Patrick Mahomes heittää, antaa Chiefsille toivoa, että hän voi pelata sunnuntaina (2024)

KANSAS CITY, Mo. – Muutaman minuutin ajan keskiviikkona toimintaa kloPäälliköt' koulutustilat olivat melko normaalit.Patrick Mahomes, joukkueen supertähti pelinrakentaja, oli tavanomaisessa paikassaan: 5 jaardia haulikolla taistelulinjan takana.

KeskustaAustin Ridernappasi pallon Mahomesille, joka kävi läpi tavanomaiset harjoituksensa keskiviikon harjoitusten aikana hioakseen tekniikoitaan. Riippumatta siitä, missä Chiefs on aikataulussaan, useimmat harjoituskentillä olevat ihmiset näkevät katseensa Mahomesiin, kun hän syöttää pallon. Keskiviikko oli kuitenkin erilainen.

Mainos

Jopa yksi joukkueen videokuvaajista seurasi Mahomesin jokaista liikettä hänen ensimmäisissä harjoituksissaan sen jälkeen, kun hänellä diagnosoitiin aivotärähdys sunnuntaina, mikä oli hänen nelivuotisen uransa ensimmäinen tällainen vamma. Joukkueen kevyen, pehmustettoman harjoituksen jälkeen Chiefs julkaisi Twitter-tililleen 16 sekunnin videon – joka on sittemmin poistettu – Mahomesista, joka harjoittelee näytön passia. Hän sai napsahduksen haulikkosta, suoritti väärennetyn kanavanvaihdon alokalle juoksevalle takaisinClyde Edwards-Helaire, rullasi vasemmalle ja pyörähti sitten ennen kuin heitti pallon Edwards-Helairelle. Video päättyi kolmen sanan viestiin: "Run It Back", joukkueen kampanja toistaa Super Bowl -mestareina.

Mahomes oli rajoitettu osallistuja keskiviikon harjoituksiin. Tällainen uutinen oli toinen positiivinen merkki, sillä joukkue on optimistinen, että hän pelaa sunnuntaina, kun Chiefs isännöiBuffalo BillsAFC-mestaruusottelussa.

"Hän näytti hyvältä", valmentaja Andy Reid sanoi Mahomesista. "Hän otti kaikki nappaukset ja hän tuntuu hyvältä."

Mahomes kirjautui NFL:n aivotärähdyksen pöytäkirjaan Chiefsin divisioonakierroksen pudotuspelivoiton kolmannella neljänneksellä.Cleveland BrownsArrowhead Stadiumilla loukkaantuessaan vaihtoehtopelissä. Hän päätti pitää pallon mieluummin kuin heittää sen juoksemaan takaisinDarrel Williams. Ensimmäiseen laskuun syöksyessään Mahomes sai lyönnin ja pudotti hänet maahan tiukastiMack Wilson. Sekuntia näytelmän jälkeen Mahomes vaikutti hämmentyneeltä. Hän kompastui yrittäessään nousta ylös ja tarvitsi apua pois kentältä.

Mahomes jättää kentän henkilökunnan tukemana kärsittyään raskaan iskun…#NFLBrasil pic.twitter.com/X1VsD013Fz

— NFL Brasil (@NFLBrasil)17. tammikuuta 2021

Kolmessa päivässä pelin jälkeen Mahomes eteni neljänteen vaiheeseen liigan protokollan viisivaiheisessa prosessissa. Hän jatkoi sydän-, voima- ja tasapainoharjoittelua ja lisäsi kosketuksetonta jalkapallotoimintaa, kuten pallon heittoa.

Ennen torstain harjoituksia Mahomesille tehdään lisätutkimuksia neurologisista ja tasapainotesteissä. Hänen sallitaan palata täysikosketusjalkapallotoimintaan – viidenteen vaiheeseen – kun hänen aivotoimintansa palaa lähtötasolle kausia edeltävän neurologisen arvioinnin perusteella. Chiefsin lääkintähenkilöstön ja riippumattoman neurologin on kumpikin poistettava Mahomes pöytäkirjasta, jotta hän voi pelata sunnuntaina Billsia vastaan.

Mainos

"Aiomme vain noudattaa tätä protokollaa", Reid sanoi Mahomesista. "Hän on pärjännyt hyvin tähän pisteeseen asti, ja he vain edistävät sinua päivien läpi."

Chiefs myönsi osallistumisraportissaan keskiviikkona myös, että Mahomesilla on loukkaantunut vasen isovarvas. Mahomes näytti kärsivän loukkaantumisesta toisen neljänneksen alussa. Chiefsin toisen kosketuksen jälkeen Mahomes pyysi urheilulääketieteen varapresidentti Rick Burkholderia katsomaan Mahomesin varvasta muutaman minuutin ajan sinisessä lääkäriteltassa. Mahomes näytti olevan kipeä varpaistaan, kun hän hyppäsi muutaman hetken Chiefsin seuraavan ajon aikana, joka päättyi 50 jaardin maaliin.

