Patrick Mahomes ja taito heittää linjan alle saadakseen | NFL:n uutiset, sijoitukset ja tilastot | PFF (2024)

• Mahomes mailojen lyhyillä heitoilla:Hän on korkeimmin arvosteltu syöttäjä, kun hän heittää ohi ensimmäisen alasmerkin -merkin Chiefsissä. Hän on ainoa joukkue, jolla on positiivinen EPA-luku tällaisissa heitoissa vuonna 2022 (mukaan lukien pudotuspelit).

• Vertaansa vailla oleva arvo:Mahomes on kerännyt NFL:ssä eniten voittoja vaihdon (WAR) yläpuolella kauden aikana NFL:ssä vuodesta 2018 lähtien.

• Nilkkavamma? Ei ongelmia Mahomesille:Suuri nilkan nyrjähdys vaikeuttaa vakavasti, Mahomes heitti silti neljä isoa heittoa ja tuotti positiivisen EPA:n syöttöä kohti 47 pudotuspelissä AFC:n mestaruusottelussa Cincinnati Bengalsia vastaan.

Arvioitu lukuaika: 4 minuuttia

Patrick Mahomes ja taito heittää linjan alle saadakseen | NFL:n uutiset, sijoitukset ja tilastot | PFF (1)

Ensimmäisen alasmerkin heittäminen on yleensä tappiollinen peli NFL-hyökkäyksessä, koska se johtaa negatiivisiin odotettuihin pisteisiin.

Ellei nimesi olePatrick Mahomes.

Mahomesin viidellä kaudella aloittavana pelinrakentajana,Kansas City Chiefs' rikokset ovat ilmoittaneet negatiivisen EPA:n passia kohden vain kerran (2021), kun ne on kohdistettu alle mailan. Vuodesta 2018 (Mahomesin ensimmäinen aloituskausi) tämä on tapahtunut vain kahdeksan kertaa – ja vain 25 kertaa vuoden 2006 jälkeen (PFF-aikakauden alku).

Sen ei pitäisi tulla yllätyksenä, mutta Mahomesin neljä positiivista EPA-tapausta tällaisissa näytelmissä jäävät vain kahden viimeisen 20 vuoden suurimman pelinrakentajan jälkeen.Tom Brady(6) jaPeyton Manning(5). Tämä tarkoittaa, että PFF-tietojen 17 vuoden aikana pelaajat, joiden nimi ei ole Manning, Brady tai Mahomes, ovat saavuttaneet saavutuksen vain 10 kertaa. Muita merkittäviä signaalisoittimia, joiden avulla se onnistuu, ovatDrew Brees(2),Aaron Rodgers(2),Philip Rivers(1) jaBen Roethlisberger(1) sekäLamar Jacksonvuoden 2019 MVP-kampanjansa aikana,Josh Allenkauden 2020 aikana ja jollain tapaaRyan Fitzpatrickvuonna 2015 jaJay Cutlervuonna 2008.

Manning onnistui viidessä kuudesta aloituskaudesta vuosina 2007–2013 (vammautui kaudesta 2011 huolimatta) ja edustaa lähintä peräkkäistä peliä, joka vastaa Mahomesia. Chiefsin päävalmentaja Andy Reid ei ollut koskaan saanut positiivista EPA-tasoa heitoista, jotka olivat alle ensimmäisen alasmerkin, ennen kuin Mahomes tuli mukaan.

Miksi tällä on väliä? Suurin osa NFL:n syötöistä on mailapulaa, joten näiden pelien maksimointi auttaa siirtämään ketjuja havaittuun rutiiniin tai helppoihin heittoihin. Vaikka vastaanottajilta vaaditaankin hyvä määrä saada aikaan myönteisiä tuloksia näillä heitoilla, se, että näemme tämän tilaston huipulla kiistatta kaksi kaikkien aikojen suurinta pelinrakentajaa – ja Mahomes siinä yhtiössä – kertoo paljon päätöksestä. - mainittujen ohittajien tekeminen.

