Militaria Plaza - WW2 -saksalaiset univormut (2024)

Table of Contents
Wh (heer) m40 housut '1939' Turvapalvelu (SD) -palvelu tunika Luftwaffe Flight/FJ EM: n lentopusero Wehrmacht 'Käänteinen jakautuneen' naamiointiparka WH (Heer) Generalmajorin kenttäpusero WH (Heer) kenraalimajuri Hans Bergenin suuri takki Wh m43 -housut kiinnitetyille joukkoille WH (Heer) EM/NCO: n polvihousut kiinnitetyille joukkoille Sodan laivaston sairaalan takki Suomalainen m/27 valkoinen vartija tunika Musta värjätty WH (Heer) M43 -housut Sotaa edeltävät saksalaiset mustan moottoripyöräilijöiden polvihousut WH (Heer) kesäkenttäpusero säiliön tuhoamisnauhoilla WH (Heer) EM: n M43 -kenttäpusero Olonan puuvillassa Saksan palonsuojapoliisin Braunschweig '-palvelun tunika Ilmavoimien HBT -pora -tunika Luftwaffe-lentovirkamiehen nelitaskussa oleva tunika Waffen-SS M44 -kenttäpusero Ruskeassa paitassa Luftwaffe sininen värillinen paita Luftwaffe 'splittertarn' laskuvarjohyppy Smock WH (Heer) tykistön virkamiehen pusero Ei-palautumaton 'Sumpftorn' naamiointi Parka Wehrmacht (Heer) tykistövirkamiehen suuri takki WH (Heer) M36 Style 'Panzerjäger' NCO: n M41 -kenttäpusero WH (Heer) EM: n M40 -kenttäpusero Luftwaffe-lentovirkamiehen nelitaskussa tunikanryhmä WH (armeija) 'Mountain Aptrillery' NCO: n M35 -mekko tunika Veteraani tuotapa palautettavissa oleva 'Sumpftarn' naamiointi Parka WH: n palautumattomat 'pumpftorn' naamiointi housut Luftwaffe turkista talvipäällyste Luftwaffe-laskuvarjoajan avaruuden nelitasku tunika Waffen-ss italialainen naamiointi anorak Wehrmacht 'Fluffy' naamiointi -ampuja Waffen-SS M44 DOT -mallihousut Wehrmirs Flaldgrey Turtleneck -villapaita Ilmavoimat 'laskuvarjohyppääjä' NCO: n lentopusero WH (Heer) WH (Heer) 'Panzer' EM: n M36 -kenttäpusero Luftwaffe turkista talvipäällyste Kriegsmarine sininen hyppypaita kauluksen kanssa Mountain Hunter Anorak (tuulen pusero) Luftwaffe EM/NCO: n 'pora' housut Wh NSKK ruskea paita WH (Heer) jalkaväkiviranomaisen tunika Wh (heer) 'drillich' housut

WW2 -saksalaiset univormut ja tunikaryhmät

Järjestä

Tuotteiden luomispäivä -/+

Tuotesuhde

 • alkaa
 • Eversti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Seuraava
 • Loppu

Sivu 1/7

Tulokset 1 - 50/337


Wh (heer) m40 housut '1939'

WH (Heer) M40 Combat Field -housut (M40 -letku für Mannschaften).Housut ovat hienosti merkittyjä ja päivättyjä 1939. Alkuperäisiä Wehrmacht -housuja on erittäin vaikea löytää.Mukava alkuperäinen M40 -housut hyvässä kunnossa!

1195,00 €

Turvapalvelu (SD) -palvelu tunika

Sicherheitsdienst (SD) -palvelun tunika SD-jäsenelle tarkoitettu Sturmmann (UnterwachtMeister), jossa on bevo-kudottu hihokotka, kaulus- ja olkalaudat.Tunika on julkaistu vuonna 1971 Almark Publications -kirjassa 'Waffen-SS'.Harvinainen SD -tunika!

