Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (2024)

Lue Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin suhteen koko aikajanasta. Ota selvää, kuinka he aloittivat seurustelun ja mitä suuria tapahtumia he juhlivat yhdessä.

Tekijä: Shanu Singh

Päivitetty 29. maaliskuuta 2024 | 12:57 IST|39.7K

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (1)

Kuva: Getty

Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes ovat yksi NFL:n tähtiparista. Lukion rakaslinnut menivät naimisiin muutama vuosi sitten ja ovat liigan puhutuimpia pareja. Vaikka tiedämme Patrickista ja Brittanysta yksilöinä, heidän suhteensa on kuitenkin edelleen kuuma keskustelunaihe. Tässä parin suhteen aikajana:

Maaliskuu 2012: Patrick Mahomes ja Brittany alkavat seurustella

Patrick Mahomes tapasi Brittanyn Whitehouse High Schoolissa Teksasissa, kun tämä oli nuorempi, kun taas Mahomes oli toisena opiskelijana. Kaksikko alkoi seurustella teini-iässä.

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (2)

Tänään 2020 -lehden haastattelussa Patrick Mahomes paljasti, millainen kaveri hän oli silloin, kun hän seurusteli Brittanyn kanssa. Palattuaan muistikaistalle Patrick Mahomes kuvaili itseään "normaaliksi teini-ikäiseksi lapseksi, joka esiintyy perheillallisilla ja on hermostunut ja kaikkea muuta."

Lue myös: Fanit spekuloivat Taylor Swiftin huutavan Travis Kelcelle viimeaikaisen Malibu-lounastreffin aikana; Todellisuuden tarkistus

Toukokuu 2013: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes osallistuvat tanssiaisiin parina

Vuonna 2013 Patrick Mahomes ja Brittany osallistuivat lukion tanssiaisiin ensimmäistä kertaa yhdessä. Juhlailtana Patrick jakoi kollaasin tanssiaisten kuvista ja jakoi sen Instagramissaan. "Paras tanssitreffi, jota kaveri voi pyytää!!" Mahomes sanoi kuvatekstissä jakaessaan kuvakollaasin.

Aiheeseen liittyviä tarinoita

Urheilu

Liittyykö Rashee Rice Jerry Riceen? Tutkitaan niiden välistä yhteyttä

Mainos

Lue myös:PICS:ssä: Raunchy Travis Kelce ja Taylor Swift Beach -valokuvat, jotka nauttivat intiimeistä hetkistä Bahamalla, aiheuttavat vimmaa

2017: Patrick Mahomesista ja Brittany Mahomesista tulee pro-urheilijoita

Valmistuttuaan korkeakoulusta vuonna 2017 Brittany Mahomes solmi sopimuksen Afturelding/Framin, islantilaisen jalkapallojoukkueen, kanssa. Samana vuonna Brittany liittyi jalkapallojoukkueeseen, Kansas City Chiefs valitsi Patrick Mahomesin NFL-draftin ensimmäisellä kierroksella.

Lue myös: Travis Kelcen entisen tyttöystävän Kayla Nicolen nettovarallisuus vs. tyttöystävän Taylor Swiftin nettovarallisuus

2. helmikuuta 2020: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes juhlivat Super Bowl Liv -voittoa yhdessä

Patrick Mahomes voitti Super Bowl LIV:n ensimmäistä kertaa Kansas City Chiefsin kanssa 2. helmikuuta 2020. Tähtipelinrakentaja palkittiin myös pelin MVP:llä, ja Brittany oli hänen kanssaan hänen erityishetkensä. Super Bowlin voiton jälkeen Mahomes kuvattiin pitelemässä tyttöystäväänsä sylissään juhlimassa suurta voittoa yhdessä.

Lue myös: Valokuvissa: Christian Mccaffreyn morsian Olivia Culpo jakaa janoansa kuvia viimeaikaisesta brändiyhteistyöstään

2. syyskuuta 2020: Patrick Mahomes kosi Bretagnen

Super Bowl LIV -kehäseremonian jälkeen Patrick Mahomes kosi vihdoin Bretagnen, ja sekin upean kukkaseinän edessä. "Menetkö naimisiin kanssani?" oli kirjoitettu neonvaloilla kukkaiseen seinään. Super Bowlin voittaja jakoi kuvan tuosta hetkestä, jonka otsikko sanoi: "Ring SZN".

