Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (2023)

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (1)

Sijaitsee Itä-Kentuckyssa, kuuluisassaRed River GorgeGeologinen alue kattaa 29 000 hehtaariaDaniel Boonen kansallismetsä. Kansalliseksi luonnonmaamerkiksi ja kansalliseksi arkeologiseksi alueeksi nimettynä voit odottaa hiekkakivikallioita, yli 40 luonnollista hiekkakivisiltaa, upeita kalliokohteita, useita luolia ja kalliosuojia sekä upeita vesiputouksia.

Jos olet biologiahullu, Gorge on loistava paikka myös sinulle! Se on koti monimuotoisille villieläimille, kuten pöllöille, mustakarhuille, kettuille ja myrkyllisille käärmeille, kuten kuparipää ja puuhelin. Sillä on myös uhanalaisia ​​kasvilajeja, kuten valkokarvainen kultapiippu, jota tavataan vain tällä Itä-Kentuckyn alueella.

Ja paras osa?

Tämän alueen vaellusreitit tarjoavat loputtomalta näyttäviä mahdollisuuksia primitiiviseen tai syrjäiseen retkeilyyn. Saat vastaukset kaikkiin polttaviin kysymyksiisi ja kaikki tarvitsemasi tiedot täältä nauttiaksesi upeasta reppumatkasta Red River Gorgessa. (Vakavasti, paljastamme joitain kovalla työllä ansaittuja salaisuuksiamme juuri sinua varten!)

Hyppää eteenpäin piilottaa

4 reppureittiä Red River Gorgelle

Mitä sinun tulee tietää Red River Gorge -reppumatkasta

Erikoissuosikkimme Red River Gorgen retkeilyyn

4 reppureittiä Red River Gorgelle

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (2)

Yli 600 mailia polkuja nautittavana, joten Red River Gorge -elämyksen täysimääräistä kokemusta ei löydy perinteiseltä leirintäalueelta. Toki vakiintuneet wc:t ovat hienoja, mutta oman sivuston perustaminen ja kaiken omistaminen on vielä parempi.

Käytä näitä matkoja ohjataksesi reppuseikkailuasi tai liity joukkoommeryhmän yöpymismahdollisuuspunaisessa!

Parhaat 1 yön reppumatkat

Ensimmäiselle reppumatkalle tai jos olet vain viikonloppuna, yhden yön matka on loistava valinta. Mukava asia Red River Gorgessa on, että sinun ei tarvitse mennä liian pitkälle tunteaksesi olevansa erämaassa.

1.Pinch Em Tight, Rough Trail ja Rush Ridge Loop

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (3)

Kokonaismatka:~3,8 mailia pitkä, +751 jalkaa nousu
Vaikeusaste:Helppo-Keskitasoinen
Kohokohdat:Kaunis metsäympäristö, luonnonkaunis näköala Red River Gorgeen

Tämä kierre alkaa läheltäGrayn kaaren piknikalueTunnel Ridge Roadilla. Se alkaa Pinch Em Tight Traililta (#223), joka yhdistää kuuluisan Sheltowee Trace National Recreation Trailin.

Asteittaisella kiipeämisellä voit valita Rough Trailin (#221) ja saada useita näkymiä rotkoon. Pidä silmällä tämän osan polun varrella merkitsemättömiä sivupolkuja, joilla on runsaasti mahdollisuuksia täydelliseen paikkaan telttasi pystyttämiseen.

Harjanteen huipulta voit nauttia laajoista näkymistä laaksoon. Keväällä saat myös lisäiloa nähdä tonnia luonnonkukkia. Jatka länteen kohti seuraavaa risteystä ja käänny Rush Ridge Trailille (#227) vasemmalle. Seuraa sitä takaisin Pinch Em Tight Trailin tapaamiseen ja palaa Tunnel Ridge Roadille.