4950,00 €

Luftwaffe Flight/FJ EM: n lentopusero

Luftwaffe Flight/FJ EM: n lentopusero (Fliegerbluse), joka on tarkoitettu 'Soldat der flieger/fallschirmJägerille'.Täydellinen kaulusväylät, rintakotka ja olkapäät.Myöhäinen sodan rakentaminen sekoitettujen materiaalien rakentaminen.Mukava alkuperäinen lentopusero erittäin hyvässä kunnossa!

1550,00 €

Wehrmacht 'Käänteinen jakautuneen' naamiointiparka

Wehrmacht palautuva talviparka 'Kääntetyn splittertarn' -naamioinnin (Tarnjacke).Parka näyttää ns. Käänteiset värit Sumpftarnmuster-värimaailmassa.Mukava alkuperäinen parka voimakkaasti taisteluun kuluneessa kunnossa!

1250,00 €

WH (Heer) Generalmajorin kenttäpusero

Wehrmacht (Heer) kenraalin kenttäpusero, joka on tarkoitettu 'kenraali'.Tunika on täydellisenä räätälöimellä, jonka on kirjoittanut 'Fritz Grohnert' Königsbergistä (preußen).Täydellinen kaikki tunnusmerkit.Upea alkuperäinen Wehrmacht -armeijan kenraalin tunika erittäin hyvässä kunnossa!

7500,00 €

WH (Heer) kenraalimajuri Hans Bergenin suuri takki

WH (Heer) Generalmajorin suuri takki (Tuchmantel).Field Grey Woolen Construction Ostettu yksityisesti ostettu General's Greatcat -levyllä, jolla on tummanvihreä kaulus ja kirkkaan punaiset läpimurit.Nimetty kenraali 'Hans Bergenille'.Mukava alkuperäinen kenraali Greatcat!

4750,00 €

Wh m43 -housut kiinnitetyille joukkoille

Wehrmacht (Heer) M43 -housut kiinnitetyille joukkoille (Stiefelhose für Mannschaften).Housuilla on nahkavahvistuspaneelit.Hirkut ovat RB.Nr.0/0138/0027 merkitty ja päivätty 'B44' (1944).Mukava polvipari upeassa minttutilassa!

695,00 €

WH (Heer) EM/NCO: n polvihousut kiinnitetyille joukkoille

WH (Heer) EM/NCO: n polvihousut kiinnitetyille joukkoille (Stiefelhose für Mannschaften).Fieldgrey -villahousut ovat nahkavahvistuspaneeleissa.Housuhousut eivät ole näkyvissä merkittyjä ja todennäköisesti räätälöityjä.Mukava alkuperäinen polvipari hyvässä käytössä!

375,00 €

Sodan laivaston sairaalan takki

Kriegsmarine-sairaalatakki (Lazarett-Anzug).Takki on valmistettu valkoisesta/bue-raidallisesta puuvillakankaasta.Tunika on hienosti valmistaja ja päivätty 1941 ja näyttää Kriegsmarine -hyväksyntämerkinnät.Harvinainen alkuperäinen takki erittäin hyvässä kunnossa!

295,00 €

Suomalainen m/27 valkoinen vartija tunika

Suomalainen m/27 värväämä tunika (Yleinen Kenttapusero m/27).Täydellinen Swastika -kaulusmerkillä ja hihassa merkintä, kuten valkoisen vartijan jäsenelle tarkoitettu (Suojeluskunta) on tarkoitettu.Tunika on päivätty 1932. Harvinainen alkuperäinen suomalainen villa tunika hyvässä kunnossa!

395,00 €

Musta värjätty WH (Heer) M43 -housut

Musta värjätty Wehrmacht (Heer) M43 'Keilhose' - Combat Field -housut (Rundbundhosen 43).Housut on maalattu mustaksi, luultavasti sodanjälkeisen siviilikäytön vuoksi.Jotkut osat on haalistunut takaisin Fieldgreylle, joten mahdollisesti musta väriaine voidaan poistaa.Hinnoiteltu vastaavasti!

Sotaa edeltävät saksalaiset mustan moottoripyöräilijöiden polvihousut

Sodan edeltävä saksalainen musta moottoripyöräilijöiden polvihousut (Stiefelhose), jolla on tyypillinen sivusulku moottoripyöräilijöille.Hieno laadukkaat mustat villaiset housut eivät ole näkyviä merkittyjä ja todennäköisimmin räätälöityjä, vuori on osittain poistettu.Mukava alkuperäinen sodanispari polvihousut hyvässä kunnossa!

