[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (2024)

Europa Univeralis IV voi olla melko pelottava peli.Kun se lataa sen, on niin paljon eri maat, että voit pelata, että se voi helposti hukuttaa pelaajan.Vaikka peli suosittelee itse maista luetteloa, tämä luettelo on keino esitellä pelin todellisten pelaajien vaihtoehtoinen mielipide siitä, mitkä ovat parhaat aloitusmaat.

10. Muscovy

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (1)

Muscovy on mielenkiintoinen kansakunta Euroopan reunassa.Se oli tuolloin Venäjän valtioiden vahvin, ja lopulta se yhdistäisi maat Venäjän valtakunnan muodostamiseksi.Siitä tulee edelleen yksi maailman päävoimista, massiivisella pysyvällä armeijalla ja massiivisella väestöllä.

Vaikka Muscovy alkaa ympäröimä monia suuria kansakuntia, jotka ovat joko samankokoisia tai suurempia, se on väitetysti alueen voimakkain johtuen suuresta määrästä henkilöitä, joita sillä on, ja kehittyneempiä provinsseja kuin naapurit.Tämän avulla voit helposti valloittaa ja vakiinnuttaa itsesi, käynnistämällä sinut polulle suureen voimatilaan. Vaikka tällaisen valtavan maan hallinta voi olla stressaavaa joillekin uudemmille pelaajille, minkä vuoksi se ei saa suurempaa paikkaa tässä luettelossa.

Miksi Muscovy on hieno aloittamiseen:

 • Vahva lähetyspuu, joka opastaa pelaajaa menestykseen ja Venäjän muodostamiseen.
 • Jotkut mahdollisesti haastavat, mutta silti helposti voitettavat sodat varhaisessa pelissä, jota seurasi myöhemmin suhteellisen sujuva purjehdus.
 • Upeat bonukset kohti valtavaa armeijaa ja valtava maa, joka asettaa kaikki muut maat peliin häpeäksi.

Valitse Muscovy, jos:

 • Nautit valloittamasta valtavia maa -alueita.
 • Olet syvä Venäjän historian fani.
 • Nautit siitä, että menet sen paksuun ja sotamekaniikan oppimiseen perusteellisesti.

9. Tanska

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (2)

Tanska alkaa Skandinavian kylmissä reunuksissa, kun Norjan ja Ruotsin muut kansakunnat ovat kantapään alla Kalmarin unionina tunnetussa henkilökohtaisessa liitossa.Tietysti Tanska ei lopulta onnistunut yhdistämään Skandinaviaa lopulta itsessään.Mutta se ei tarkoita, että taitava pelaaja ei voi menestyä siellä, missä Tanska epäonnistui.

Ruotsi ja Norja ovat alun perin uskollisia ylivaltuunsa, ja palvelevat sinua onnellisena, kunnes tietyt tapahtumat saattavat aiheuttaa Ruotsin kääntymisen kapinalliseksi.Vaikka he ovat uskollisia, ne ovat erittäin kykeneviä ja ovat valtavia auttajia varhaissotassa.Laajennus on tietysti melko vaikeaa jo varhain, kun sinua ympäröivät voimakkaat valtiot Venäjällä, Englannissa ja Pyhässä Rooman valtakunnassa.Vaikka sinulla on hyvä asema laajentaa ja kolonisoida Norjan hallinnan ansiosta Islannista.

Miksi Tanska on hieno aloittamiseen:

 • Hauska, uusi lähetyspuu viimeisimmästä DLC: stä, joka antaa hyvän oppaan suuntaan, jonka pelaajan tulisi ottaa, sekä runsaasti makutapahtumia.
 • Suhteellisen eristetty asema kahdella vahvalla maassa, jotka palvelevat sinua pitämään sinut melko turvallisena.
 • Hyvä sijainti Pohjois -Amerikan helpon kolonisaation helpottamiseksi.

Valitse Tanska, jos:

 • Nautit suhteellisen rentoista pelistä, joka voitaisiin tehdä voimakkaasti haluamallasi tavalla.
 • Olet syvä skandinaavisen historian fani.
 • Nautit hieman haasteesta yrittäessäsi laajentua.

8. Ming

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (3)

Ming China on voimakkain kansakunta pelin alussa, ja usein pystyy ylläpitämään tätä asemaa koko pelin ajan.Ming oli yksi Kiinan suurimmista dynastioista, mutta se lopulta joutui Manchu -heimojen ulkoisen hyökkäyksen uhreiksi.

