10 faktaa, joita et tiennyt Patrick Mahomesista (2024)

Patrick Mahomes on Kansas City Chiefsin amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentaja. Hänen pelitaitonsa ovat vertaansa vailla, ja hän on yksi NFL:n parhaista nuorista pelinrakentajista. Kansas City Chiefsin pelinrakentaja Patrick Lavon Mahomes II valittiin 10. sijalle vuoden 2017 NFL-draftissa. Tässä on 10 parasta faktaa, joista et tiennytPatrick Mahomes.

{getToc} $title={Sisällys} $count={Boolean}

10 faktaa, joita et tiennyt Patrick Mahomesista (1)

10. Patrick Mahomes oli Raidersin varapuolustaja

Saattaa unohtua nyt, että Mahomes on voittanut NFL:n MVP-palkinnon ja Super Bowlin, mutta kun hän aloitti f*cksivuotensa Texas Tech Universityssä, hän oli Red Raidersin varapuolustaja.

Mahomes oli Davis Webbin aliopiskelija, kun hän saapui kampukselle Lubbockiin. Webbin kärsittyä kauden päättyvän nilkkavamman,Mahomes otti pelinrakentajan paikan joukkueen yhdeksännessä ottelussa kaudella 2014. Vuonna 2019 Webb kuului Buffalo Billsin harjoitusjoukkueeseen, kun taas Mahomes oli liigan tähtipelinrakentaja.

9. Patrick Mahomes on ensimmäinen Kansas City Chiefsin pelaaja, joka on Cover koristanut Madden NFL:n kantta.

Mahomes voitti vuoden 2018 NFL:n MVP-palkinnon ja hänestä tuli ensimmäinen Kansas City Chiefs -pelaaja, joka koristaa Madden-videopelin kannen.

Madden 20 sisälsi Mahomesin kannessa loistavan MVP-kauden jälkeen.Hullun kannetuskotaan olevan kirottu, koska pelin kannessa esiintyvät pelaajat kamppailevat yleensä seuraavalla kaudella. Mahomes kärsi polvivamman vuonna 2019, mutta toipui ja johti Chiefsin Super Bowlin voittoon. Kirous on täytynyt jättää Mahomes väliin sen jälkeen, kun hänellä oli toinen erinomainen kausi vuonna 2020, kun hän voitti AFC Westin.

LISÄÄ:Mahomes haluavat enemmän pelinrakentajien hiippailuja

8. Mahomes pelasi vain kolme kautta Texas Techissä ennen kuin ilmoittautui NFL-draftiin.

Näiden kolmen kauden aikana Red Raiderina Mahomes heitti 93 touchdownia. Hän syötti keskimäärin 31 touchdown-syöttöä kaudella pelatessaan koulussa. Mahomes oli arkkitehti 50 ohittaneelle ja kiireiselle kosketukselle yhteensä hänen vanhuusvuotensa aikana.

7. Mahomes oli NFL:n historian kolmanneksi nuorin Super Bowlin MVP

Kun Mahomes voitti Super Bowlin MVP-palkinnon johtaessaan Chiefsin San Francisco 49ersin ohi, hän oli vain 24 vuotta ja 138 päivää vanha. Mahomes oli kolmanneksi nuorinSuper Bowlin MVPNFL:n historiassa Marcus Allenin ja Lynn Swannin jälkeen.

6. Mahomes pitää hallussaan ennätystä kenen tahansa pelinrakentajan eniten kaksinumeroisista paluuvoitoista kauden aikana NFL:n historiassa

Kauden 2019–2020 NFL-kaudella Mahomes oli 5-0 peleissä, kun Chiefs jäi 10 tai useamman pisteen jäljessä. Hänellä on nyt ennätys kenen tahansa pelinrakentajan eniten kaksinumeroisista paluuvoitoista kauden aikana NFL:n historiassa. Kolme näistä paluuista tuli NFL:n pudotuspeleissä vuonna 2020 Houston Texansia, Tennessee Titansia ja San Francisco 49ersiä vastaan. Chiefsin oli pakko tulla takaapäin jokaisessa pudotuspelien 2020 pelissä voittaakseen Super Bowlin.

Kaikki kolme kertaa niitä harkittiin alas ja ulos. Pelkästään Super Bowlissa Mahomes johti Chiefsin takaisin 10 pisteestä reilun kahdeksan minuutin kuluttua voittoon.

