Twiittoiko Travis Kelce "rumista tytöistä" ja "lihavista ihmisistä", kuten Redditin ja X:n kuvakaappauksista näkyy? (2024)

Faktan tarkistus

Väitetyt kuvakaappaukset Kansas City Chiefsin tiukkapään Travis Kelcen vanhoista twiiteistä jaettiin Redditissä ja X:ssä marraskuussa 2023. Mutta olivatko ne todellisia?

Jordan Liles

Julkaistu 15. marraskuuta 2023

Twiittoiko Travis Kelce "rumista tytöistä" ja "lihavista ihmisistä", kuten Redditin ja X:n kuvakaappauksista näkyy? (1)

Kuva Perry Knottsin/Getty Imagesin kautta

");}else if(on_tablet()){slot_number++;document.write("

Mainonta:

");}

Väite:

Kuvat osoittavat aidosti, että Kansas City Chiefsin tiukkapää Travis Kelce julkaisi vuosina 2010 ja 2011 twiittejä, joissa mainittiin muun muassa "rumia tyttöjä" ja "lihavia ihmisiä".

Arvosana:

TrueTietoja tästä arvosanasta

marraskuuta 15, 2023, alähettää(arkistoitu) luotiin r/Fauxmoi "gossip" -aliredditille Redditissä. Viestin luoja sisälsi väitetyt kuvakaappaukset kuudesta Kansas City Chiefsin tiukkapään Travis Kelcen vanhasta twiitistä. Viestin otsikko kuului: "Travis Kelcen vanhat twiitit ilmestyvät uudelleen X:lle."

Kuvakaappaukset osoittivat, mitä Kelce twiittasi vuosina 2010 ja 2011 "rummista tytöistä" ja "lihavista ihmisistä" muiden huomautusten ohella, jotka kaikki julkaistiin yli vuosikymmen ennen kuin hänestä tuli.romanttisesti mukanaTaylor Swiftin kanssa. Kelce olisyntynyt5. lokakuuta 1989, mikä teki hänestä joko 20 tai 21-vuotiaan, kun jokainen twiitti julkaistiin.

Olemme raportoineetpaljon väärennettyjä twiittejäviime vuosina, joten ryhdyimme toimiin vahvistaaksemme nämä Kelcelle luetut twiitit. Reddit-viesti ei sisältänyt linkkejä alkuperäisiin twiitteihin. Emme myöskään löytäneet mistään tuhansista käyttäjien kommenteista linkkejä tai muita todisteita, jotka auttaisivat vahvistamaan twiittien aitouden.

Google-haku vanhojen twiittien tekstistä antoi meille kuitenkin mahdollisuuden osoittaa, että kaikki kuusi olivat todella aitoja. Kun jokainen twiitti yritettiin ladata löydettyään ne Googlesta, X näytti sanat "Anteeksi, viesti on poistettu." Arkistoitulähettää14. marraskuuta, joka lainasi yhtä twiiteistä, ilmoitti, että ne poistettiin joko 14. tai 15. marraskuuta.

Otimme kahdesti puhelimitse yhteyttä Kansas City Chiefsin päätoimistoon kysyäksemme tästä asiasta, ja meidät siirrettiin kahteen eri vastaajapostilaatikkoon. Tätä tarinaa päivitetään, jos saamme vastauksen tiedusteluihimme.

Kuusi twiittiä

Ensimmäinentwiittaa(arkistoitu) esiintynyt Reddit-viestissä luotiin Kelcen tilille 7. huhtikuuta 2010, ja se luki: "Miehenä sinulla on jotain vikaa, jos etsit tyttöjä, jotka painavat enemmän kuin sinä!!"

Twiittoiko Travis Kelce "rumista tytöistä" ja "lihavista ihmisistä", kuten Redditin ja X:n kuvakaappauksista näkyy? (3)

Toinentwiittaa(arkistoitu) oli 12. toukokuuta 2010, ja se luki: "Haha, tajusin juuri itseni tuomitsevan jokaisen ohitseni kävelevän henkilön, olivatko he rumia, lihavia, hauskan näköisiä, seksikkäitä haha, olen hukassa."

24. huhtikuuta 2011, Kelcetwiittasi(arkistoitu), "@RegRun11 he hidastavat, koska vanhemmat ovat puhuneet heille kuin he olisivat jälkeenjääneitä vauvoista asti."

29. maaliskuuta 2010, Kelcetwiittasi(arkistoitu), "haha kun lihavat ihmiset putoavat, se on kuin hidastettua viihdettä, koska he eivät koskaan VAIN putoa, he aina kaatuvat ja osuvat vähitellen pakkaan #komedia."

On Jan 17, 2010, Kelcetwiittasi(arkistoitu), "helvetin clippers-tyttöjen täytyy olla paskoja tyttöjä, jotka eivät tee lakers tyttöjen joukkuetta, koska he kaikki olivat rumia."

Twiittoiko Travis Kelce "rumista tytöistä" ja "lihavista ihmisistä", kuten Redditin ja X:n kuvakaappauksista näkyy? (4)

Kuudestwiittaa(arkistoitu) esillä Reddit-viestissä, joka julkaistiin 27. helmikuuta 2010, ja se luki: "Minun täytyy päästä pois täältä, se on liian heikko!!! rumat tytöt hyökkäävät minua vastaan."

Käyttäjien kommentit Reddit-julkaisun alla

Reddit-viestin alla eniten kannatuksia saanut kommentti tuli käyttäjältä, joka huomautti: "Poika hei, olenjärkyttynytettä 20-21-vuotias urheilija Ohiosta ei ollut valistunein nuori mies verkossa vuonna 2010."