Sillä on valtava tulo, korkea kehitys ja suuri potentiaali vielä enemmän molemmille.Ympäröimä huomattavasti heikommat maat, joihin se voisi helposti laajentua. Miksi se on niin korkea tässä luettelossa?Se katastrofinsa takia Ming -dynastian kriisi tutkimuksen aikakauden jälkeen.Uusi pelaaja voisi helposti saada pelinsä päättyen tähän, kun tämä katastrofi tapahtuu.Ja vartioimaton Nomadic Frontier -katastrofi voisi myös viedä uuden pelaajan yllätyksenä.

Miksi Ming on hieno aloittamiseen:

 • Valtava määrä rahaa ja valtaa aloittaaksesi ylittää kaiken lähelläsi olevan.
 • Suuri laajennuspotentiaali heikkojen maiden hallussa oleviin rikkaisiin maihin.
 • Hyvä kolonisaatiopotentiaali Tyynenmeren alueella, Australiassa ja Amerikan länsipuolella.

Valitse ming, jos:

 • Nautit olla suurin koira.
 • Olet syvä Kiinan historian fani.
 • Nautit potentiaalisesta keskiarvosta.

7. Brandenburg

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (4)

Vaikka se on saattanut olla hämärtävää suuren osan Europa Universalis IV: n ajanjaksosta, sillä olisi valtava vaikutus lähellä näytelmäkauden loppua Preussin muodossa.Preussia jatkoi sitten nykyajan Saksan muodostamista ja tulla maailman voimiksi.

Brandenburg on erittäin mielenkiintoisessa asemassa yhtenä Pyhän Rooman valtakunnan suurimmista maista.HRE: n sisällä oleminen hidastaa dramaattisesti valloituksiasi, ikään kuin laajentaisit liian nopeasti, muut kansakunnat muodostavat varmasti koalition sinua vastaan ​​ja leikkaavat sinut takaisin.Kun olet muodostanut Preussin, sinusta tulee kansakunnan hirviö, jossa on joitain pelin parhaimmista joukkoista.

Miksi Brandenburg on hieno aloittamiseen:

 • Pienen aloittaminen antaa pelaajalle saada otteen kaikkeen, ja hidas, metodinen laajennus koalition välttämiseksi auttaa kärsivällisyyttä.
 • Suhteellinen turvallisuus johtuen Pyhän Rooman valtakunnassa ja on yksi HRE: n suurimmista maista
 • Suuri potentiaali pitkään pelaamiseen tulemalla Preussiaksi ja sitten lopulta Saksaan.

Valitse Brandenburg, jos:

 • Nautit korkealaatuisten sotilaiden saamisesta.
 • Olet syvä Saksan historian fani.
 • Nautit hidasta, metodista pelityyliä.

6. Puola

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (5)

Puola on Keski -Euroopan johtava voima, ja se on historiallisesti voimakas valtio, kunnes Venäjä, Preussia ja Itävalta jakoivat sen 1800 -luvun lopulla. Pelaaja voi kuitenkin viedä sen paljon erilaisella tiellä kuin historia on vakiintunutsitä varten.

Puola näyttää olevan erittäin hankalassa asemassa Euroopassa.Venäjän, Pyhän Rooman imperiumin ja ottomaanien, kuten Venäjän, Venäjän, välillä se voi helposti näyttää haastavammalta kuin se on.Puola saa henkilökohtaisen liiton Liettuan kanssa pelin varhaisessa vaiheessa, ja Liettua on voimalaitos, joka pystyy kuljettamaan sinulle useita sotaa yksin.Ja kun olet yhdistynyt Liettuan kanssa, olet valtava tila, johon harvat pystyvät seisomaan.

Miksi Puola on hieno aloittamiseen:

 • Heidän liitto Liettuan kanssa auttaa kuljettamaan heitä varhaisen pelin läpi, jotta pelaaja voi rentoutua ja saada tyynyn, jonka he kamppailevat yksin.
 • Muutamat hyvät helpon sodan alussa opettavat pelaajalle sotajärjestelmän ja antavat heidän laajentua helposti.
 • Missiopuu, jonka avulla voit kerätä voimakkaita henkilökohtaisia ​​ammattiliittoja

Valitse Puola, jos:

 • Haluat, että monet maat ovat vyösi alla aiheina.
 • Olet syvä Puolan historian fani.
 • Haluat, että alueellasi on monia potentiaalisia kilpailijoita intensiiviseen sodankäyntiin.

5. Portugali

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (6)

Portugali oli yksi kahdesta suurimmasta, Iberian kolonisaattorista etsintäkauden aikana, missä se keskittyi ensisijaisesti itään kolonisointiin, huomattavasti Brasiliaa lukuun ottamatta.Se hallitsi Itä -Intiasta Eurooppaan sijaitsevia maustekauppaa ja merikaistaa aina, kunnes hollantilaiset ja englantilaiset alkoivat haastaa sen ja lopulta lakkasi olemasta valta.

