Troyes vs PSG tulos, kun Kylian Mbappe johtaa voittoa elämässä Lionel Messin jälkeen | Urheilu-uutisia (2024)

Lionel Messin jälkeisen aikakauden ensimmäisessä ottelussaan Paris Saint-Germain näytti lupaavaa tulevaisuutta, kun Kylian Mbappe johti vieraat 3-1-voittoon nyt putoamassa Troyesissa.

Mbappe, jota aikoinaan syrjäyttivät supertähdet Messi ja Neymar pelottavassa kolmiossa edessä, seisoo nyt yksin hänen rinnallaan, kun Messi on jäänyt seuran toimesta ja Neymar loukkaantui.

Ranskan kapteeni oli sähköinen koko ottelun ja teki varhain pelin ensimmäisen maalin, mikä oli PSG:n näppärä avaus ylivoimaisen hyökkäysnäytöksen keskellä.

Vaikka molemmat maalit olivatkin onnellisia, PSG:n voitto oli hyvin ansaittu, sillä se ylitti Troyesin puolustuksen 90 minuutin aikana, ja isännät tuskin pääsivät kosketuksiin palloon, varsinkin toisella puoliajalla.

Troyesin maalivahti Gauthier Gallon pelasi näyttävästi, eikä hän onnistunut päästämään molempia maalia, mutta vieraiden dominointi oli liian kovaa.

Vitinhan maali syrjäytti pelin juuri ennen tuntirajaa, kun PSG oli lähempänä Ligue 1 -mestaruuden varmistamista huolimatta omien standardiensa mukaan huonosta kaudesta.

Troyesilla näytti hetkellisesti olevan tie takaisin paluun Xavier Chavalerinin 83. minuutin maalin jälkeen, mutta Fabian Ruizin vastaus kolme minuuttia myöhemmin laittoi nämä unelmat nukkumaan.

Voitto ei tullut ilman vierailevien PSG-fanien aggressiivisuutta, joka protestoi edelleen vastenmielisyyttään seuran hierarkiaa kohtaan useilla bannereilla vieraspäässä.

Sporting News seurasi Troyes vs PSG ottelua suorana ja tarjosi tulospäivityksiä, kommentteja ja kohokohtia niiden tapahtuessa.

Lopputulos Troyes vs PSG

1. puolisko2. puoliaikaLopullinen
Troyes011
PSG123

Tavoitteet:

MinTiimiMaalintekijäAvustaa
8 minPSGKylian Mbappe
59 minPSGVitinha
83rdminTROXavier ChavalerinPapa Ndiaga Yade
86. minPSGFabian Ruiz

Aloituskokoonpanot:

Troyes (3-4-3, oikealta vasemmalle):30. Gallon (GK) — 22. Zoukrou, 23. Rami, 4. Palmer-Brown — 19. Bruus (T. Balde, 68'), 24. Chavalerin, 8. Agoume (Kouame, 68'), 39. Larouci (Yade, 80') — 29. Odobert, 7. M. Balde, 9. Ugbo (Lopes, 80').

PSG (3-5-2, oikealta vasemmalle):99. Donnarumma (GK) — 4. Ramos, 5. Marquinhos, 15. Danilo — 33. Zaire-Emery, 8. Fabian, 6. Verratti (Sanches, 80'), 17. Vitinha (Gharbi, 93'), . Bernat — 7. Potku, 44. Potku (Soler, 80').

Troyes vs PSG live-päivitykset, kohokohdat, kommentit

TÄYSAIKA: Troyes 1-3 PSG

Kiitos PSG:lle työn viimeistelystä, sillä he näyttivät horjuneen jälleen myöhään, kun Troyes tarttui pelastusköyteen, mutta vierailijat varmistivat, että se ei johtanut lumipalloon johonkin huolestuttavampaan.

Kaiken kaikkiaan PSG oli ylivoimainen eturintamassa huolimatta sekä Lionel Messin että Neymarin poissaolosta. Kun kausi loppuu, Kylian Mbappe tarvitsee sitä lisää, kun PSG näyttää vahvistavan Ligue 1 -mestaruusottelunsa ja valmiina ensi kauden ponnistukseen ainakin Messin ja ehkä Neymarin kanssa, jotka eivät palaa.

