Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (2024)

Robo-neuvojat ovat nopeasti yleistymässä kaikkialla maailmassa, koska ne voivat olla yksi parhaista saatavilla olevista vaihtoehdoista sijoittajille, jotka etsivät edullisia varainhoitopalveluita. Robo-neuvojien määrä kasvaa tasaisesti, kuten myös heidän tarjoamansa palveluvalikoima. Näiden palvelujen joukosta saatat löytää Robo-neuvojat, jotka tarjoavat taloussuunnittelutyökaluja, verotehokkaita tekniikoita, pääsyn ihmisten rahoitusneuvojien apuun, sosiaalisesti vastuullisia portfolioita ja monia muita palveluita.

Robo-Advisor Finderissa seuraamme yli 80 Robo-neuvojaa maailmanlaajuisesti, joista yli 30 tarjoaa palvelujaan eurooppalaisille sijoittajille. Siinä on paljon tarkistettavaa, eikö? Tässä artikkelissa helpotamme sinua mainitsemalla Euroopan parhaat Robo-neuvojat ja miksi uskomme, että he ovat parhaiden automatisoitujen varallisuudenhallintaalustojen joukossa.

Jos haluat tietää lisää Robo-neuvojista, miten ne toimivat, mitä palveluita ne tarjoavat ja sopiiko tällainen automatisoitu sijoitus sinulle, voit katsoa artikkeliamme "Mikä on Robo-neuvoja?”

Tässä on nopea luettelo, jota käsittelemme:

 1. inbestMe:Paras kokonaisuutena
 2. eToro: Paras sosiaalinen sijoitusalusta. Yhtiö tarjoaa robo-neuvontapalveluita "Älykkäiden portfolioidensa" kautta, jotka on suunniteltu auttamaan sijoittajia hajautettujen salkkujen luomisessa.
 3. Whitebox: Paras saksankielisille maille
 4. Indexa Capital:Paras espanjan ja ranskan*ielisille maille
 5. Kaareva: Paras belgialaisille sijoittajille
 6. Yksinkertainen rikkaus: Paras sveitsiläisille sijoittajille
 7. Skaalautuva pääoma: Paras välittäjälle ja robo-neuvojalle. Saatavilla vain Saksassa ja Itävallassa. Uusia käyttäjiä saayksi ilmainen osake tai ETF.
 8. Rahafarmi: Paras Iso-Britannian ja Italian sijoittajille

Parhaat Robo-neuvojat Euroopassa

Vaikka Robo-neuvojat ovat olleet suosittuja Yhdysvalloissa useiden vuosien ajan, ja monet pelaajat kilpailevat markkinaosuudesta, kun he alkoivat tarjota ilmaisia ​​Robo-neuvontapalveluita, Eurooppa on jäänyt jälkeen. Markkinoille tulee kuitenkin lisää Robo-neuvojia, joiden tavoitteena on tarjota innovatiivisempia palveluita ja tehdä sijoittamisesta helpompaa kaikille. Yleisesti ottaen alhainen hinnoittelu, alhaiset vähimmäistalletusvaatimukset ja lisääntynyt salkun räätälöinti ovat epäilemättä tärkeimpiä tekijöitä sijoittajille etsiessään sopivaa Robo-neuvojaa.

Listaaksemme Euroopan parhaat Robo-neuvojat olemme tarkistaneet eri alustat ja arvioineet nämä kolme pääominaisuutta, ja tässä ovat syvällisen sukellustutkimuksemme tulokset.