Pelaaja voi tietysti viedä Portugalin vielä suurempaan korkeuteen ja välttää katastrofia, joka sitäfeti.Se on erittäin turvallisessa asennossa, sillä sen kyky liittoutua Kastilialla ja aloittaa liittoutuneet jo Englantiin.Kaksi suurta liittolaista pitää se turvassa Euroopassa, Portugalin keskittyä helposti kolonisointiin.Voidaan kulkea joko historiallinen reitti ja keskittyä Afrikkaan ja Aasiaan tai keskittyä voimakkaasti Amerikkaan ja vaatia uutta maailmaa itselleen.Erittäin turvallinen ja erittäin helppo peli.

Miksi Portugali on hieno aloittamiseen:

 • Heidän kykynsä liittolaisten kanssa sekä Englannin että Kastilian kanssa jättää heille varhaisessa pelissä ole todellisia kilpailijoita, jotka voivat haastaa heidät, jolloin he voivat olla täysin turvallisia.
 • Vahva sijainti kolonisointiin, jonka avulla voit päästä uuteen maailmaan ja Aasiaan ennen kuin kaikki muut eurooppalaiset kansakunnat voisivat.
 • Vahva mekaniikka ja bonukset antavat heidän kolonisoida nopeasti ja laajasti.

Valitse Portugali, jos:

 • Yksinkertainen ja hauska lähetyspuu, joka vie sinut ympäri maailmaa valloituksissasi.
 • Olet syvä Portugalin historian fani
 • Haluat rentouttavan pelin, kun yksinkertaisesti siirrät maailman turvallisuudessa.

4. Englanti

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (7)

Mitä on sanottava Englannista?Aurinko ei koskaan laskenut Ison -Britannian valtakuntaan, ja ainoa asia, joka sen nostaisi, olivat maailmansota.Uusi pelaaja voi helposti johtaa sen takaisin noihin korkeuksiin ja vielä suurempiin.

Englanti on erittäin helppo pelata, koska se on yksinkertaisesti uskomattoman turvallinen.Aloitat Atlantin suurimmalla laivastolla saarella asuessasi.Jos hylkäät vain mantereen omistuksesi, kukaan ei voisi koskettaa sinua.Britannian saarten, Skotlannin ja Irlannin seuralaiset ovat kaikki heikkoja ja helposti valloitettuja.Sieltä se on sujuva purjehdusta suuriin rikkauksiin asemasi takia.

Miksi Englanti on hieno aloittamiseen:

 • Se, että Englanti on saarella, tarkoittaa, että jos joillakin on yksinkertaisesti voimakas merivoimia, mikään muu kansa ei voi koskea heitä.Ja kaikilla heidän bonuksillaan voimakas merivoimat ovat erittäin helppo saavuttaa.
 • Vahva sijainti 'loppusolmussa' antaa ihmisille helposti monopolisoida kauppaa ja ansaita hulluja rahasummia.
 • Britannian saarilla helppoja valloituksia oppia taistelemaan sotien torjumiseksi.

Valitse Englanti, jos:

 • Laaja lähetyspuu, joka johtaa sinut valtaviin valloitukseen ympäri maailmaa, ja jotkut jopa Euroopassa on edelleen.
 • Olet syvä englannin/brittiläisen historian fani
 • Haluat rentouttavan pelin, kun yksinkertaisesti siirrät maailman turvallisuudessa.

3. Ranska

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (8)

Ranskan voitaisiin väittää olleen Euroopan universalis IV: ssä kuvattujen ajanjakson voimakkain eurooppalainen kansakunta saavutti huipunsa lähellä ajanjakson loppua Napoleon Bonaparten johdolla, kun melkein koko Euroopan taipuminen mieliläisiinyhden miehen.

Ranska on naapureidensa kateutta.Valtava määrä vasaaleja tukemaan sen jo valtavia ja voimakkaita armeijoita sodassa.Odottaa, että vain ottomaanilla on armeija, joka voi vastata sinun Euroopassa.Maailma on todella osterisi, koska sinulla on joitain Euroopan kehittyneimmistä maista ja helppo pääsy vielä enemmän valloitukseen.Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on varovainen koalitio.

Miksi Ranska on hieno aloittamiseen:

 • Valtava kehitys, jossa on helppo valloitus ja vasallisvi.Ranska on vertaansa vailla Euroopassa.
 • Ainutlaatuinen asema, jonka avulla se voi valloittaa Euroopan tai tai mennä ulos ja kolonisoida maailmaa.Tai molemmat kuinka paljon rahaa sillä on.
 • Paljon sisältöä pelaajan nauttimiseksi tästä maasta.