5. Näyttää siltä, ​​että monet Mahomesiin liittyvistä ihmisistä saavat pahoinpitelyn jalkapallofaneilta.

Morsian Brittany Matthews saa paljon myrkkyä sosiaalisessa mediassa.Mahomesin veli Jacksonsaa myös paljon vihaa sosiaalisessa mediassa. Ei vain Jackson veliNFL:n paras pelaaja, mutta hän on hom*oseksuaali.

Opiskelija on joutunut vihaviestien ja hom*oseksuaalien uhriksi verkossa. Jacksonilla on paljon mainetta TikTokissa, mutta sisällön lähettäminen on tehnyt hänestä entistä suuremman vihan kohteen. Jackson on uhannut karkottaa ihmisiä, jotka lähettävät vihaviestejä toivoen, että ongelmat saadaan loppumaan tulevaisuudessa.

Jackson on viime aikoina ollut useiden sosiaalisen median ja internetkiitojen keskipisteessä. Hän ilmeisesti riitelee TikTok-pariskunnan Josh Richardsin ja Nessa Barrettin kanssa. Barstool Sportsin perustaja Dave Portnoy on myös ristiriidassa Jacksonin kanssa. Barstool Sports on aiemmin julkaissut verkkosivuillaan artikkeleita, joissa Jackson on niin erilainen kuin hänen NFL-tähtiveljensä.

Lue myös:10 asiaa, joita et tiennyt Tom Bradysta

4. Mahomes on ollut morsiamensa Brittany Matthewsin kanssa lukiosta lähtien.

He alkoivat seurustella Whitehouse High Schoolissa Texasissa. Heidän suhteensa pitäisi tehdä urheilufanit onnelliseksi siitä, ettei Mahomes ole päästänyt kuuluisuutta päähänsä eikä Matthews ole seurustellut hänen kanssaan. Näin ei kuitenkaan ole. Matthews on joutunut jalkapallofanien verkkokiusaamisen uhriksi, koska hän väittää, ettei hän ole tarpeeksi kaunis ollakseen jonkun muun tyttöystävä.NFL:n pelinrakentaja. Häntä on myös kutsuttu kullankaivajaksi, vaikka hän on ollut Mahomesin kanssa teini-iästä lähtien. Matthews on leimattu fitnessguruksi, ja hän vietti lyhyen ajan pelaten ammattilaisjalkapalloa Islannissa.

Ulkonäöstään huolimatta häntä nauravat vihaajat sosiaalisessa mediassa. Viha on saanut Matthewsin ampumaan takaisin sosiaalisen median käyttäjiä. Tietenkin suurin osa vihaajista on ei-Chiefs-faneja ja yksilöitä, jotka ovat kateellisia sulhasen menestyksestä.

3. Mahomes kosi Matthewsia saatuaan Super Bowl -sormuksen Arrowhead Stadiumilla.

Mahomes "vei pois Super Bowl -sormusyllätyksen" vetämällä esiin suuren timanttisormuksen laittaakseen Matthewsin sormeen hänen saatuaan oman sormuksensa. Saatuaan sormuksensa Arrowheadista Mahomes vei Matthewsin Executive-sviittiin, jossa hän yllätti hänet täysin sisustetulla huoneella.

Mahomes oli sisustanut Executive-sviitin noin 1 000 punaisella ruusulla. Sanottuaan "kyllä" kaksikko söi illallisen kotona takapihallaan. Syyskuun lopussa 2020 Matthews ilmoitti sosiaalisessa mediassa olevansa raskaana. Kuukautta myöhemmin pariskunta ilmoitti, että heidän esikoislapsensa on tyttö. Matthewsin odotetaan synnyttävän tämän vuoden maalis- tai huhtikuussa.

Lue myös:10 faktaa, joita et tiennyt Kirk Cousinsista

2. Mahomesin sopimus on NFL:n historian suurin

Heinäkuussa 2020 Kansas City Chiefs luovuttiPatrick Mahomes450 miljoonan dollarin sopimuksen jatko seuraavaksi 10 vuodeksi. Sopimus onNFL:n historian eniten maksava sopimus, on ainakin toistaiseksi. Mahomesin sopimus ei ole vain NFL:n historian suurin. Se on koko urheiluhistorian suurin. Pelinrakentaja on sidottu Chiefsiin vuoteen 2031 asti. Vaikka sopimus näyttää paperilla massiivliselta, koska se on sitä, sopimuksen kriitikot ovat huomauttaneet, että se ei ole taattua rahaa.

