siirtynyt neljän miehen takalinjaan kolmessa viimeisessä ottelussa.

Keskikenttäsektorilta tarvitaan myös enemmän puolustusapua – ja kaiken kaikkiaan parempaa tasapainoa. Vitinha ja Carlos Soler eivät vain tunteneet läsnäoloaan pallon puolustavalla puolella Troyesia vastaan, kun joukkue menetti pallon.

Galtier: "Se on kolme maalia liikaa. Olimme mielenkiintoisia hyökkäyspelissä, mutta olimme hyvin epätasapainossa. Emme voittanut paljon [palloa] korkealle, mikä jätti paljon tilaa. Olimme liian ystävällisiä, kun pallo hävisi."@PVSportFR🗣️🇫🇷

— PSGhub (@PSGhub)29. lokakuuta 2022

🗣Christophe Galtier:

"Puolustustasolla oli liikaa virheitä ja huonoja sijoituksia ristiin. Meidän on työstettävä sitä. Emme voi antaa vastustajalle niin paljon toivoa hyökkäyspotentiaalillamme. Siirtymissä on erittäin huono tasapaino."#PSGESTAC🔴🔵

— PSG:n päällikkö (@psg_chief)29. lokakuuta 2022

PSG vs Troyes lopputulos

1H 2H Lopullinen
PSG134
Troyes123

Tavoitteet:
FAITH — Mama Balde (Ronny Lopes) — 3. min.
PSG – Carlos Soler (Neymar) – 24. min.
TRO – Mama Balde (Wilson Odobert) – 52. min.
PSG – Lionel Messi – 55. min.
PSG – Neymar (Lionel Messi) – 62. min.
PSG – Kylian Mbappe (rangaistus) – 77. min.
TRO – Ante Palaversa – 88. min.

Kokoonpanot:

PSG (4-3-1-2, oikealta vasemmalle):Donnarumma - Mukiele, Ramos, Kimpembe (59' Marquinhos), Bernat (85' Mendes) - Soler (78' Sanches), 6-Verratti (85' Sarabia), Vitinha (59' Ruiz) - Neymar - Messi, Mbappe

ESTAC Troyes (5-4-1, oikealta vasemmalle):Gallon - Thierno Balde (77' Ripart), Porozo, Palmer-Brown, Salmier, Conte (77' Larouci) - Lopes, Chavalerin (88' Dingome), Kouame (82' Ugbo), Odobert (82' Palaversa) - Mama Balde

PSG vs Troyes live-päivitykset, kohokohdat Ligue 1:stä

Finaali: PSG 4, Troyes 3

Täysaikainen:Se oli takaisku kaudelle 2021/22 PSG:n kannattajille samppanjahyökkäysryhmällä, joka usein lumoaa omia pelaajiaan, koska totuus on, että PSG ei puolustanut hyvin millään pelin osa-alueella.

ESTAC Troyes vahvisti, että heillä on pelityyli, johon he pitävät, ja maantieesitykset, kuten voitto AS Monacossa, Clermontissa ja lähellä oleva tulos Pariisissa, ovat selvä merkki, että he voivat jatkaa vahinkoa tällä kaudella ja ehkä välttää putoamisen.

7+ - Ligue 1:ssä on pelattu vuonna 2022 jo 14 ottelua, joissa on tehty 7+ maalia - enemmän kuin edellisten kolmen vuoden aikana yhteensä (13) - ja korkein voitto kalenterivuoden aikana sitten vuoden 1978 (16). Näyttävä.#PSGESTAC pic.twitter.com/tE8wgNWwlY

— OptaJean (@OptaJean)29. lokakuuta 2022

88. minuutti: Maali Troyes!Kulmapotku ruutuun aiheuttaa tuhoa PSG:n onnettomalla puolustamisella. Se on Ante Palaversa, joka suuntaa kotiin ovella, kun pallo kikkailee kaikkialla. Tilanne on 4-3!

83 min: Mahdollisuus Troyesille!Vierailijat eivät ole valmiita. Gigi Donnarumman on tehtävä suuri säästö. Ja seuranneessa kulmapotkussa he loivat lisää vaaraa PSG:n ruutuun. Se ei ole ollut mestarien hieno puolustusesitys. Sillä välin subsoinnit tulevat sisään (katso kokoonpanot yllä).

