Ketkä ovat Travis Kelcen entiset tyttöystävät? Hänen menneisiin ja nykyisiin suhteisiinsa tutustuminen (2024)

Koti>Viihde>Julkkis>Urheilu>NFL

Travis Kelcen deittailuhistoriaan kuuluu ero ja sovittelu Kayla Nicolen kanssa. Tässä on syy miksi he erosivat.

Ketkä ovat Travis Kelcen entiset tyttöystävät? Hänen menneisiin ja nykyisiin suhteisiinsa tutustuminen (1)

Tekijä:Melissa Willets

JULKAISTU 2. helmikuuta 2023, 11.54 ET

PÄIVITETTY 14.2.2024 KLO 12.11 ET

Ketkä ovat Travis Kelcen entiset tyttöystävät? Hänen menneisiin ja nykyisiin suhteisiinsa tutustuminen (2)

Pääsisältö:

  • Travis Kelce näytteli elokuvassaE!reality-treffiohjelma nimeltäKelceä jahtaamassavuonna 2016.
  • Hänen kanssaan seurusteltiin Kayla Nicolen kanssa uudelleen vuosina 2017–2022.
  • Travis ja Taylor Swift herättivät ensimmäisen kerran romanssiahuhuja syyskuussa 2023 ja julkistivat suhteensa saman vuoden lokakuussa.

Kansas City Chiefsin tiukka pääTravis Kelceon noussut melkoisen osuutensa otsikoissa viime aikoina, lähinnä hänen upean suorituksensa ansiosta kentällä Super Bowl LVIII:n aikana (jonka hänen tiiminsä voitti). Toinen syy? Travisin suhde amerikkalaisen pop- ja kantrilaulajaanTaylor Swift.

Vaikka Taylor jaMatty Healyjoiden kerrottiin seurustelevan joskus toukokuussa 2023, "I Can See You" -laulaja on siirtynyt eteenpäin.

Vaikka monet Travisin joukkuetovereista ja ystävistä ovat asettuneet asumaan, Travis ei ole vielä tehnyt tätä matkaa käytävää pitkin. Tässä on mitä tiedämme aiheestaNFLpelaajan romanttinen menneisyys ja nykyisyys – ja ehkä jopa hänen tulevaisuutensa.

Artikkeli jatkuu mainoksen alla

Travis Kelcen deittailuhistoriaan kuuluu ero ja sovittelu Kayla Nicolen kanssa.

Ketkä ovat Travis Kelcen entiset tyttöystävät? Hänen menneisiin ja nykyisiin suhteisiinsa tutustuminen (3)

Travis ei näytä kertovan liikaa henkilökohtaisesta elämästäänInstagram. Kuitenkin mukaanSivu kuusi,ammattiurheilija oli aiemmin yhteydessäKayla Nicole(ne ulottuvat vuoteen 2017), vaikka pari onkinei enää yhdessä.

Urheilutähti puhui Kaylassa joulukuussa 2020 kertoenTMZ, "Hän on paras. Hän on ehdottomasti paras." Joten kuka on se onnekas nainen, joka sieppasi Travisin sydämen viiden vuoden aikana? MukaanUs Weekly, hän on valmistunut Pepperdinen yliopistosta ja työskentelee nyt ammattiurheilijoiden haastattelijana.

Artikkeli jatkuu mainoksen alla

Pariskunta tapasi sosiaalisessa mediassa, ja myös mallina työskennellyt Kayla paljastaa: "Hän oli seurannut minua ja flirttaillut muutaman kuukauden." He osuivat usein punaisille matoille yhdessä, ja hän on jopa kehittänyt läheisen ystävyyden Bretagnen kanssa kahden WAGSin kanssa.treenata yhdessävielä tammikuussa 2023. Hetkessä lisää siitä, miksi se on jokseenkin skandaali. Ensinnäkin Travisilla on erittäin mielenkiintoinen menneisyys naisten löytämisessä.

Ennen parisuhdetta Kaylan kanssa Travis oli tositreffiohjelmassa.

Vuonna 2016 Travis näytteli elokuvassaE!reality show nimeltäänKelceä jahtaamassa. NFL-tähti löysi rakkauden kilpailusarjasta valitessaan Kentuckysta kotoisin olevanMaya Benberrymaalialueella. Vaikka hän kertoi pian tulevalle tyttöystävälleen, tämä vaikutti hieman ylimieliseltä ja sanoi finaalin aikana: ”Olen ollut koko elämäni vetänyt vetoa sellaisiin naisiin, eivätkä suhteet toimineet sen takia. En halua sitä enää." Lopulta Travis käveli pois Mayan kanssaJA! Uutiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen alla

Mutta kahdeksan kuukauden kuluttua todellisuusromantiikka oli katkaistu, ja Travis jatkoi nopeasti Kaylan kanssa. He seurustelivat uudelleen, mutta erosivat lopulta vuonna 2022.

Travis Kelce seurustelee nyt Taylor Swiftin kanssa.

Ketkä ovat Travis Kelcen entiset tyttöystävät? Hänen menneisiin ja nykyisiin suhteisiinsa tutustuminen (4)

Emme tiedä urheilijan kantaa avioliittokysymyksessä, mutta perTasavallan maailma, Kayla vihjasi aiemmin sosiaalisessa mediassa olevansa "valmis vaimoksi".

Artikkeli jatkuu mainoksen alla

Mutta kappelissa käyminen ei näytä olevan pariskunnalla mieleen, sillä alkoi levitä huhuja, että Chiefs-pelaaja oli eronnut Kaylan kanssa vuoden 2022 lopussa – vaikka hän näytti vielä osallistuvan peleissä lokakuussa 2022. , hänen puolestaanInstagram– ja alkoi seurustellaPääset Hollywoodiin's Zuri Hall, perBarstool Urheilu. Travis ja Zuri eivät kuitenkaan vahvistaneet tai kiistäneet ilmoituksia seurustelusta.

Travis ja Nicole erosivat alun perin huijaushuhujen takia vuonna 2020, mutta sytyttivät myöhemmin heidän liekin uudelleen. Kaksikko erosi toisen kerran vuonna 2022 sen jälkeen, kun Travis väitti käyttöön 50/50-säännön, jonka mukaan kummankin oli maksettava puolet kaikesta.Barstool Urheiluväitti artikkelissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen alla

Sen jälkeen kun huhut alkoivat riehua hänen ja Taylorin seurustelusta, heidät havaittiin lähtevän Kansas Cityn Arrowhead Stadiumilta 24.9.2023 pelatun pelin jälkeen. Ja ennen kuin lähti stadionilta vierekkäin, Taylor vietti illan Travisin sviitissä nauttien pelistä äitinsä vieressä.

Lokakuuhun 2023 mennessä Taylor ja Travis olivat julkaisseet suhteensa ja ovat siitä lähtien harjoitelleet suurta PDA:ta.

Taylor osallistui Super Bowl LVIII:aan ja juurtui miehensä yksityiseen sviittiin rinnallaIce SpicejaKeleigh Sperry Teller. Päällikön suuren voiton jälkeen Travis ja Taylor jakoivat romanttisen suudelman kentällä.

Vaikka emme tiedä, mitä Travisin ja Taylorin tulevaisuus tuo tullessaan, he ovat selvästi ihastuneet toisiinsa!

Ketkä ovat Travis Kelcen entiset tyttöystävät? Hänen menneisiin ja nykyisiin suhteisiinsa tutustuminen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6522

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.