#1 InbestMe (Alhaiset maksut ja portfolion räätälöinti)

💲 Maksut:0,15–0,50 % vuodessa

💵 Minimisaldo:1 000 euroa espanjalaisille sijoittajille (250 euroa eläkkeille); 5 000 $/€ kansainvälisille sijoittajille

🚩Käytettävissä olevat maat:Maailmanlaajuinen paitsi Yhdysvallat, Japani, Hongkong ja Australia

💬Tuetut kielet:Englanti Espanja

Espanjalainen Robo-neuvoja, joka tarjoaa laajan valikoiman automaattisesti hallinnoituja portfolioita. Sen tarjontaan kuuluvat sosiaalisesti vastuulliset salkut, ja niiden avulla voit mukauttaa salkkusi paremmin sijoitusprofiiliisi sopivaksi. Siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten automaattinen tasapainotus, verotappioiden kerääminen ja pääsy henkilökohtaiseen talousneuvojaan yli 100 000 euron summille. Voit lukea meidäninbestMe arvostelulisänäkemyksiä varten.

inbestMe sopii kaikille sijoittajille eri puolilla Eurooppaa, jotka etsivät edullista Robo-neuvojaa jossain määrin salkun räätälöintiä.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (1)

#2 eToro (Sosiaalinen investointialusta)

💲 Maksut:Nolla hallinnointi- ja tilimaksuja. Muut maksut ovat voimassa.

💵 Minimisaldo:Vaihtelee maittain

🚩Käytettävissä olevat maat:Suurin osa EU-maista

💬Tuetut kielet:Useita kieliä

eToro on usean omaisuuden välitys- ja sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka perustettiin vuonna 2007. Se on kasvanut johtavana verkkoalustana sosiaaliseen sijoittamiseen ja kaupankäyntiin monenlaisilla rahoitusvaroilla, kuten osakkeilla, kryptovaluutoilla, hyödykkeillä, valuuttamarkkinoilla ja muut.

Vaikka eToro tarjoaa joitain sosiaalisen kaupankäynnin ja salkunhallintaominaisuuksia, jotka ovat verrattavissa robo-neuvojille, on tärkeää muistaa, että eToron ydintoiminnot keskittyvät sosiaaliseen kaupankäyntiin, eikä sen alusta välttämättä jäljittele täysin omistautuneiden robo-neuvontayritysten tarjoamia palveluita.

Euroopassa yhtiö tarjoaa robo-neuvontapalveluita älykkäiden portfolioidensa kautta, jotka on suunniteltu auttamaan sijoittajia hajautettujen salkkujen luomisessa.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (2)

#3 Valkoinen laatikko(Alhainen vähimmäissaldo)

💲 Maksut:0,35–0,95 % vuodessa

💵 Minimisaldo:25 €

🚩Käytettävissä olevat maat:Maailmanlaajuisesti paitsi USA:ssa

💬Tuetut kielet:Deutsch

Whitebox on saksalainen Robo-Advisor, joka hallinnoi salkkuja automaattisesti, mutta perustuu hybridisijoitusstrategioihin (aktiivinen ja passiivinen). Voit valita neljästä eri sijoitusstrategiasta: Value, Value Green, Global ja Global Green. Vaikka heidän verkkosivustonsa on vain saksalainen, kuka tahansa kansainvälinen sijoittaja voi avata tilin Whiteboxiin (lukuun ottamatta henkilöitä, joilla on Yhdysvaltain kansalaisuus tai Yhdysvaltain verovelvollisuus). Ainoa vaatimus on SEPA-yhteensopiva tili euroissa.

Whitebox on sopiva Robo-neuvoja kaikille eurooppalaisille sijoittajille (tarkemmin saksalaisille sijoittajille), jotka haluavat aloittaa sijoittamisen erittäin pienellä summalla ja jotka tuntevat saksan kielen.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (3)

#4 Indexa Capital(Alhaiset maksut)

💲 Maksut:0,15–0,43 prosenttia vuodessa

💵 Minimisaldo:1 500 € espanjalaisille sijoittajille; 3000 € kansainvälisille sijoittajille

🚩Käytettävissä olevat maat:Suurin osa EU-maista, Iso-Britannia ja Sveitsi

💬Tuetut kielet:espanja & ranska

Indexa Capital on Espanjan johtava Robo-neuvoja, joka keskittyy indeksirahastoihin. He määrittävät sijoittajaprofiilisi kyselyyn antamiesi vastausten perusteella ja suosittelevat sopivasti hajautettua salkkua sen mukaisesti. Sitten he työskentelevät salkkusi hallinnassa tasapainottamalla automaattisesti uudelleen ja varmistamalla maailmanlaajuisen hajauttamisen alhaisilla hallinnointikustannuksilla.

