Miksi Kobe Bryant muuttui Lakersin sijasta 8 24:ksi? (2024)

Kobe Bryant pelasi 20 vuotta Los Angeles Lakersissa, koska hän hyppäsi suoraan ilman NCAA:ta NBA:han, Lower Merion High Schoolista Philadelphiasta jakun hänen vanhempiensa piti allekirjoittaa hänen sopimuksensa, koska hän ei ollut täysi-ikäinen.Kobe debytoi ammattilaisena vuonna 1996 ja pelasi vuoteen 2016 asti; kaksi vuosikymmentä, jolloin, kuten tiedämme, hän voitti viisi rengasta, oli finaalien MVP kahdesti ja kerran runkosarjassa ja 18 kertaakaikki tähti.Legenda, joka myös muutti numeroaan tuon lentoradan akselilla:Hän pelasi numerolla 8 vuoteen 2006 ja numerolla 24 siitä lähtien eläkkeelle siirtymiseen asti.

Vain Kobella on kaksi saman NBA-sarjan eläkkeellä olevaa numeroa.8, ensimmäinen, jonka hän käytti ja jolla hän voitti kolme ensimmäistä sormuksiaan (kolme turvettaShaquille O'Nealin kanssa) ja 24, joilla hän voitti vuosien 2009 ja 2010 mestaruudet Pau Gasolin rinnalla. Hän alkoi käyttää numeroa 8 kunnianosoituksena numerolleen amatöörikampuksillaAdidas, brändi, joka allekirjoitti hänet omaksi Michael Jordanikseenja että hän painoi Kobea jättämään yliopiston väliin. Tuolla kampuksella hän kantoi 143 ja1+4+3=8, hänen ensimmäinen NBA-numeronsa. Ensimmäisinä koripallovuosinaan, vielä Italiassa ja ennen muuttoaan Philadelphiaan, hän oli jo pelannut numerolla 8. ”Kun tulin NBA:han 8:lla, se tapahtui asenteella nostaa lippusi ja näyttää, että minä kuului tähän liigaan. Todistaakseen olevansa yksi NBA:n parhaista pelaajista. Kilpailijoiden perässä, energia, joka ei koskaan lakannut, ja jatkuva aggressiivisuus.Lisäksi vuonna 1996 Lakersin numero 24 omisti George McCloud.Joten Kobe ei voinut pitää numeroa, jota hän oli käyttänyt Lower Merion High Schoolissa, jossa hän käytti myös numeroa 33. Se oli pois yhtälöstä, koska Lakers oli jättänyt sen eläkkeelle, ei vähempää, Kareem-Abdul Jabbarilta.

Vuonna 2006 muutos 24:ään tuli: ”Se oli merkki kasvusta. Fyysiset ominaisuudet eivät enää olleet samat, mutta kypsyys oli kasvanut paljon. Avioliitto, lapset... kaikki antoi laajemman näkökulman, ja hän oli jo yksi joukkueen vanhimmista jäsenistä eikä mikään nuorista. "Se oli kehittynyt."24 oli tapa aloittaa uusi vaihe unohtamatta sen alkuperää, koska se oli numero, jota olin käyttänyt lukiossa.

Datassa: Kobe Bryant kahdella numerollaan

NUMERO 8: 1996-2006

Tilastot: 23,9 pistettä per peli, 45 % maaleja, 5,1 levypalloa, 4,5 syöttöä, 1,5 syöttöä, 2,9 syöttöä, 34 % kolmiot.

Saavutukset: 3 rengasta, 4 läntisen konferenssin mestaruutta, 9 pelattua pudotuspeliä, 8 All Stara, 4 kertaa parhaassa kvintettissä, 2 toisessa ja 2 kolmannessa. 1 parhaan maalintekijän titteli, 1 All Starin MVP ja dunk-kilpailu voitettiin.

NUMERO 24: 2006-2016

Tilastot: 26,2 pistettä per peli, 44 % maaleja, 5,3 levypalloa, 5 syöttöä, 1,3 syöttöä, 3,1 syöttöä, 32 % kolmiot.

Saavutukset: 2 rengasta, 3 läntisen konferenssin mestaruutta, 10 All Star, 1 MVP, 2 finaalin MVP, 7 kertaa parhaassa kvintetissä, 1 parhaan maalintekijän titteli, 3 All Starin MVP.