Troyes vs PSG: Toinen puoliaika

90+1 min:Kolmen pysäytysminuutin alussa Renato Sanches istuu puolustajan takana ilkeällä pumppuväärennöksellä, mutta hänen mahdollinen laukauksensa estetään. Se olisi ollut korostuskelan lyönti, jos hän olisi pystynyt viimeistelemään tilaisuuden!

Vitinha vedetään pois ottelun kuolevilla minuuteilla, ja hänet korvataan Ismael Gharbilla.

86. min: Maali! PSG!Fabian Ruiz sulkee oven heti, kun Troyes alkoi avata sitä! Kylian Mbappe jakaa sivujalat vasemmalta ja ohjaa sen maalille, ja vaikka Gauthier Gallon torjuu sen, kimppu menee oikealle Fabian Ruizille, joka tekee upean viimeistelyn suoraan yläkulmaan.

Aivan kuten Troyes näytti haaveilevan myöhäisestä paluusta putoamisen estämiseksi, unelmat haalistuvat painajaiseksi!

PSG:N KOLMAS!

Fabian Ruiz tekee vierailusta lukemin 1-3

🍿 Älä missaa Troyes vs. PSG livenä beIN SPORTSissa Ñ💥#Ligue1🇫🇷#ESTACPSG pic.twitter.com/joAPGkFjIe

— beIN SPORTS Español (@ESbeINSPORTS)7. toukokuuta 2023

83. min: MAALI! TROYES!Onko se taas PSG:n myöhäinen romahdus??? He ovat antaneet Troyesille pelastusköyden, sillä Xavier Chavalerin tekee maalin alle 10 minuutin päästä säännöllistä peliä. Chavalerin tekee loistavan juoksun, jakaa PSG:n keskuspuolustajat ja kohtaa vaihtopelaajan Yaden ristin ja ohittaa Gianluigi Donnarumman. Mitä nyt, ottelun viimeisten minuuttien aikana? Voiko Troyes löytää toisen hetken hyökkäysaikeista? Heillä on tuskin ollut mitään eteenpäin meneviä hetkiä tähän mennessä!

Katso USA:ssa:

TROYES ALENNUS!

Xavier Chavalerin tekee kotijoukkueelle lukemin 1-2

🍿 Älä missaa Troyes vs. PSG livenä beIN SPORTSissa Ñ💥#Ligue1🇫🇷#ESTACPSG pic.twitter.com/eHqknlzrNC

80 min:Peli hidastuu vauhtiin, kun PSG toivoo näkevänsä ottelun. He tekevät ensimmäiset muutokset pelissä: Marco Verratti ja Hugo Ekitike vetäytyivät, ja heidän tilalleen tulevat Carlos Soler ja Renato Sanches. Kylian Mbappe on nyt yksin edessä, kun Ekitike otetaan pois ja kaksi keskikenttäpelaajaa.

Troyes tekee myös muutaman vaihdon, kun Ike Ugbo putoaa, ja hänen tilalleen tulee Rony Lopes sekä Papa Ndiaga Yade Yasser Laroucin tilalle.

74 min:Mbappe ei ole vieläkään lopettanut ampumista, kun hän päästää lentämään vasemmalla kulman jälkeen, mutta se ei pääse puiden läpi ja on tukossa. PSG on nostanut jalat hieman kaasupolkimelta, mutta Troyesin on edelleen vaikea saada palloa hyökkäyspuoliskolla.

Tämä on ottelun 24. laukaus PSG:lle, mikä on suurin lyönti, jonka he ovat tehneet liigaottelussa tällä kaudella. Vielä on 15 minuuttia aikaa!

🚨74. minuutti: Ottelun 24. pariisilainen laukaus. PSG on juuri rikkonut tämän kauden laukausten ennätyksensä Ligue 1 -ottelussa
8 pariisilaista on ampunut vähintään kerran
Hänen keskiarvonsa tällä kaudella on 14,7/peli

— Paris Stats Germain (@ParisStats)7. toukokuuta 2023

68 min:Pelin ensimmäinen vaihtopari tulee Troyes-penkiltä, ​​kun Andreas Bruus tulee ulos Thierno Baldesta ja Lucien Agoume poistuu myös Rominigue Kouamesta. Se on pari keskikentän vaihtoa isännille.

65 min:PSG tuottaa jälleen upean lisäyksen, pingistäen palloa Troyesin rangaistusalueen ympäri ja sisällä, mutta se ei aiheuta mahdollisuutta, koska Gauthier Gallon esti Juan Bernatin mahdollisen keskityksen vasemmalta.

