Myyt kiinteistösi RE/MAX: lla parhaalla tuotteella (2024)

Kuinka myymme kiinteistösi?

Olet päättänyt myydä kotisi.Ja nyt?Talosi menestyksekkäästi myydä on hyödyllistä saada RE/MAX -myyntivälittäjä.Re/Maxilla on myyntiprosessi sinulle valmis.Tämä prosessi on jaettu vaiheisiin, jotka suoritetaan kanssasi askel askeleelta.Voit käydä läpi koko myyntiprosessin yhden välittäjän kanssa.

Suunnittele no -blbligation -esittely

Myyt kiinteistösi RE/MAX: lla parhaalla tuotteella (1)

Vaihe 1: Välittäjän esittely

Ensimmäisen haastattelun aikana henkilökohtainen RE/MAX -myyntivälittäjä selittää, mitä Re/Max tarkoittaa ja mitä voimme tehdä sinulle.Teemme inventaarion, missä tilanteessa olet, ja keskustelemme myynnin mahdollisuuksista ja mahdollisuuksista.Odotuksesi ovat yhtä tärkeitä.Keskustelemme yhdessä, ovatko ne toteutettavissa ja realistisia.

Vaihe 2: Asuntomarkkina -analyysi

Talosi on myytävä parhaiten edullisimmissa olosuhteissa.Henkilökohtainen RE/Max Makelaar ottaa kiinteistön tähän ja ottaa huomioon erilaiset tekijät, kun määritetään talosi arvo.Sijainti, ylläpitotila, koon, minkä tahansa kunnostuksen ja naapuruston rooli on tässä.Vertaamme kotiasi jo myytyihin taloihin ja asetamme nämä kodit alueelle verrattuna myyntiin.Nykyisillä asuntomarkkinoilla, joissa hinnat nousevat edelleen, on erittäin tärkeää olla ajan tasalla viimeisimmästä kehityksestä.Saat neuvoja kysyntähintaan, ja määrittelemme yhdessä, mikä myyntistrategia sopii parhaiten toiveesi.

RE/MAX: lla säästät tuhansia euroja todistettavasti korkeampien myyntihintojen (tuloarvot) ansiosta.RE/MAX -myyntivälittäjän kanssa myyntihinnat ovat keskimäärin 3,12% korkeammat kuin kansallinen keskiarvo.Tämä on tulosta parhaasta kaupallisesta myyntistrategiasta ja suurimmasta tavoitteesta potentiaalisten ostajien keskuudessa.

Vaihe 3: myyntistrategia

Talon optimaaliseksi markkinoimiseksi rikastamme kodin esittelyä ammattimaisella valokuvauksella ammattimaisella valokuvaajalla.Koti, ympäristö ja ilmapiiri kuvataan täydellisesti keskimäärin 30 kuvaa.Nämä valokuvat on sijoitettu yhdessä asiantuntijan ja kohderyhmän kanssa funda.nl: llä, myyntesitteessä ja muissa myyntikanavissa.

Voit harkita sisustusstylistien soittamista ja RE/MAX -myyntivälittäjät työskentelevät yhdessä.On yllättävää nähdä, mitä pienet säädöt voivat tehdä kodistasi.Käytännössä on todettu, että sisustusstylisti osallistuu onnistuneeseen myyntiin.

Myyt kiinteistösi RE/MAX: lla parhaalla tuotteella (2)

Tuo kotisi huomion kanssa:

 • 2d + 3D -pohjapiirrossuunnitelmat
 • Flyerit naapurustossasi
 • Online (zoom) katselut
 • Video / diaesitys
 • 360 ° valokuvia
 • Sosiaalisen median strategiat
 • Mahdollisuus "tule ja katso" (keskeinen katselu)
 • Myyntimerkki

Vaihe 4: Näkymissuunnitelma

Kun kotisi on laitettu markkinoille täydellisesti, istut Re/Max Sales -välittäjän katselut asianomaisten osapuolten kanssa.Välittäjä myös koordinoi ja ohjaa sitä.RE/Maxilla on erityyppisiä katseluja: henkilökohtainen katselu, keskeinen katselu, jossa välittäjä istuttaa useita katseluja peräkkäin ja "kulho ja ulkonäkö"."Tule ja Kijk" on ilmainen kävelymatka, jolloin potentiaaliset ostajat voivat katsella kotiasi ilman tiettyä tapaamista.

