Chiefsin Patrick Mahomes pitää tätä kautta ehkä uransa haastavimpana (2024)

KANSAS CITY, Mo. (AP) - Patrick Mahomes oli valmis myöntämään torstaina, että tämä kausi on ollut ehkä hänen uransa haastavin.

Hänen tilastonsa laskivat kautta linjan. Chiefs hävisi kuusi peliä, joista viisi kahdeksan viikon jaksolla kauden puolivälissä. Hänellä oli useita hyvin näkyviä räjähdyksiä sivulinjassa, hänen tukahdutettu vihansa kohdistui niin joukkuetovereihin kuin toimihenkilöihinkin.

"Sanoisin, että se on haastavaa vain siinä tosiasiassa, että jouduin käsittelemään paljon vastoinkäymisiä, enkä onnistunut saavuttamaan sitä menestystä, joka minulla on ollut aiemmin", Mahomes selitti. ”Knock on wood, en ole joutunut käsittelemään niitä vammoja, joita minulla on ollut aiemmin, mutta samalla se, että en voittanut kaikkia pelejä ja mennä ulos ja minulla on suuret tilastot ja kaikkea sellaista, on ollut eri."

Tämä on todellakin ollut Chiefsille paljon erilainen kausi, vaikka tulos on ollut suurelta osin sama: He pelaavat kuudennessa peräkkäisessä AFC-mestaruusottelussaan, kun he kohtaavat Ravensin sunnuntaina Baltimoressa.

Mutta tämä ei ollut samanlainen juggernaut, joka rullasi läpi runkosarjan, sillä oli ykkönen joulukuun puoliväliin mennessä, ja hänellä oli ylellisyys pelata kaikki pudotuspelinsä Arrowhead Stadiumilla.

LUE LISÄÄ

AP:n lähde: Jets osti kaksinkertaisen Pro Bowl Edge rusherin Haason Reddickin Eaglesilta

Raheem Mostert ja Dolphins sopivat uudesta sopimuksesta, joka pitää hänet Miamissa vuoteen 2025 asti

Pikemminkin he päätyivät nro 3 siemeneksi, joka pakotti Chiefsin voittamaan viime sunnuntaina Buffalossa vain saadakseen mahdollisuuden pelata tien päällä uudelleen tällä viikolla.

Vain kerran aiemmin kuuden vuoden aikana aloittajana Mahomes hävisi viisi kertaa runkosarjassa, mutta Chiefs hävisi niin monta kahden kuukauden aikana tällä kaudella. Ja ne eivät olleet vain tappioita, vaan päätä raapivia, turhauttavia tappioita.

Denverissä tapahtui tappio, josta kaikki alkoi, kun Chiefs käänsi pallon viisi kertaa. Ensimmäinen Philadelphiaan, kun Marquez Valdes-Scantling pudotti TD-syötön viimeisillä minuuteilla. Green Bayssä, kun tuomarit eivät heittäneet lippua passin häirinnästä, mikä olisi voinut saada Kansas Cityn hyväksymään pisteet. Ja tappio Billsille, kun Kadarius Toneyn hyökkäävä offside-rangaistus pyyhkäisi pois röyhkeän maaliheiton.

Chiefsin paras hyökkäystulos tuon välikauden pyörtymisen aikana oli 346 jaardia Buffaloa vastaan. Vertailun vuoksi, Chiefsillä oli vain kolme peliä vähemmän jaardeja koko viime kauden, kun se voitti Philadelphian Super Bowlissa.

Ota huomioon se tosiasia, että Kansas City johti NFL:ää laajalla erolla hylätyissä syötöissä, ja rangaistukset olivat rehottavia epäsopivina aikoina, ja on järkevää, että Mahomes kiehui usein sivussa.

"Se on opettanut minulle kuinka voittaa eri tavoilla ja tulla parhaaksi pelinrakentajaksi joukkueellemme", hän sanoi. "Ei välttämättä paras pelinrakentaja tilastojen ja muiden vastaavien kannalta, mutta paras pelinrakentaja, jolla voimme mennä ulos ja voittaa."

Aivan kuten he tekivät villikorttikierroksella Miamia vastaan. Ja divisioonakierros Buffaloa vastaan.

Itse asiassa kaikki Kansas Cityn tällä kaudella kohtaamat vastoinkäymiset olisivat saattaneet valmistaa joukkuetta paremmin syvään kauden jälkeiseen juoksuun kuin suhteellisen helppo polku, jota se kulki AFC-mestaruusotteluun viiden edellisen kauden aikana.

"Se kasvattaa sinua, eikö niin?" Päävalmentaja Andy Reid sanoi. – Tässä liigassa on paljon tasa-arvoa. Sinun on parasta selvittää se ajoissa. Se ei ole helppo matka. Sinun täytyy pystyä taistelemaan ja taistelemaan asioiden läpi. Voin kertoa pojille, veteraanit voivat kertoa pojille, mutta nuorten on koettava se. Ja luulin, että he hoitivat sen.

"He keskittyivät käsillä olevaan työhön", Reid sanoi, "ja he paranivat ja paranivat jatkuvasti peliään."

Nyt he saattavat pelata parhaimmillaan koko kauden juuri oikeaan aikaan.

– Loppujen lopuksi haluamme kilpailla. Haluamme voittaa, Mahomes sanoi. "Emme välitä, jos meillä on paljon jaardeja, paljon touchdowneja. Haluamme voittaa. Kyse on kaikkien menestyksestä. ... Kun sinulla on joukko kavereita, jotka haluavat voittaa riippumatta siitä, mitä se vaatii, eikä kukaan halua loistoa, silloin sinulla on mahtavia jalkapallojoukkueita.

HUOM: WR Skyy Moore (polvi), DT Derrick Nnadi (tricep) ja LG Joe Thuney (rintalihakset) eivät harjoitelleet torstaina. RB Isiah Pacheco (toe) kävi läpi läpikäynnin, mutta istui loppuun koko harjoituksen. FS Mike Edwards teki myös jonkin verran työtä yrittäessään selvittää aivotärähdyksen protokollan ajoissa pelatakseen sunnuntaina. ... LB Willie Gay Jr. (niska) on edelleen kysymys, kun hän ei selvinnyt Buffalo-ottelusta. Hän olisi Ravensin pelinrakentajan Lamar Jacksonin ensisijainen vakooja. "Hänen niska on jäykkä. Hän ei voi kääntyä", Reid sanoi. "Parantumassa, mutta niin tapahtui (Bills) pelin aikana. Se ei vain toiminut."

___

AP NFL:https://apnews.com/hub/NFL

Chiefsin Patrick Mahomes pitää tätä kautta ehkä uransa haastavimpana (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6592

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.