175,00 €

WH (Heer) kesäkenttäpusero säiliön tuhoamisnauhoilla

WH (Heer) Cotton Summer Field -pusero (Sommer Feldbluse), joka on tarkoitettu 'Oberfeldwebelille'.Tunikalla on kaksi harvinaisen alkuperäisen hopeasäiliön tuhoamismerkkiä, jotka on ommeltu oikealle hihaan.Rinta-aukko on poistettu.Harvinainen säiliön tuhoajakenttäpusero, joka tekee fantastisen näytön!

6500,00 €

WH (Heer) EM: n M43 -kenttäpusero Olonan puuvillassa

Wehrmacht (Heer) M43-kenttäpusero (Feldbluse M43), joka on valmistettu sodan myöhäisestä ns. Italialaisesta 'olona' -kankaasta, täydellisenä koneen ommeltuun rintakehän ja kauluksen ja kauluksen kanssa.Kenttäpusero on hienosti RB.Nr.merkitty.Mukava myöhäinen sota M43 -kenttäpusero erittäin hyvässä, lähellä minttua, kunto!

1450,00 €

Saksan palonsuojapoliisin Braunschweig '-palvelun tunika

Saksan palonsuojauspoliisin 'Braunschweig' -palvelun tunika (palvelu kuiva), joka on tarkoitettu 'palonsuojapoliisin pääkersantti' (palonsuojauspoliisi).Täydellinen kaikilla alkuperäisillä sovellettuilla tunnusmerkillä.Hienosti 'palonsuojauspoliisi Braunschweig' merkitty ja päivätty 1943. Tämä tunika tekee loistavan ...

950,00 €

Ilmavoimien HBT -pora -tunika

Luftwaffe Flight -puserotyylinen poran tunika (Arbeitsbluse für Mannschaften).Pusero on valmistettu valkoisesta 'Drillich' (HBT) -kankaasta.Tunika on hienosti valmistaja ja 'LBA' merkitty.Mukava takki hyvässä kunnossa!

250,00 €

'N.S.Deutscher fronkämpfer-bund (Stahlhelm) 'tunika ja visiirilakki.Yksityisesti ostettu tyyppinen yhtenäinen ja Visiirin korkki ovat täydellisiä merkintää.Sarja kuului veteraaniin 'Gau Magdeburgista'.Upea sarja!

1500,00 €

WH (Heer) Panzer-Regiment 5 'Afrika' Major's Panzer Wrap (Panzerjacke) ja ulkomailla (Schiffchen) Saksan ristin voittajalle.Oppikirja Alkuperäinen Panzer -kääre on päivätty 'WB39' (1939).Se tulee yhdessä mukavan rusketusvärisen Airtax -puseron ja mustan solmion kanssa.Upea alkuperäinen kääre!

12750,00 €

Luftwaffe-lentovirkamiehen nelitaskussa oleva tunika

Erittäin mukava laatu, yksityinen osto sininen/harmaa villarakenne 1935 Kuvio Luftwaffe Nelitaskussa tunika (Waffenrock), joka on tarkoitettu 'Leutnant der flieger/fallschirmjägerille'.Nimetty ja päivätty.Kaikki alkuperäiset sovelletut tunnusmerkit.Mukava alkuperäinen tunika erittäin hyvässä kunnossa!

1500,00 €

Waffen-SS M44 -kenttäpusero

Waffen-SS M44 -kenttäpusero (Feldbluse M44).Myöhäinen sodan villarakenne M43-kenttäpusero, joka on räätälöity M44-kenttäpuseroon, jossa on tehdasmuotoinen holkki-aukko ja uudelleenkäytetty kaulus-tangot ja bevo 'horst wessel' cufftitle.Upea alkuperäinen kenttäpusero kohtuulliseen hintaan!

5950,00 €

WH (Heer) M36 -kenttäpusero (Feldbluse M36) ja merentakainen korkki armeijan lääketieteelliselle 'oberarzt' tarkoitetulla korkilla 'errztliche akademie'.Sekä kenttäpusero että ulkomailla oleva korkki ovat kaikki alkuperäiset sovelletut tunnusmerkit.Upea alkuperäinen kenttäpusero, jolla on korkki, kuten löydettiin yhdessä!

