Kobe Bryantin videon sisäinen tarina, joka sai Pau Gasolin itkemään kunnianosoituksensa ja heidän kahden välinen todellinen suhde (2024)

Los Angeles Lakers tunnusti Pau Gasolin viime keskiviikkonayhtenä seuran suurimmista legendoista tilanteen arvoisella kunnianosoituksella. Kuten he tekivät muiden historiallisten pelaajien, kuten Wilt Chamberlainin, Magic Johnsonin tai Kobe Bryantin kanssa, Los Angelesin franchising päätti jättää Sant Boi -keskuksen legendaarisen numeron 16 eläkkeelle ja ripustaa sen Staples Centerin huipulle yhdessä muiden seurahahmojen, kuten esim. kuten Kareem Abdul-Jabbar tai Shaquille O'Neal. Kaikki tämä erittäin tunteellisessa tapahtumassa, jossa hänen "veljensä" Kobe Bryant, joka kuoli tammikuussa 2020 helikopterionnettomuudessa, oli hyvin läsnä.

Lisää tietoa

  • "Ei ole keskustelua": Kobe Bryantin ennustus Pau Gasolista, joka on päätynyt toteutumaan
  • "Toivon, että olisin täällä": Pau Gasolin tunteelliset kyyneleet, kun hän jätti paitansa eläkkeelle muistaessaan "veljeään" Kobe Bryantia

Kyseinen tapahtuma, joka tapahtui Los Angeles Lakersin ja Memphis Grizzliesin välisen tauon aikana, alkoi Kobe Bryantin lesken Vanessa Bryantin videolla, jossa hän esitteli Pau Gasolin ja ylisti hänen inhimillistä laatuaan "joukkuetoverina, miehenä ja ystävä." Kaikki tämä näkyy alla espanjalaisen toimittajan Antonio Martín Guiradon haastattelussa Kobe Bryantin kanssa vuodelta 2018, jossaHän pyysi Lakersia luopumaan legendaarisesta numerostaan ​​16 heti, kun Gasol päätti vetäytyä ammattilaiskoripallosta:"Ei ole keskustelua."

"Se on ollut valtava henkilökohtainen tyytyväisyys"

Useita tunteja kunnianosoituksen jälkeenSparon paljastanut tämän haastattelun sisätarinan, joka on lopulta ollut niin erityinen. Tässä hän on luottanut itse Antonio Martín Guiradoon, tuolloin Agencia EFE:n toimittajaan, joka haastatteli Kobe Bryantia vuonna 2018: "Miltä sinusta tuntui eilen illalla, kun katsoit kunnianosoitusta Pau Gasolille ja videosi ilmestyi?" Toimittaja on myöntänyt, että vaikka hän tiesi jo, että kyseinen video aiotaan näyttää, hänen mielestään oli erittäin jännittävää nähdä se livenä: "Se on ollut valtava henkilökohtainen tyytyväisyys."

Kobe Bryantin videon sisäinen tarina, joka sai Pau Gasolin itkemään kunnianosoituksensa ja heidän kahden välinen todellinen suhde (1)

"Ilman häntä espanjalaista koripalloa ei voitaisi ymmärtää": Näemmekö taas yhtä tärkeän espanjalaisen kuin Pau Gasol NBA:ssa?

10:43

Muistellessaan, kuinka hän koki kunnianosoituksen Pau Gasolille, Antonio Martín Guirado muistutti, että haastattelu tapahtui ennen Oscar-gaalaa tapahtuneessa tapahtumassa, johon Kobe Bryant osallistui ehdokkaana animaatiolyhytelokuvaansa.Rakas koripallojosta hän lopulta otti kultaisen patsaan. Toimittaja muistaa, että urheilutapaamisissa käytiin tuolloin suuri keskustelu, jossa pohdittiin, ansaitseeko Gasol jatkossa tällaisen tunnustuksen. Samasta syystä ja koska hän tapasi Kobe Bryantin tapahtumassa, hän päätti kysyä häneltä suoraan: "Hyödynsin tapahtumaa, törmäsin häneen ja vaikka minulla ei ollut ystävää, hän tunnisti minut ja kohteli minua suurella rakkaudella."

Kobe Bryantin videon sisäinen tarina, joka sai Pau Gasolin itkemään kunnianosoituksensa ja heidän kahden välinen todellinen suhde (2)

Pau Gasol: "Annoin mitä tahansa, mitä he pyysivät, jotta Kobe olisi huomenna pelipaidan eläkkeelläni; se ei olisi tapahtunut ilman häntä"

10:15

Jaa

Iframe-koodi on kopioitu leikepöydälle

"Tämä video todistaa hänen toiveensa"

Hänen näkökulmastaan ​​Kobe Bryantin vastaus ei olisi ollut tiedossa, ellei se olisi ollut hänen odottamatonta kuolemaansa vuonna 2020: "Koben piti olla läsnä Paua seuranneessa seremoniassa, mutta tämä onnettomuus tapahtuu, ja tämä video pysyy todistajana siitä, mitkä hänen toiveensa olivat." Kuitenkin helikopterionnettomuus, joka aiheutti sekä hänen että hänen tyttärensä kuoleman, johti tämän haastattelun lähettämiseen Pau Gasolin kunnianosoituksen aikana keskiviikkona.

Ja millainen oli näiden kahden välinen suhde? Koska toimittaja käsitteli Los Angeles Lakersin jokapäiväistä elämää niin monta vuotta, El Larguero kysyi häneltä molempien pelaajien välisestä suhteesta. Antonio Martín Guiradon näkökulmasta se ei aina ollut yhtä veljellistä ja läheistä kuin viime vuosina: "Kobe ei antanut talonsa ja ystävyytensä avaimia kenellekään. Pau ansaitsi sen ajan myötä osoittaen Kobelle uhrautuneensa. Kaikki muuttuu kuitenkin, kun amerikkalainen pelaaja jätti eläkkeelle temperamenttisen luonteensa ja päätti nauttia ystävyyssuhteistaan ​​enemmän.

Näin Pacojó kertoi Pau Gasolin pelipaidan vetäytymisestä Los Angeles Lakersin kanssa

00:40

Jaa

Iframe-koodi on kopioitu leikepöydälle

Kobe Bryantin videon sisäinen tarina, joka sai Pau Gasolin itkemään kunnianosoituksensa ja heidän kahden välinen todellinen suhde (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 6512

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.