59. min: Maali! PSG!Vitinhalla on PSG:n toinen! Marco Verratin sensaatiomainen pallo syvältä kohtaa Vitinhan pään, ja vaikka Gauthier Gallon estää hänen alkuyrityksensä, torjunta päätyy takaisin Vitinhan syliin. Kaikki tapahtuu niin nopeasti, että hän ei oikeastaan ​​edes tiedä paljon seurannasta, mutta hänen ei tarvitse tehdä paljoakaan, kun pallo nappaa Vitinhasta ja suoraan maaliin.

Ansaittu toinen vierailijoille! Troyesilla ei ole ollut paljon mitään tällä puoliskolla, ja se on imenyt paljon painetta.

TOINEN PSG:ltä!

Vitinha tekee vierailusta lukemin 0-2

🍿 Älä missaa Troyes vs. PSG livenä beIN SPORTSissa Ñ💥#Ligue1🇫🇷#ESTACPSG pic.twitter.com/qjAT9aO4d4

58 min:Kylian Mbappelle pujotetaan pystysuora pallo, mutta toimitus on kuuma, ja ennen kuin hän pääsee siihen, Gauthier Gallon liukuu linjaltaan voittaakseen ranskalaisen tähden. Hän jättää perässä olevan nastan ylös ja Mbappe on hidas nousemassa, mutta erotuomari ei rankaise Troyesin maalivahtia hieman piittaamattomuudesta.

54. min: mahdollisuus, PSG!Se olisi ollutjonkin verranmaalin tekee Kylian Mbappe, joka tähtää kaukaa kohti, mutta se menee vain leveäksi Gauthier Gallonin täyspitkiä sukellusta varten. Gauthier Gallon näyttää palaavan täyteen voimiinsa loukkaantumishoidon jälkeen.

51. min: mahdollisuus, PSG!Marco Verrattin on laitettava se pois! Warren Zaire-Emery syöttää hänet pystysuoralla pallolla, joka avaa PSG:n puolustuksen, mutta hän ampuu suoraan Gauthier Gallonia kohti. Troyes-maalivahti on alhaalla, koska näytti siltä, ​​että se osui maalivahtiin aivan alemmilla alueilla. Auts.

49 minuutti:Herkullinen yhden kosketuksen PSG-keräys kerjää, kun Vitinhan risti oikealta ei löydä merkkiä. Se näytti siltä, ​​että Warren Zaire-Emery, joka oli keskeinen osa rakentamista, olisi antanut sen jalkojensa läpi, mutta siellä ei ollut ketään vastaan.

46 min:Troyes lähtee heti hyökkäykseen aloituspotkussa, mutta Gianluigi Donnarumma kerää varmuudella vasemman laitapuolustaja Yasser Laroucin keskityksen. Kaukaisessa pylväässä oli hyökkääjä, jonka kimppuun oli tarkoitus törmätä, jos Donnarumma ei olisi saavuttanut sitä.

Käynnistää:Toinen puoliaika alkaa ilman muutoksia kummallekaan osapuolelle. Troyes murskattiin odotettuihin maaleihin ensimmäisellä puoliajalla, 2,14-0,34, mutta he tunsivat enemmän pelissä. Hänellä oli muutama mahdollisuus tasoittaa tilanne.

PSG-fanit ovat levittäneet uuden aggressiivisen bannerin, joka on tällä kertaa suunnattu seuran presidentti Nasser Al-Khelaifiin ja jossa lukee "Nasser, presidentti, joka suosii vihreitä kannattajia."

💬 Pariisin kannattajat esittelivät Aube-stadionilla lipun: "Nasser, presidentti, joka pitää vihertakeistaan ​​kannattajistaan ​​parempana. Tervetuloa PSG:hen."https://t.co/t3boxe7h4P pic.twitter.com/esf7GU92VK

— RMC Sport (@RMCsport)7. toukokuuta 2023

PUOLIAIKA: Troyes 0-1 PSG

PSG johtaa Kyilan Mbappen sotkuista varhaista maalia, ja se on luultavasti reilu tulos tauolla. Molemmilla osapuolilla on ollut muitakin mahdollisuuksia päästä verkkoon, mutta molemmat maalivahdit pelaavat hyvin, ja myös muutamia poikkeamia on tullut.

Ilman Lionel Messiä PSG näyttää edelleen vaaralliselta hyökkäyskolmanneksessa, mutta sen suurin heikkous on ollut haavoittuvuus tiskillä, joka on ollut ongelma koko kauden.