Toinen suosittu kommentti tuli käyttäjältä, joka lähetti viestin: "Tiedän, että nämä ovat haitallisia, naisenvastaisia ​​jne., mutta aina kun tällaisia ​​juttuja tulee ulos, olen aina niin hämmästynyt siitä, kuinka HARMAA nämä luuserityypit ovat. Hashtaggaamalla yksi näistä komediasta on niin rohkea… Hän kuulostaa 12-vuotiaalta."

Muilla käyttäjillä oli erilainen näkemys, kuten tässä kommentissa, joka sai myös tuhansia positiivisia ääniä: "En vain saa itseäni jännittämään vuoden 2010 tai 2011 twiittejä. Siitä on yli vuosikymmen. Vaikka ajattelen itseäni, henkilö, jonka olin 20-vuotias, on hyvin erilainen kuin tänään."

"Squirle", "Olive Garden" ja "Goat-Cart Racing"

Samana päivänä, kun kuusi twiittiä korostettiin Redditissä ja X:ssä, näkyvät blogit raportoivat myös vastaavista tarinoista joistakin Kelcen muista vanhoista viesteistä.

Esimerkiksi,Buzzfeedraportoi: "Taylor Swift -fanit ovat löytäneet Travis Kelcen vanhat twiitit, ja ne ovat hilpeän ongelmattomia." Artikkelissa oli Kelcen twiittejä, jotka olivat myös vuosilta 2010 ja 2011. Esimerkiksi Kelce twiittasi aiheestaruokkimassa oravaa(kirjoitettu "squirle"),syömässä Olive Gardenissaja menossa "vuohenkärry"kilpa-."

Lähteet

Gibson, Kelsie. "Taylor Swiftin ja Travis Kelcen suhteen aikajana."People.com, 25. syyskuuta 2023, https://people.com/taylor-swift-and-travis-kelce-relationship-timeline-7974203.

Stopera, Matt. "Taylor Swift -fanit ovat löytäneet Travis Kelcen vanhat twiitit, ja ne ovat naurettavan ongelmattomia."BuzzFeed, 15. marraskuuta 2023, https://www.buzzfeed.com/mjs538/travis-kelces-old-tweets.

"Travis Kelce - Kansas City Chiefs Tight End."ESPN, https://www.espn.com/nfl/player/_/id/15847/travis-kelce.

u/funkofanatic95. "Travis Kelcen vanhat twiitit ilmestyvät uudelleen X:lle." r/Fauxmoi Reddit.comin kautta, 15. marraskuuta 2023, https://www.reddit.com/r/Fauxmoi/comments/17vnuu5/old_tweets_of_travis_kelces_are_resurfacing_on_x/.

Kirjailija: Jordan Liles

Jordan Liles on vanhempi toimittaja, joka on ollut Snopesin palveluksessa vuodesta 2016.

");}else if(on_tablet()){document.write("

Mainonta:

");}

Artikkelin tunnisteet

UrheiluTaylor SwiftViihdeTravis KelceKansas City Chiefs

");}htlbid.cmd.push(function() {htlbid.setTargeting('article_outstream', 'yes');});}// Sivu ei ole testisivu, lisää sticky adelse{if(is_mobile() ){// Luo ulompi div elementvar outerDiv = document.createElement("div");outerDiv.id = "outer_sticky";outerDiv.style.display = "none";// Luo sulkeva div elementvar closeDiv = document.createElement ("div");closeDiv.id = "close_sticky";closeDiv.setAttribute("onclick", "ads_project.close_sticky(); return false;");closeDiv.innerHTML = `

`;// Luo sisäinen div elementtivar innerDiv = document.createElement("div");innerDiv.id = "sticky_ad_container";innerDiv.className = "htlad-snopes_m_sticky";innerDiv.setAttribute("data-targeting", '{ "sticky_refresh": "01"}');// Liitä sulku div ja sisäinen div ulompaan divouterDiv.appendChild(closeDiv);outerDiv.appendChild(innerDiv);// Hanki viittaus runkoon elementvar body = document. getElementsByTagName("body")[0];// Lisää ulompi div elementin bodybody.insertBefore(outerDiv, body.firstChild);}else{// Luo ulompi div elementvar outerDiv = document.createElement(" div");outerDiv.id = "outer_sticky";outerDiv.style.display = "ei mitään";// Luo sulje div elementtivar closeDiv = document.createElement("div");closeDiv.id = "close_sticky";closeDiv. setAttribute("onclick", "ads_project.close_sticky(); return false;");closeDiv.innerHTML = `

`;// Luo sisäinen div elementtivar innerDiv = document.createElement("div");innerDiv.id = "sticky_ad_container";innerDiv.className = "htlad-snopes_dt_sticky";innerDiv.setAttribute("data-targeting", '{ "sticky_refresh": "01"}');// Liitä sulku div ja sisäinen div ulompaan divouterDiv.appendChild(closeDiv);outerDiv.appendChild(innerDiv);// Hanki viittaus runkoon elementvar body = document. getElementsByTagName("body")[0];// Lisää ulompi div kappaleen bodybody.insertBefore(outerDiv, body.firstChild);}htlbid.cmd.push(function() {htlbid.setTargeting('article_outstream) ', 'ei');});}Mainos:

') }

Twiittoiko Travis Kelce "rumista tytöistä" ja "lihavista ihmisistä", kuten Redditin ja X:n kuvakaappauksista näkyy? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6528

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.