2250,00 €

Ruskeassa paitassa

SA (Sturmabteilung) ruskea paita (diAnsthemd).Hihat ovat valitettavasti lyhentyneet, mahdollisesti HJ: n jäsen.Ei ole kiinnitetty merkintää.Mukava ravintolaprojekti kohtuulliseen hintaan!

195,00 €

Luftwaffe sininen värillinen paita

Luftwaffe sininen värillinen paita (HEMD).Yksityisesti ostettu sodankäynti sininen värillinen paita.Ei näkyvä valmistaja merkitty tai päivätty.Paita on hyvässä käytössä ja kuluneessa kunnossa ja se olisi täydellinen Luftwaffe-kokoonpanon suorittamiseen!

225,00 €

Luftwaffe 'splittertarn' laskuvarjohyppy Smock

Luftwaffe 'Splittertarn' -laskukannan Smock (Fallschirmschützenbluse), joka tunnetaan myös nimellä 'Knochansack'.Smock on valmis alkuperäisellä tehdasmaailma-ommelilla naamiointityyppisellä rintakehällä.Upea alkuperäinen smock erittäin hyvässä kunnossa!

13000,00 €

WH (Heer) tykistön virkamiehen pusero

WH (Heer) tykistövirkamiehen M36 -tyylinen kenttäpusero.Kenttäpusero on täydellinen kaikilla merkintöillä, mukaan lukien olkapäät "Oberstleutnant der Artillerie" -luokilla ristityksillä 'Waffen Overizierille' (Ordnance Officer).Upea tunika!

1750,00 €

Ei-palautumaton 'Sumpftorn' naamiointi Parka

Wehrmacht ei-palautumaton 'Sumpftarn'-naamiointi Winter Parka (Tarnjacke).Parka ei ole näkyvä merkitty, se näyttää mukavia värejä ja erilaisia ​​naamiointivärejä.Kaunis alkuperäinen esimerkki hyvässä kunnossa!

1250,00 €

Wehrmacht (Heer) tykistövirkamiehen suuri takki

Wehrmacht (Heer) upseerin suuri takki (Tuchmantel).Yksityisesti ostettu räätälöity M36 -tyylin greatcoat on tarkoitettu 'Oberstleutnant der Artillerielle'.Mukava alkuperäinen hieno takki erittäin hyvässä kunnossa!

650,00 €

WH (Heer) M36 Style 'Panzerjäger' NCO: n M41 -kenttäpusero

Wehrmacht (Heer) M36 Style NCO: n M41 -kenttäpusero (Feldbluse M41).Täydellinen litteällä rintokotka, kaulusvälilehdet ja olkahihnat, jotka on tarkoitettu 'Oberfeldwebel der Panzerjägerille'.Mukava alkuperäinen kenttäpusero hyvässä kunnossa!

1750,00 €

WH (Heer) EM: n M40 -kenttäpusero

Wehrmacht (Heer) EM: n M40 -kenttäpusero (Feldbluse M40), joka on tarkoitettu 'obergefreiterille'.Täydellinen rinta-, kaulus- ja Ordnance-henkilöstön kaupan merkillä.Mukava alkuperäinen kenttäpusero hyvässä kunnossa!

1750,00 €

Luftwaffe-lentovirkamiehen nelitaskussa tunikanryhmä

Luftwaffe Nelitaskusta tunikanryhmittely asiakirjojen kanssa, jotka on nimetty lentäjälle 'Wolfgang Kliemke', joka kuoli lento-onnettomuudessa Henningslebenissä 8. huhtikuuta 1945. Täydellinen vastaavilla villahousuilla ja Greatcoatissa.Mielenkiintoinen alkuperäinen ryhmittely!