PSG ei ole hävinnyt tehdessään ensimmäisen maalin liigaottelussa 52 ottelussa peräkkäin. Pystyvätkö he pysymään täällä tiellä putoamisehdokasta vastaan?

Troyes vs PSG: Ensimmäinen puoliaika

45+2 min:Mama Balde saa keltaisen kortin myöhäisestä haasteesta Sergio Ramosille raskaan kosketuksen jälkeen, mutta se oli enemmän kömpelö kuin tuhma, joten jatkotoimiin ei ryhdytä. Se on ensimmäisen puoliajan viimeinen toiminta.

44. min: mahdollisuus, Troyes!MIKÄ PELAA GIANLUIGI DONNARUMMA! Xavier Chavalerinin todella vaarallinen risti saa PSG-puolustuksen kiinni, ja Mama Balde lennättää kohti matalaa syöttöä hyppäämällä. Se on tarkoitettu oikeaan alakulmaan, mutta Donnarumma laskeutuu tekemään todella hyvän refleksisuojauksen!

43 min:Troyes pääsee lopulta vastahyökkäyksellä jälleen hyökkäyskolmanteen, mutta Sergio Ramos esti Ike Ugbon laukauksen päätylinjan yli kulmaan. Sarjan puhdistaa Hugo Ekitike.

40 min:Kylian Mbappe on mennyt maaliin joka tilaisuudessa. Tällä kertaa hän vetää oikeajalkaisen laukauksen vain vasemman tolpan ohi osumalla rangaistusalueen yläosasta. Ei kaukana!

37 min:Kylian Mbappe hakee kunniaa ja etsii polkupyörän yläpuolella olevaa osumaa, mutta hän ei saa yhteyttä Marco Verrattin oikealta ristiin.

34 min:PSG näyttää nyt enemmän kärsivällisyyttä pallon hallinnassa ja koputtaa pallon ympärillä vähäisellä vaikutuksella. Kylian Mbappe tarttuu lopulta Marco Verrattin sivuttaissyöttöön ja ansaitsee kulman, joka selviää Erik Palmer-Brownin puskulla.

28. min: mahdollisuus, Troyes!SUURI MAHDOLLISUUS TROYESILLE KENJÄLLÄ! Vihaisessa vastahyökkäyksessä Gianluigi Donnarumma lähtee haastamaan läpipallon Mama Baldelle ja puhdistaa pallon liukuvalla haasteella. Hän lähettää Balden lentämään, mutta suoritti oikeudellisen haasteen. Pallopallo putoaa suoraan Ike Ugbon syliin, ja hän tekee hyvän repeämän, mutta Marquinhos estää sen maalin ammottaessa.

Isännät kuulevat rangaistuspotkuhuudon, koska näytti siltä, ​​​​että Warren Zaire-Emery pääsi Balden kanssa fyysiseen kuntoon Donnarumman haasteen rinnalla, mutta VAR katsoo ja kieltäytyy puuttumasta asiaan. Todennäköisesti oikea kutsu, vaikka Zaire-Emery onkin onnekas, sillä jos erotuomari vihelsi rangaistuspotkua, VAR ei myöskään todennäköisesti olisi kumonnut sitä. Kiinni.

21. min: Onnea, PSG!Sen jälkeen kun Ekitike liukastui ampuessaan minuutteja aikaisemmin, nyt Fabian Ruiz päätyy myös nurmikolle tehdessään maalia. Hänkin liukastuu, mutta tekee silti hyvän ponnistuksen, joka pakottaa Gauthier Gallonin sukeltamaan!

Seuraavassa kulmassa Danilo Pereira kohtaa syötteen päällään, mutta laittaa sen hieman yli poikkipalkin! Kaksi tiivistä yritystä, kun PSG etsii hetken. Troyes ei ole juurikaan pitänyt palloa PSG:ssä koko ottelun aikana.

19 min:Sergio Ramos antaa lentää kaukaa, eikä se ole huono yritys keskuspuolustajalle! Vaikka siinä on myrkyllinen kihara oikealta vasemmalle, siinä ei ole vaadittua notkoa, ja se vilkkuu poikkipalkin yli.

Hetkeä myöhemmin Hugo Ekitike luisuu ampuessaan keskiasennosta rangaistusalueen yläpuolelle, ja tuloksena on kesyllinen yritys, jonka Gauthier Gallon kerää helposti.