Numero 8, ensimmäisen Koben numero, on peräisin Phil Jacksonin ja Shaquille O'Nealin dynastian vuosilta.pyyhkäisi vuoden 2001 pudotuspelit 15-1-ennätyksellä ja voitti unohtumattomia taisteluitaSpursin, Blazersin ja Kingsin mahtavia versioita vastaan. Se on myös numero, jolla hän lisäsi uskomattomia henkilökohtaisia ​​tilastoja Shaquillen lähdön jälkeen ja jolla hän teki legendaariset 81 pistettä Toronto Raptorsia vastaan.

Numero 24 on Kobe mestarijoukkueen selkeänä franchise-pelaajana,ilman Shaquillea, mutta Pau Gasolilla täydellisenä ruhtinaana. Kobe on fyysisesti vähemmän räjähtävä, mutta parempi monissa pelin osissa: häipyminen onnistui täydellisesti, postiliikkeet toimivat yhdessä Hakeem Olajuwonin kanssa...

Black Mamban ulkonäkö

Kobe Bryant liitetään ikuisesti Lakersin keltaiseen ja violettiin. 8:lla ja 24:llä ja tietystiMusta Mamba(Musta Mamba), eläin, josta hän sai lempinimen, jolla hänet tunnettiin. Eikä kyse ollut (ei pelkästään) siitä, että se oli äärimmäisen vaarallinen käärme ja että Kobella oli murhaava henki ja ehdottomasti elegantit liikkeet kentällä. Ei,Kobe itse loi myrkyllisen käärmeen mukaan nimetyn alter egon:”Minun piti järjestää asiat, joten loin Black Mamban. Koben täytyi käsitellä henkilökohtaisia ​​ongelmia, hoitaa muita meneillään olevia asioita... muttaSe oli Black Mamba, joka lähti radalle ja teki työn.Ja se tehtävä oli tuhota kaikki, jotka olin kentällä edessäni."

Kobe kävi läpi erityisen vaikean vaiheen elämässään, kun hänestä tuli amerikkalaisen urheilun virallinen konna kolmen ensimmäisen, räjähdyksen, ja kahden viimeisen, lunastuksen, välissä. Koben, jolle annettiin anteeksi nuorestaan, ja kypsän Koben välillä, joka sai itselleen anteeksi. Tuona väliaikana hän kävi läpi 19-vuotiaan hotellityöntekijän seksuaalista väkivaltaa koskevan valituksen (kesällä 2003) kiirastulin.Dodge ja kylpylä Cordillerassa, Coloradossa. Asia, jota ei koskaan täysin selvitetty ja joka päättyi Koben julkiseen anteeksipyyntöön tuomioistuimen ulkopuolisen sovinnon jälkeen. Kaikesta tuosta henkilökohtaisesta ja urheilullisesta transista Kobe nousi esiinlopullinen. Hän selvisi myrskystä, joka oli suurelta osin aiheutunut urheilukuntoutumisesta ja median uudelleenintegroinnista. Sen laakson jälkeen, joka olisi voinut syöttää hänet varjoon, tuli kaksi kehää, hänen ainoa runkokauden MVP,kolme miljoonan dollarin jatkosopimusta Lakersin kanssa ja sopimuksia Niken, Spaldingin tai Coca-Colan kanssa.Kobe oli oppinut selviytymään niin monista asioista, että hän tiesi kuinka tehdä vaikeimmat:selviytyä Kobesta.

Ja sillä hetkellä Kobe loi Mamban, kuten hän kertoi dokumentissa "Muse": "Minä muuttuin huipulla olevasta ihmisestä, jolle kaikki meni hyvin, vain yhdessä vuodessa tietämättä missä minä olen. oli. "Minä johdin elämääni tai vaikka aioin jatkaa elämääni sellaisen, jonka olin tuntenut." Tuossa dokumentissa hän puhui epäsuorasti Coloradon tapauksesta ja sen vaikutuksista hänen perheeseensä: ”Kuulin kaiken, mitä ihmiset sanoivat, joten tarvitsin jonnekin pakenemaan pommi-iskulta. Tarvitsen tilaa hoitaakseni asioitani ja saada jotain tekemään työtä: Black Mamba.Se oli kuin lumivyöry, mikään ei pysäyttänyt minua, mikään ei tullut tielleni”.

Miksi Kobe Bryant muuttui Lakersin sijasta 8 24:ksi? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6516

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.