2750,00 €

WH (armeija) 'Mountain Aptrillery' NCO: n M35 -mekko tunika

WH (Heer) M35-mekko tunika (Wehrmacht Parade-Waffenrock), joka on tarkoitettu Unteroffizierille 'Gebirgs-Artillerie-Regiment 112' -tapahtumassa.Tunika sisältää alkuperäisen polkupyörän parin, kuten löydetään yhdessä.Mukava alkuperäinen Waffenrock erittäin hyvässä kunnossa!

1500,00 €

Veteraani tuotapa palautettavissa oleva 'Sumpftarn' naamiointi Parka

Wehrmacht palautuva 'Sumpftorn' -naamiointi Winter Parka (Tarnjacke).Parka näyttää normaalin käytön jälkiä ja pieniä vaurioita.Sen mukana tulee alkuperäinen Yhdysvaltain veteraani Breeback Capture Document ja Iron Cross yhdessä löydettynä.Upea pala historiaa!

1495,00 €

WH: n palautumattomat 'pumpftorn' naamiointi housut

Wehrmacht ei-palautumaton 'Sumpftarn' naamiointi talvihousut (tarnungs-letku).Housut ovat hienosti RB.Nr.ja koko '2' merkitty.Housut osoittavat pieniä säilytysjälkiä.Täydellinen suspendien kanssa.Mukavat alkuperäiset housut hyvässä kunnossa!

1250,00 €

Luftwaffe turkista talvipäällyste

Luftwaffe -turkis talvipäällyste (Pelzmantel).Lampaiden ihon päällystakki on suunniteltu kulumaan erittäin kylmässä ilmastossa.Ylipäällysteellä on luftwaffe harmaa villakaulus.Ylipäällyste on hyvässä kunnossa, loistava alkuperäinen esine itäisen etunäytön suhteen!

475,00 €

Luftwaffe-laskuvarjoajan avaruuden nelitasku tunika

Erittäin mukava korkealaatuinen ongelma Sininen/harmaa villarakenne Luftwaffe nelitaskuinen tunika (huoltopusero), joka on tarkoitettu 'gefreiter der fallschirmJägerille'.Tämä on harvinainen 5-painikkeen eturintamatyyppinen palvelu.Rintaan ommeltaan kangaslaskutusmerkki.Mukava alkuperäinen tunika hyvä käytetty ...

1695,00 €

Waffen-ss italialainen naamiointi anorak

Tämä on erittäin mukava alkuperäinen Wehrmacht/Waffen-SS-italialainen naamiointi Anorak.Anorakin sisustus on täysin vuorattu kanin turkki.Täydellinen sodan myöhään Ardennesille tai itärintamaan.Parka näyttää todella kirkkaat värit.Vaikea löytää esimerkki hyvässä kunnossa!

1500,00 €

Wehrmacht 'Fluffy' naamiointi -ampuja

Wehrmacht 'fluffy' naamiointi -ampuja Smock (Tarnhemd für Scharfschützen).Smock näyttää voimakkaita värejä ja vähäisiä käyttöjä.Erinomainen Wehrmacht Sniper -näytölle, tämä on yksi harvinaisimmista savuista, jotka löytyvät!

8250,00 €

Waffen-SS M44 DOT -mallihousut

Waffen-SS M44 DOT -kuvion naamiointi housut (Tarnhose M44).Housut ovat RB.Nr.merkitty.Housut ovat erittäin hyviä, vain liukasti kuluneet tilat, jotka osoittavat upeita värejä.Upea ja vaikea löytää alkuperäisiä Waffen-SS-naamiointipari!

4500,00 €

Wehrmirs Flaldgrey Turtleneck -villapaita

Wehrmacht Fieldgrey Turtleneck -villapaita tai pullover.Hieno-sidottu villapullo on erittäin hyvässä kunnossa, mikä osoittaa kevyitä käyttöjälkiä ja pieniä vaurioita toiselle puolelle.Harvinainen alkuperäinen Wehrmacht -pusero hyvässä kunnossa!

650,00 €

Ilmavoimat 'laskuvarjohyppääjä' NCO: n lentopusero

Luftwaffe Flight NCO: n lentopusero (Fliegerbluse), joka on tarkoitettu 'Unteroffizer der fallschirmjägerille'.Täydellinen rintakehän, kaulus-tabien ja olkahihnan parilla.Kankaan laskuvarjohjaus ommeltaan takkiin.Mukava alkuperäinen lentopusero hyvässä kunnossa!

