Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (2024)

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (1)

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (2)

Hyvät hiukset parantavat ulkonäköä, eikä mikään voi lisätä ulkonäköäsi kuin upea kampaus.Hyvä kampaus ei vain tee sinusta näyttämään hyvältä, vaan auttaa myös imartelemaan kasvosi ja kehon kokonaiskuvasi.Pitkät terveet hiukset on usein liitetty naisellisuuteen ja houkuttelevat ikästä lähtien.

Crossdressersille ja trans -naisille, jotka todella haluavat saavuttaa ihanan naisellisen ulkonäön, mukava kampaus/ hiusperuukki on pakollinen.Jos sinulla ei ole pidempiä hiuksia, voit investoida laadukkaan hiusperuukkiin, joita on saatavana monissa eri tyyleissä, kuten kihara, suora tai aaltoileva tyyli jne. Synteettisistä hiusperuukista todellisiin ihmisen hiusperuukkeihin, siellä on paljonValintavaihtoehdot.Korkealaatuiset hiusperuukit voidaan myös muotoilla vaadittaessa.

Joten mukavan hiusperuukin valitseminen itsellesi auttaa sinua näyttämään kauniimmalta ja naisellisemmalta.Osta parasta laadukasta hiusperuukkia, joita sinulla on varaa (ainakin yli 30 dollaria).Halvat hius peruukit eivät koskaan pysty parantamaan ulkonäköäsi parhaalla tasolla.Jos haluat valita täydelliset hiusperuukki, selaa erilaisia ​​hiusperuukkien kokoelmaa ja kokeile mahdollisuuksien mukaan erilaisia ​​hiusperuukkeja henkilökohtaisesti.

Tutustu tässä artikkelissa parhaat ristidresserien ja transsukupuolisten naisten kampaukset.Nämä tyylivinkit sovelletaan riippumatta siitä, käytätkö hiusperuukkia vai onko sinulla omia luonnollisia hiuksia.

Muotoilun suhteen pidempiä karvoja on vähän vaikeampi hallita kuin lyhyet tai keskisuuret hiukset.Mutta hiusten pituudesta riippumatta voit saavuttaa upeita tuloksia riippuen siitä, kuinka muotoilet sen.Lyhyet hiukset voivat näyttää upealta useimmissa kasvomuodoissa, jos ne on muotoiltu oikein.

Muista, että pituus kasvojen ympärillä auttaa luomaan naisellisemman näköisen kampauksen.Tässä on joitain hiustyylejä, jotka auttavat parantamaan naisellista kuvaa edelleen.

1) pitkät naiselliset kampaukset

Pitkät hiukset vievät enemmän aikaa tyyliin ja vaativat enemmän tuotteita varmistaakseen, että se pysyy paikoillaan.Joillekin ihmisille tämä saattaa tuntua hiukan tehtävältä, mutta lopputulos on sen arvoinen!Pitkät naiselliset kampaukset, joissa on sivupyyhkeitä otsatukka, ovat olleet tyylikkäitä monien vuosien ajan, ja ne jatkuvat vielä monien vuosien ajan.Ne ovat seksikkäitä ja lisäävät myös mysteeri -tunnelman ulkonäköosi.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (3)

2) löysät aallot

Loose Waves on tyyli, jonka kaikki tunnistavat ja on loistava tapa näyttää fem & kauniilta.Sinun on käytettävä vähän hiuslakkaa aaltojen lukitsemiseen.Löysät aallot tyyli antaa huolellisemman tunteen kampaukselle, jota on mukava saada.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (4)

3) Bangs

Hyvin sijoitettu otsatukka voi muokata kasvosi täydellisyyteen ja on yksi parhaista lisävarusteista, joita sinulla voi olla pitkille tai lyhyille hiuksillesi.Otsatukka on loistava vaihtoehto, koska ne kiinnittävät huomiota silmiin piilottaen näkyvän kulmakarjan.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (5)

Suorat otsatukka voi tuoda esiin kulmien kasvojen piirteet, joten mene sen sijaan pehmeisiin, sivupyykkyihin.Sivupyyhkeet otsatukka on loistava tapa tuoda naisellinen kosketus kampaukseesi.Leikkiä tämän kampauksen kanssa, pukeudu loput hiuksesi alas tai ylös, suora tai kihara.