Katso "rutiini" peli alla Chiefsin konferenssin mestaruusottelussaCincinnati Bengals, esimerkiksi. Pelisyöte sanoisi, että Mahomes yksinkertaisesti hylkäsi mailat ja laajan vastaanottimenMarquez Valdes-Scantlingkeräsi tarvittavat jaardit saaliin jälkeen saadakseen ensimmäisen laskun. Kuitenkin Bengalsin käänteinen Cover 2 -suunnitelma saa Mahomesin pitämään palloa ja rypistämään, kun he peittävät hänen alkuperäiset lukemansa. Vaikka kulmanpuolustajaMike Hiltonei peitä asuntoa hyvin kamppailun jälkeen, useimmat pelinrakentajat eivät käy läpi täydellistä etenemistä ja palaavat sitten alkuperäiseen lukemaansa ja heittävät sen. Mahomes laajentaa peliä ja löytää mailojen ulkopuolella olevan avoimen vastaanottimen, jossa on tilaa lisätyille jaardeille kiinnioton jälkeen, on hänelle tavallista.

Marquez Valdes-Scantling oli paikalla silloin@PatrickMahomestarvitsi häntä. ????pic.twitter.com/d1UgupcETq

— NFL (@NFL)31. tammikuuta 2023

Tämä peli johti pelin ensimmäiseen touchdown-ajoon kummallekin joukkueelle ja ehkä osoitti, että Mahomes oli ensimmäistä kertaa mukava pelata loukkaantuneella nilkassa. Pelissä, joissa Mahomes pakotettiin pois paikaltaan, hän heitti pelissä vain yhden epätäydellisen syötön, mikä oli pudotus, ja ansaitsi arvosanan 82,2. Vaikka Mahomes epäonnistui muutamassa syötössä, näemme hänet tavallisesti täydellisenä, todennäköisesti nilkkansa vuoksi, ja hänellä oli ruma rähmäys kolmannen neljänneksen lopussa, mutta hänen pelinsä oli muuten loistava. Mahomes heitti neljä isoa heittoa (PFF:n parhaimmat pelit), mikä johti hänen kahteen touchdowniin ja pudotettuun touchdown-syöttöön.Kadarius Toney.

Mahomesin suorituskyky Bengalsia vastaan ​​oli hänen kauden ja uransa mikrokosmos, jopa korkealla nilkan nyrjähdyksellä. Vain kerran hän esitti negatiivisen EPA:n syöttöä kohti pelissä tällä kaudella, ja hän on tehnyt niin vain 11 kertaa uransa aikana. Vaikka se ei ollutkaan täydellinen retki, hän välähti silti taikuutta, johon olemme tottuneet viimeisen viiden kauden aikana.

Mahomes oli jälleen kerran erityinen, emmekä saa unohtaa sitä nähdessään hänen pelaavan. Alku, joka hänellä on ollut uransa kilpailija Brady's Super Bowl -aikakaudella, jää alle vain Super Bowlissa, joka voittaa nyt eläkkeellä olevaan tulevaan Hall of Fameriin.

Patrick Mahomes ja taito heittää linjan alle saadakseen | NFL:n uutiset, sijoitukset ja tilastot | PFF (2024)

FAQs

Is Mahomes a millionaire? ›

Turning to his financial status, Mahomes boasts a net worth of $70 million, largely derived from his NFL earnings.

Who is Patrick Mahomes half sister? ›

Why does Patrick Mahomes say blue eighty? ›

Another common snap cadence Mahomes has been known to use is 'Blue 80'. 'Blue 80' is usually a signal to notify teammates that the QB is about to attempt a deep pass. This is particularly relevant for wide receivers who can ready themselves for whatever route they're about to run.

What are some unique facts about Patrick Mahomes? ›

  • Mahomes was a very productive starter for the Red Raiders. Michael C. ...
  • Mahomes played for Kliff Kingsbury while at Texas Tech. AP Photo/Tony Gutierrez. ...
  • Mahomes won the Sammy Baugh Trophy after his junior season. ...
  • He declared for the 2017 NFL Draft after that junior campaign. ...
  • Mahomes entered Texas Tech's Ring of Honor in 2022.
Feb 11, 2024

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6566

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.