Katso Fudge Recipe Copycat (2024)

Tämä viesti saattaa sisältää kumppanilinkkejä. Katso meidäntiedonantopolitiikka.

Tämä See's Fudge -resepti on kaikkien aikojen helpoin ja idioottivarmein fudge-resepti! Se ei koskaan muutu rakeiseksi ja tulee täyteläisestä ja kermaisesta joka kerta.

Katso Fudge Recipe Copycat (1)
Siirry reseptiin
Esittelyssä tällä reseptillä
 1. Ainesosat tässä Fudge-reseptissä
 2. Vinkkejä tämän Fudge-reseptin tekemiseen
 3. Jos Fudge ei asetu
 4. 5 tähden arvostelut
 5. Usein Kysytyt Kysymykset
 6. Lisää pakollisia Fudge-reseptejä
 7. Kuinka tehdä See's Fudge
 8. Katso Fudge Copycat -resepti

Tämä kotitekoinen fudge-resepti maistuu täsmälleen samalta kuin todellinen, todellinen, klassinen Seen fudge-resepti! Se maistuu aivan kuin herkullinen vanhanaikainen fudge, joka tulee kuuluisasta karkkikaupasta. Varmuuden vuoksi tein erän ja menin sitten Seesiin, jotta voisin tehdä rinnakkaisen makuvertailun. Arvaa mitä? Kaikki, jotka tekivät kanssani makuvertailua (sokea vertailu, saatan lisätä) olivat yhtä mieltä siitä, että TÄMÄ resepti maistui paremmalta! Tästä helposta fudge-reseptistä saa kauniita lahjoja jouluksi tai syntymäpäiviksi, ja se on hauska herkku lasten kanssa.

Ainesosat tässä Fudge-reseptissä

Tämä helppo suklaafudge-resepti on kaikkien aikojen idioottivarmein resepti. Se tulee joka kerta sileänä, ei koskaan rakeisena. Olen kokeillut muitakin reseptejä, joiden valmistaminen kestää paljon kauemmin ja luota minuun, se on niin tarpeetonta! Et todellakaan tarvitse yli 15 minuuttia täydelliseen fudgeen! Tässä on mitä tarvitset:

 • maitosuklaa -Käytän kahta 8 unssin Hershey-patukkaa, jotka on pilkottu paloiksi.
 • Puolimakeat suklaapalat -24 unssia (tai kaksi puss*a). Käytän Guittard-brändiä, mutta mikä tahansa suosikkisi toimii.
 • voita -sulatettu
 • Vaahtokarkkia -yksi purkki (tai noin 7 unssia)
 • Sokeri -Kyllä, 4 ½ kuppia on paljon. Mutta elämä on vain pienten herkkujen saamista, olenko oikeassa?
 • Haihtunut maito -EI makeutettua kondensoitua maitoa
 • Pähkinät-täysin valinnainen. Hienonnetut saksanpähkinät, pekaanipähkinät, mantelit tai pistaasipähkinät toimivat hyvin tämän reseptin kanssa.
Katso Fudge Recipe Copycat (2)

Vinkkejä tämän Fudge-reseptin tekemiseen

 1. Noudata reseptiä – Tämä saattaa tuntua järjettömältä, mutta fudgella haluat olla melko tarkka. Vaihtoehdot eivät onnistu tällä reseptillä. Meillä on ollut lukijoita, jotka ovat vaihtaneet ainesosia pois tai jättäneet ne pois, ja he ovat olleet pettyneitä tuloksiin.
 2. Sekoita ja raaputa reunoja sekoittaessasi – Haluat saada kaiken tuon suklaan sulavan ja sileän. Varmista, että käytät painavaa kumia kaavinlapsia auttamaan sinua saavuttamaan tämän. Varmista, että raaputat astian pohjaan asti, jotta saat kaiken mukaan. Varmista, että fudge on täysin sileä ennen sen kaatamista. Sekoita myös, kunnes kiilto on poissa. Siitä tulee paksua ja vaikeampaa sekoittaa, mikä on hyvä asia!
 3. Käytä leivinpaperia – Voitele uunivuoka voilla, laita siihen leivinpaperi ja voitele sitten leivinpaperi, jotta fudge on helppo poistaa. Vältä alumiinifolion käyttöä. Se repeytyy helposti ja voi tarttua fudgeen.
 4. Pidä se viileässä – Tätä fudge-reseptiä varten haluat säilyttää sen jääkaapissa, jotta se säilyttää muotonsa. Sen pitäminen huoneenlämmössä tekee fudgesta liian pehmeän ja sen rakenne ei ole oikea.
 5. Kaada se nopeasti ja jätä se sitten rauhaan – Kaada kuuma fudge-seos valmisteltuun pannuun. Tasoita se nopeasti tasaiseksi kerrokseksi sen ollessa vielä kuuma. Se alkaa jähmettyä nopeasti neliömäisessä uunivuoassa, eikä se näytä yhtä sileältä, jos käytät lastaa sen päällä. Älä myöskään kolhi pannua sen kovettumisen jälkeen. Se aiheuttaa aaltoilua fudgessa (opin tämän kantapään kautta). Yritä asettaa se nopeasti paikkaan, jossa se ei kolhi tai liiku, ennen kuin se on jäähtynyt tarpeeksi jääkaappiin sijoittamista varten.
 6. Ole kärsivällinen – Odota, kunnes fudge kovettuu ennen leikkaamista. Saat kauniita, täydellisiä neliöitä, jos odotat, kunnes se on täysin jäähtynyt.
 7. Viipaloi ennen tarjoilua – Ole taas kärsivällinen. Leikkaa se juuri ennen tarjoilua saadaksesi tuoreen kermaisen fudgen. Fudgella on taipumus kuivua ajan myötä. Leikkaa se 1 tuuman neliöiksi juuri ennen syömistä. Jos sinun on leikattava se aikaisemmin, muista säilyttää leikatut palat ilmatiiviissä rasiassa tai peitettynä muovikelmulla.
Katso Fudge Recipe Copycat (3)

