"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (2024)

Live jalkapallo

Etsi uutisia

Nathan Sprey

2. minuutti 2023, 17:20Päivitetty:6. joulukuuta 2023, klo 15.25

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (2)

Cristiano Ronaldoon tyytymätön Al-Nassriin. Portugalilainen hyökkääjä näyttää jäävän paitsi palkinnoista tällä kaudella, ja tämä on syy 38-vuotiaalle hyökkääjälle ilmaista halunsa lähteä. Paluu Real Madridiin kutsuu, mutta ei jalkapalloilijana.

Se toiKansallinenulos viime viikolla. "Cristiano Ronaldo ei kestä kauaa Saudi-Arabiassa", sanomalehti ennusti. Hyökkääjän olisi erittäin vaikea sopeutua arabimaahan, jossa kulttuuri on paljon suljempi kuin Euroopassa. Kielimuuri aiheuttaa ongelmia myös Ronaldolle, joka ei siksi ole kyennyt täysin sopeutumaan sisään.

Artikkeli jatkuu videon alla

Urheilusaavutuksetkaan eivät auta: alussa hän jäi Al-Nassrin kanssa Super Cupista paitsi ja nyt myös mestaruus näyttää olevan menetetty asia. Viime viikolla myös Saudi-Arabian Valioliigan alhainen lentäjä Al-Wehda heitti sen pois kupista. Eroa johtavaan Ittihad FC:hen on kolme pistettä ja Al-Nassr on pelannut jo yhden ottelun lisää.

Huolimatta hänen valtavasta palkastaan, jonka kerrotaan olevan 200 miljoonaa euroa vuodessa jase, että valmentaja Rudi Garcia erotettiin hänen puolestaanRonaldo on tyytymätön Al-Nassriin ja on jo ilmoittanut sisäisesti haluavansa lähteä. Hän on jakanut halunsa palata Madridiin, missä hän tapasi nykyisen vaimonsa Georgina Rodríguezin. Hänellä itsellään on myös koti-ikävä Espanjan pääkaupunkiin.

Paluu jalkapalloilijana ei kuitenkaan ole mahdollista, koska paluun kentälle ovat jo pysäyttäneet presidentti Florentino Perez ja valmentaja Carlo Ancelotti. Myös Atlético Madrid oli kiinnostunut, mutta lopulta siirtoa ei tapahtunut ja hänen täytyi jäädä Manchester Unitediin ensimmäiset kuusi kuukautta. Presidentti Perez haluaisi tuoda Ronaldon takaisin Real Madridiin tällä kertaa, mutta ei jalkapalloilijana. Hän voi työskennellä ei-pelaavana lähettiläänäKuninkaallinentai hänelle voidaan antaa rooli teknisessä hallituksessa: pelaajana paluu ei ole vaihtoehto.

❤️‍🔥 Anna Ystävänpäivälle kaikkien aikojen paras lahja: Tilaa liput FC Barcelonaan, ​​Liverpooliin ja muihin täältä!VALENTINE

Lue myös:

Messi ei tiedä, mitä hän kokee: Al-Nassr puhaltaa Inter Miamin pois kentältä jopa ilman Ronaldoa 1. helmikuuta 21:061 helmikuuta. 21:06Ennätyksenhaltija Ronaldo tekee kaksi voittoa jalkapallokääpiöstä to 23. maaliskuuta. 2023, 23:05 to 23. maaliskuuta 2023, 23:05Cristiano Ronaldo (38) teki jälleen upean ennätyksen to 23. maaliskuuta. 2023, 19:41 to 23. maaliskuuta 2023, 19:41
  Cristiano Ronaldo

5 kommenttia

Mielenkiintoista

Kommentti

Kommentit

Suuria ideoita

9 kuukautta sittenLinkki kopioitu!

  + 1

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (7)

No, sitten minua kiinnostaa myös ystävämme selitys, mieluiten Piers Morganin haastattelussa selitetty, kuinka on mahdollista, että Euroopan absoluuttisessa huipussa ratkaiseva Large CR7 ei ole onnistunut voittamaan mestaruutta. Voisiko olla, että Ten Hag oli lopulta oikeassa, kun hän pyysi häntä jättämään Unitedin? Eikö ole?

hevosen kukko

9 kuukautta sittenLinkki kopioitu!

  + 1

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (8)

Kyllä, Ten Hag näki sen oikein ja korvasi hänet Weghorstilla. Oletko hullu? Ten Hagin oli saatava kaikki irti Ronaldosta. Man United oli ainakin vielä Eurooppa-liigassa. Weghorst on iso floppi

Suuria ideoita

9 kuukautta sittenLinkki kopioitu!

  + 1

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (9)

En sano, että Weghorstin hankkiminen oli hyvä idea, mutta sanon, että oli hyvä idea lähettää Ronaldo pois. Tämä ei tee tiimistäsi parempaa (enää). Ja se oli tietysti toisin muutama vuosi sitten.

Mikä on totta ?

9 kuukautta sittenLinkki kopioitu!

  + 1

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (10)

No sitten olin aika hyvä ennustukseni kanssa, ajattelin noin 6-8 kuukautta.. Hän ei voi oppia sitä elämänkulttuuria siellä, kaikki tekemäsi eleet voivat merkitä heille jotain kauheaa siinä kusessa uskonnossa.

Jalkapallon fanaatikko

9 kuukautta sittenLinkki kopioitu!

