Chiefsin Hollywood Brown odottaa aloittavansa työskentelyn Patrick Mahomesin kanssa "tällä viikolla" (2024)

Maanantaina,Kansas City Chiefstoivotti uuden laajavastaanottimensa Marquise "Call me Hollywood" Brownin tervetulleeksi tiimiinsä Truman Sports Complexiin. Ensimmäinen asialistalla: pieni asiavuoden mittaisen sopimuksen allekirjoittamisestajoka maksaa hänelle 7 miljoonaa dollaria - ja ehkä jopa 11 miljoonaa dollaria - tällä kaudella.

Virallisesti virallinen ✍️pic.twitter.com/ricenfSrA8

— Kansas City Chiefs (@Chiefs)18. maaliskuuta 2024

Silti pukunsa pukeutunut Brown tapasi sitten toimittajia Zoomin kautta - ja myönsi Pete Sweeneyllemme, että "melko monet joukkueet" olivat ilmaisseet kiinnostuksensa tuoda hänet kyytiin.

"Jotin sen todella agenttini huoleksi", Brown paljasti. ”Kansas City oli paikka, jossa kerroin hänelle, että haluan olla – jos se oli tilaisuus – ja se tavallaan vain avautui. Annoin hänen tehdä työnsä – ja Jumala teki sen tapahtua.

Kuudennen vuoden NFL-veteraani kokee, että Chiefsiin liittyminen on ollut hänen horisontissaan jo jonkin aikaa.

"Luulin, että Chiefs valitsisi minut, kun olin tulossa ulos", muisteli BrownBaltimore Ravensvalittu vuoden 2019 ensimmäisellä kierroksella (25NFL-draft. "Olemme puhuneet siitä siitä lähtien, kun olen ollut täällä. He tekivät minulle paljon työtä esiluonnoksen aikana. Joten maailmalla on tapa saada asiat järjestymään tuolla tavalla."

Mutta hän sanoi, että Chiefsiin liittyminen ei ollut vain tuon kohtaloluonnoksen täyttämistä. Mahdollisuus pelata pelinrakentaja Patrick Mahomesin – ja päävalmentaja Andy Reidin – kanssa oli lisätekijöitä.

"Pat oli iso osa sitä", hän myönsi. "Tarkoitan sitä, että voin pelata Patin [ja] valmentaja Reidin kanssa [voittajakulttuurissa]. [Ja] rikos. Minusta tuntuu, että voisin tulla sisään, voisin auttaa [ja] voisin mahtua mukaan. Kaikilla näillä asioilla oli osansa.”

Patrick Mahomes ESPN:ssä eilen mainitsi, että hän on jo puhunut Marquise Brownin kanssa ja sanoo "tulevaisuudessamme tulee olemaan paljon heittoistuntoja."#päälliköt pic.twitter.com/Onv9xjZK1j

— Harold R. Kuntz (@HaroldRKuntz3)17. maaliskuuta 2024

Hänen puoleltaan,Mahomes uskooettä Brown "tuo paljon dynaamista pelintekokykyä" ja "tulevaisuudessamme tulee olemaan paljon heittoistuntoja". Brown kertoi toimittajille, että hän odottaa tapaavansa uuden pelinrakentajansa kanssa jo "tällä viikolla".

"Vaikuttaa siltä, ​​että [Patrick] on erittäin intohimoinen", hän huomautti kolminkertaisesta Super Bowl -voittajasta. "Olen erittäin intohimoinen henkilö, [joka] haluaa voittaa – tehdä kaikkensa voittaakseni. Ja se on joku, jonka kanssa haluat leikkiä. Haluat pelata jonkun kanssa, [joka] tuo sinusta parhaan irti – [joka] nostaa pelisi seuraavalle tasolle. Minusta tuntuu, että hän on ehdottomasti yksi sellaisista tyypeistä."

Brown uskoo, että pelaaminen Kansas Cityssä avaa ennen näkemättömiä mahdollisuuksia.

"Tässä järjestelmässä minusta tuntuu, että pystyn esittelemään taitojani", hän sanoi. Minusta tuntuu edelleen siltä, ​​että [on] paljon peliäni, jota minun ei todellakaan ole tarvinnut näyttää ihmisille – ja se on luultavasti se, mistä olen eniten innoissani [olemalla] täällä: vain antaa parhaani ja näyttää mitä Minä voisin tehdä."

Sekä Ravensin ettäArizona Cardinals- jolle hän on pelannut viimeiset kaksi kautta - Brownin mielestä tämä ei vain ollut mahdollista.

"Minusta tuntuu kuin aikoina Baltimoressa [ja] Arizonassa, näytin asioita, joita voisin tehdä", hän huomautti, "mutta en johdonmukaisesti. Joten minusta tuntuu, että täällä on kavereita, [jotka ovat] vaihdettavissa. Voimme täydentää toisiamme – ja siten kaikista voi tulla parasta.”

Silti hän ei kadu sitä, että hän pyysi tulla vaihdettua Baltimoresta.

"Loppujen lopuksi", hän sanoi, "[jos] et ole tyytyväinen itseesi - tai et ole tyytyväinen tapahtuvaan - et voi laittaa parastaan ​​kentällä.

”Joten minusta tuntuu, että [aikani] Arizonassa en saavuttanut asioita, joita halusin saavuttaa kentällä. Mutta miehenä kasvoin. Tulin lähemmäksi Jumalaa. Tulin lähemmäksi perheeni kanssa. Minusta tuntuu, että Jumala asetti minut siihen tilanteeseen, koska tarvitsin sitä."

Ja nyt hän on onnellinen ollessaan tilanteessa, jossa hän voi yksinkertaisesti olla...hän itse.

"Olen jalkapalloilija, tiedätkö? Haluan pelata jalkapalloa. Haluan voittaa. Haluan olla osa voittoa. Ja siksi olen täällä."

Chiefsin Hollywood Brown odottaa aloittavansa työskentelyn Patrick Mahomesin kanssa "tällä viikolla" (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6584

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.