Indexa Capital on hyvä Robo-neuvoja jokaiselle EU-maassa (lukuun ottamatta Kyprosta, Gibraltaria ja Maltaa), Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä asuville, jotka tuntevat ranskaa tai espanjaa ja haluavat sijoittaa automaattisesti alhaisella hinnalla. maksuja.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (4)

#5 Kaareva(Alhainen vähimmäissaldo)

💲 Maksut:0,60–1,00 % vuodessa

💵 Minimisaldo:50 €

🚩Käytettävissä olevat maat:Belgia

💬Tuetut kielet:Englanti

Curvo on belgialaisten käytettävissä oleva uusi Robo-neuvoja, joka tarjoaa sijoittajien tavoitteisiin räätälöityjä automatisoituja salkkuja. Lyhyen kyselyn jälkeen he suosittelevat yhtä viidestä portfoliostaan: suojaava, rauhallinen, sileä, energinen ja kasvu. He sijoittavat indeksirahastoihin, ja rahasi tasapainotetaan säännöllisesti.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (5)

# 6 Yksinkertainen rikkaus (Alhaiset maksut)

💲 Maksut:0,50 % vuodessa

💵 Minimisaldo:5 000 CHF

🚩Käytettävissä olevat maat:EU-maat ja Sveitsi

💬Tuetut kielet:Englanti

Simplewealth on Zürichissä toimiva Robo-neuvoja, joka tarjoaa automatisoituja varallisuudenhoitopalveluita Sveitsin tai Euroopan unionin asukkaille. He kysyvät sinulta noin 10–15 kysymystä ymmärtääkseen paremmin tavoitteitasi, sijoitusodotuksiasi ja sijoitushorisonttiasi. Sitten he suosittelevat portfoliota analysoituaan vastauksesi ja työskentelevät sen automaattisen hallinnan parissa.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (6)

#7 Skaalautuva pääoma(Alhainen vähimmäissaldo)

💲 Maksut:0,75% vuodessa

💵 Minimisaldo:20 euroa kuukaudessa tai kertakorvaus 1000 euroa

🚩Käytettävissä olevat maat:Itävalta, Saksa.

💬Tuetut kielet:englanti, saksa.

Scalable Capital on fintech-yritys, joka tarjoaa välitys- ja Robo-neuvontapalveluita. He auttavat yksilöitä sijoittamaan osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja kryptovaluuttoihin yksin sekä hankkimaan räätälöidyn, kansainvälisesti hajautetun ja täysin hallitun salkun. Ne tarjoavat erilaisia ​​sijoitusstrategioita, jotka perustuvat tiettyihin teemoihin (GDP Global, Value, Dynamic Risk Management, ...). Ne tarjoavat myös kestäviä sijoitusstrategioita ja mahdollisuuden monipuolistaa salkkuasi kullalla ja kryptovaluutoilla.