2.Red Byrd Arch metsäpolkujen kautta

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (4)

Kokonaismatka:~4,0 mailia pituus, +450 jalkaa nousu
Vaikeusaste:Kohtalainen-Vaikea
Kohokohdat:Luonnollisia hiekkakivikaareja, vesiputouksia ja runsaasti telttailua

Polku Red Byrd Archiin alkaa merkitsemättömältä polulta aivan ympärillä olevan betonisillan ohiCopperas Creekin epävirallinen polkupää. Se on suurelta osin merkitsemätön ja sitä pidetään melko alkeellisena, joten offline-kartan tai GPS:n käyttäminen on suositeltavaa, jotta pysyt varmasti reitilläsi.

Kun suuntaat puroa pitkin ylävirtaan, ohitat vesiputouksen melkein heti, kun polku mutkittelee maltillisesti hollylehtojen läpi. Lähellä Moonshiner's Archia on useita upeita telttailupaikkoja 1,2 kilometrin päässä. Yksi lyhyt kiertelyosuus juuri ennen kaaren saavuttamista johtaa uskomattomiin lähinäkymiin luonnollisen sillan sisällä, jossa pieni vesiputous joskus valuu sisään. Palaa takaisin tietämilläsi, kun olet nauttinut tästä luonnonkauniista alueesta.

Olemme kartoittaneet hyvin yksinkertaisen idean siitä, miltä reittisi näyttää, MUTTA tämä ei ole virallinen reitti! Haluat käyttää jonkin aikaa reitin virallisen kartoittamiseen itse.

Parhaat 2 yön reppumatkat

3.Rock Bridge Trail Loop ja Swift Camp Creek Trail

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (5)

Kokonaismatka:~7,5 mailia pitkä, +490 jalkaa nousu
Vaikeusaste:Kohtalainen
Kohokohdat:Luonnonsilta, hiekkakivikaaret ja vesiputoukset

Clifty Wildernessiin johtava Rock Bridge Trail (#207) alkaa kloRock Bridge Roadin piknikalue, jossa on pysäköintialue noin viidelle autolle. Reitti on karkeasti päällystetty ja kiemurtelee hemlocklehtojen ja alppiruusujen metsikköjen läpi. Se sisältää portaiden kiipeämistä, mutta palkinto upeista vesiputousnäkymistä varhaisessa vaelluksessa on sen arvoista.

Ohitat myös reitin samannimisen Rock Bridge Archin, joka on Red River Gorgen ainoa luonnollinen silta, joka ylittää veden. Juuri ennen kuin osut mailin polulle, oikealla on merkitsemätön Swift Camp Creek Trail (#219), joka johtaa ihanteellisiin leirintäalueisiin mutkaisen puron varrella. Oltuaan pari yötä takapihalla, käänny takaisin Wildcat Trailin risteyksestä ja palaa tietä, jolla tulit Swift Camp Creek Trailia, takaisin Rock Bridge Trailiin. Suorita silmukka noudattamalla sitä oikealla.

4.Double Arch, Auxier Ridge ja Courthouse Rock Loop

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (6)

Kokonaismatka:~7,3 mailia, +1 036 nousua
Vaikeus: kohtalainen-vaikea
Kohokohta: Uskomattomat näkymät, luonnolliset hiekkakivikaaret, kauniit luonnonkukat

Tämä vaellus tarjoaa joitain Red River Gorgen geologisen alueen parhaista näkymistä. Se alkaa merkitystäDouble Arch Trail(#201) Tunnel Ridge Roadin päässä Auxier Ridgen pysäköintialueella.

Alle mailin päässä vaelluksesta on useita lyhyitä sivupolkuja, jotka johtavat nimetyille leirintäalueille, joista osasta on upeat näkymät harjanteelle. Kun olet nähnyt Double Archin (ja saanut siitä insta-arvoisia kuvia), tuplaa takaisin ja mene Auxier Branch Trailille (#203) vieraillaksesi Courthouse Rockissa, Red River Gorgen tunnetuimmassa kohteessa. Sinulla on enemmän telttailumahdollisuuksia, kun jatkat toisen yösi kierrosta.

