Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (2024)

Philip Markoff oli 23-vuotias aviomies ja lääketieteellinen opiskelija Bostonissa, joka myös pyysi naisia ​​Craigslistista ryöstääkseen ja murhaan.

Craigslist Killer, 23-vuotias lääketieteen opiskelija nimeltä Philip Markoff, ei vaikuttanut murhaajalta.Hän oli kasvanut pienessä kaupungissa New Yorkin osavaltiossa keskiluokan kotitaloudessa.

Ystävät ja luokkatoverit kuvaavat häntä myöhemmin vakavaksi, hyvin käyttäytyväksi ja aktiiviseksi luokan ulkopuoliseen toimintaan.

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (1)

David L Ryan/Boston Globe Getty Images -sovelluksen kauttaPhilip Markoff, mm. Craigslist Killer (vas.) Kahden luokkatoverin kanssa osallistuvat koulun vuotuiseen valkoisen takin päiväseremoniaan aloittaakseen lääketieteellisen uransa.

Kukaan ei olisi voinut ennustaa, että hyvin kasvatetun ulkopinnan alla veti lasketun tappajan tumman mielen.

Elämä ennen kuin hänestä tuli Craigslist Killer

Varhaisessa elämässään Philip Markoffia kuvailtiin "mukavimpana nuorena, kohteliaana, kunnioittajana, jolla on hyvä huumorintaju".Hänellä oli vankka perhe kahden vanhemman kanssa, vaikka eronnut molemmat olivat uudelleen naimisissa ja veli.

"He olivat erittäin hiljaisia ​​ja pitivät itselleen kovasti", naapuri muisteli perhettä, "he eivät koskaan olleet vaivaa".

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (2)

Mark Garfinkel-Pool/Getty ImagesPhilip Markoff oli Bostonin yliopiston lääketieteellinen jatko -opiskelija ennen kuin hän istui Bostonin kunnan tuomioistuimessa 21. huhtikuuta 2009 Julissa Brismanin murhasta.

Vaikka hän ei ollut suosituin, opettajat huomauttivat, että Markoff oli akateemisesti loistava.

Jatkaessaan lääkäriä ja opiskelemalla SUNY Albanyssa, Philip Markoff tapasi Megan McAllisterin.Markoff ja McAllister osallistuivat vapaaehtoistyöhön lääkärin lähellä sijaitsevassa lääketieteellisessä keskuksessa, jossa McAllister, muutama vuosi vanhempi, kysyi ensin Markoffista päivämääränä.Saatuaan nähdä toisensa kolme vuotta, Markoff ehdotti McAllisterille rannalla.Pari suunnitteli avioliiton 14. elokuuta 2009.

Ulkopuolelta Philip Markoff näytti elävän ihanteellista elämää.Hän oli hyvin tekevä lääketieteellinen opiskelija, jolla oli tuleva morsian.Itse asiassa ei näyttänyt olevan merkkejä siitä, että hän muuttuu Craigslist -tappajaksi - paitsi ehkä yksi.Nuori lääketieteen opiskelija oli 130 000 dollaria velkaa opiskelijalainoista ja hänellä oli halukkuus uhkapeleihin.

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (3)

NY Daily News -arkisto Getty kuvien kauttaEtusivuPäivän uutiset23. huhtikuuta 2009. Morgan Houston, joka osallistui myös SUNY Albanyn kanssa Philip Markoffin kanssa, välittää kokemuksiaan Craigslist Killerin kanssa.

Melkein vuosi ennen ryöstöjä, jotka kohdistivat naiset, jättivät yhden kuolleeksi, Markoff oli alkanut tavoittaa ihmisiä Craigslistissa.Nämä viestit paljastivat Markoffin eri puolen eikä lievää lääketieteen opiskelijaa, joka oli sitoutunut naimisiin, vaan yksittäinen jano ulkopuolisille seksuaalisille kohtaamisille.

