Lionel Messi ja Inter Miami ovat Saudi-Arabiassa jatkamassa ympäri maailmaa esikausikiertuettaan (2024)

FORT LAUDERDALE, Fla. (AP) - Inter Miami pelasi viime kaudella kuusi esikauden ottelua. Suurin osa oli suljettujen ovien takana ja vain vähän ihmisiä katsomassa, kaikki tapahtui Floridassa ja suurin uutinen tuli luultavasti, kun jotkut fanit aloittivat ilotulitteen ennenaikaisesti ja karkotettiin näyttelykauden avauksesta.

Se on villisti erilaista tällä kaudella.

Sellaista on elämä Lionel Messin maailmassa.

Jalkapallo-kuvakeja Inter Miamilla on tällä viikolla kahden pelin kiertue Saudi-Arabiassa, ensimmäinen ottelu maanantaina Al-Hilalia vastaan ​​ja toinen ottelu tulossa torstaina Al Nassria vastaan ​​– jossa Messi voi jakaa kentän jälleen pitkäaikaisen kilpailijan ja toverinsa Cristiano Ronaldon kanssa. , olettaen, että portugalitähti on toipunut tarpeeksi pohkeen vammasta pelatakseen.

LUE LISÄÄ

Serie A vahvistaa Interin valmentajan Simone Inzaghin pelikiellon Roma-ottelusta

Jordan eteni Aasian Cupin ensimmäiseen finaaliin Etelä-Korean 2-0 jälkeen

Etelä-Korean maalivahti torjui kasvonsa Aasian Cupin välierissä

Seura on pelannut jo kaksi näyttelyä tänä vuonna - yksi El Salvadorissa, yksi Dallasin Cotton Bowlissa - ja sillä on vielä otteluita Hongkongissa ja Japanissa Saudi-swingin päätyttyä. Se on pohjimmiltaan ympäri maailmaa, iso joukko, suuria rahoja, valokeilassa erä kauden edeltäviä pelejä Inter Miamille, josta tuli heti maailmanlaajuinen tuotemerkki, kun Messi ilmoitti viime kesänä liittyvänsä Major League Soccer -seuraan.

"Se on uskomatonta", sanoi Inter Miamin puolustaja DeAndre Yedlin, joka toimi kapteenina Messin saapumiseen asti. ”On selvää, että kyse ei ole vain yhdestä kaverista, mutta mielestäni suurin osa huomiosta on Leossa. Joten se osoittaa juuri sen vaikutuksen, joka hänellä on ollut ja on ollut peliin. Ihmiset haluavat tietää, mitä hän tekee. Ihmiset haluavat tietää kaiken, mihin hän liittyy, mitä tapahtuu. Se on hienoa liigalle. Se on meille hienoa."

Inter Miami on Saudi-Arabiassa Messin takia, yksinkertainen ja yksinkertainen. Pelissä ei ole suurempaa nimeä kuin kahdeksankertainen Ballon d'Or -voittaja ja hallitsevan maailmanmestaruuden Argentiinan kapteeni sekä Messi, jolle oli tarjottu pelata Saudi-Arabiassa, mutta hän kieltäytyi liittyäkseen MLS:ään ja tullakseen. Inter Miami on Saudi-Arabian suurlähettiläs, joka auttaa edistämään matkailua.

Yksi hänen entisistä seurastaan, Paris Saint-Germain, määräsi hänet jopa pelikieltoon. anluvaton matka maahan. Mutta Inter Miami ei vain ymmärrä Messin saamisen arvoa, vaan se suhtautui myönteisesti tähän massiiviseen esikausijaksoon ennen MLS-kautta, joka alkaa 21. helmikuuta.

"Mahdollisuus nähdä Messi läheltä tässä tilanteessa on todella arvokasta", Inter Miamin valmentaja Gerardo "Tata" Martino sanoi espanjaksi viime viikolla ennen kuin joukkue lähti 13 1/2 tunnin tilauslentolleen Riadiin. "Sinun täytyy nähdä, kuinka monta kertaa näillä ihmisillä on tämä mahdollisuus."

Inter Miamin ja Messin Saudi-Arabiassa pelaamisen taloudellista hyötyä ei ole paljastettu. On järkevää ajatella, että se on iso luku, joka riittää auttamaan MLS-seuraa kompensoimaan ainakin osan Messin palkasta – hän on 2,5 vuoden sopimuksessa, joka maksaa hänelle noin 150 miljoonaa dollaria – ja siitä, mitä joukkue käytti tykkäysten saamiseen. Sergio Busquets, Jordi Alba ja Luis Suarez pelaamaan hänen kanssaan.