Välittäjä koordinoi kanssasi, kun katselut tapahtuvat.Ei ole tarkoitettu, että olet läsnä myyjänä kotikäyntien aikana.Mahdolliset ostajat ovat usein oikeudenmukaisempia ja kriittisempiä kodin suhteen, kun välittäjä on läsnä.Sitten heillä on vähemmän vierailun tunne ja he voivat paremmin tuntea olonsa kotona.Katselun aikana välittäjä voi myös kerätä arvokasta palautetta.Nämä tiedot ovat tärkeitä esitellä kotisi vielä paremmin tulevaisuudessa ja ne voivat olla hyödyllisiä myöhemmissä neuvotteluissa.

Vaihe 5: Neuvottelut

Jokainen neuvottelu on ainutlaatuinen ja siksi erilainen.Yhdessä kanssasi välittäjä valitsee strategian kiinteistön myymiseksi.Hinnan lisäksi myös olosuhteet ovat välttämättömiä.RE/MAX -myyntivälittäjä toimii 100% avoimesti ja välittää jokaisen tarjouksen sinulle.Kaikki Re/Max Makelaars noudattaa koodia tai etiikkaamme ja edustavat vain etujasi, ei potentiaalisten ostajien etuja.Päätät tarjouksen ja olosuhteiden perusteella, jotka ostaja annat kodillesi, ja RE/MAX -välittäjä auttaa sinua oikealla (objektiivisella) neuvolla tässä.

Vaihe 6: notaariin

Re/Max huolehtii oikeista sopimuksista ja valmistelee sinua tapaamiseen notaarin kanssa.Tilanteesta riippuen voi olla tarpeen erilaisia ​​asiakirjoja, mukaan lukien ote maarekisteristä, perintölain julistus, kadustralikartta, virkamiesrekisteri, ilmoituksen jakamisesta ja aikaisempien maakustannusten peruuttamisesta.Hyvä valmistelu sopimukseen tarjoaa suojan vastuun riskeiltä.

Teemme sinulle ostosopimuksen:

 • Talon hinta
 • Toimituspäivä
 • Päättäväinen ehto
 • Ylimääräiset tapaamiset
Myyt kiinteistösi RE/MAX: lla parhaalla tuotteella (3)

Vaihe 7: Avainsiirto

Kun ostaja ja olet päässyt sopimukseen osto -sopimuksesta, välittäjä lähettää sen yhdessä allekirjoitusten, asiaankuuluvien asiakirjojen ja kopion henkilöllisyyden todistuksesta notaariin.Saatuaan nämä asiakirjat, notaari määrittelee päivämäärän ja ajan toimituskirjan allekirjoittamiseen.

Muutamaa päivää ennen notaaria siirtämään kodin, saat toimitusluonnoksen ja ratkaisun.RE/Max Makelaar -sivustosi käy läpi konseptin varmistaaksesi, ovatko kaikki tiedot oikein.

Nimityksen valvontaa notaarin kanssa välittäjä ohjaa myös mahdollista lopullista tarkastusta, jos ostaja tarvitsee tätä.

Vaihe 8: Myynnin jälkeen

RE/Max pyrkii tarjoamaan parhaat palvelut välityksellä.Siksi arvostamme sitä suuresti, jos pystymme arvioimaan myyntiprosessia kanssasi.Olemme tyytyväisiä kaikkiin palauteihin, onko arviointi, todistus, tarkistettava, onko se asiakastyytyväisyyskysely.

Myyt kiinteistösi RE/MAX: lla parhaalla tuotteella (4)

RE/MAX: n kanssa valitset:

 • Henkilökohtainen välittäjä, jolla on hyperlocal asuntomarkkinatieto
 • Säästävät tuhansia euroja todistettavasti korkeamman tuotto -arvon vuoksi
 • Myynnin läpimenoaika, joka on 12,7% nopeampi kuin kansallinen keskiarvo
 • Yli 50 vuoden kokemus välityksestä

Tehdä tapaaminen välittömästi

Haluatko tietää enemmän arvostuksesta?
Etsi välittäjä tai toimisto
Saada ilmainen kodin arvo?
Jätä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä suunnitellaksesi no -blbligation -tapaamisen.
Myyt kiinteistösi RE/MAX: lla parhaalla tuotteella (2024)

FAQs

Mikä on kiinteistönvälittäjän palkka? ›

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Kiinteistönvälittäjä on 3 898 euroa kuukaudessa. Palkka oli yksityisellä sektorilla 3 898 € (4076 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2020. Keskipalkka kasvoi 95 € (2,5 %) vuodesta 2019 vuoteen 2020.