Valitse Ranska, jos:

 • Laaja lähetyspuu, joka johtaa ympärilläsi olevien maiden valtaviin valloitukseen ja kolonisaatioon.
 • Olet syvä Ranskan historian fani
 • Haluat olla johtava voima Euroopassa ja johtaa sen kohtaloa.

2. Ottomaanit

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (9)

Ottomaanit ovat suhteellisia tulokkaita Eurooppaan, koska he ovat voittaneet muut Turkin valtiot ja jopa Bysantium, vanhan Rooman valtakunnan jäännökset.He ovat valmiita lopettamaan työn Bysantiumia vastaan, ja heidän ainoat kilpailijansa alueella ovat edelleen paljon heikompia kuin he ovat.

Ottomaanina sinulle esitetään lukuisia heikkoja kansakuntia, jotta he voivat valloittaa ja rakentaa itsensä pois.Ottomaanilla on vahvempia joukkoja kuin naapureillaan ja enemmän heistä.Muu kuin Ranska tai Ming, ei ole yhtä kansakuntaa, joka voi seisoa sinua varhaisessa pelissä.Ja kun myöhäinen peli osuu, yleensä vain Espanja lisätään mahdollisten uhkien luetteloon.Ja jos koalitio alkaa kerätä, he voivat yksinkertaisesti liikkua toiseen suuntaan.Ovatko eurooppalaiset suuttumaan?Valloita sen sijaan Aasiassa tai Afrikassa.

Miksi ottomaanit ovat hienoja aloittamiseen:

 • Erittäin helppo alku monista heikosta maasta valloittaa ja rakentaa jo jo vaikuttavan määrän hallussa olevaa maata.
 • Kyky liikkua kahteen suuntaan, usein samanaikaisesti.Jos yksi suunta on koskaan katkaistu, toinen on todennäköisesti edelleen auki.Ottomaania ei koskaan liitetä tai leikataan.
 • Laaja määrä sisältöä, jonka pelaaja voi nauttia tästä kansakunnasta.

Valitse ottomaanit, jos:

 • Haluat valloittaa valtavan määrän maata ja maalata kartan väriisi.
 • Olet syvä Turkin tai arabihistorian fani.
 • Haluat tulla melko mahdollisesti maailman voimakkaimmaksi kansakunnaksi.

1. Kastilia

[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (10)

Tänä aikana Espanjasta tuli maailman tehokkain kansakunta. Tulosta maailman menestyneimmaksi siirtomaavallmaksi ottamalla valtavan osan uudesta maailmasta tullakseen Pyhän Rooman keisariksi ja hallitsemalla valtavia osia Euroopasta.Kastilia on kansakunta, jonka pelaaja voi helposti menestyä ja kasvaa.

Kastilia saattaa olla huomiotta jätetty maa, mutta se on syystä tässä luettelossa.Olet Iberiassa, joka on erittäin turvallinen ulkopuolelta.Vaikka Ranska voi olla pelottava naapuri, pystyt käyttämään vuoriasi pitääksesi ne poissa maastasi ja välttämään ei -toivottua takertumista.Voit saada Aragonin ilmaiseksi Iberian häät ja sinulla on helppo valloitus Granadassa ja Pohjois -Afrikassa.Ja myös Portugalissa, jos päätät, että Iberialla pitäisi olla vain yksi kansakunta.Ja jos todella haluat, se sinun PowerBase voidaan helposti muuttaa Euroopan valloitukseksi.

Miksi Kastilia on hieno aloittamiseen:

 • Erittäin turvallinen ja vauras sijainti, josta voi nauttia.
 • Kyky sekä Amerikan että Aasian siirtämiseen, mutta myös valloittaa Afrikkaa että edelleen Eurooppaan.
 • Täysi DLC, lähetyspuu ja mekaniikka, joka on omistettu tälle kansakunnalle.

Valitse Kastilia, jos:

 • Nautit pelistä, joka on täynnä erilaisia ​​haasteita ja kasvumahdollisuuksia.
 • Olet syvä espanjan historian fani
 • Haluat valloittaa koko maailman.

Voit myös olla kiinnostunut:

 • Europa Universalis IV parhaat laajennukset (kaikki laajennukset sijoittuvat parhaimpaan parhaimpaan)
 • Europa Universalis IV Best DLC: t (sijoittuu pahimmaksi parhaimpaan)
 • Europa Universalis iv paras modit Jokaisella pelaajalla tulisi olla
 • Europa Universalis IV Parhaat ideat, jotka ovat erinomaisia
[Top 10] Europa Universalis IV Paras aloitusvaltiot pelata (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5500

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.