Jos haluat pakata entistä enemmän kaarinäkymiä, voit myös vierailla Riemukaarissa, toisessa upeassa kalliomuodostelmassa tällä reitillä lisäämällä noin puoli mailia Double Arch Trailin (#201) alkuun.

Mitä sinun tulee tietää Red River Gorge -reppumatkasta

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (8)

Olitpa matkalla omaasiensimmäistä kertaa takamaillatai olet kokenut reppumatkaaja, nämä ovat kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä Red River Gorge -reppumatkasta.

Voitko reppua Red River Gorgessa?

Hitto joo!

Red River Gorgen luonnonkauniilla luonnonalueella on paljon mahdollisuuksia takapihalle.

Etsitpä sitten paikkaa, josta on upeat näkymät tai rauhallinen metsäinen ympäristö, reppuretkeily on sallittu useimmilla alueilla, jotka sijaitsevat yli 300 metrin päässä tieltä tai kehittyneeltä polulta. Gladie Visitor Center, joka sijaitsee Gladie Historic Site -alueella, tarjoaa tietoa ja karttoja Red River Gorgesta.

Tarvitsetko luvan Red River Gorge -reppuun?

Red River Gorgen ja Indian Creekin alueilla retkeilyyn ei vaadita lupia. Retkeilijät tarvitsevat kuitenkin luvan yöpymiseen (klo 22.00–06.00) polulla ollessaan 3 dollaria päivässä, 5 dollaria 3 päivältä tai 30 dollaria vuosikortilta.

Lupa kattaa auton, joten yksittäisiä lupia ei tarvita, jos ryhmäsi saapui samalla autolla. Jos matkasi on usean auton tilanne, sinun kannattaa hankkia yksi jokaiselle yön yli pysäköivälle autolle.

Onko Red River Gorgessa karhuja?

Lyhyt vastaus: kyllä.

Pidempi vastaus: Koko Kentuckyssa on alle 1000 mustakarhua, mutta noin 400-500 niistä tiedetään asuvan Daniel Boonen kansallismetsässä. Vaikka metsäpalveluviranomaiset sanovat, että karhun kohtaaminen on harvinaista Red River Gorgen alueella, ne ovat lisääntyneet viime vuosina, ja karhun kohtaamisen turvallisuudesta kouluttaminen on välttämätöntä.

Ruoan säilytysvaihtoehdotovat saatavilla puiston osissa, ja Metsähallitus julkaisee ohjeitaOle Bear Aware.

Onko alkoholi sallittu Red River Gorgessa? (Tässä vain tärkeät kysymykset)

Ei, alkoholi ei ole sallittu Red River Gorgessa (anteeksi). Kentuckyn osavaltio kieltää alkoholin hallussapidon tai kulutuksen julkisilla alueilla, ja tämä ulottuu kansalliseen metsään.

Erikoissuosikkimme Red River Gorgen retkeilyyn

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (9)

On olemassa monia tapoja, joilla voitmukauta matkaasivaellukselle, kuten ulkoilupäiväkirjan pitämiseen, omien reppuruokien tekemiseen tai eeppisten kuvien etsimiseen. Yksi suosikkikohteistamme varsinkin Redillä on auringonnousuvaellus!

Auringonnousuvaelluksen tekeminen lisää sinulle hieman ylimääräistä työtä polulla, mutta voitto on ehdottomasti sen arvoista.

Jos etsit hyvää auringonnousukohtausta katsottavaksi, Hanson's Point on yksi suosikeistamme, jonka voit lisätä yhden yön Pinch Em Tight -vaellukselle. Jos suunnittelet retkellesi auringonnousuvaellusta, varmista, että pakkaat alla luetellut tärkeimmät varusteet, ennen kuin lähdet ulos pimeässä.

Auringonnousun vaellusOlennainen tarkistuslista:

 • Ajovalaisin
 • Vaelluspuolalaiset
 • Kerrokset
 • Vesi
 • Välipalat
 • Kartta / GPS

Haluatko oppia lisää Red River Gorgesta?