17 min:Vain kahden minuutin viive päättyy, koska ottelu on jälleen käynnissä. Troyesin kenttämiehistö siivosi soihdut melko nopeasti, mutta Gianluigi Donnarumman kuuden jaardin laatikon ympärillä on edelleen huomattavaa savua.

Vaikka PSG:n kannattajat eivät todennäköisesti ole syyllisiä räjähdyksiin, heillä oli banneri, jossa luki "vapautta kannattajille", mikä selvästi viittasi niihin, joiden lippuja peruttiin mielenosoituksen jälkeen Neymarin talon edessä.

"Vapautta kannattajille" -banneri esillä katsomossa 👊🔴🔵pic.twitter.com/meZDJSiQRW

— PSG-YHTEISÖ (@psgcommunity_)7. toukokuuta 2023

15 min:Ottelu keskeytetään, kun joukko soihduksia heitetään kentälle rangaistusalueella sillä puolella, jota PSG puolustaa. On vaikea uskoa, että PSG-fanit ovat heittäneet soihdut, koska ne on reunustettu verkkoon, joka ympäröi vieraskannattajia Stade de l'Aubessa.

Joka tapauksessa ottelu pysähtyy, kun kenttämiehistö raivaa kentältä noin 6-8 soihdut. Väkijoukkoongelmat ovat olleet valtava ongelma Ranskan huippusarjassa tällä kaudella.

Viive johtuen pyrosta kentällä, Troyesin päästä.pic.twitter.com/dMCrEE2jHE

— Peter Rutzler (@peterrutzler)7. toukokuuta 2023

STADIONILLE SOITTUJA!

PSG-fanit heittivät soihdut kentälle ja peli pysähtyi hetkeksi

🍿 Älä missaa Troyes vs. PSG livenä beIN SPORTSissa Ñ💥#Ligue1🇫🇷#ESTACPSG pic.twitter.com/XRVCelgl8v

8. min: MAALI! PSG!Mikä outo maali, kun Kylian Mbappe laittaa PSG:n eteen! Vieraat ryntäsivät alas oikealta, ja Vitinhan poikittaispotku vie MASSIVISESTI Erik Palmer-Brownin kasvoilta. Pallo näyttää koko maailmalle siltä, ​​että se on poissa pelistä poikkipalkin yli, mutta se pysyy jotenkin pelissä ja poikkeaavinossapoikkipalkin yläreunasta ja oikealle Mbappelle kaukaa, joka päätti sen kiistattomasti.

Troyesin päästäminen on täysin epäselvä tavoite, mutta PSG kestää sen, miten asiat ovat menneet!

¡GOOOOL DEL PSG!

Kylian Mbappé tasaa Lacazetten pistetaulukossa ja tekee vierailusta 0-1.

🍿 Älä missaa Troyes vs. PSG livenä beIN SPORTSissa Ñ💥#Ligue1🇫🇷#ESTACPSG pic.twitter.com/a1jABjKe9j

5 min:Kun pallo osui erotuomariin, PSG ottaa pudotuspallon nopeasti ja Marco Verratti syöttää Kylian Mbappen läpi vasemmalta, mutta pallo onvainliian kuuma Mbappen ulottuville.

2. minuutti: mahdollisuus, PSG!Hugo Ekitike tekee sen leveäksi! Pommittamalla sivutolppaa lähitolppaan, 20-vuotias pelaaja kohtaa pallon, mutta ei pysty ohjaamaan sitä maaliin ja lähettää sen leveälle lähipuolelle. Hyvä varhainen hyökkäysaiko PSG:ltä, mutta ottelun ensimmäinen tilaisuus alkaa kerjäämään.

Käynnistää:PSG on matkalla Troyesissa, ja tämä on nyt Kylian Mbappen joukkue! Alexandre Lacazette on ohittanut Mbappen Ligue 1:n maalitaulukon huipulla hänen neljän maalinsa jälkeen Montpellieriä vastaan. Vastaako Mbappe?

🚨 Alexandre Lacazette 🇫🇷 ottaa Ligue 1:n maalintekijän paikan päivän nelosen ansiosta!

