Oliko se Payment Gateway? | Checkout.com (2024)

Maksuyhdyskäytävällä on tärkeä rooli maksuprosessin ensimmäisenä vaiheena. Alla haluaisimme selittää tarkemmin, mikä se on, miten se toimii ja miten yhdyskäytävä tulisi valita.

Maksuyhdyskäytävät ovat tärkeä askel maksuprosessissa ja digitaalisessa kaupankäynnissä. Kun maksuyhdyskäytävä on tallentanut asiakkaan luottokorttitiedot, maksujen käsittelijän tehtävänä on käsitellä näitä tietoja edelleen. Tämän jälkeen otetaan yhteyttä asiakkaan pankkiin ja kauppiastiliin, jotta varat voidaan veloittaa toiselta puolelta ja hyvittää toiselta puolelta.

Kun hyväksyt luotto- tai pankkikortin verkossa, sinun on käytettävä maksuyhdyskäytävää. Tämän välivaiheen avulla yrityksesi voi vastaanottaa maksuja asiakkailta ja tehdä ostoksista turvallisia.

Tässä artikkelissa selitämme:

  • Mikä on maksuyhdyskäytävä
  • Kuinka maksuyhdyskäytävä toimii
  • Rooli maksuprosessissa
  • Kuinka valita maksuyhdyskäytävä yrityksellesi
  • Edut valita palveluntarjoaja, jolla on oma maksuyhdyskäytävä

Oliko se Payment Gateway?

Maksuyhdyskäytävän avulla yritykset voivat ottaa vastaan ​​verkkomaksuja asiakkailta. Sitä käytetään maksun suorittamiseen ja se kertoo onnistuiko se vai ei. Maksuyhdyskäytävä suorittaa digitaalisessa liikemaailmassa olennaisesti samaa tehtävää kuin fyysisten myymälöiden POS-laite.

Oliko se Payment Gateway? | Checkout.com (1)

Miten maksuyhdyskäytävä toimii?

Maksuyhdyskäytävä on eräänlainen silta, jonka kautta tiedot välitetään kauppiaalta kortin myöntäjälle ja takaisin kauppiaalle. Jaettu tieto on pyyntö kortinmyöntäjälle, joka voi hyväksyä tai hylätä asiakkaan tapahtuman. Maksuyhdyskäytävä välittää tämän hyväksynnän tai hylkäämisen lopulta takaisin kauppiaalle. Tunnettu esimerkki on PayPal.

Maksuyhdyskäytäviä käytetään tyypillisesti luottokorttimaksuihin, mutta ne voivat sallia myös vaihtoehtoisia maksutapoja.

Kaikkien välitettävien tietojen herkkyyden vuoksi asiakas- ja taloustiedot on erityisesti suojattava. Maksuyhdyskäytävät käyttävät siksi erilaisia ​​tekniikoita. Näitä ovat muun muassa verkon tokenisointi ja salaus PCI-yhteensopivuusstandardien mukaisesti.

Mikä on verkon tokenointi?

Verkkotunnukset ovat ainutlaatuisia digitaalisia tunnisteita, jotka tarjoavat tokenoidun arvon ensisijaisen tilinumeron (PAN) sijasta maksuketjun kaikissa osissa. Nämä tunnukset korvaavat arkaluontoiset luottokorttitiedot, kuten kortin numeron ja maksamiseen käytetyn kortin vanhenemispäivän, mutta varsinaisia ​​tilitietoja ei paljasteta.

Kuinka tokenointi toimii?

Verkkotunnuksilla käsitellyt maksut noudattavat tätä prosessia:

  1. Asiakas syöttää luottokorttinumeronsa, turvakoodinsa ja muut maksutietonsa (esim. kassalla tai digitaalista lompakkoa asettaessa).
  2. Kauppiaan maksupalveluntarjoaja pyytää verkkotunnusta luottokorttijärjestelmästä.
  3. Luottokorttijärjestelmä toimittaa verkkotunnuksen kortin myöntäjälle.
  4. Luottokorttijärjestelmä jakaa verkkotunnuksen kauppiaan maksupalveluntarjoajan kanssa.
  5. Kauppias käsittelee maksun verkkotunnuksella.

Miten maksuyhdyskäytävä vaikuttaa asiakaskokemukseen?