Jos Fudge ei asetu

Syy miksi rakastan tätä reseptiä, on se, että se ei ole yhtä temperamenttinen kuin muut fudge-reseptit. Syy ei ole rakeinen, koska et kypsennä suklaata liedellä ja se estää sen kuumenemisen liian kuumaksi. Kuuman nesteen kaataminen suklaan päälle riittää juuri sulattamaan sen ja saamaan sen haluamaasi lämpötilaan ilman ylikuumenemista.

Joskus sen päälle kaadettu kuuma neste ei kuitenkaan kuumene tarpeeksi, jolloin fudge ei kiinnity kunnolla. Haluat varmistaa, että saat kiehuvan kiehuvan, kun kuumennat sokeria ja haihdutettua maitoa. Varmista, että lämmität tätä riittävän isossa kattilassa, koska se kuplii ja laajenee. HALUAT tämän laajenevan kiehuvaksi kiehuvaksi, jotta se lämpenee tarpeeksi kuumaksi kaatamaan suklaan päälle, muuten se ei nouse oikeaan lämpötilaan eikä jähmety kunnolla. Katso vain tarkasti jaSekoita jatkuvastijoten se ei pala.

Toinen tekijä, joka voi estää fudgesi asettumisen, on kosteus. Jos on erittäin kostea päivä, kun teet fudgea, sen asettaminen voi olla vaikeaa.

Katso Fudge Recipe Copycat (4)

5 tähden arvostelut

Tässä on vain muutamia 5 tähden arvosteluista, jotka olemme saaneet useiden vuosien aikana, kun tämä suosittu resepti on ollut verkkosivustollamme:

"Rakastan tätä reseptiä! Tämä oli ensimmäinen yritys tehdä fudgea ja olin niin tyytyväinen siihen. Kiitos, että jaoit reseptisi, jotta perheeni ja minä voimme nauttia tästä erittäin maukkaasta, pehmeästä fudgesta. Olen varma, että jaan sen tulevina vuosina."

-Brooke

Tämä on paras fudge-resepti, jonka olen koskaan tehnyt. Ainoa asia, jonka tein toisin, oli lisätä 1 rkl vaniljatankotahnaa. Herkullinen, sileä ja ei ollenkaan rakeinen!! Erittäin helppo tehdä.

– Elizabeth

“Tästä ylivoimaisesti herkullisin fudge, jota perheemme on koskaan maistanut!! Se on niin sileä, niin rikas. Tällä kertaa käytettiin 60 % tummaa suklaata, joka antoi syvän, suklaaisen maun. En koskaan kokeile muita reseptejä!!!

– Julie

Usein Kysytyt Kysymykset

Olkaamme rehellisiä, fudge voi olla pelottavaa! Ennen kuin aloitat, tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka voivat helpottaa joitain huolenaiheitasi. Sinä voit tehdä sen!

Voinko käyttää vaahtokarkkeja vaahtokarkkikerman tai revinnäisten sijaan?

Sanalla sanoen ei. Olemme saaneet lukijoita kokeilemaan sitä ja he sanovat, että se ei ole oikea. Emme ole kokeilleet sitä aiemmin, mutta voin kertoa, että se ei ole sama. Jotkut sanovat, että he ovat sulattaneet vaahtokarkkeja alas tai käyttäneet reseptiä vaahtokarkkirevinnäisten valmistamiseen, mutta taas kerran, emme ole kokeilleet tätä, joten emme voi sanoa varmasti, toimiiko se. Haluamme pitää asiat yksinkertaisina ja pidämme aina kiinni tästä alkuperäisestä fudge-reseptistä.