Toukokuussa 2008 Markoffvaihtoi useita viestejäjonkun kanssa, joka oli tuolloin merkitty "transvestiitiksi" Bostonin alueella."Hei, seksikäs", Markoff kirjoitti 2. toukokuuta sähköpostiosoitteen avulla "[Sähköpostisuojattu]. "Myöhemmät viestit sisälsivät nimenomaisia ​​valokuvia.

Vaikka Markoff ei koskaan tavannut, hän tavoitti jälleen tammikuussa 2009. Tällä kertaa hän käytti erilaista käyttäjänimeä.Jälleen kerran heidän vaihdonsa ei johtanut kokoukseen.

Se olimyöhemmin ilmoitettuTämä Markoff oli lähettänyt viestejä ja valokuvia useille miehille, jotka lähettivät mainoksia Craigslist -merkinnällä ”M4T” tai “miehet etsivät transvestiittejä”.

Hän lähetti jopa naisten "eebenpuu hieroja", joka etsii miesasiakkaita palvelemaan.On epäselvää, onko tämä RUSE johtaa kohtaamiseen vai ei.

Craigslist -tappajaksi tuleminen

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (4)

Julissa Brismanin äiti Carmen Guzman (oikealla) itkee Bostonissa 16. syyskuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Markoff vastasi 13. huhtikuuta 2009 Craigslist -mainokseen ”eroottisten palveluiden” osiossa.Luokka muutetaan myöhemmin "aikuisten palveluiksi" Craigslist Killerin murhan seurauksena.Myöhemmin, vuonna 2010, Craigslist poisti aikuisten palvelut kokonaan alustalta.

Hierova ja pyrkivä malli Julissa Brisman oli lähettänyt mainoksen.Hän ja Markoff vaihtoivat lyhyen kirjeenvaihdon väärennetyillä nimillä.He suostuivat tapaamaan 14. huhtikuuta: tarkalleen neljä kuukautta ennen kuin Philip Markoff ja Megan McAllister suunnittelivat avioliiton.

Pian heidän kokoukseensa Markoff hyökkäsi Brismaniin.Se näytti olevan ryöstö, joka oli mennyt pieleen: Markoff yritti hillitä Brismania ja räpytti hänet sitten pistoolillaan.Melkein jalka lyhyempi kuin Markoff, Brisman kamppaili, mutta turhaan.

Philip Markoff ampui hänet kolme kertaa lähialueella ja pakeni sitten kohtauksesta.Brisman selvisi alun perin hyökkäyksestä, mutta kuoli myöhemmin Bostonin lääketieteellisessä keskuksessa, joka oliSama instituutio, jossa Markoff opiskelitulla lääkäriksi.

Bostonin poliisin haastattelema Philip Markoff.

Philip Markoff järjesti kahta muuta väkivaltaista hyökkäystä Craigslistin kautta, joka varoitti Brismanin murhan.

10. huhtikuuta 2009 - 4 päivää ennen kuin Craigslist Killer tapasi Julissa Brismanin kanssa - Markoff vastasi toiseen Craigslist -mainokseen, jonka on lähettänyt Trisha Leffler.Kuten Brisman, Leffler oli hieroja, joka mainosti palveluitaan Craigslistissa.Leffler kertoi myöhemminCBS Newsettä he järjestivät tapaamaan sinä yönä.Kun he saapuivat hänen hotellihuoneeseensa, Markoff veti aseen, sitoi Lefflerin ja ryösti hänet.

Cynthia Melton kertoi version samasta tarinasta.

Hän oli myös käyttänyt Craigslistia mainostaakseen lap -tansseja.Kuten muiden naisten kanssa, Markoff vastasi yhdelle hänen mainoksistaan ​​ja he tapasivat kaksi päivää sen jälkeen, kun hän oli tappanut Brismanin.Ja kuten Leffler, Markoff veti aseen, sitoi hänet ja kysyi missä hän piti käteisellä ja luottokorttinsa."Älä huolestu", hän väitti kertovan Meltonille.”En aio tappaa sinua.Anna vain rahaa. "

Meltonin aviomies keskeytti hyökkäyksen ja Markoff pakenivat tapahtumapaikalta.