  + 1

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (11)

Toisaalta fantastinen jalkapalloilija, toisaalta jättimäinen egotripperi, Ronaldo. Hänellä on aina ollut paljon julkkistaitoja. Menestynyt Realissa, mutta se ei olisi voinut olla toisin Modricin kaltaisten pelaajien kanssa hänen ympärillään. Hän ei saanut sitä aikaan Unitedissa ja Juventuksessa, ja kun asiat eivät suju, hän on ärsyttävä vinkuja itkukäyttäytymisellään ja vastustajalle korttien pyytämisessä. Ten Hag teki hyvää erota hänestä, koska hän häiritsi valintaa, mistä on osoituksena hänen kieltäytymisensä tulla mukaan ja surullisen kuuluisa Morganin haastattelu. Hänen on aika vetäytyä jalkapallosta.

Sinun pitäisikirjautunut sisäänvoidaksesi lähettää kommentin.

Kirjaudu sisään

FCUpdate vedonlyöntikumppani:"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (12)"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (13)

Ei sisällä

11:15 Feyenoord-fanit inhoavat Algemeen Dagbladin kansikuvaa
10:50 Feyenoord-tähti ostaa 740 000 euron luksusasunnon Rotterdamista
10:13 "Vakava loukkaantuminen: Hollannin maajoukkueen EM-kilpailut tulossa"
09:40 Kiinteä johtopäätös Justin Bijlowista NOS:ssa
09:21 De Telegraaf: "jatkuva huhu" liikkuu Volendamissa
09:07 PSV voi myydä kolme peruspelaajaa, Luuk de Jongilla "ei ole ikuista elämää"

Lisää uutisia

Cristiano Ronaldo

Tiimi: Nasr

Ikä:39 vuotta (5. helmikuuta 1985)

Asema:A (L, C)

Ura

ke.

Dlp.

2023/2024

Nasr

18

20

2022/2023

Nasr

16

14

2022/2023

Man Utd

10

1

2021/2022

Juventus

1

Lisätietoja

Useimmat luetut

9Steven Berghuis vuokraa asunnon Rotterdamissa: kuukausivuokra on jättimäinen 5. helmikuuta 5.245 helmikuuta. 17:2485 000+
5Guus Hiddinkiä häiritsi kovasti yksi henkilö Ajaxissa: "En pidä siitä ollenkaan!" Ma 5. helmikuuta 21:235 helmikuuta. 21:23
12Donny van de Beek saa erittäin tuskallisia uutisia henkilökohtaisessa keskustelussa valmentajan Eintracht Frankfurtman kanssa 5. helmikuuta 16:085 helmikuuta. 16:08
7Henderson näkee kaksi huippulahjakkuutta Ajaxissa: "Heillä on valtava potentiaali" ma 5. helmikuuta, 11:165 helmikuuta 11:16
5Ajax-kannattajat näkevät erittäin vahvan lupaavan joukkueen, mutta saavat dramaattisia uutisia 5. helmikuuta 19:105 helmikuuta. 19:10
8PSV:n kannattajat saavat upeita uutisia: Sensation pelaa myös ensi kaudella Eindhovenmassa 5. helmikuuta 22:445 helmikuuta. 22:4430 000+

Lisää uutisia

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (22)

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

About Me

I am an expert and enthusiast assistant. I have access to a wide range of information and can provide assistance on various topics. I can help with factual information, code-related questions, and engage in detailed discussions on different subjects. I have access to a diverse set of search results and can provide accurate and reliable information on a wide range of topics.

Cristiano Ronaldo's Situation at Al-Nassr and Potential Return to Real Madrid

Cristiano Ronaldo is reportedly dissatisfied with his current situation at Al-Nassr and has expressed a desire to leave the club. His dissatisfaction is attributed to the team's performance, cultural differences, and language barriers in Saudi Arabia. Despite his significant salary and influence, Ronaldo has reportedly indicated his wish to return to Real Madrid, where he met his current wife and has a sense of nostalgia for the city. However, a return as a player has been ruled out by the club's president and coach. Instead, there are discussions about a potential non-playing ambassadorial or administrative role for Ronaldo at Real Madrid.

Concepts Related to Public Speaking

The concepts related to public speaking include the following:

 1. Organization of Speeches: Organizing speeches is crucial for improving clarity of thought and increasing the likelihood of the speech being effective. It helps the audience understand the content and perceive the speaker as reliable and credible.
 2. Professionalism in Speaking: Public speaking requires a level of formality, including being well-groomed, wearing clean and appropriate clothes, using language correctly and appropriately for the audience and topic, making eye contact with the audience, and appearing knowledgeable about the topic .
 3. Introduction to Public Speaking: An introduction to public speaking involves presenting oneself professionally, making eye contact with the audience, and relating the topic to the audience. It also includes establishing speaker credibility and forecasting main points .
 4. Speech Writing and Types of Speeches: This concept covers the development of effective public speaking skills, including speech writing, types of speeches, and public speaking tools .
 5. Introductions and Conclusions: The introduction of a speech is the first paragraph that informs the reader about the topic and the main points to be made. It includes a thesis statement that specifies the purpose or main argument of the speech. Conclusions in public speaking involve summarizing the main points and making recommendations or sharing the importance of the topic .

These concepts provide a foundational understanding of public speaking and are essential for effective communication in various settings.

"Tyytymätön Cristiano Ronaldo heittää jakoavaimen ja haluaa lähteä Al-Nassrista nopeasti" (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6035

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.