Reid ei ollut kovin huolissaan Mahomesin varvas maanantaista. Keskiviikon harjoitusten jälkeen Reid sanoi, että Mahomesin liikkuvuus ei muuta joukkueen soittostrategiaa, jos hänelle annetaan lupa pelata Billsiä vastaan.

"On vaikea estää jotakuta käyttämästä jalkojaan, kun hän päättää juosta", Reid sanoi. "Jos hän ei voi tehdä sitä, hän ei todennäköisesti ole läpäissyt protokollaa voidakseen tehdä niin."

Aivotärähdyksen protokolla… Patrick Mahomes on noin vaiheessa 3 tai jopa vaiheessa 4.pic.twitter.com/SBMjLzrW5s

— Harold R. Kuntz (@HaroldRKuntz3)20. tammikuuta 2021

Torstain harjoitukset ovat Reidin mukaan Chiefsin pisin kenttätyöpäivä viikon aikana. Mahomesin osallistumisen odotetaan olevan toinen osoitus siitä, onko hän tiellä pelata sunnuntaina.

Reid sanoi, että joukkueen suunnitelma ei muutu, jos varapuolustajaChad Hänon otettava suurin osa torstain toistoista tavallisilla hyökkäävillä aloittimilla.

"Kun Chad oli pelissä, meidän ei todellakaan tarvinnut muuttaa paljon, joten se oli plussaa", Reid sanoi. "Chad on tyytyväinen siihen, ja hän uskoo voivansa käsitellä sitä, jos tarvitset sitä."

Henne oli vaikuttava Brownsia vastaan, kun hän pelasi rauhassa ja hillitysti varmistaakseen Chiefsin etenemisen kolmanteen peräkkäiseen AFC-mestaruusotteluun. Hän suoritti kuusi kahdeksasta syötöstään 66 jaardille.

Mainos

"Hän tuli tuohon keskusteluun ja oli niin raikas kuin voi olla", vasen tackleEric Fishersanoi Hennestä. "Hän vain sylki näytelmän kutsut täydellisesti epäröimättä. Hän oli valmis lähtemään."

Hennen ainoa virhe oli sieppauksen heittäminen maalialueelle syvästä syötöstä, joka oli tarkoitettu vastaanottajalleDemarcus Robinson, jota kaksi puolustaja peitti. Henne lunasti itsensä ohjaamalla Chiefsin neljän minuutin hyökkäyksen läpi polttamaan finaalin 4:09. Hän yllätti Brownsin ryöstämällä 13 jaardia ja päätti sitten pelin 5 jaardilla tähtivastaanottimeen.Tyreek HillChiefsin aggressiivisessa 4. ja tuuman pelissä.

Henne puhui toimittajille Mahomesin sijasta keskiviikon harjoitusten jälkeen, ja hän sanoi, ettei hän ollut huolissaan työskentelystä epätavallisissa olosuhteissa, koska hän ei tiedä, tuleeko hän Chiefsin aloittelijaksi vai ei.

"Minun on oltava valmis, vaikka jotain tapahtuisi", Henne sanoi. "Olen aina valmis."

Liigan nopein pelaaja Hill ei paljastanut keskiviikkona, saiko hän syötöjä Mahomesilta. Mutta Hill vastasi toimittajien kysymyksiin luottavaisin mielin, vaikka Mahomesia ei mainittukaan.

"Olemme kaikki keskittyneet Buffalo Billsiin, koska se on tietysti käsillä oleva tehtävä", Hill sanoi. "Näin teemme asioita täällä, keskittykää vain viikko kerrallaan. Kun Super Bowl on täällä, Chiefs on Super Bowlissa, kulta."

Loukkaantumispäivitys

Rookie linebackerWillie Gay(vasen nilkka) oli ainoa pelaaja, joka ei osallistunut keskiviikkona. Edwards-Helaire (vasen nilkka), vastaanotinSammy Watkins(vasen vasikka),Rashad Fenton(jalka) jaBashaud Breeland(olkapää, aivotärähdyksen protokolla) osallistujia oli rajoitetusti.

"On hyvä saada molemmat kaverit takaisin", vastaanottiMecole Hardmansanoi Edwards-Helairesta ja Watkinsista, koska molemmat jättivät väliin viime viikon pelin. "Toivottavasti he voivat olla siellä ja olla tarpeeksi terveitä saadakseen niistä tuotantoa."

(Kuva: David Eulitt / Getty Images)

Patrick Mahomes heittää, antaa Chiefsille toivoa, että hän voi pelata sunnuntaina (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6570

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.