🥇 Lacazette (24 ⚽️)
🥈 Mbappé (23 ⚽️)
🥉 David (21 ⚽️)pic.twitter.com/ZFmYS0EDJ5

- Cerfia Foot (@CerfiaFoot)7. toukokuuta 2023

Troyes vs PSG: Ottelua edeltävät kommentit, analyysit, tilastot ja paljon muuta

13 minuuttia potkuihin:Tänään katsottava pelaaja on Hugo Ekitike. Vaikka kaikki puhuvat Lionel Messin ja Neymarin poissaoloista, Ekitike on se, joka astuu sisään ja täyttää nämä kengät. Hänen ei tarvitse olla sama pelaaja kuin Messi, mutta hänen on kehuttava Kylian Mbappea edessä ja annettava PSG-johtajan loistaa. Mitä hän tuo pöytään?

On ollutraporttejaettä PSG haluaisi luopua 20-vuotiaasta pelaajasta vain yhden kauden jälkeen, mutta hänellä on nyt mahdollisuus todistaa arvonsa seuralle,L'Equipen mukaan.

30 minuuttia potkuihin:Aiemmin tänään julkaistujen raporttien mukaan sekä RMC Sportissa että Relevossa sekä yksi viikko sittenThe Athletic, huolimatta PSG:n halusta purkaa joitakin suuria rahoja tuottavista hyökkäystähdistään, ranskalainen seura toivoo pitävänsä Sergio Ramosin ensi kaudella. He ovat lähellä yhden vuoden jatkoaikaa 37-vuotiaalle miehelle, mikä olisi yllätys hänen ikänsä ja tämän kauden suoritusten perusteella.

45 minuuttia potkuihin:Muualla Ligue 1:ssä pelattiin yksi viikonlopun otteluista eri puolilla Eurooppaa, sillä aiemmin tänään Lyon voitti Montpellierin lukemin 5-4. Isännät joutuivat tappioon 1-4 55. minuutilla, kun Elye Wahi teki nelinkertaisen maalin, mutta Alexandre Lacazette vastasi voittoon neljällä omalla voittollaan, mukaan lukien voitto rangaistus 100. minuutilla!

Tuloksella ei ole juurikaan vaikutusta PSG:n mestaruushakuun ottaen huomioon Lyonin pettymys, mutta taistelussa Euroopan paikoista Ranskan liigassa sillä on suuri merkitys. Lyon on nyt seitsemäs, ja se on tasapisteissä kuudenneksi Stade Rennesin kanssa ja viidenneksi Lillen kolmen takana. Vain viisi parasta joukkuetta Ligue 1:ssä pääsevät Eurooppaan tällä kaudella, sillä 13. sijalla oleva Toulouse nappasi toisen Eurooppa-liigan voittamalla vuoden 2023 Coupe de Francen.

Lyon joutui 4-1-tappioon 55 minuutin sisällä sen jälkeen, kun Élie Wahi teki nelinkertaisen Montpellierille tänä iltapäivänä. He voittivat 5-4 100. minuutilla Alexandre Lacazetten päivän neljännen maalin ansiosta! Uskomaton! Tuplaneloset ja draama parhaimmillaan!@LacazetteAlex pic.twitter.com/CuMrww0DS9

- Julien Laurens (@LaurensJulien)7. toukokuuta 2023

60 minuuttia potkuihin:Kokoonpanot ovat valmiina. Kuten tiesimme etukäteen, Lionel Messi on poissa PSG-joukkueesta, ja Kylian Mbappe on edelleen hyökkääjänä. Mbappeen liittyy Hugo Ekitike, jolla on jotain todistettavaa näissä viimeisissä otteluissa mestaruussyytösten keskellä kahden ylhäällä viiden miehen keskikentän yläpuolella. PSG on niin ohut, että he voivat nimetä vain kahdeksan subia, vaikka yhdeksän sallittua.

Yhdysvaltalainen Erik Palmer-Brown on Troyesin kokoonpanossa, kun taas isäntien ainoa muutos on nuoren kanadalaisen Ike Ugbon tulo avauskokoonpanoon, joka korvaa kamppailevan pelintekijän Jeff Rhine-Adelaiden.

82 minuuttia potkuihin:Tämän päivän tapahtumapaikka, Stade de l'Aube, on ainutlaatuinen paikka, johon mahtuu hieman yli 20 000 fania. Stadionille asennettiin ensimmäisenä vuonna 2013 ranskalaisen Natural Grassin kehittämä hybridinurmi/nurmipinta, joka tunnetaan nimellä AirFibr.