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (5)

Myöhemmin Mahomes istui haastattelussa KCSP 610 Radiolle ja kertoi hetkestä, kun hän kosi Bretagnen. "Et usko, että se tulee olemaan hermoja raastavaa, varsinkin kun olet ollut jonkun kanssa niin kauan, mutta ennen kuin pääset polvillesi, sydämesi hakkaa, lupaan sen sinulle", Mahomes tunnusti.

Lue myös:"Respect Lamar": NFL-fanit VAKUUTTUVAT Lamar Jacksonista sen jälkeen, kun NFL-tähti jakaa ajatuksia Baltimore Bridge -tapahtumasta

29. syyskuuta 2020: Patrick Mahomes ja Brittany ilmoittavat raskaudesta

Tänä päivänä Patrick Mahomes ja Brittany ilmoittivat, että heistä tulee ensimmäistä kertaa vanhemmat. "Äiti ja isä, tekemässä pienen kiertotien häihin", Brittany paljasti Instagramissa jakaessaan kuvia itsestään Mahomesin kanssa. Yhdessä kuvassa saatoimme nähdä hänen pitelevän sonogrammikuvaa, kun Mahomes keidoillaan vauvakuppiaan.

Mainos

Lue myös:Kuka on Gisele Bündchenin poikaystävä? Kaikki Jiu-Jitsu-ohjaaja Joaquim Valente

20. helmikuuta 2021: Patrick Mahomes ja Brittany toivottavat ensimmäisen lapsensa tervetulleiksi

20. helmikuuta 2021 Patrick Mahomes ja Brittany toivottivat lapsensa tervetulleeksi tähän maailmaan. Hän sai myöhemmin nimekseen Sterling Skye Mahomews. Julkkispari jakoi hyvän uutisen Instagram-julkaisun kautta, jossa oli kuva Sterlingistä pitelemässä äitiään Brittanyn sormea.


"Jaamme kuvia hänestä, kun [tunnemme] sopivan hetken. Tiedän, että internet ottaa välittömästi kuvia hänestä ja jakaa [ne] kaikkialle, joten valmistaudun vain siihen, että vastasyntynyt tyttöni jaetaan maailman kanssa! Tällä hetkellä olemme vain uppoamassa joka minuuttiin hänen kanssaan", Brittany sanoi jakaessaan kuvan vastasyntyneestä.

Lue myös: Travis Kelcen 5 suosituinta ravintolaa, joihin hän haluaa mennä Taylor Swiftin kanssa Kansas Cityssä

9. toukokuuta 2021: Brittany Mahomes viettää ensimmäistä äitienpäivää

Kun hänen tyttärensä oli vain 11 viikon ikäinen, Brittany Mahomes vietti ensimmäistä kertaa äitienpäivää. "Rakas Sterling, kiitos, että teit minusta äidin ja olit suurin siunaus IKINÄ, äiti ja isä rakastavat sinua enemmän kuin koskaan ymmärrät", Brittany kirjoitti Instagramissaan. "Hyvää ensimmäistä äitienpäivää", Mahomes kirjoitti Instagramissaan.

Lue myös:Ovatko Taylor Swift ja Travis Kelce kihloissa? Kihlahuhujen tutkiminen pariskunnan Bahaman lomien aikana

12. maaliskuuta 2022: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes solmivat solmuja Havaijilla

12. maaliskuuta 2022 NFL-tähti Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes menivät naimisiin keskenään. Seurusteltuaan yli vuosikymmenen, tämä on päivä, jolloin he molemmat sanoivat: "Minä tiedän", kun he solmivat solmun. Heidän avioliittonsa oli yksityinen seremonia, joka pidettiin Mauissa, Havaijilla.


Pariskunta jakoi hääkuvansa myös Instagramissa. Kuvissa Brittany on yllään valkoinen Versace-puku. Mahomes sen sijaan meni harmaaseen yksiosaiseen pukuun. Heidän pieni tyttärensä ratsasti käytävälle leluautolla kukkatyttönä.

