Pääopas: Kuinka viljellä sieniä Hypixel SkyBlockissa - Optimusplant (2024)

Tervetuloa kattavaan oppaamme sienien viljelyyn Hypixel Skyblockissa.Olitpa kokenut pelaaja tai vasta aloittamassa, sienet voivat olla arvokas pelin sisäisen valuutan ja resurssien lähde.Tässä oppaassa kattamme kaiken, mitä sinun on tiedettävä sienitilan asettamiseksi ja optimoimiseksi, sekä tapoja myydä ja vaihtaa tuottojasi.

Sisällysluettelo

Tärkeimmät takeet:

 • Hypikselin SkyBlockin sienviljelyn mekaniikan ymmärtäminen on tärkeää saannon maksimoimiseksi.
 • Sientilan perustamiseen sisältyy oikean sijainnin valitseminen, materiaalien hankkiminen ja maatilan rakentaminen.
 • Oikeuden valitseminenMushroom -tyypit ovat ratkaisevan tärkeitä tavoitteidesi ja tarpeidesi saavuttamiseksipelissä.
 • Sienen saannon optimointi sisältää asianmukaisen valaistuksen, lämpötilanhallinnan ja sadonkorjuutekniikat.
 • Haasteiden, kuten tautien, tuholaisten ja ympäristötekijöiden, hallinta on avainasemassa onnistuneitasienviljely.

Sienen viljelyn ymmärtäminen Hypixel Skyblockissa

Sienen viljely Hypixel Skyblockissa on välttämätön taito sekä uusille että kokeneille pelaajille.Se tarjoaa kestävän ruoan lähteen, arvokkaan kaupan hyödykkeen ja tärkeän komponentin erilaisten pelien sisäisten tehtävien ja haasteiden suorittamisessa.

Sienen viljely on ytimessä sienten viljelyprosessi hallitussa ympäristössä, mikä antaa heille mahdollisuuden kasvaa ja lisääntyä.Siihen sisältyy sopivan kasvatustilan luominen, tarvittavien materiaalien hankkiminen ja erilaisten viljelytekniikoiden soveltaminen satojen maksimoimiseksi.

"Sienen viljely ei ole vain tapa tuottaa ruokaa pelissä, mutta se on myös palkitseva toiminta, joka voi tarjota pelaajille saavutuksen ja ylpeyden tunteen, kun he näkevät tilansa menestyvän ajan myötä."

Hypixel Skyblockissa,sienet kasvavatainutlaatuisella tavalla.Ne vaativat tumman ja kostean ympäristön kasvamiseen, mikä tekee niistä sopimattomia useimmille muille auringonvaloa vaativille viljelykasveille.Sienen kasvuun vaikuttavat myös tekijät, kuten lämpötila, kosteus ja itiötiheys.

AloittaaSienen viljely Hypixel Skyblockissa, pelaajien on valmistettava sieni -minion reseptilläkoostuu 80x lumottu ruskea sieni, 64x ruskea sieni ja 64x lika.Saatuaan saarelle asetettuna minion tuottaa sieni -esineitä, joita voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin.

Toinen tapa hankkia sieniä on ostamalla ne viljelijäkaupalta tai basaarilta.Pelaajat voivat myös vaihtaa sieniä muiden pelaajien kanssa harvinaisten esineiden tai pelin sisäisen valuutan saamiseksi.

Yleensä ottaen,Mushroom Farming on jännittävä ja palkitseva toiminta Hypixel Skyblockissa, joka voi johtaa merkittäviin pelin sisäisiin etuihin.OhellaSienen perusteiden ymmärtäminenViljely, pelaajat voivat luoda menestyviä tiloja, jotka tarjoavat heille tyydyttävän saavutuksen ja etenemisen tunteen.

Sienitilasi perustaminen

Ennen kuin aloitat sienitilan perustamisen Hypixel SkyBlockiin, on tärkeää valita oikea sijainti.Maatilasi tulisi sijaita hyvin ilmastoidulla alueella, jossa on runsaasti luonnollista valoa.Vältä sen asettamista pimeille tai kosteille alueille, koska ne voivat estää sienen kasvua.

