Travis Kelcen koko treffihistoria Maya Benberrystä Taylor Swiftiin (2024)

Kansas City Chiefsin tiukkapää Travis Kelcen rakkauselämä on herättänyt suurta kiinnostusta hänen aloittamisestaantreffipoppikuvake Taylor SwiftVuonna 2023. Kuitenkin jo ennen kuin hän tuli näyttämölle, hänellä oli muutama suhde, jotka kiehtoivat faneja. Hänellä oli jopa oma deittailuohjelma! On selvää, että tässä kaverissa on jotain erityistä, kun kyse on romanssista.

Tässä on Kelcen yllättävä seurusteluhistoria tähän mennessä.

Maya Benberry

Kelcelle oli omansapoikamies-tyylinen TV-ohjelma päälläE!vuonna 2016 soittiKelceä jahtaamassa. Jokaisesta osavaltiosta saapui nainen yrittääkseen voittaa hänen sydämensä. Hän ilmeisesti piti sitä niin ylivoimaisena, että hänviitattuihmisille sen mukaan, mistä he olivat kotoisin. Voittaja oli Kentucky, joka tunnetaan paremmin nimellä Maya Benberry. Benberry työskenteli markkinointi- ja brändikonsulttina ja on nyt tiedottaja ja online-persoona.

Kun hän poimi Benberryn, hän ilmaisi huolensa,Aurinkoraportoitu.

"Rakastan luottamustasi, mutta toisinaan se tulee liian itsevarmaksi", hän kertoi. "Se osoittaa tavallaan ylimielisyyttä. Olen koko ikäni ollut kiinnostunut sellaisista naisista, eivätkä suhteet toimineet sen takia.

Suhde ei kestänyt enempää kuin kuukautta tai kaksi. Kun se päättyi, hän kirjoitti TwitterissäVarjohuone, "Kun sinä ja exäsi erositte viisi kuukautta sitten, mutta saat sosiaalisen median kautta selville, että hän on ollut toisessa suhteessa 6…”

Benberry on pitänyt voimassa väitteet, että Kelce petti häntä, jopa kertonutDailyMail.comettä Taylor Swiftin pitäisi olla varovainen sen jälkeen, kun uutiset NFL-pelaajan ja poptähti seurustelivat.

"Taylor vaikuttaa niin hauskalta tytöltä, jolla on kaunis henki, joten toivon hänelle onnea, mutta en olisi tyttötyttö, jos en neuvoisi häntä olemaan älykäs!" Benberry sanoi. "Olen varma, että hän on tähän mennessä hallinnut kyvyn nähdä, kuka todella on hänen tukenaan - ja kuka vain käyttää häntä."

Hän jatkoi: "Vain aika näyttää. Mutta kuten sanonta aina kuuluu: Kerran pettäjä, aina pettäjä.

Kelceen läheinen lähde kertoiTMZettä hän ja Benberry seurustelivat vain "kuukauden" ja hänen petossyytöksensä koskivat "15 minuuttia kuuluisuutta".

Toinen lähde kertoiSivu kuusi että he olivat sopimuksen mukaan velvollisia lykkäämään eronsa ilmoittamista, mikä saattoi olla heidän aikajanaansa liittyvä väite.

Kayla Nicole

Travis Kelcen koko treffihistoria Maya Benberrystä Taylor Swiftiin (2)

Urheilutoimittaja ja fitness-muotivaikuttaja Kayla Nicole ja Kelce seurustelivat viisi vuotta vuodesta 2017 alkaen. Se alkoi, kun hän seurasi häntä Instagramissa, ja he aloittivat DM:n.

"Minä vain vainosin häntä, ja sitten viimein uudenvuoden aikaan hän antoi periksi", hän kertoiE!"Ja tiedätkö, uusi vuosi uusi minä. Hän vain ampui laukauksensa, hyppäsi DM-viestiini, ja loppu on historiaa.

Ensimmäinen tunnettu ero parin välillä tapahtui elokuussa 2020, ja huhuttiin, että hän oli pettänyt häntä. Hän kielsi sen.