1795,00 €

WH (Heer)

Wehrmacht (Heer) polvihousut luovuttamattomille NCO: lle/upseereille (Stiefelhose).Hieno laatu Fieldgrey -villaprofiilit eivät ole näkyviä merkittyjä ja todennäköisimmin räätälöityjä.Mukava alkuperäinen polvipari hyvässä käytössä!

295,00 €

WH (Heer) 'Panzer' EM: n M36 -kenttäpusero

Wehrmacht (Heer) 'Panzer' EM: n M36-kenttäpusero (Feldbluse M36), päivätty 1939. Täydellinen todennäköisimmin uusittuna rinta- ja kaulusvaunuja, mukava pari ompeluhihnaa näyttää alkuperäisestä.Mukava alkuperäinen M36 -tunika selvästi kuluneessa kunnossa!

1250,00 €

Luftwaffe turkista talvipäällyste

Luftwaffe -turkis talvipäällyste (Pelzmantel).Lampaiden ihon päällystakki on suunniteltu kulumaan erittäin kylmässä ilmastossa.Ylipäällysteellä on luftwaffe harmaa villakaulus.Ylipäällyste on hyvässä kunnossa, loistava alkuperäinen esine itäisen etunäytön suhteen!

425,00 €

Kriegsmarine sininen hyppypaita kauluksen kanssa

War Navy Sininen hyppypaita (Sailor -paita joukkueille) kauluksen Dickie (Exerzier -kaulus) kanssa.Paita on täydellinen rinta- ja käsivarren laastarit.Mukava alkuperäinen sarja hyvässä kunnossa!

295,00 €

Mountain Hunter Anorak (tuulen pusero)

Vuoristojoukot (GebirgsJäger) Talvi naamiointi Anorak (Windbluse der Gebirgstruppen).Valkoisen anorakin rusketus/harmaa palautuva on hienosti RB.Nr.merkitty ja päivätty 1944 (M44).Upea alkuperäinen anorak erittäin hyvässä kunnossa!

895,00 €

Luftwaffe EM/NCO: n 'pora' housut

Luftwaffe EM/NCO: n porot (Drillichhose für Mannschaften).Housut ovat hienosti merkinnät ja niissä on koko merkinnät.Mukava ja vaikea löytää alkuperäisiä Luftwaffe -poraushousuja erittäin hyvässä kunnossa!

275,00 €

Wh

Wehrmacht julkaisi uudelleen hollantilaisen kenttäpuseron (Feldbluse), joka on tarkoitettu vapaaehtoiseksi Venäjän vapautusarmeijassa (POA).Täydellinen ROA -kaulus -välilehdet, olkahihnat ja vapaaehtoiskilpi.Mukava alkuperäinen Wehrmacht vapaaehtoinen tunika hyvässä kunnossa!

1250,00 €

NSKK ruskea paita

NSKK (National sosialistisches Kraftfahr Korps) ruskea paita (diensthemd).Täydellinen kaulusvälilehdet jäsenelle, jossa on Lehrsturm 'Hessen', joka on hihan entisten HJ: n jäsenten kuljettajakortti.Mukava alkuperäinen NSKK -ruskea paita!

695,00 €

WH (Heer) jalkaväkiviranomaisen tunika

Wehrmachtin (Heer) upseerin tunika, joka on tarkoitettu 'Leutnant der infanterie' (jalkaväki), täydellisenä kaikilla tunnusmerkeillä.Mukava alkuperäisen jalkaväen upseerin tunika erittäin hyvässä kunnossa!

1450,00 €

Wh (heer) 'drillich' housut

Wehrmacht (Heer) 'Drillich' (HBT) polvihousut luovuttamattomille EM/NCO: lle (Stiefelhose).Housut on merkitty heikosti.Housut osoittavat normaalia käyttöjä käyttöä.Niukasti alkuperäinen pari hyvässä käytetyssä kunnossa!

795,00 €

 • alkaa
 • Eversti
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Seuraava
 • Loppu

Sivu 1/7

Militaria Plaza - WW2 -saksalaiset univormut (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6125

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.