Seuraavaksi tulettäytyy kerätä tarvittavat materiaalit sienen rakentamiseksimaatila. Tämä sisältää:

 • Punaisen sienilohkot:Nämä lohkot tarjoavat ihanteellisen pinnan sienten kasvulle.Voit hankkia nämä lohkot keräämällä punaisia ​​sieniä sieni -autiomaassa tai käymällä kauppaa Baker NPC: n kanssa napassa.
 • Vesikauhat:Tarvitset vettä sienilohkojen hydrotoimiseksi ja kasvun edistämiseksi.
 • Hoppers:Niitä käytetään sienten keräämiseen, kun ne on kasvatettu.
 • Rintat:Tarvitset rinnan korjattujen sienten varastoimiseksi.

Kun olet kerännyt kaikki tarvittavat materiaalit, on aika alkaa rakentaa sienitilasi.Noudata näitä vaiheita:

 1. Aseta punaisten sienilohkojen alas 7 × 7 -alueelle, jonka aukko keskellä on.
 2. Hydratoi sienilohkot vesisäiliöillä.
 3. Aseta suppilat sienilohkojen alle keräämään korjattuja sieniä.
 4. Aseta rinta säiliöiden viereen säilyttämään sienet.
 5. Aseta katto sienitilan päälle suojataksesi sitä sateelta.

Näiden yksinkertaisten vaiheiden avulla sinulla on nyt täysin toimiva sienitila Hypixel SkyBlockissa.Hyvää maataloutta!

Oikeiden sienityyppien valitseminen

Pääopas: Kuinka viljellä sieniä Hypixel SkyBlockissa - Optimusplant (1)

Kun kyse on sienviljelystä Hypixel Skyblockissa, on tärkeää valita oikean tyyppiset sienet viljellään.Eri sienissä on vaihteleva kasvuvauhti, sato ja käyttötarkoitukset, joten on tärkeää harkita tavoitteesi ennen valintasi tekemistä.

Tässä on joitain Hypixel Skyblockin yleisimmin kasvaneista sienistä:

Sienimi

Kasvuaika

Antaa

Käyttötarkoitukset

Ruskea sieni

20 minuuttia

1-2

Ainesosa, kaupankäynti

Punainen sieni

20 minuuttia

1-2

Ainesosa, kaupankäynti

Sieni -autiomaasaari

30 minuuttia

1-4

Keittämisaine, kaupankäynti, SkyBlock -valikkoreseptin materiaalit

Kun valitset sienet maatilaan, on tärkeää harkita korjattujen tuotteiden tarkoitettua käyttöä.Ruskea ja punainenSieniä käytetään laajasti ruoanlaitossaja ovat suosittu kaupankäynti, mikä tekee niistä hyvän valinnan yleiselle ja aloittelijoille.Mushroom Desert -saarilla on pidempi kasvuaika, mutta ne tarjoavat korkeammat saannot ja lisäkäyttöön, kuten SkyBlock -valikkoreseptin materiaalit.

Viime kädessä valinta, jonka sienet maatilalle, riippuu tavoitteistasi ja prioriteetteistasi Hypixel Skyblockissa.Harkitse erityyppisiä kokeilua löytääksesi tarpeitasi parhaiten vastaavat ja tuottavat korkeimmat tuotot.

Sienen optimointi Hypixel Skyblockissa

Pääopas: Kuinka viljellä sieniä Hypixel SkyBlockissa - Optimusplant (2)

Jos haluat hyödyntää sienitilastasi Hypixel Skyblockissa, on tärkeää optimoida satosi.Oikeiden strategioiden ja tekniikoiden avulla voit lisätä merkittävästi sienituotantoa ja maksimoida pelin sisäiset voitot.

Tässä on vinkkejä, jotka auttavat aloittamaan:

 • Valaistus:Sienet vaativat vähäisen valon tasot kasvamaan, joten varmista, että käytät matalan valonlähteitä, kuten meren lyhtyjä tai hehkukiviä.
 • Lämpötilan säätö:Varmista, että sienitila on viileässä, pimeässä paikassa.Jos tarvitset enemmän lämpötilan hallintaa, harkitse jää- tai pakattujen jäälohkojen käyttöä.
 • Oikeat sadonkorjuutekniikat:Sadonkorjuu sienet heti, kun ne saavuttavat kypsyyden, jotta voidaan varmistaa maksimaalinen sato.Käytä lisäksi silkki -kosketustyökalua sienilohkon tuhoamisesta.
 • Hybridirotu:Harkitse erityyppisten sienten jalostamista hybridirotujen luomiseksi, joka tuottaa enemmän sieniä.
 • Automaattiset tilat:Tehokkuuden ja tuottavuuden lisäämiseksi harkitse automaattisen sienitilan luomista Redstone -mekanismeilla.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit optimoida sienisatot Hypixel SkyBlockissa ja lisätä voittoja.Muista, että avain menestykseen on kokeilu ja erilaisia ​​tekniikoita, kunnes löydät, mikä sopii parhaiten sinulle ja maatilallesi.