77 minuutti: Rangaistus PSG!Kylian Mbappe hautaa sen sen jälkeen, kun Troyesin maalivahti kaatoi Carlos Solerin. Se oli sotkua amerikkalaisen puolustajan Erik Palmer-Brownin pelaajalle, joka jätti Solerin livahtamaan sisään.

TOINEN PSG:ltä! 💥

Mbappé saa 4️⃣-2️⃣ 12 askeleesta 💪

🍿 Älä missaa PSG vs. Troyes livenä beIN SPORTS Ñ:ssä.#Ligue1🇫🇷#PSGESTAC pic.twitter.com/DMiTqiYqAX

— beIN SPORTS Español (@ESbeINSPORTS)29. lokakuuta 2022

67 minuutti: Neymarin taikuutta!Hän juoksee läpi Troyesin puolustuksen sydämen ja syöttää kantapään Kylian Mbappelle, joka ei pysty viimeistelemään sitä! Mikä tavoite se olisi ollut.

Neymarilta on ryöstetty kauden syöttö 😭pic.twitter.com/A03TuZcCY8

— ⋆𝗡𝗲𝘆𝗺𝗼𝗹𝗲𝗾𝘂𝗲 🇧🇷 (@Neymoleque)29. lokakuuta 2022

62 min: Maali PSG!Toinen juoksu perässä Neymarilta ja Messi valitsee hänet. Brasilian kapteeni antaa PSG:lle ensimmäisen johtonsa ottelussa.

NEYMAR KÄÄNTÄ PÖYTÄ PSG:lle 🇧🇷🎩⭐

3-2

🍿 PSG 🆚 Troyes🇫🇷 LIVE NYT beIN SPORTSissa#Ligue1 #PSGESTAC pic.twitter.com/mmJ7YOu2ns

— beIN SPORTS USA (@beINSPORTSUSA)29. lokakuuta 2022

59 minuutti: SUBS PSG.Marquinhos ja Fabian Silva ovat tulossa Presnel Kimpembelle ja Vitinhalle.

55 minuutti: Maali PSG!Messi vastaa! Mikä räjähdys kaukaa, osoittaa, että hän on erittäin hyvässä kunnossa MM-kisojen lähestyessä.

LIONEL MESSI!!! 🐐 MIKÄ TAVOITE ARGENTIINAALALTA! 🔥⚽

2-2

🍿 PSG 🆚 Troyes🇫🇷 LIVE NYT beIN SPORTSissa#Ligue1 #PSGESTAC pic.twitter.com/c74QmRhhKi

52 min: Maali Troyes!Se on Mama Balde toisen kanssa! Wilson Odobert lähettää ristin vasemmalta ja Mama Balde ohjaa sen takaisin maaliin, kääntyy ja ampuu Presnel Kimpemben ohi. PSG puolustaa jälleen.

TROYES YLLÄTTÄÄ TAAS! 😱

Mama Baldé tekee pelin toisen maalinsa 🔥

🍿 Älä missaa PSG vs. Troyes livenä beIN SPORTS Ñ:ssä.#Ligue1🇫🇷#PSGESTAC pic.twitter.com/Je29A4RCg0

48 minuutti: Chance Troyes!Hieno aloitus vierailta, kun Ronny Lopes ampui vasemmalla jalalla maaliin, kun Mama Balde kohtasi kolme PSG-puolustajaa. Gigi Donnarumma pysäyttää sen.

46 minuutti:Toinen puoliaika on meneillään. Ei tilaajia kummaltakaan joukkueelta.

Puoliaika: PSG 1, Troyes 1

Puoliaika:Itsevarma Troyes-tiimi otti varhain johtoon ja näytti siltä, ​​että he voisivat saada toisen milloin tahansa. Mutta puoliajan edetessä PSG:n puolustus rauhoittui ja päätyi hidastaen vieraiden siirtymistä.

Troyes oli vaikea murtaa, mutta PSG löysi tiensä keskikenttäpelaaja Carlos Solerin takaapäin juoksun ansiosta. Kylian Mbappe on ollut hiljaa, ja Lionel Messillä on ollut vain välähdyksiä. Odota lisää energiaa, kiirettä ja vauhtia PSG:ltä tauon jälkeen.

Troyesin maalivahti Gauthier Gallon torjuu useita palloja, mutta hän ei yritä pitää palloa kiinni ja luovuttaa levypalloja. PSG saattoi hyödyntää toisella puoliajalla.