Pinnalla on kaikkea luonnollista ruohoa, mutta alla on sekoitus korkkia, synteettisiä kuituja ja erittäin hienojakoista piidioksidihiekkaa, joiden tarkoituksena on vähentää vammoja. Sittemmin pinta on asennettu muihin paikkoihin, etenkin vilkkaasti liikennöidyille kentille.Arsenalin harjoituskentälläLondon Colneyssa.

📍 Auben stadion#𝐄𝐒𝐓𝐀𝐂𝐏𝐒𝐆 pic.twitter.com/OJEXKQtF42

- Paris Saint-Germain (@PSG_English)7. toukokuuta 2023

105 minuuttia potkuihin:Lionel Messi ei ole ainoa otsikoissa oleva PSG-tähti. Neymar, joka on ollut loukkaantumisen sivussa kuukausia ja on poissa loppuvuoden, on myös ollut viime aikoina uutisissa useista syistä, mutta mikään niistä ei ole hyvä.

Ensinnäkin niitä olioheisraportitettä PSG oli valmis lainaamaan Neymarin ensi vuonna hänen sopimuksensa viimeiseksi vuodeksi, mikä osoittaa, että seura saattaa olla päättänyt painaa supertähtiprojektinsa nollauspainiketta. Sitten PSG kritisoi julkisesti faneja, jotka ylittivät henkilökohtaisen turvallisuuden rajan protestoimalla Neymarin kodin edessä Pariisissa.lippujen peruuttaminenlähes 450 ultrasta, jotka osallistuivat tämän päivän ottelun mielenosoituksiin.

Jos näet PSG:n vierastuen tänään puolella kapasiteetilla Stade de l'Aubessa, siitä syystä.

🔴 900 pariisilaisen kannattajan odotettiin matkustavan Troyesiin, mukaan lukien 450 Collectif Ultras Parisin jäsentä. Tietojemme mukaan PSG on päättänyt estää nämä 450 lippua.https://t.co/MTUCGm414B pic.twitter.com/F8E5MpgH9N

— RMC Sport (@RMCsport)6. toukokuuta 2023

120 minuuttia potkuihin:Kun elämä ilman maanpaossa olevaa Lionel Messiä alkaa PSG:ssä, Javier Mascherano uskoo, että fanit tulevat katumaan argentiinalaista kohteluaan katsoessaan taaksepäin 10 vuoden kuluttua. Luvut viittaavat kuitenkin siihen, että voi kestää vain 90 minuuttia, ennen kuin PSG:n kannattajat haluavat hänet takaisin.

Messi on pelannut tällä kaudella PSG:ssä 35 ottelua Ligue 1:ssä ja Mestarien liigassa, mutta kuusi on puuttunut. Messin pelaamissa peleissä PSG teki 2,4 maalia ottelua kohden ja päästi vain 1,0, voitti 26 ja pelasi kolme tasapeliä ja hävisi kuusi. Ilman häntä PSG voitti vain kahdesti, kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla, tehden vain 1,2 maalia per ottelu ja päästäen 1,5.

Jos PSG luiskahtaa tälle Troyesin puolelle, olisi aivan selvää, että Messi oli kaukana asiasta Ranskan pääkaupungissa.

Javier Mascherano uskoo, että PSG-fanit katuvat Lionel Messin kohteluaan 😬pic.twitter.com/2JDZXBSuYo

— ESPN FC (@ESPNFC)5. toukokuuta 2023

Troyes vs PSG kokoonpanot ja joukkueuutiset

Verrattuna tämän päivän vastustajiin Troyes tulee tähän otteluun erittäin terveenä. Koska laitahyökkääjäRenaud Ripart(ACL) ja keskikenttäpelaajaFlorian Tardieu(Achilles) on jättänyt suuren osan kaudesta väliin pitkäaikaisten loukkaantumisten vuoksi, ainoa todellinen huolenaihe on laitapuolustajaAbdu, koska portugalilainen nuorisomaajoukkue on jättänyt väliin viisi viimeistä peliä, mutta voisi palata tänne.

Fanit tunnistavat osan Troyes-joukkueen nimistä. Kapteenin käsivarsinauhaa käyttää 37-vuotias entinen Ranskan maajoukkueen pelaajaReilu Rami, joka on ollut pysähdyksissä AC Milanissa, Marseillessa ja Fenerbahcessa koko pitkän uransa ajan.