Sienen viljelyhaasteiden hallinta Hypixel Skyblockissa

Mushroom -viljely Hypixel Skyblockissa voi asettaa erilaisia ​​haasteita, ja on tärkeää olla valmis valmistautumaan terveellisen ja tuottavan tilan ylläpitämiseksi.Tässä on joitain yleisiä ongelmia, joita voit kohdata ja vinkkejä niiden hallintaan:

Sairauden estäminen

Tauti voi levitä nopeasti sienten keskuudessa ja tuhota satosi.Tämän estämiseksi on tärkeää pitää maatillasi puhtaana ja hyvin hoidettuna.Poista säännöllinen ylimääräinen sieneeli ja kuolleet sienet säännöllisesti, ja vältä maatilan ylikuormitusta.Varmista, että pidät myös maatilan ympäristön vakaana, ja johdonmukaisella lämpötila- ja kosteustasoilla.

Tuholaisten käsittely

Tuholaiset, kuten Silverfish ja Endermen, voivat vahingoittaa sienitilaasi.Hopeakalan estämiseksi aseta mukulakivi tai kivitiilet maatilan kehän ympärille.Endermenien osalta veden lähteen asettaminen voi estää niitä teleportoinnista maatilallesi.Lisäksi on suositeltavaa korjata sienet säännöllisesti, jotta vältetään tuholaisten houkutteleminen ylimääräisillä sienillä.

Ympäristötekijöiden hallinta

Sienet vaativat tietyn ympäristön kasvaakseen kunnolla, joten on tärkeää varmistaa, että maatila on asetettu sopivaan paikkaan.Vältä maatilan sijoittamista suoraan auringonvaloon tai alueilla, joilla on suuret lämpötilan vaihtelut.Lisäksi asianmukaisten valaistusten ja vesilähteiden käyttö voi auttaa säätelemään maatilan ympäristöä.

Sadonkorjuu sienet

Sienien korjausprosessi voi olla aikaa vievää ja työvoimavaltaista, mutta on tärkeää tehdä se säännöllisesti ja asianmukaisesti.Ylipitkät sienet voivat houkutella tuholaisia ​​ja myötävaikuttaa sairauksiin, joten on suositeltavaa korjata sienet heti, kun ne kypsyvät.Käytä Silk Touch -työkalua sienten korjaamiseen ja välttää sienen murtamista tai vahingoittamista prosessissa.

Kokeilu eri tekniikoista

Jokainen maatila on ainutlaatuinen, ja mikä toimii yhdelle pelaajalle, ei välttämättä toimi toisella.Älä pelkää kokeilla erilaisia ​​tekniikoita ja menetelmiä löytääksesi mikä toimii parhaiten tilallesi.Jotkut pelaajat saattavat löytää menestystä automatisoitujen tilojen kanssa, kun taas toiset saattavat mieluummin käytännöllisempää lähestymistapaa.

Apua muilta pelaajilta

Jos kamppailet sienitilan hallinnassa, älä epäröi pyytää neuvoja muilta pelaajilta.Hypixel Skyblock -yhteisö on täynnä asiantuntevia pelaajia, jotka ovat aina valmiita auttamaan pelaajia.Kiltaan liittyminen tai neuvojen hakeminen foorumeille voi tarjota arvokkaita oivalluksia ja strategioita, joiden avulla voit voittaa mahdolliset haasteet.

Edistyneet tekniikat sieniviljelyyn Hypixel Skyblockissa

Pääopas: Kuinka viljellä sieniä Hypixel SkyBlockissa - Optimusplant (3)

Nyt kun olet hallinnut sienviljelyn perusteet Hypixel Skyblockiin, on aika viedä se seuraavalle tasolle näiden edistyneiden tekniikoiden avulla.Toteuttamalla nämä strategiat voit optimoida satosi edelleen ja lisätä tehokkuuttasi.