41 minuutti:Messi otsikko! Mutta Troyesin maalivahti Gallons pysäyttää myös sen. Troyesin kapteeni on ollut vakaa.

40 min:Mahdollisuus PSG! Neymar saa Troyes-maalivahdin työskentelemään vapaapotkulla ja Nordi Mukiele saa jatkolaukauksen – myös maalivahti pysäytti – mutta hän on paitsiossa.

PARADÓN DE GALLON! 😱

Troyes-maalivahti pelastaa joukkueensa ILMAISELLA torjunnalla 😳

🍿 Älä missaa PSG vs. Troyes livenä beIN SPORTS Ñ:ssä.#Ligue1🇫🇷#PSGESTAC pic.twitter.com/1dQjbEVRhF

35 minuutti:Lionel Messi ja Kylian Mbappe ovat olleet hiljaa. Kummastakaan ei ole puhuttavaa. Amerikkalainen puolustaja Erik Palmer-Brown ja loput hänen viiden miehensä takalinjasta ovat mukana pelissä. Mutta PSG ei testaa niitä. Tässä on seinä, jonka kanssa he ovat tekemisissä:

Hän on liian alhaalla, hän kuulee Galtierin ohjeet (jotka kuulemme suorassa lähetyksessä) ja nousee pykälän ylöspäin ja soittaa... Maali.pic.twitter.com/FcV772k8rv

- Matthias Ribeiro (@MatthiasR_)29. lokakuuta 2022

24 min: Maali PSG!Carlos Soler juoksee ulos keskikentältä ja Neymar valitsee hänet. Soler tuo sen alas ja laittaa kotiin. Erinomainen tekniikka espanjalaiselta. Se on kaksi maalia kahdessa ottelussa Valenciasta hankitulle keskikentälle.

PSG TASAA PELI! 🔥🤩 Mikä maali Solerilta!

1-1

🍿 PSG 🆚 Troyes🇫🇷 LIVE NYT beIN SPORTSissa#Ligue1 #PSGESTAC pic.twitter.com/bZMiBPAr3Q

21 minuutti:PSG:n Northern Lights kanssakäsi kasvoja vastenAbdu Contelle, kun he molemmat nousivat puskua kohti. Peli on pysähtynyt, mutta rangaistusta ei ole tulossa.

Ei Mukielelle virhettä tai korttia tässä toiminnassa?#PSGESTAC pic.twitter.com/kbgXZXsuVn

- Chebli Ishaq (@IshaqChebli)29. lokakuuta 2022

19 minuutti:PSG on kulkenut kärsivällisesti puolelta toiselle etsiessään aukkoa. Sergio Ramos antaa vain lentää kaukaa testatakseen Troyesin maalivahti Gauthier Gallonia, mutta se pysäytetään helposti.

10 minuutti: Troyes mahdollisuus!Ronny Lopes tekee vierailijoille lähes 2-0-tilan toisessa siirtymässä, joka leikkaa PSG:n täysin auki. Poikittaissyöttö tuli jälleen vasemmalta laitapuolustaja Abdu Conte, ja vain Nordi Mukielen viimeinen blokkaus esti Lopes-laukauksen menemästä maaliin.

TROYES TEKEE MELHÄN PISTEET TOINEN! 😱😱

0-1

🍿 PSG 🆚 Troyes🇫🇷 LIVE NYT beIN SPORTSissa#Ligue1 #PSGESTAC pic.twitter.com/TRdE1ihyt4

3 min: Maali Troyes!Vieraat ottavat järkyttävän johdon Parc des Princesissä. Troyes hyökkää oikeanpuoleisen Nordi Mukielen takana olevaan tilaan, ja Ronny Lopes kosketti ruutuun syötettyä keskihyökkääjä Mama Baldea, joka laukaisee lentopallon. Gigi Donnarummalla ei ollut mahdollisuutta.

TROYES OTTAA JOHDON PELIN ALKUUN! ⚽🥳🤯

0-1

🍿 PSG 🆚 Troyes🇫🇷 LIVE NYT beIN SPORTSissa#Ligue1 #PSGESTAC pic.twitter.com/XqAqfZvlDQ

Ja Troyes-kannattajat ovat tulossa hulluksi!