4) Kerrokset

Kerrostetut kampaukset ovat yleensä paljon imartelevia ja lisäävät raikkaan ilmeen.Kasvojen kehystyskerrokset pehmentävät ominaisuuksiasi ja lisäävät rakennetta ja äänenvoimakkuutta hiuksiin.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (6)

5) Pehmeät aallot

Pehmeät aallot lisäävät hiuksiasi, jolloin ohuet hiukset näyttävät täydellisemmiltä.Pehmeät aaltoilevat hiukset tasapainottavat voimakkaita kasvojen piirteitä ja suuremman rungon.Se antaa todella klassisen ilmeen ja on myös yksi luonnollisimmista ilmeistä.Se sopii täydellisesti mihin tahansa tilanteeseen tai vuodenaikaan riippumatta siitä, haluatko rennompia aaltoja vai enemmän täydellisempiä.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (7)

7) Olkapään hiukset

Olkapäät hiukset ovat paras vaihtoehto, jos sinulla on vahva leukaviiva ja paksu kaula.Olkapäät hiukset ovat erittäin naisellisia ja niitä on myös helppo ylläpitää.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (8)

8) Sivuosat

Sivuosat ovat houkuttelevampia, ja niitä voi käyttää melkein kuka tahansa, jolla on millä tahansa kasvomuodolla.Keskimmäiset osat voivat olla hankalia, koska ne saavat kasvosi näyttämään pidemmiltä ja korostavat nenäsi ja leukaa.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (9)


9) Kohokohdat

Kohokohdat kirkastavat kasvosi ja näyttävät virkistävältä kuin vain yksi väri.Vaihtoehtoja on paljon vaaleita kohokohtia, joten kokeile uusia värejä.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (10)

10) Lyhyet naiselliset kampaukset

Naiselliset kampaukset eivät ole vain niille, joilla on pitkät karvat, lyhyet hiukset voivat myös ylpeillä tyttömäisellä ilmeellä oikealla tyylillä ja on myös erittäin helppo ylläpitää.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (11)

11) Välitykset ja kiharat

Välitykset ja kiharat voivat auttaa tekemään kampauksestasi lempeämmän kasvojen ympärillä, mutta sinun on käytettävä hiuslakkaa varmistaaksesi, että ne pysyvät paikoillaan koko päivän.Kasvojen ja kiharojen lisääminen kasvojen ympärille antaa ylimääräisen naisellisen kosketuksen antamalla pehmeyden kasvojen ominaisuuksille.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (12)

Varmista, että kun lisäät välkkyjäsi, muotoilet sen pois kasvoistasi auttaaksesi avaamaan kasvosi.Jos haluat saada kasvot näyttämään pienemmiltä ja piilotetummilta, voit yrittää saada välkkyesi kasvot sisäänpäin.

12. Side -poninhäntä

Sivuponinhäntä lisää ihanan naisellinen kosketuksen ulkonäöösi ja antaa sinulle mahdollisuuden esitellä lukkosi heidän parhaaseen edukseen.Poninhäntä sivulla antaa myös illuusion siitä, että hiukset ovat alhaalla, mutta kaikki ylläpidetään yhdessä paikassa.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (13)

Tämä naisellinen kampaus toimii parhaiten olkapäiden ulkopuolella.Muista valita sivu, joka joko menee hiusosan tai pukeutumisen mukana.Voit myös pelata tällä tyylillä, kun hiustappi on suora, aaltoileva tai kihara.


13) Pixie Bob tai kaulapituus Bob.

Moderni trendikäs bob -leikkaus, joka toimii hyvin sivusuojalla ja kulmassa etujäristyksillä.Niin tyylikäs!

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (14)

14) epäsymmetrinen hiusleikkaus.

Epäsymmetrisen hiusten leikkauksen eri pituudet näyttävät kiehtovalta ja antavat erittäin hienostuneen ulkonäön.Jos haluat mennä rohkeampaan ilmeeseen, kokeile tätä.

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (15)

Facebook -kommentit

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (16)

Parhaat kampaukset ristikkäille ja MTF -transsukupuolisille naisille (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5476

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.