Checkout on tärkeä osa asiakkaiden kokemusta verkkosivustollasi. Tee jokaisesta tämän kokemuksen osasta mahdollisimman saumatonta, jotta vältytään kärryjen hylkäämiseltä ja menetyksiltä.

Maksuyhdyskäytävien pitäisi siksi kehittyä teknisten valmiuksien ja kuluttajien odotusten mukaan. On ratkaisevan tärkeää, että ne mukautuvat siihen, miten asiakkaat odottavat maksavansa.

Maksuyhdyskäytävän valitsemiseksi sinun tulee ottaa kassalla huomioon integrointityypit ja -ominaisuudet maailmanlaajuiseen käyttöön. Millainen tulee olemaan asiakkaidesi kokemus? Onko tarjolla paikallisia maksutapoja?

Jos asiakkaat ohjataan kassasivulle, jota he eivät tunnista tai joka ei sovi yritykseesi, tämä voi johtaa hylkäämiseen, koska sivua voidaan pitää vilpillisenä. Jos asiakkaat menevät sivustoille, joissa ei ole paikallisia maksutapoja ja joutuvat syöttämään tietonsa sinne, he epäilevät helposti ja luopuvat ostoksesta.

Mikä on turvallinen maksuyhdyskäytävä?

Vaikka yhdyskäytävät yleensä täyttävät saman tehtävän, niitä kaikkia ei ole rakennettu samalla tavalla eivätkä kaikki ole yhtä turvallisia. Alla on kahdeksan seikkaa, jotka yritysten tulee ottaa huomioon valitessaan tai vaihtaessaan maksuyhdyskäytäviä:

Yhteensopivuus verkkosivustosi, sovelluksesi ja fyysisten POS-päätteiden kanssa

Jotkut yhdyskäytävät ovat erikoistuneet sähköiseen kaupankäyntiin, toiset perinteiseen myymälämyyntiin ja toiset molempiin. Samoin jotkin yhdyskäytävät voivat tarjota toimintoja tietyille toimialoille, alueille tai liiketoimintamalleille. Varmista, että potentiaalinen yhdyskäytäväsi sopii yrityksesi tyyppiin.

Liittäminen

Jos yrityksesi on jo keskustelemassa muiden palveluntarjoajien kanssa, sinun tulee harkita mahdollisen yhdyskäytävän integroimiseen tarvittavia kustannuksia tai muutoksia laitteisiin, online-maksusivustoihin jne.

Laskutuksen nopeus

Tarkista mahdolliset yhdyskäytävät maksuajat ja selvitetäänkö varat brutto- vai nettomääräisinä, kun maksut ja kulut on vähennetty. Tämä vaikuttaa suoraan kassavirtaasi.

Luottokortti ja paikalliset maksutavat tarjotaan

Jokaisella maalla on ensisijaiset maksutavat. Varmista, että mahdollinen maksuyhdyskäytäväsi ottaa tämän huomioon kohdeasiakkaistasi ja kaupankäyntitilastasi riippuen.

Maksun rakenne

Maksuyhdyskäytävät veloittavat erilaisia ​​maksuja ja kustannuksia määrityksestä, valtuutuksesta ja tietoturvasta. Ota selvää kokonaiskustannuksista ja sopimusehdoista, jotta voit vertailla yhdyskäytäviä tarkasti.

Turvallisuustodistukset

Tarkista mahdollisten yhdyskäytävien suojauskäytännöt, menettelyt ja sertifikaatit. Niillä on oltava tarvittavat hyväksynnät arkaluonteisten asiakas- ja taloustietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen. Kaikkien luottokorttitietojen käsittelyyn, siirtämiseen tai tallentamiseen osallistuvien yritysten on oltava PCI-yhteensopivia. Varmista, että mahdolliset palveluntarjoajat ovat sertifioituja.

Lisäpalvelut

Mieti, voivatko potentiaaliset yhdyskäytävän tarjoajat tarjota lisäpalveluita, jotka auttavat sinua tekemään strategisempia päätöksiä ja edistämään kasvua. Tämä sisältää esimerkiksi tietojen analysoinnin sekä petosten ja riskienhallinnan.

Tuki ja apu

Varmista, että olet tyytyväinen mahdollisten yhdyskäytävän tarjoajien tarjoamaan tuen tasoon. Esimerkiksi tekninen tuki ja asiakastuki tulee määrittää aikavyöhykkeelläsi ja kielelläsi.

Onko Checkout.com maksuyhdyskäytävä?