Kuten muutkin ilmaiset osaketarjoukset Euroopassa (Kaupankäynti 212 kuponkikoodion esimerkki), uudet Scalable Capital -käyttäjät saavat yhden ilmaisen osakkeen tai ETF:n käyttämällä aiemmin mainittua linkkiä.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (7)

#8 Moneyfarm(Alhaiset palkkiot ja pääsy rahoitusneuvojille)

💲Maksut: Iso-Britannia:0,35–0,75 prosenttia vuodessa -Italia: 0,40–1,00 % vuosittain

💵 Minimisaldo:500 £ (Iso-Britannia) 5 000 € (Italia)

🚩Käytettävissä olevat maat:Iso-Britannia ja Italia

💬Tuetut kielet:Englanti ja italia

Moneyfarm on Robo-neuvoja, joka tarjoaa seitsemän salkkua, jotka koostuvat yhdistelmästä ETF-rahastoja riskiprofiilisi perusteella. Yksi keskeinen ero Moneyfarmin ja muiden robo-neuvojien välillä on, että sinulle on määrätty taloudellinen neuvonantaja, joka voi opastaa, kun aloitat sijoitusmatkasi. Se hyväksyy tällä hetkellä asiakkaita Isosta-Britanniasta ja Italiasta, ja se sopii uusille sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa pienet säästönsä alhaisin kustannuksin.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (8)

Parhaat Robo-neuvojat Euroopassa verrattuna

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (9)

Lopulliset ajatukset

Kaiken kaikkiaan Robo-neuvojat ovat ihanteellisia sijoittajille, jotka etsivät "aseta ja unohda”sijoitusratkaisuja. Robo-neuvojien määrän kasvaessa Euroopassa sijoittajien on kuitenkin yhä vaikeampaa valita tarpeisiinsa parhaiten sopiva.

Asioiden helpottamiseksi olemme koonneet luettelon Euroopan kuudesta parhaasta Robo-advisor-vaihtoehdosta. Kuitenkin monet muut yritykset voivat myös sopia tarpeisiisi, joten suosittelemme tarkistamaan täydellisen Robo-neuvojamme. Yleisesti ottaen suosittelemme, että käyt heidän verkkosivuillaan, luet kuinka he toteuttavat sijoitusstrategioitaan, vertailet veloitettavia maksuja ja varmistat, että yritys on säännelty.

Muista, jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti alla.

Muistutus siitä, että yllä olevaa ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi ja sitä tulee pitää vain tiedoksi. Sijoittajien tulee tehdä oma tutkimus ja due diligence palveluista ja mahdollisuuksista, jotka sopivat parhaiten heidän riski-, tuotto- ja vaikutusstrategiaansa.

Onnellisia investointeja!

UKK

Mikä on paras Robo-neuvoja Euroopassa?

 1. inbestMe:Paras kokonaisuutena
 2. eToro: Paras sosiaalinen sijoitusalusta ja teemasalkku.
 3. Whitebox: Paras saksankielisille maille
 4. Indexa Capital:Paras espanjan ja ranskan*ielisille maille
 5. Kaareva: Paras belgialaisille sijoittajille
 6. Yksinkertainen rikkaus: Paras sveitsiläisille sijoittajille
 7. Skaalautuva pääoma: Paras välittäjälle ja robo-neuvojalle. Saatavilla vain Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Ranskassa ja Espanjassa
 8. Rahafarmi: Paras Iso-Britannian ja Italian sijoittajille

Kuinka paljon rahaa minun pitää sijoittaa Robo-neuvojan kanssa?

Useimmilla Robo-neuvojilla on erittäin alhainen vähimmäissaldovaatimus sijoittamisen aloittamiseksi (löydät Robo-neuvojat, joiden avulla voit aloittaa sijoittamisen 5 dollarista alkaen).

Voittavatko Robo-neuvojat markkinat?

Ei, useimmat Robo-neuvojat sijoittavat ETF-rahastoihin ja pyrkivät vastaamaan tietyn markkina-benchmarkin suorituskykyyn. Joten niillä on tapana jäljitellä markkinoiden suorituskykyä tiiviisti sen sijaan, että se lyöisi sitä.

Robo-advisors are automated investment platforms that provide low-cost wealth management services to investors. They have gained popularity worldwide, including in Europe, due to their affordability and range of services. Some of the services offered by Robo-advisors include financial planning tools, tax-efficient techniques, access to human financial advisors, and socially responsible portfolios. In this article, we will discuss the best Robo-advisors in Europe and the services they provide.