Luo automaattinen sienitila

Yksi parhaimmista tavoista lisätä sienen tuotantoa on luomalla automaattinen sienitila.Tämä tapahtuu sarjan mäntä- ja redstone -sarjan kautta, joka korjaa ja istuttaa sienet automaattisesti sinulle.Tämä ei vain säästää aikaa, vaan myös varmistaa, että maatila toimii aina, vaikka olisit poissa tietokoneestasi.

Rotu hybridi -sienet

Kasvaamalla erityyppisiä sieniä yhdessä, voit luoda hybridi -sieniä, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja jotka voivat tarjota vielä suurempia etuja.Esimerkiksi ruskeiden ja punaisten sienten kasvattaminen yhdessä antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa harvinaisia ​​ja arvokkaita hehkuvia sieniä.

Käyttää kompostia

Aivan kuten tosielämän viljelyssä, komposti voi olla arvokas resurssi sienviljelyyn Hypixel Skyblockissa.Kompostia käyttämällä voit lisätä maaperän hedelmällisyyttä ja edistää sienten terveellistä kasvua.Kompostia voidaan saada monien lähteiden avulla, mukaan lukien viljely, kalastus ja kauppa muiden pelaajien kanssa.

Kokeile erilaisia ​​asetteluja

Älä pelkää kokeilla erilaisia ​​maatilan asettelua löytääksesi sinulle parhaiten sopivan.Tarkastellaan sellaisia ​​tekijöitä, kuten tilaa, valaistusta ja saavutettavuutta tilaa suunnitellessasi.Saatat huomata, että erilainen asettelu johtaa suurempiin satoihin ja suurempaan tehokkuuteen.

Liittyä yhteisöön

Hypixel Skyblock -yhteisön liittyminen voi olla hieno tapa oppia muilta pelaajilta ja jakaa omat tietosi ja kokemuksesi.Voit myös vaihtaa sieniä muiden pelaajien kanssa monipuolistamaan pelin sisäistä valuuttaa ja hankkia harvinaisia ​​esineitä.Hypixel SkyBlock Discord -palvelin on loistava paikka aloittaa.

Yhdistämällä nämä edistykselliset tekniikat sieniviljelystrategiaan, voit viedä pelisi seuraavalle tasolle ja saada vielä suurempia palkintoja Hypixel SkyBlockiin.

Sienisi myyminen ja kauppa

Pääopas: Kuinka viljellä sieniä Hypixel SkyBlockissa - Optimusplant (4)

Kun olet kasvanut sienet, on aika rahaa kovaan työhösi.Hypixel Skyblockissa sieniä voidaan myydä NPC: lle tai käydä kauppaa muiden pelaajien kanssa arvokkaita esineitä ja valuuttaa.Tässä on joitain vaihtoehtoja sienten myyntiin ja kauppaan:

 1. Myy NPC: lle:Voit myydä sieniä erilaisille NPC: lle pelimaailman ympärillä.Saamasi hinta vaihtelee riippuen sienten tyypin ja määrän mukaan.
 2. Käytä markkinoita:Hypixel SkyBlock Marketplace on pelin sisäinen alusta, jossa pelaajat voivat ostaa ja myydä tuotteita keskenään.Voit listata sienet myytäväksi valitsemassasi hinnassa, ja muut pelaajat voivat ostaa ne suoraan sinulta.
 3. Pelaajan ja pelaajan kauppa:Jos haluat hampaata parempaa hintaa tai vaihtaa sieniä muille tuotteille, voit harjoittaa pelaajien välistä kauppaa.Löydä pelaaja, joka on valmis kauppaan kanssasi ja neuvottelemaan sopimuksesta, joka toimii molemmille.

Muista, että sienten hinta voi vaihdella tarjonnasta ja kysynnästä riippuen, joten on hyvä idea seurata markkinoita ja mukauttaa hintojasi vastaavasti.Ja muista aina tehdä turvallisia kauppoja ja ota varovainen käsitellessäsi tuntemattomia pelaajia.