Philip Markoffin kiinnittäminen hänen digitaalisesta jalanjäljestään

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (5)

Pat Greenhouse/Boston Globe Getty Images -sovelluksen kauttaPhilip Markoffin monet tunnistuskortit ja henkilöllisyystodistukset.

Craigslist -tappaja jättämä virtuaalinen jalanjälki oli se, mikä lopulta sai hänet oikeuden eteen.

Hän jätti sähköpostin tarjoajien ja Craigslistille näkyvien IP -osoitteiden tallentamat viestit joka kerta, kun joku teki viestin.Näitä tietoja käyttämällä poliisi pystyi määrittämään, että Craigslist -mainoksiin reagoivat viestit olivat tulleet Bostonin kerrostalosta.

Hyödyllisesti poliisilla oli enemmän kuin muruja Internetistä.Heillä oli CCTV -materiaalia.IP -osoitteen tunnistaman asunnon esittely, tutkijat totesivat Philip Markoffin silmiinpistävän muistuttavan miehen, jonka poliisi oli kiinni kamerasta: Craigslist Killer.

CCTV -kuvamateriaali Craigslist Killeristä, Philip Markoff.

Poliisi veti 20. huhtikuuta Markoffin ja McAllisterin yli matkalla Foxwoodsiin, kasinoon Connecticutissa.Kun poliisi toi Markoffia asemalle, muut upseerit etsivät hänen huoneistoaan, josta he löysivät luoteja, käteistä, muovisia siteitä ja naisten pikkuhousuja.Tärkeää on, että he löysivät myös kiintolevyn, joka sisälsi viestejä, jotka vastasivat Brismanin Craigslist -viestiin.

Hurkka pää saaga

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (6)

Wendy Maeda/Boston Globe Getty Images -sovelluksen kauttaPhilip Markoff käytti tätä vakiokynää, joka annettiin vankeille Nashua Street -vankilassa Bostonissa, itsemurhaan.

Philip Markoff tunnusti syyllisyytensä hänen armeijansa aikana ja ensimmäisen 48 tunnin aikana vankilaan asettamisesta hänet asetettiin myös itsemurhakellolle, kun hänen kaulan ympärille löydettiin kengännauhoja.

Samaan aikaan Markoffin morsiamena kieltäytyi uskomasta, että hän voisi aluksi olla Craigslist -tappaja.Hän tuli hänen puolustukseen pidätyksensä jälkeen jaViestintä uutispisteetEttä hänen morsiamensa oli: "Kaunis mies sisälle ja ulos ... hän ei satuttaisi kärpästä!"

Mutta 1. toukokuuta 2009 mennessä pari oli peruuttanut häät.Elokuussa 2010 Philip Markoff teki itsemurhan vankilassa.

Ihmisen anatomian tietämyksensä avulla hän laski nilkkojen, jalkojen ja kaulan suuret valtimot, täytetyn wc -paperin kurkkuunsa ja peitti päänsä muovipuss*lla.Kun hän vuotaa soluunsa, Markoff maalasi lopullisen verisen viestin seinälle: “Megan” ja “Pocket”.

Mitä Craigslist -tappaja tarkoitti "Pocket", maailma ei koskaan tiedä.

Tämän katsauksen jälkeen Craigslist -tappaja Philip Markoffia lueViimeaikainen löytö Jack the Ripperin haudastatai kaivaa kuuden tarinanKoskaan vangittu sarjamurhaajia.

Seksi, raha, murha: Craigslist Killer Philip Markoffin kaksinkertaisen elämän sisällä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6691

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.