Onko Remax hyvä? ›

96% asiakkaistamme suosittelee meitä

(Lähde: RE/MAX asiakaspalautekysely 2022, otos = 5240). Asiakkaillamme on mahdollisuus antaa toiminnastamme arvosana asteikolla yhdestä kymmeneen. Keskimääräinen arvosana toiminnastamme on 9,6 ja 96 % asiakkaistamme suosittelisi RE/MAXia tuttavilleen.

Paljonko kiinteistöpäällikkö tienaa? ›

Kiinteistöpäällikkö-tehtävänimikkeellä mediaanipalkka on 4 900 € kuukaudessa. Kahdeksan kymmenestä palkasta sijoittuu välille 4 000 € - 5 825 €. Nämä palkkatiedot perustuvat 56 anonyymin käyttäjän antamiin tietoihin, jotka on kerätty Oikotien kautta vuosina 2017 - 2024.

Paljonko levyseppähitsaaja tienaa? ›

Alempi kuin Suomen mediaanipalkka (3 400 €/kk). Levyseppähitsaaja-tehtävänimikkeellä mediaanipalkka on 2 500 € kuukaudessa. Kahdeksan kymmenestä palkasta sijoittuu välille 2 000 € - 3 375 €.

Onko kiinteistönvälittäjä töissä viikonloppuisin? ›

Kiinteistönvälittäjän työssä ei ole toimistoaikoja, vaan töitä tehdään myös viikonloppuisin ja kelloon katsomatta. Kiinteistönvälittäjät kuvailevat työtään pitkäjänteiseksi puurtamiseksi ja elämäntavaksi.

Missä vaiheessa välittäjän palkkio maksetaan? ›

Välityspalkkio maksetaan yleensä kaupantekotilaisuudessa

Jos kaupan molemmat osapuolet ovat tehneet välittäjän kanssa sopimuksen, välitysliike voi laskuttaa vain yhden välityspalkkion. Jos välitysliikkeen henkilökuntaan kuuluva ostaa asunnon, välityspalkkiota ei saa periä.

Miten lasketaan asunnon välityspalkkio? ›

Prosenttipohjainen palkkio määräytyy kaupankäynnin kohteen arvon perusteella. Se lasketaan yleensä kaupan velattoman hinnan perusteella. Esimerkiksi, jos välityspalkkio on 2 % ja teet 200.000,00 euron kaupan, välityspalkkio olisi 4.000,00 euroa (0,02*200.000,00=4.000,00€).

Mikä on Kiinteistönhoitajan palkka? ›

Palkka oli kuntasektorilla 2 488 € (1532 yksittäistä palkkaa), valtiolla 3 158 € (13 yksittäistä palkkaa) ja yksityisellä sektorilla 2 486 € (1741 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2022. Keskipalkka kasvoi 42 € (1,7 %) vuodesta 2021 vuoteen 2022.

Mikä on putkimiehen palkka? ›

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Putkiasentaja on 2 796 euroa kuukaudessa. Palkka oli kuntasektorilla 2 796 € (125 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2022. Keskipalkka kasvoi 91 € (3,4 %) vuodesta 2021 vuoteen 2022.

Mikä on isännöitsijän palkka? ›

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Isännöitsijä on 3 758 euroa kuukaudessa. Palkka oli kuntasektorilla 3 592 € (43 yksittäistä palkkaa) ja yksityisellä sektorilla 3 770 € (617 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2022.

Mikä on ohjelmistokehittäjän palkka? ›

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Ohjelmistokehittäjä on 4 114 euroa kuukaudessa. Palkka oli yksityisellä sektorilla 4 114 € (1508 yksittäistä palkkaa).

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 5520

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.