Johtopäätös

Tässä oppaassa jaettujen tietojen ja tekniikoiden avulla olet nyt valmis aloittamaan oman sienitilan Hypixel SkyBlockiin.Muista ymmärtää sienviljelyn perusmekaniikka, valita oikeat sienet tavoitteisiisi, optimoida tuotot asianmukaisten viljelytekniikoiden avulla ja voittaa mahdolliset haasteet.

Aloita pieni ja kasvaa isoksi

Jos olet aloittelija, on aina parasta aloittaa pienellä sienitilalla ja laajentua vähitellen tietosi ja taitosi kasvaessa.Älä lannista mitään takaiskuja, koska ne tarjoavat arvokkaita oppimismahdollisuuksia sienimaatalouden lähestymistavan hienosäätöön.

Kokeile ja innovoida

Edistyneillä tekniikoilla, kuten automatisoidut sienitilat ja hybridi -sienirotu, on aina tilaa viljelymenetelmiesi innovaatioon ja kokeiluun.Älä pelkää kokeilla uusia lähestymistapoja ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Myy ja vaihda sieniä

Lopuksi, kun sinulla on runsas sato sienistä, hyödynnä niitä, joita ne myydään ja vaihdetaan.Olipa kyse Hypixel SkyBlock Marketplacen tai pelaajien kaupankäynnin kautta, kova työsi voi tarjota arvokkaan pelin sisäisen valuutan tai kaupankäynnin lähteen.

Kiitos, että luitMaster -opas sienten viljelyynHypixel Skyblockissa.Hyvää maataloutta!

Faq

Mikä on sienviljely Hypixel Skyblockissa?

Sienen viljely Hypixel Skyblockissa on menetelmä pelissä olevien sienten viljelyyn ja korjaamiseksi resurssien ja materiaalien hankkimiseksi.

Miksi minun pitäisi viljellä sieniä Hypixel Skyblockissa?

Mushroom Farms voi tarjota arvokkaita resursseja käsityö-, ruoanlaitto- ja kaupankäynnin tarkoituksiin, mikä tekee niistä tuottoisaa ja hyödyllistä lisäystä pelin sisäiseen etenemiseen.

Kuinka voin perustaa sienitila Hypixel Skyblockiin?

Mushroom -maatilan perustamiseksi sinun on valittava sopiva sijainti, kerättävä tarvittavat materiaalit ja rakennettava maatilan rakenne sienen kasvun ja sadonkorjuun helpottamiseksi.

Millaisia ​​sieniä voin viljellä Hypixel Skyblockissa?

Hypikselin Skyblockissa on saatavana useita tyyppejä sieniä, mukaan lukien ruskeat sienet, punaiset sienet ja jopa harvinaiset tyypit, kuten hehkuva sieni.

Kuinka voin optimoida sieni -saannoni Hypixel Skyblockissa?

Sienen saannon optimointi sisältää asianmukaisen valaistuksen varmistamisen, lämpötilan ja kosteuden hallinnan ja tehokkaiden sadonkorjuumenetelmien käyttämisen sadontuotannon maksimoimiseksi.

Mitkä ovat joitain yleisiä haasteita sienviljelyssä ja miten voin voittaa ne?

Sienviljelyn yleisiä haasteita ovat sairaudet, tuholaiset ja ympäristötekijät.Toteuttamalla asianmukaiset hygienia- ja tuholaistorjuntatoimenpiteet sekä ylläpitämällä optimaalisia kasvuolosuhteita, voit voittaa nämä haasteet tehokkaasti.

Onko olemassa edistyneitä tekniikoita, joita voin hyödyntää sienviljelyyn Hypixel Skyblockissa?

Kyllä, edistyneet tekniikat, kuten automatisoidut sienitilat, hybridi -sientenjalostus ja muut innovatiiviset menetelmät, voivat auttaa sinua parantamaan edelleen sieniviljelyn tehokkuutta ja tuottavuutta.

Kuinka voin myydä tai vaihtaa sieneni Hypixel SkyBlockissa?

Voit myydä sienet Hypixel SkyBlock Marketplacen kautta tai harjoittaa pelaajien välistä kauppaa vaihtaaksesi korjattuja sieniä pelin sisäiseen valuuttaan tai arvokkaita esineitä varten.

Pääopas: Kuinka viljellä sieniä Hypixel SkyBlockissa - Optimusplant (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6117

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.