InbestMe: Best overall

InbestMe is a Spanish Robo-advisor that offers a wide range of automatically managed portfolios. They provide socially responsible portfolios and allow investors to customize their portfolios to fit their investing profiles. In addition to portfolio customization, InbestMe offers features such as automatic rebalancing, tax-loss harvesting, and access to a personal financial advisor for larger investment amounts. InbestMe is suitable for all European investors looking for a low-fee Robo-advisor with some degree of portfolio customization. [[1]]

eToro: Best social investing platform

eToro is a multi-asset brokerage and social trading platform that offers robo-advice services through its "Smart Portfolios." While eToro provides some social trading and portfolio management capabilities similar to Robo-advisors, its core functionality is centered on social trading. eToro allows investors to trade a wide range of financial assets, including equities, cryptocurrencies, commodities, and FX. It is available in most EU countries and supports multiple languages. [[2]]

Whitebox: Best for Deutsch-speaking countries

Whitebox is a German Robo-advisor that manages portfolios automatically based on hybrid investment strategies. They offer four different investment strategies: Value, Value Green, Global, and Global Green. While their website is only available in Deutsch, international investors can open an account at Whitebox as long as they have a SEPA-enabled account in EUR. Whitebox is suitable for Deutsch-speaking investors looking to start investing with a low amount. [[3]]

Indexa Capital: Best for Spanish and French-speaking countries

Indexa Capital is a leading Robo-advisor in Spain that focuses on index funds. They determine an investor's profile based on a questionnaire and recommend a suitably diversified portfolio accordingly. Indexa Capital is a good option for residents of most EU countries, the United Kingdom, or Switzerland who are familiar with French or Spanish and are looking to invest automatically at low fees. [[4]]

Curvo: Best for Belgian investors

Curvo is a new Robo-advisor available for Belgian citizens. They offer automated portfolios tailored to investors' goals and invest in index funds. Curvo recommends one of their five portfolios based on a brief questionnaire: Protective, Calm, Smooth, Energetic, and Growth. Curvo is suitable for Belgian investors looking to start investing with a low minimum balance. [[5]]

Simplewealth: Best for Swiss investors

Simplewealth is a Robo-advisor based in Zurich that offers automated wealth management services for residents of Switzerland or the European Union. They analyze investors' goals, investment expectations, and investment horizon through a questionnaire and recommend a portfolio accordingly. Simplewealth is suitable for investors looking to automate their investments with a low fee structure. [[6]]

Scalable Capital: Best for brokerage and robo-advisor

Scalable Capital is a fintech company that offers brokerage and Robo-advisory services. They assist individuals in investing in stocks, ETFs, and cryptocurrencies on their own, as well as providing a customized, internationally diversified, and fully managed portfolio. Scalable Capital offers a variety of investing strategies based on specific themes and provides sustainable investing options. It is available in Austria and Germany and supports both English and Deutsch languages. [[7]]

Moneyfarm: Best for UK and Italian investors

Moneyfarm is a Robo-advisor that offers seven portfolios composed of a combination of ETFs based on an investor's risk profile. One key difference between Moneyfarm and other Robo-advisors is that they assign a financial advisor to each client, providing guidance during the investing journey. Moneyfarm is suitable for new investors in the United Kingdom and Italy looking to invest their savings at a low cost. [[8]]

In conclusion, Robo-advisors are gaining popularity in Europe due to their low fees, low minimum balance requirements, and increased portfolio customization. The best Robo-advisor for you depends on your specific needs and preferences. It is recommended to visit the websites of the Robo-advisors, compare their fees, and verify their regulatory status before making a decision. Remember, this information is for informational purposes only and should not be considered investment advice.

Parhaat robo-neuvojat Euroopassa vuonna 2024 (verrattuna) | Robo-Advisor Finder (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 5935

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.