"Tämä on valeuutinen... valhe... eikä se, miksi Kayla ja minä erosimme... vie kaikki vihanne jonnekin muualle, kiitos", Kelce twiittasi.TMZ.

Heillä molemmilla oli tapana kiistää huhut. Kun he lopulta lopettivat sen lopullisesti toukokuussa 2022,Barstool Urheiluehdotti, että se johtui siitä, että NFL-tähti pakotti Nicolen maksamaan puolet kaikesta.

"En ole varma, mistä olette saaneet tämän hölynpölyn, mutta se on absurdia ja erittäin valheellista", häntwiittasivastauksena.

Hän myös kiisti tämän huhun ja sanoi edelleenPivot-podcastettä hän ei ollut "liian halpa" Nicolelle ja lisäsi: "älä osta sitä paskaa."

Hän jatkoi: "En koskaan sanoisi, että tuen häntä. Hänellä oli taloudellisesti erittäin vakaa elämä ja mitä hän teki urallaan.

Hän lisäsi: "Mutta sinun täytyy olla hullu, jos luulet, etten koskaan auttaisi tai antaisi hänelle paria tuhatta ruokaa hakemaan tai hän antoi minulle rahaa, jotta voisin mennä hakemaan ruokaa... suhdetta viisi vuotta. Sata dollaria täällä, sataa dollaria siellä ei edes ajateltu."

Tammikuussa 2024 Nicole näytti viittaavan siihen huomioon, jonka hänen vanha parisuhteensa sai sen jälkeen, kun Kelce alkoi seurustella Swiftin kanssa.TikTokvideo. Hän on muuten ollut hiljaa exänsä uudesta tyttöystävästä.

Hän puhui suositulle äänelle, joka sanoo: "Ja teille muille... teille muille - ei-uskoville, huonosti menestyneille, twiittaajille ja poistajille - te saatte minut sairaaksi vatsani, perhe, rehellisesti."

Hänen kuvatekstinsä kuului: "Väärennetty sivu... kulttiseuraajat, näppäimistösoturit - ehkäpä ota vuosi vapaata kulta?"

Zuri Hall

Travis Kelcen koko treffihistoria Maya Benberrystä Taylor Swiftiin (4)

Ei koskaan vahvistettu, että Kelce seurusteliPääset Hollywoodiinkirjeenvaihtaja Zuri Hall. Lokakuussa 2022 levisi huhuja, että he saattoivat tavata toisensa, kun hänet nähtiin katsomassa Chiefsin peliä perhesviitissään.Barstool Urheilu. Siellä oli myös avideojakoi yksi Travisin ystävistä, joka näytti näyttävän Hallia hänen kanssaan taustalla. Ennen näitä huhuja Hall ja Nicole seurasivat toisiaan sosiaalisessa mediassa. Mutta sitten he eivät tehneet. Tee siitä mitä haluat tai et.

Taylor Swift

Travis Kelcen koko treffihistoria Maya Benberrystä Taylor Swiftiin (5)

Syyskuussa 2023 Taylor Swift esiintyi ensimmäisen kerran Kansas City Chiefs -ottelussa Arrowhead Stadiumilla. Myöhemmin paljastettiin, että he olivat seurustelleet muutaman kuukauden sen jälkeen, kun hän yritti ottaa yhteyttä hänen kanssaan Eras Tour -esityksessä täsmälleen samassa paikassa.

Pari näyttää olevan edelleen vahva vuoden 2024 alkukuukausina pitkän NFL-kauden jälkeen, joka huipentui Chiefsin suureen voittoon Super Bowlissa – johon Swift osallistui.

Travis Kelcen koko treffihistoria Maya Benberrystä Taylor Swiftiin (6)

Swift on lentänyt edestakaisin konserttien välillä saadakseen mahdollisimman monta Kelcen peliä, ja on nyt kiertueensa kansainvälisellä osuudella. Hän vieraili äskettäin hänen luonaan Sydneyssä, Australiassa, esitysten ja Super Bowl -juhlien välissä.

Travis Kelcen koko treffihistoria Maya Benberrystä Taylor Swiftiin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 6502

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.