Lue myös: Chelsea Blackwell on lähettänyt Travis Kelce-Taylor Swiftille SUPEAN VIESTIN 24 tuntia sen jälkeen, kun hän paljasti olevansa "rakkaus on sokea" -fani

Mainos

Maaliskuu 2022: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes lähtevät ensimmäiselle häämatkalleen

Mentyään naimisiin 12. maaliskuuta Patrick ja Brittany Mahomes lähtivät ensimmäiselle häämatkalleen St. Bartsiin. Nuoret avioparit kävivät patikoimassa ja melomassa ja viettivät aikaa yhdessä ihaillen maisemien kauneutta. Pariskunta piti fanejaan ajan tasalla matkastaan ​​johdonmukaisten Instagram-postausten kautta.

Lue myös:Kim Kardashian EI MENEE naimisiin Odell Beckham Jr. VÄITÄÄ psyykkistä paritsimesta paljastavansa tulevan aviomiehensä nimen

29. toukokuuta 2022: Patrick Mahomesista ja Brittany Mahomesista tulee jälleen vanhempia

Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes paljastivat, että heistä on tulossa vanhempia toisen kerran tänä päivänä. "Kierros 2!" pariskunta kertoi yhdistetyssä Instagram-viestissä, jossa oli kuva heistä tyttärensä kanssa pitelemässä kylttiä, jossa luki: "Isosiskon tehtävät... tulossa pian".

Lue myös: Olivia Dunne Net Worth - NIL Earnings, Instagram ja TikTok Palkka

28. marraskuuta 2022: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes toivottavat vastasyntyneen tervetulleeksi maailmaan

Yhteisessä Instagram-julkaisussa Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes ilmoittivat toisesta lapsestaan. Vastasyntynyt sai myöhemmin nimen Patrick "Pronssi" Lavon Mahomes III. Pariskunta jakoi kuvan poikansa jaloista hänen nukkuessaan fleecepeitolla, johon oli kirjoitettu "Mahomes".

Lue myös:Adin Rossin jälkeen räppäri Sexyy Red Sparks NSFW FEUD NFL-tähti Antonio Brownin kanssa X:ssä; DEETS Sisällä

11. tammikuuta 2023: Patrick Mahomes liittyy Brittany Mahomesiin Kansas City Currentin osaomistajaksi

Vuodesta 2020 lähtien Brittany Mahomes on ollut Kansas City Currentin naisten jalkapallojoukkueen osaomistaja. Tänä päivänä hänen miehensä liittyi häneen joukkueen osaomistajaksi. "Olen kiitollinen mahdollisuudesta liittyä @brittanylynneen osana Kansas City Currentin omistajatiimiä", Mahomes kirjoitti jakaessaan uutisen Instagramissa.

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (6)

"Hän ja Longs ovat tehneet uskomatonta työtä rakentaessaan maailmanluokan organisaatiota, ja olen innoissani liittyessäni toiseen mestaruustason klubiin, sillä se jatkaa historian tekemistä", hän sanoi kuvatekstissään. Nyt sekä Brittany Mahomes että Patrick Mahomes ovat sijoittajia naisten jalkapallojoukkueeseen.

Lue myös: Katso: Travis Kelce ja Taylor Swift havaitsivat kodikkaalla hetkellä Bahamalla, kun he lähtevät uimaan yhdessä

Mainos

9. helmikuuta 2023: Patrick Mahomes huutaa vaimolleen MVP-puheessa

Ennen Super Bowliin pääsyä Patrick nimettiin NFL:n MVP:ksi kaudella 2022-23. NFL-tähti ei voinut olla osa NFL Honors -seremoniaan, joka pidettiin Phoenixissa, Arizonassa. Mutta hän äänitti puheen etukäteen yleisölleen. Puheessa oli erityinen hetki, joka oli omistettu Brittanylle ja hänen lapsilleen.

"Vaimolleni Brittanylle, tyttärelleni Sterlingille ja pojalleni Bronzelle tämä hullu elämä, jota elämme, ei merkitse mitään ilman teitä, pitää minut tasapainossa ja saa minut arvostamaan jokaista päivää. Ei väliä miltä minusta tuntuu tullessani kotiin, y' kaikki tuovat minulle iloa ja saavat minut arvostamaan aikaa, jonka saan viettää teidän kaikkien kanssa", Mahomes sanoi puheessaan.

