Tennis, Miami: Paluu Top 10:een ja Masters 1000 -finaaliin, "kirsikka kakun päällä" Grigor Dimitroville - Eurosport (2024)

TennisATP Miami

Tennis, Miami: Paluu Top 10:een ja Masters 1000 -finaaliin, "kirsikka kakun päällä" Grigor Dimitroville - Eurosport (1)

ParTanguy Mantovani

Päivitetty 30.3.2024 klo 12.34 GMT+1

Kolmen sarjan voittaja Aleksandr Zverev (6-4, 6-7 (4), 6-4), Grigor Dimitrov vahvisti lippunsa perjantai-iltana sunnuntaina Miamissa järjestettävään Masters 1000 -finaaliin ja Top 10 ATP maanantaina. 32-vuotiaana bulgarialainen on palannut huippukunnossaan muutaman levoton vuoden jälkeen ja näyttää vapautuneemmalta kuin koskaan.

Halaus, joka puhuu paljon: Dimitrovin ja Zverevin eeppisen kaksintaistelun kohokohtia

Kuusi vuotta siitä, kun hän oli 10 parhaan joukossa, kymmenen sen jälkeen, kun hän oli voittanut Alexander Zverevin. Tänä perjantai-iltana Grigor Dimitrovvoitti Masters 1000 -turnauksen välierissä Miamissa. Bulgarialainen voitti saksalaisen kolmen kiistetyn erän jälkeen (6-4, 6-7 (4), 6-4) ja torjui lopulta kohtalon.

  • Seuraa Miami Masters 1000 -finaalia tilaamalla Eurosport

Sunnuntaina hän pelaa Floridan turnauksen finaalissa tämän hetken miestä italialaista Jannik Sinneriä vastaan, joka voitti Daniil Medvedevin välierissä. Maanantaina hän palaa ATP:n top 10 -listalle 260 viikkoa sen jälkeen, kun hän oli jättänyt sen vuonna 2018.Tämä kaikki tulee joukkueen kanssa tehdystä työstä, hän vastasi oikeudessa.Olen hyvin eri tiellä elämässäni ja urallani. En halua palata liian pitkälle. Jatkoin uskomista siihen."

ATP MiamiSinner aina vahvempi? "Hän on maailman paras pelaaja" 5 tuntia sitten
Se on erittäin tyydyttävää

Myös tänä perjantaina bulgarialainen uskoi sen. Vahvahänen huippumenestyksensä neljänneksissä Carlos Alcarazia vastaan, turnauksen ykkönen, Grigor Dimitrov pelasi vapautunutta tennistä bête noire Alexander Zvereviä vastaan. "Olemme tunteneet toisemme erittäin kauan, hän sanoi.Tiedämme molemmat, mitä aiomme tehdä suurilla pisteillämme, joten kyse on enemmän toteutuksesta, kuka pystyy lyömään tuon ensimmäisen pallon hieman paremmin."

Tennis, Miami: Paluu Top 10:een ja Masters 1000 -finaaliin, "kirsikka kakun päällä" Grigor Dimitroville - Eurosport (2)

Täysin epätasapainossa Dimitrov vapauttaa uskomattoman refleksilentopallon kohtalokkaalle tauolle

"Se on erittäin tyydyttävää" hän iloitsi voiton jälkeen vastustajaa vastaan, jota hän ei ollut voittanut vuoden 2014 jälkeen. Päättääkseen seitsemän peräkkäisen tappion sarjansa saksalaista vastaan ​​hän yksinkertaisesti päätti olla ajattelematta: "En ajattele ottelua sillä tavalla. Minulle jokainen ottelu on uusi alku. Tietysti tilastot ja tulokset ovat mitä ne ovat, mutta pystyin jättämään sen taakseni."

Alcarazia vastaan ​​bulgarialainen käytti poikkeuksellista fyysistä voimaa. Kaikkialla kentällä, joka kykeni liikkumaan edestakaisin ja pysymään täsmällisenä, hän mursi Alexander Zverevin moninkertaistamalla viipaloidut kädet. Ja vaikka saksalainen vaikutti läpäisemättömältä ja palasi yhteen erään toisen erän lopussa, Grigor Dimitrov ei antanut periksi.

Minulla on Miami ja Serena Williams

"Minusta tuntuu aina, että kun pelaan tällaisia ​​otteluita, minulla on mahdollisuuteni, mutta ne lipsahtavat nenäni alle. Se melkein tapahtui tänä iltana", hänellä oli hauskaa. Mutta Dimitrov pakotti itsensä ja tuli palkitsemaan kuukausien työn: "Se on ollut vuoristorataa muutaman viime vuoden ajan. Nämä viimeiset kuukaudet ovat olleet vaikeita. Mikään ei tule helposti, mutta se on sen kauneus.."

Tennis, Miami: Paluu Top 10:een ja Masters 1000 -finaaliin, "kirsikka kakun päällä" Grigor Dimitroville - Eurosport (3)

Pysyvät suosionosoitukset turnauksen pisteestä: Zverev iloitsi Dimitrovista

Hard Rock Stadiumin yleisö toi hänen etunimensa alas käytävistä, symboli hänen palaamisestaan ​​armoon. Paikalla olevien fanien joukossa Serena Williams rohkaisi ystäväänsä: "Hän tietää aina mitä sanoa minulle, Dimitrov sanoi ottelun jälkeen. Ystävyyteni hänen kanssaan merkitsee minulle niin paljon... Se on sellainen hetki, joka täyttää minut ja saa minut jatkamaan."

Läheisiltä bulgarialainen sai energiaa uudestisyntymiseensa. Sunnuntaina hänellä on mahdollisuus pelata Masters 1000 -finaalissa Jannik Sinneriä, "paras tällä hetkellä"Hänen sanoin. Mutta Grigor Dimitrov on ennen kaikkea onnellinen saadessaan olla paikalla muutaman vuoden vaikeuden jälkeen: "Kun minulla ei ollut tarpeeksi luottamusta itseeni, tiimini työnsi minua, perheeni oli vierelläni, ystäväni... Se on vain rakkautta. Tämä finaali on kirsikka kakun päällä."

ATP Miami Ihanteellinen yhden käden peräkäden lähettiläs5 tuntia sitten
ATP Miami Alcarazin jälkeen, Zverev: Dimitrov tarjoaa itselleen arvostetun finaalin Sinneriä vastaan ​​20 tuntia sitten
ATP MiamiA halaus, joka puhuu paljon: Dimitrovin ja Zverevin eeppisen kaksintaistelun kohokohtia00:02:31|Eilen klo 03:11
Tennis, Miami: Paluu Top 10:een ja Masters 1000 -finaaliin, "kirsikka kakun päällä" Grigor Dimitroville - Eurosport (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6556

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.