🔥 Niitä on yli 1000 ja ne pitävät paljon melua: mikä tunnelma vierailijapuistossa kisan maalin jälkeen@estac_offficiel!#PSGESTAC #ESTAC pic.twitter.com/1NcJ9n1ydE

- Free Ligue 1 (@FreeLigue1)29. lokakuuta 2022

1. minuutti:Olemme poissa. PSG heti etujalkaan odotetusti.

5 minuuttia aloituksesta:Varo 17-vuotiasta Troyesin laitahyökkääjää Wilson Odobertia, jolla on todistettava paikka sitä seuraa vastaan, jossa hänet perustettiin. Hänilmeisesti lähti etsimään takuita tieltä ensimmäiseen joukkueeseenja päätti jäädä kotiin Ranskaan ulkomailta tulleesta kiinnostuksesta huolimatta. Hän on vain kahden tunnin päässä perheestään.

30 minuuttia aloituksesta:PSG-pelaajat lämmittelevät Queenin We Will Rock You -kappaletta.

PSG-pelaajat ovat juuri saapuneet lämmittelyyn Parc des Princesiin, jossa Auteuil-katso on odotetusti osittain suljettu.#PSGESTAC pic.twitter.com/zpV1opZaaK

- Lucas Billard (@LucasBillard6)29. lokakuuta 2022

- "KIMPEMGE!"
- 👍🏼😉👍🏼

Mitä aikaa lapsille 🥹#PSGESTAC #PSG @kimpembe_3 pic.twitter.com/dhqx8RqU1c

45 minuuttia aloituksesta:Kokoonpanot loppuvat. Marquinhos, Hakimi ja Mendes saavat kaikki tauon. Carlos Soler aloittaa. Troyes työntää Gauthier Gallonin maalivahtia vasten ja antaa hänelle kapteenin nauhan.

📋 Tässä alkava XI!#𝗣𝗦𝗚𝗘𝗦𝗧𝗔𝗖|#𝗘𝗡𝟭𝟬𝟬𝗕𝗟𝗘 pic.twitter.com/ZAt0zuhOAI

- Paris Saint-Germain (@PSG_English)29. lokakuuta 2022

👀 Tässä on troijalainen 𝟭𝟭 𝗱𝗲 𝗱𝗲́𝗽𝗮𝗿𝘁 kohtaamaan@PSG_inside! 💥#PSGESTAC🔵⚪️pic.twitter.com/MUFp9QeuhD

— ESTAC Troyes (@estac_officiel)29. lokakuuta 2022

90 minuuttia aloituksesta:Pariisilainenpaljasti vuosia sitten tapahtuneen tilanteenmukana Kylian Mbappe ja nykyinen Troyesin manageri Bruno Irles.Kun Mbappe oli 15-vuotiasAS Monacossa ja Irles oli Monacon nuorisojoukkueen valmentaja, pelaajan äiti keskusteli silloisen Monacon urheilujohtajan ja nykyisen PSG:n neuvonantajan Luis Camposin kanssa.uhkasi lähteä klubista poikansa kanssa.

Ilmeisesti se päättyi siihen, että Mbappe harjoitteli erillään Irlesin joukkueesta ennen kuin hän liittyi Monacon alle 19-vuotiaiden joukkueeseen seuraavalla kaudella. Oli hyvä bisnes, että Campos tasoitti asiat:Monaco lunastettiin lähes 200 miljoonan dollarin siirtomaksullaPSG:hen kesällä 2018.

2 tuntia aloituksesta:Se päättyi 4-0 PSG:n ja Troyesin välillä kaudella 2012/13 jayhden maaleista teki Zlatan Ibrahimovickiitos Nenen syötöstä – joka on tänään 41 ja pelaa Vasco da Gamassa Brasiliassa.

🔙@PSG_inside𝘀𝗮𝗶𝘀𝗼𝗻 𝟮𝟬𝟭𝟮/𝟭𝟯 ✨

Ohjus allekirjoitettu@Ibra_official💥#Ligue1Legends|#PSGESTAC pic.twitter.com/Uke2fgwp8r

— Ligue 1 Uber Eats (@Ligue1UberEats)29. lokakuuta 2022

2,5 tuntia aloituksesta:Ilmeisesti PSG onmenossa kolmannen sarjansa kanssakotonaan Troyesia vastaan.