Lue myös: Patrick Mahomesin vaimo käyttää 6900 dollarin arvoista OOTD:tä nauttiessaan NBA-treffiillasta miehen kanssa; Asujen erittely

12. helmikuuta 2023: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes juhlivat Super Bowl -voittoa yhdessä

Patrick Mahomes voitti toisen Super Bowlinsa Kansas City Chiefsin kanssa, ja hänen vaimonsa oli paikalla paitsi tukemassa häntä myös juhlimassa voittoa. Kun Chiefs voitti Philadelphia Eaglesin, Brittany Mahomes ryntäsi kentälle ja halasi miestään.

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (7)

Videossa, jonka hän jakoi Instagramissaan siitä hetkestä lähtien, kuulimme hänen huutavan: "Hän teki sen." Voiton jälkeen Brittany jakoi myös Instagram-julkaisun, jossa on kuva Patrick Mahomesista, jolla oli Vince Lombardi Trophy, kun hän juhli voittoa seremonian aikana.

Lue myös:"Miksi tämä tapahtuu minulle?": Tom Bradyn entinen vaimo Gisele Bundchen tekee hämmästyttäviä huomioita avioeron jälkeisestä elämästä

1. toukokuuta 2023: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes osallistuvat vuoden 2023 Met-gaalaan

Toukokuussa 2023 Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes osallistuivat vuoden 2023 Met-gaalaan, ja heidät nähtiin kävelemässä yhdessä punaisella matolla. Patrick Mahomesilla oli yllään musta takki ja samanväriset housut. Toisaalta Brittany Mahomes valitsi valkoisen mekon, jossa oli hopeanväriset paljetihihat.

Lue myös: Faktantarkistus: Eronsivatko Taylor Swift ja Travis Kelce jossain vaiheessa suhteensa?

12. heinäkuuta 2023: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes osallistuvat yhdessä ESPY Awards -gaalaan

12. heinäkuuta 2023 Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes kävelivät yhdessä vuoden 2023 ESPY Awardsin punaisella matolla. Sinä iltana Mahomes voitti miesten urheilun parhaan urheilijan ja parhaan NFL-pelaajan ESPY:n.

Mainos

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (8)

Haluan kiittää perhettäni – Bretagnea, pronssia, Sterlingiä. Olen iloinen, että kaikki tämä kova työ tuottaa tulosta. Kun en ole rakennuksessa, te tuette minua ja teette minusta miehen, joka olen", Patrick Mahomes sanoi hyväksymispuheessaan.

Lue myös: Tyreek Hillin vaimon kerrotaan tehneen väärennettyjä "perheväkivaltavaatimuksia" meneillään olevien avioerohakemusten keskellä; Tässä on mitä Police Records näyttää

11. helmikuuta 2024: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes juhlivat Super Bowl LVIII -voittoa yhdessä

Patrick Mahomes voitti Super Bowl LVIII:n, kolmannen mestaruutensa Kansas City Chiefsin kanssa, ja Brittany oli hänen puolellaan koko matkansa. Voiton jälkeen Brittany toi lapsensa kentälle, ja perhe juhli Super Bowl -voittoa yhdessä kentällä.

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (9)

Itse asiassa, kun Mahomes hyväksyi kolmannen MVP Trophynsa, tähtipelinrakentaja ilmaisi kiitollisuutensa lapsistaan ​​ja vaimostaan. Hyväksymispuheessaan hän kutsui Bretagnia "suureksi vaimoksi" ja myös huusi lapsilleen pronssia ja Sterlingiä. Myöhemmin samana päivänä Brittany jakoi Mahomesin kuvan, jolla oli Super Bowl -palkinto.

Mainos

Lue myös: PICS:ssä: Josh Allen-Hailee Steinfeld LÄHETYKSI YHDESSÄ, kun he poistuivat Gelson'sista pikakaupan jälkeen

12. maaliskuuta 2024: Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes juhlivat 2-vuotista hääpäivää

12. maaliskuuta 2024 Patrick Mahomes ja Brittany Mahomes viettivät 2-vuotista hääpäiväänsä. Heidän voitiin nähdä juhlimassa suurta päivää illallisella ravintolassa, kun Brittany havaittiin jakamassa kuvia Mahomesista ja hänestä ravintolassa. Kaksikko jakoi myös omistettuja Instagram-postauksia toisilleen.

Lue myös: Kuka on Brock Purdyn vaimo Jenna Brandt? Tutustu Brock Purdyn hääkuviin

Patrick Mahomesin ja Brittany Mahomesin täydellinen suhteen aikajana (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 6580

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.