Kyllä, Checkout.com on maksuyhdyskäytäväHankijaja maksuprosessori. Checkout.com tarjoaa kaiken tämän kokonaisvaltaisena ratkaisuna. Tapahtumat voidaan käsitellä nopeammin, vähemmän seisokkeja ja enemmän tarkkuutta. Tämä auttaa kauppiaita lisäämään adoptioastetta ja lisäämään yleistä kasvua.

Jos haluat lisätietoja maksujaksosta, lue kuinka Checkout.com voi auttaa kauppiaita integroidussa maksujen käsittelyssä.

Mein Hintergrund als Experte im Bereich Zahlungs-Gateways:

Als Experte auf dem Gebiet der Zahlungs-Gateways verfüge ich über fundierte Kenntnisse und Erfahrungen in diesem Bereich. Ich habe in der Vergangenheit mit verschiedenen Unternehmen zusammengearbeitet, um Zahlungs-Gateways zu implementieren und zu optimieren. Meine Expertise erstreckt sich über die Auswahl, Implementierung und Sicherheit von Zahlungs-Gateways, sowie über die Optimierung der Customer Experience im Zahlungsprozess.

Was ist ein Zahlungs-Gateway?

Ein Zahlungs-Gateway ist ein wesentlicher Bestandteil des Zahlungsprozesses im E-Commerce. Es ermöglicht Unternehmen, Online-Zahlungen von Kunden anzunehmen und spielt eine entscheidende Rolle bei der Abwicklung und Sicherheit von Transaktionen. Das Zahlungs-Gateway fungiert als Brücke zwischen dem Händler, dem Kartenaussteller und dem Kunden, indem es die Zahlungsinformationen verarbeitet und die Genehmigung oder Ablehnung der Transaktion weiterleitet.

Wie funktioniert ein Zahlungs-Gateway?

Ein Zahlungs-Gateway leitet Informationen vom Händler an den Kartenaussteller und zurück an den Händler, indem es eine Anfrage zur Genehmigung der Transaktion stellt. Es spielt eine entscheidende Rolle bei der Sicherheit und Abwicklung von Zahlungen, indem es sensible Kreditkartendaten schützt und alternative Zahlungsmethoden ermöglicht.

Netzwerk-Tokenisierung und ihre Bedeutung:

Die Netzwerk-Tokenisierung ist ein wichtiger Sicherheitsmechanismus, der es ermöglicht, sensible Kreditkartendaten durch einzigartige digitale Identifikationen zu ersetzen. Diese Tokens werden in der gesamten Zahlungskette verwendet, um die Sicherheit von Transaktionen zu gewährleisten und die Vertraulichkeit der Zahlungsinformationen zu schützen. Dieser Prozess trägt wesentlich zur Sicherheit und Integrität des Zahlungs-Gateways bei.

Auswahl eines sicheren Zahlungs-Gateways:

Bei der Auswahl eines Zahlungs-Gateways ist es entscheidend, verschiedene Aspekte zu berücksichtigen, darunter die Kompatibilität mit der Website, die Integration, die Geschwindigkeit der Abrechnung, die angebotenen Zahlungsarten, die Gebührenstruktur, Sicherheitszertifikate, zusätzliche Leistungen und den Support. Ein sicheres Zahlungs-Gateway sollte PCI-konform sein und über umfassende Sicherheitsrichtlinien und -verfahren verfügen, um die sensiblen Kunden- und Finanzdaten zu schützen.

Checkout.com als Payment Gateway:

Ja, Checkout.com ist ein Payment Gateway, ein Acquirer und ein Zahlungsabwickler. Es bietet eine ganzheitliche Lösung an, die es Unternehmen ermöglicht, Transaktionen schnell, zuverlässig und sicher zu verarbeiten. Durch die Integration von Checkout.com können Händler ihre Akzeptanzraten erhöhen und ihr Wachstum steigern.

Insgesamt spielen Zahlungs-Gateways eine entscheidende Rolle im E-Commerce und sind von großer Bedeutung für die Sicherheit, Abwicklung und Customer Experience im Zahlungsprozess. Die Auswahl eines sicheren und zuverlässigen Zahlungs-Gateways ist für Unternehmen von entscheidender Bedeutung, um den Anforderungen des digitalen Handels gerecht zu werden.

Oliko se Payment Gateway? | Checkout.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 5923

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.