Asiantuntija David Samsonin mukaan sopimus ei ole niin mahtava kuin paperilla näyttää, koska vain 140 miljoonaa dollaria on taattu. Siellä on myös kauppakieltolauseke. On kaikki mahdollisuudet, että liikkuvana pelinrakentajana Mahomes kärsii merkittävästä vammasta, joka estää häntä saamasta täyttä 450 miljoonaa dollaria. Silti 140 miljoonaa dollaria on paljon rahaa, josta useimmat ihmiset vain haaveilevat.

Liittyvät:Faktaa Jalen Hurtsista

10 faktaa, joita et tiennyt Patrick Mahomesista (2)

1. Patrick Mahomesin jalkapalloura yliopistossa, tilastot ja saavutukset

f*cksivuotena Texas Techissä hän heitti Big 12 -f*cksiennätyksen 598 jaardia 6 touchdownilla.

Hän jakoi aikaansa myös Texas Tech -pesäpallojoukkueessa, jossa hän oli helpotussyöttäjä. Ennen juniorivuoden alkua hän ilmoitti jättävänsä baseball-joukkueen keskittyäkseen jalkapalloon koko välikauden ajan.

22. lokakuuta 2016 Mahomes teki useita NCAA:n, Big 12:n ja koulun ennätyksiä hävisessään Oklahomalle kotonaan lukemin 66-59.

Hän rikkoi NCAA:n FBS-ennätykset yhden pelin kokonaisrikoksissa 819 jaardilla. Hän myös tasoitti NCAA:n yhden pelin syöttöjaardien ennätyksen 734:llä. Hän jäi yhden alle useimpien syöttöyritysten ennätyksen 88:lla.

Kaiken kaikkiaan peli asetti NCAA:n ennätykset useimpien yhdistettyjen hyökkäysjaardien kokonaismäärässä 1 708 yhdistettyyn syöttöjaardiin ja kahden pelaajan (toinen on Oklahoman pelinrakentaja) kokonaishyökkäysBaker Mayfield).

Mahomes päätti juniorivuotensa maan johtajina jaardeissa per peli (421), syöttöjaardeissa (5 052), hyökkäysten kokonaismäärässä (5 312), vastuupisteissä (318) ja kosketuspisteissä (53).

Esityksestään hänelle myönnettiin Sammy Baugh Trophy, joka jaetaan vuosittain maan parhaalle yliopiston läpäisseelle. College Sports Information Directors of America nimesi hänet myös Academic All-American 2nd Teamiksi.

Hän ilmoitti 3. tammikuuta 2017, että hän luopuisi viimeisen vuoden kelpoisuudestaan ​​yliopistoon ja osallistuu NFL-draftiin.

Yliopistosta valmistuneen Mahomesin ennusti ensimmäisen tai toisen kierroksen valintaan useimpien analyytikoiden ja partiolaisten mukaan.

NFL Scouting Combinen heittoharjoituksissa yksi Mahomesin syötöistä oli 60 mailia tunnissa, mikä sai Logan Thomasin ja Bryan Bennettin kaikkien aikojen nopeimpaan syöttöön NFL Combinessa.

Patrick Mahomesin vanhemmat

Mahomesin isän nimi on Pat Mahomes ja hänen äitinsä nimi on Randi Mahomes. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli vain kuusivuotias. Hänen isänsä oli entinen MLB-syöttäjä.

Mahomes on entisen MLB-syöttäjän LaTroy Hawkinsin kummipoika, joka oli isänsä joukkuetoveri Minnesota Twinsissä.

Mahomes osallistui Whitehouse High Schooliin Whitehousessa, Texasissa. Hän pelasi jalkapalloa, pesäpalloa ja koripalloa. Pesäpallossa hän heitti no-hitter 16 lyömällä ottelussa hänen vanhempi vuotensa.

Siinä kaikki 10 faktaa, joista et tiennytPatrick Mahomes, kerro meille, jos uskot, että Patrick Mahomesilla on parempi ura kuin Tom Bradylla!

10 faktaa, joita et tiennyt Patrick Mahomesista (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6586

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.