👕 Meidän 𝓣𝓱𝓲𝓻𝓭-paitamme tähän#PSGESTAC #𝗘𝗡𝟭𝟬𝟬𝗕𝗟𝗘 pic.twitter.com/vSbOnxbvRJ

- Paris Saint-Germain (@PSG_inside)29. lokakuuta 2022

4 tuntia aloituksesta:Muissa PSG:n siirtouutisissa. Kuten useimmat odottavat,Leo Messi ei ole menossa Barcelonaantammikuussa tällä viikolla nousseista huhuista huolimatta. Myös,PSG olisi kiinnostunut Ilkay Gundoganin hankkimisestajos hän ei jatka oleskeluaan Man Cityssä, Relevon Matteo Moretton mukaan.

Ei totuutta, että Barcelona hankki Lionel Messin tammikuussa. Messi päättää tulevaisuudestaan ​​MM-kisojen jälkeen, mutta hänellä ei ole mahdollisuutta lähteä kauden puolivälissä, vaikka hän päättäisi olla uusimatta PSG:tä.

- Ben Jacobs (@JacobsBen)29. lokakuuta 2022

İlkay Gündoğanin sopimus päättyy kesäkuussa 2023 ja hän haluaa miettiä asiaa tarkasti, se ei ole vain urheilukysymys.@helpotus https://t.co/35b2qswOkK

- Matteo Moretto (@MatteMoretto)27. lokakuuta 2022

5 tuntia aloituksesta:Otsikkotarina tuntia ennen alkuaon L'Equipen raporttiPSG menetti 370 miljoonaa euroavuonna 2021/22600 miljoonan euron pelaajapalkoilla.

PSG:n palkkasumma tilikaudella 2021/22 olisi noin 600 miljoonaa euroa, kertoo@lequipe!

Pariisin seura teki viime kaudella valtavia tappioita: 370 miljoonaa euroa.pic.twitter.com/Joi7dfs4v7

- BeFootball (@_BeFootball)29. lokakuuta 2022

LISÄÄ:Kun Mestarien liigan neljännesvälierän arvonta suoritetaan

PSG vs. Troyes kokoonpanot

Marco Verrattion palannut kokoonpanoon sen jälkeen, kun hän oli jäänyt pois kesken viikon pelikiellon vuoksi.NeymarjaSergio Ramospalasivat Ligue 1 -pelikiellon jälkeen viime viikonloppuna.Carlos Soleroli tarpeeksi vaikuttunut keskellä viikkoa aloittaakseen tänään.

Siitä huolimattaDaniloei ole vieläkään täysin kunnossa vammansa vuoksi, keskuspuolustajaPresnel Kimpembetekee paluunsa, kun hän on jättänyt viisi Ligue 1 -ottelua reisilihasvamman vuoksi ja antaaMarquinhostauko ja kapteenin käsivarsinauhan haltuunotto. LaitapuolustajatAshraf Hakimi(oikealla) jaNuno Mendes(vasemmalla) myös hengähtääNordi MukielejaJuan Bernatottavat vastaavasti paikkansa.

PSG:n avauskokoonpano (4-3-1-2, oikealta vasemmalle):99. Gigi Donnarumma (GK) — 26. Nordi Mukiele, 4. Sergio Ramos, 3. Presnel Kimpembe, 14. Juan Bernat — 28. Carlos Soler, 6. Marco Verratti, 17. Vitinha — 10. Neymar — 30. Lionel Messi , 7-Kylian Mbappe

PSG-salaajat (9):1-Keylor Navas (GK), 25-Nuno Mendes, 2-Achraf Hakimi, 31-El Chadaille Bitshiabu, 5-Marquinhos, 18-Renato Sanches, 8-Fabian Ruiz, 19-Pablo Sarabia, 44-Hugo Ekitike

Troyesin manageri Bruno Irles tekee vain yhden muutoksen edellisestä kokoonpanostaan, ja se on maalivahti asGauthier Gallonon palannut kokoonpanoon. Irles joutuu tulemaan toimeen ilman numeroa 10Florian Tardieu(jalka),Lucien Agoume(reisi) jaJessy Moulin(olkapää). Entinen Manchester Cityn pelaajaMarlos Morenoei ole osa joukkuetta, vaan veteraani keskuspuolustajaReilu Ramipalaa ja on penkillä.