Löydät lisätietoja, karttoja ja koulutusmahdollisuuksia Gladie Visitor Centeristä ja osoitteessaDaniel Boonen kansallismetsävirallinen sivusto.

Patikoinnin, reppureissujen ja vakiintuneiden telttailujen lisäksi Red River Gorge on myös suosittu kohdekalliokiipeily. Ainutlaatuiset hiekkakivikalliot tarjoavat täydellisen kohtauksen korkean köyden seikkailuille. Lukuisat vakiintuneet pultareitit houkuttelevat kiipeilijöitä kaikkialta maailmasta nauttimaan "Punaisesta", kuten monet ihmiset haluavat sitä kutsua.

Tunnetko olosi hieman hämmentyneeksi suunnitellessanne omaa reppumatkaa Redissä?

Se on täysin ymmärrettävää – käytämme lukemattomia tunteja valmistelemaan ja suunnittelemaan reppureittejämme, jotta tiedämme, että se on paljon työtä! Jos olet ensimmäistä kertaa reppuretkellä tai jos et vain halua tehdä suunnittelua, liity joukkoomme2 päivän Red River Gorge -repputyöpajaja me teemme kaiken suunnittelun puolestasi.

Lue lisää reppumatkasta

 • Miksi sormesi turpoavat vaeltaessasi (ja kuinka estää nuo makkarasormet)
 • Naisten parhaat mökistä mökille -vaellusmatkat (maailmanlaajuinen)
 • Parhaat Alaskan reppumatkat seikkailunhaluisille naisille
 • Mitä pukeutua vaellukseen kuumalla säällä
 • Kuinka tunnistaa Poison Ivy (ja kuinka hoitaa allergista reaktiota)
 • Lähdössä vaellukselle? Tässä ovat parhaat retkeilyvaatteet naisille
 • Oppaidemme mukaan paras hyttyskarkote retkeilyyn
 • Banff Hikes: 8 parasta vaellusta Banffin kansallispuistossa

Tapaa kirjailija

Red River Gorge -reppumatka: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää - Explorer-poika (11)

April Brightman

April on Uudessa-Englannissa asuva seikkailun ystävä ja freelance-kirjailija, joka on intohimoinen julkisiin maihin, villiin paikkoihin ja kaikkeen ulkoiluun. Hän rakastaa telttailua kaikissa muodoissaan ja viettää niin monta viikonloppua kuin mahdollista vaeltaen New Hampshiren korkeimmilla huipuilla tai retkillä suloisen koiransa Marleyn kanssa. Jos et ole vuoristossa, voit löytää hänet suunnittelemasta seuraavaa tutkimusmatkaansa tai hoitamassa jotakin hänen aivan liian monista huonekasveistaan.

Suosikki ulkoilmaseikkailu:Kansallispuistojen vaellus ja road trips!

Uusimmat viestit

10 parasta kansallispuistoa villieläinten ystäville tutkittavaksi ASAP 1. toukokuuta 2023 Villieläinten kohtaaminen kasvotusten ei kirjaimellisesti koskaan vanhene. Pienet tai suuret, et voi muuta kuin tuijottaa kunnioitustaen olentoja ja...
6 EPIC:tä 50-vuotispäivämatkaideoita puolen vuosisadan juhlaan 28. huhtikuuta 2023 Oletko valmis juhlimaan 50-vuotispäivääsi tyylikkäästi? Luovu perinteisestä syntymäpäiväkakun ja kynttilän rutiineista (ja askareista!) ja tehosta asioita...
Sinkkumatkat yli 50-vuotiaille naisille: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 28. huhtikuuta 2023 Hei, sinulla on edelleen se rocktähtiasenne ja seikkailunhalu, ja tervehdin sinua – iästäsi riippumatta! Mutta kuulen myös, että...
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 26/12/2023

Views: 5231

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.