Tarvitsenko karkkilämpömittarin tähän reseptiin?

Ei, et. Jos noudatat ohjeita, karkkilämpömittaria ei tarvita. Käytä ajastinta!

Voinko käyttää sokerinkorviketta tähän reseptiin?

Emme suosittele käyttämään vähemmän sokeria tai käyttämään sokerinkorvikkeita tässä reseptissä. Itse asiassa emme suosittele korvaamaan mitään ainesosia vähäsokerisilla tai vähärasvaisilla. Se ei vain asetu niin kuin sen pitäisi.

Voinko pakastaa fudgea?

Joo! Tämä fudge-resepti jäätyy hyvin! Leikkaa se vain neliöiksi ja kääri pakastinpaperiin ja laita pakasteastiaan jäätymään. Kun se on jäätynyt, voit siirtää sen pakastimeen kestävään Ziplock-puss*in. Kun olet valmis syömään, sulata vain jääkaapissa pehmeiksi. Tykkään sulattaa sitä jääkaapissa yön yli.

Lue lisää:25+ joulun jälkiruokaideoita

Katso Fudge Recipe Copycat (5)

Lisää pakollisia Fudge-reseptejä

Fudge on aina huono herkku, joka on erityinen jälkiruoka, jota syödään silloin tällöin. Näiden kotitekoisten fudge-reseptien avulla et voi mennä pieleen valmistaessasi näitä ympäri vuoden.

Suklaamaapähkinävoi Fudge

Vanilla Fudge

Minttusuklaafudge

Jälkiruoat

Saksalainen suklaafudge

Kuinka tehdä See's Fudge

Katso Fudge Recipe Copycat (10)

Katso Fudge Copycat -resepti

4.73alkaen179ääniä

Tämä See's Fudge -resepti on kaikkien aikojen helpoin ja idioottivarmein fudge-resepti! Se ei koskaan muutu rakeiseksi ja tulee joka kerta täydellisesti ulos.

TulostaPinRate

Valmisteluaika10pöytäkirja min

Kokkaus aika10pöytäkirja min

Kokonaisaika20pöytäkirja min

KurssiJälkiruoka

Keittiöamerikkalainen

Annokset60 kappaletta

Video

Ainesosat

 • 16 unssia maitosuklaa (Käytän kahta 8 unssin Hershey-patukkaa paloiksi hajotettuna)
 • 24 unssia puolimakeat suklaapalat Käytän Guittard-merkkiä
 • 1/2 kuppi voita
 • 1 purkki vaahtokarkkivoide (revinnäinen) 7-8 unssin purkki
 • 4 1/4 kupit sokeria
 • 12 unssia haihtunut maito

Ohjeet

 • Yhdistä suklaapatukat, suklaalastut, voi ja vaahtokarkkivatka suuressa kulhossa. Aseta sivuun.

  Katso Fudge Recipe Copycat (11)

 • Sekoita suuressa kattilassa sokeri ja haihdutettu maito. Kuumenna kiehuvaksi keskilämmöllä. Sekoita koko ajan puulusikalla 4 minuuttia.

  Katso Fudge Recipe Copycat (12)

 • Kaada keitetyt ainekset suklaaseoksen päälle sekoituskulhossa 4-6 välein koko ajan sekoittaen

  Katso Fudge Recipe Copycat (13)

 • Jatka sekoittamista jatkuvasti, kunnes se on hyvin sekoittunut ja tasainen.

  Katso Fudge Recipe Copycat (14)

 • Kaada voideltuun 9×13 lasiseen uunivuokaan. Peitä tiiviisti ja laita jääkaappiin, kunnes se kovettuu (useita tunteja, parasta yön yli). Säilytä jääkaapissa, kunnes tarjoilet.

  Katso Fudge Recipe Copycat (15)

Huomautuksia

Valinnainen: Monet lukijat ovat suositteleneet lisäämään tähän reseptiin 1 tl vaniljauutetta.

Ravintosisältö

Kalorit:180kcalHiilihydraatit:25gProteiini:1gRasva:9gTyydyttynyt rasva:5gMonityydyttymättömät rasvat:0.3gMonityydyttymättömät rasvat:3gTransrasvat:0.1gKolesteroli:6mgNatrium:21mgkalium:104mgKuitu:1gSokeri:23gA-vitamiini:66IUC-vitamiini:0.1mgKalsium:24mgRauta:1mg

Pidätkö tästä reseptistä?

Haluamme kuulla sinusta! Jätä arvostelu.

Pisteytä ja arvioi

Katso Fudge Recipe Copycat (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6220

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.