Yhdysvaltain kansainvälinenErik Palmer-Brownon ollut erinomainen esiintyjä puolustuksessa. Entinen Arsenalin nuorisotuoteJeff Rhine-Adelaidealoittaa usein pelintekijän roolissa, mutta hänet korvataan tänään kokoonpanossa orastavalla kanadalaisella maajoukkueellaMaatalouden voimajoka ansaitsee harvinaisen alun.Guinea-Bissau kansainvälinenÄiti Baldeon tämän kauden tärkein maalintekijä 12 maalilla ja 4 syötöllä.

Troyesin avauskokoonpano (3-4-3):Gallon (GK) - Zoukrou, Rami, Palmer-Brown - Bruus, Chavalerin, Agoume, Larouci - Odobert, Balde, Ugbo.

Troyes-subs (9):(Kokoot julkaistaan ​​tuntia ennen alkua)

PSG jää ilmanLionel Messi, jonka seura sai kahdeksi viikoksi pelikiellon ja joka on ehkä pelannut viimeisen pelinsä pariisilaisjoukkueessa.Neymarjää myös ulos loukkaantuneena, eli vainKylian Mbappekolmipäisen hyökkäävän hirviön jäänteitä.

Nämä ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu PSG:n joukkueongelmille loppukauden aikana.Ashraf Hakimipuuttuu tänä iltana pelikiellon vuoksi sen jälkeen, kun hänet lähetettiin viimeksiNuno MendesjaNordi Mukieleovat molemmat poissa kaudesta reisilihasvammojen takia, mikä tarkoittaa, että PSG on ilman kolmea parasta laitapuolustajaansa. Sillä välin,Presnel Kimpembeon myös kauden aikana jaRenato Sancheson tarpeeksi hyvässä kunnossa penkkiin vasta palattuaan nivusvamman jälkeen, jättäen joukkueen uskomattoman ohueksi.

Poissaolojen joukko painaa yhden PSG:n 17-vuotiaistaWarren Zaire-Emeryaloitusrooliin toisen kanssa,El Chadaille Bitshiabu, saatavilla penkiltä. PSG:llä on niin paljon pelaajia, että he ovat pukeneet vain kahdeksan vaihtopelaajaa, vaikka heille on sallittu yhdeksän.

PSG:n avauskokoonpano (3-5-2):Donnarumma (GK) - Ramos, Marquinhos, Danilo - Zaire-Emery, Fabian, Verratti, Vitinha, Bernat - Mbappe, Ekitike.

PSG-salaajat (8):Rico (GK), Letellier (GK), Bithiabu, Nhaga, Sanches, Soler, Gharbi, Housni.

Kuinka katsoa Troyes vs PSG

PäivämääräAikaTv kanavasuoratoisto
Iso-Britanniasu, toukokuun 719:45 BSTBT Sport 3BT Sport App, BTSport.com
USAsu, toukokuun 714:45 ETbeIN Sports, beIN Sports en EspanolFubo, beIN Sports Connect
Australiama, toukokuuta 804:45 AESTbeIN Sports 2beIN Sports Connect, kajourheilu
Kanadasu, toukokuun 714:45 ETbeIN Sports, beIN Sports en EspanolFubo, beIN Sports Connect
Hong Kongma, toukokuuta 802:45 HKTbeIN Sports 2beIN Sports Connect, Now Player
Intiama, toukokuuta 800:15 ISTUrheilu 18
Malesiama, toukokuuta 802:45 MYYTTI
Uusi Seelantima, toukokuuta 806:45 NZSTSky Sport 7 beIN SportbeIN Sports Connect
Singaporema, toukokuuta 802:45 SST

Troyes vs PSG -vedonlyöntikertoimet ja -linjat

Yhtenä Ranskan lahjakkaimmista joukkueista PSG:tä pidetään joukkueen rajoituksista huolimatta raskaana suosikkina tässä ottelussa kamppailevaa vastustajaa vastaan ​​pitkällä voittamattomalla sarjalla. Itse asiassa tuskin näyttää siltä, ​​​​että PSG:n poissaololuettelo vaikuttaa heidän kertoimiinsa pienintäkään.

Uskotaan myös, että tässä pelissä tehdään paljon maaleja, mikä on yllättävää ottaen huomioon Lionel Messin poissaolon ja Troyesin kamppailut maalinteossa. Putoamisuhannut seura osaa puolustaa ajoittain varsin hyvin, mutta kamppailee päästäkseen verkkoon.