Kaksi entistä PSG:n nuorisotuotetta ovat 17-vuotiaana laitahyökkääjänä aloitussarjassaWilson Odobertja 20-vuotias oikeanpuoleinenThierno Baldeominaisuus.

ESTAC Troyes aloituskokoonpano (5-4-1, oikealta vasemmalle):30-Gauthier Gallon (GK) — 18-Thierno Balde, 2-Jackson Porozo, 4-Erik Palmer-Brown, 17-Yoann Salmier, 12-Abdu Conte — 11-Rony Lopes, 24-Xavier Chavalerin, 6-Rominigue. 29 - Wilson Odobert - 7 - Mother Bucket

ESTAC Troyes subs (9):1-Matthews Lis (GK), 23-Adil Rami, 39-Yasser Larouci, 19-Andreas Bruce, 15-Ante Palaversa, 5-Tristan Dingome, 26-Papa Ndiaga Yade, 20-Renaud Ripart, 9-Ike Ugbo

LISÄÄ:Kuinka paljon palkintorahoja Mestarien liigan joukkueet vievät kotiin?

PSG vs Troyes suora lähetys, tv-kanava

Ottelu pelataan klo 17:00 paikallista aikaa Pariisin Parc des Princesistä. Se tulee olemaan100. peräkkäinen myyntikotijoukkueille kaudesta 2017/18 lähtien.

PäivämääräAikaTv kanavasuoratoisto
Australiasu 30. lokakuuta02:00 AEDTbeIN Connect
Kanadalauantaina 29. lokakuuta11:00 ETbeIN SportsfuboTV, beIN Connect
Hong Konglauantaina 29. lokakuuta23:00 HKTbeIN SportsNyt Player, M Plus -sivusto/sovellus, beIN Connect
Intialauantaina 29. lokakuuta20.30 ISTUrheilu 18Voot Select, Urheilu18
Malesialauantaina 29. lokakuuta23:00 MYT
Uusi Seelantisu 30. lokakuuta04:00 NZDTSky Sport 7 beIN SportsbeIN Connect
Singaporelauantaina 29. lokakuuta23:00 SGTbeIN XtraStar Hub Sports+
U.K.lauantaina 29. lokakuuta16:00 BST
USAlauantaina 29. lokakuuta11:00 ETbeIN SportsfuboTV, beIN Connect

Iso-Britannia:Ottelua ei televisioida Isossa-Britanniassa.

USA: PSG-Troyes esitetään beIN Sportsissa ja beIN Sports en Espanolissa, jotka voivatmolemmat suoratoistaa fuboTV:ssä, mikä onsaatavilla uusille käyttäjille ilmaisella kokeilujaksolla.

Kanada:beIN Sports vie ottelun Kanadassa jafuboTV suoratoistaa kanavaa.

Australia:Australialaiset fanit voivat suoratoistaa ottelua suorana beIN Sports Connect -palvelussa.

PSG vs Troyes vedonlyöntikertoimet, valitse

Tämän ottelun kertoimet ovat haastavia navigoida, koska markkinat kallistuvat voimakkaasti PSG-voiton suuntaan. Ja koska Troyesilla on yksi liigan vuotavimmista puolustuksista – he ovat päästäneet jokaisessa ottelussa ja keskimäärin kaksi maalia ottelua kohden – toinen maalifestivaali on täysin mahdollinen.

Yli 3,5 maalia ei ole houkutteleva kertoimella -145, mutta yksi kulma, joka saattaa olla pelattavissa: korkein maalintekopuoli. PSG on motivoitunut aloittamaan vahvasti ja siirtämään ottelun nopeasti ulottumattomiin, koska keskiviikkona on tulossa Mestarien liigan pakollinen ottelu.

Koska Troyes on ollut taipuvainen päästämään varhaisessa vaiheessa maaleja joillekin kohtaamilleen laadukkaille vastustajille, ensimmäisen puoliajan blits on käsillä. Ensimmäisen puoliskon valitseminen eniten maalintekijäksi on riskialtista peliä, mutta jos uskot, että PSG aloittaa vahvasti ja jatkaa sitten loppumatkaa, se on veto, joka maksaa kovasti, jos se tulee sisään.

• Valita:Eniten maalintekijä puolikas (ensimmäinen puolisko)
  • Kertoimet:+180 (Caesars)
  • Ennustus:PSG 4, Troyes 1