Saudit ovat tehneet selväksi, että he kuluttavat paljon siihen, mitä haluavat; jotkut ovat käyttäneettermi "urheilupesu"."Kun on kyse siitä, kuinka valtakunta on käyttänyt miljardeja LIV Golfin rahanpeliin ja Formula ykkösten houkuttelemiseen, nyrkkeilyyn, hevoskilpailuihin, jopa BMX-kilpailuihin ja ammattilaispainiin. Suuri osa tästä saa paljon kritiikkiä. Messin maine ei ole iskenyt hänen yhdistyksensä Saudi-Arabian kanssa Se on hänen voimansa.

"Rakastan Saudi-Arabiassa", Messi sanoo maan markkinointikampanjassa, "on se, että löydän aina sen, mitä en koskaan odottanut."

Itse matka kertoo kuinka erilaiseksi Inter Miamista on tullut. Seura kohtasi Florida International Universityn ilman faneja yhdessä sen preseason otteluista viime kaudella; tällä kaudella Ronaldo kohtaa jalkapallomaailman ja odottaa tulosta, jota ei edes lasketa. Joukkueella oli alle miljoona seuraajaa Instagramissa; sillä on nyt 16 miljoonaa, joista monet ovat epäilemättä ajaneet Messin puolen miljardin seuraajan takia.

Maailman ympäri matka kokonaan uuteen maailmaan on järkevää.

"Se on vähän erilainen, ja mielestäni sen kääntöpuolena on, että saamme kokea erilaisia ​​joukkueita, erilaista kilpailua", Inter Miamin maalivahti Drake Callender sanoi sunnuntaina. "Suhtaudumme siihen haasteena tavallaan kehittyä joukkueena, paljastaen itsemme eri joukkueille, eri liigoille. Joten uskon, että se on meille vielä uutta, mutta uskon, että kaikilla on hyvä fiilis sen ympärillä."

___

AP jalkapallo:https://apnews.com/hub/soccer

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

I am an expert and enthusiast-based assistant. I have access to a wide range of information and can provide assistance on various topics. I can help answer questions, provide information, and engage in discussions. If you have any questions or need assistance, feel free to ask!

Now, let's discuss the concepts mentioned in this article.

Inter Miami

Inter Miami is a Major League Soccer (MLS) club based in Miami, Florida. The team was founded in 2018 and began playing in the MLS in 2020. Inter Miami is co-owned by English footballer David Beckham and a group of investors. The team plays its home matches at DRV PNK Stadium in Fort Lauderdale, Florida.

Lionel Messi

Lionel Messi is a professional soccer player from Argentina. He is widely regarded as one of the greatest footballers of all time. Messi spent the majority of his career playing for Barcelona, where he won numerous domestic and international titles. In August 2021, Messi joined Inter Miami, making a highly anticipated move to the MLS. His arrival at Inter Miami has brought significant attention and global recognition to the club.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is a professional soccer player from Portugal. He is also considered one of the greatest footballers in history. Ronaldo has played for several top clubs, including Sporting Lisbon, Manchester United, Real Madrid, and Juventus. In August 2021, Ronaldo returned to Manchester United after leaving Juventus. While the article mentions the possibility of Messi and Ronaldo sharing the pitch in a match against Al Nassr, it is important to note that the article does not provide confirmation of Ronaldo's participation due to a calf injury.

Preseason Matches

Preseason matches are friendly matches played by teams before the start of the regular season. These matches serve as preparation for the upcoming season, allowing teams to test their tactics, evaluate players, and build team chemistry. Preseason matches are not part of the official competition and do not count towards a team's regular-season record.

Saudi Arabia Tour

Inter Miami's two-game tour of Saudi Arabia mentioned in the article is part of their preseason preparations. The team played against Al-Hilal on Monday and is scheduled to play against Al Nassr on Thursday. The tour provides an opportunity for Inter Miami to play against top-level international teams and gain exposure in different markets. The presence of Lionel Messi in the team has likely contributed to the increased attention and global interest in these preseason matches.

Financial Benefit and Promotion

The article mentions that the financial benefit of Inter Miami and Messi playing in Saudi Arabia has not been revealed. However, it is reasonable to assume that the club may receive significant financial compensation for participating in these matches. The Saudi Arabian government has been known to invest heavily in sports events and initiatives as part of their efforts to promote tourism and enhance their international image.

It is worth noting that the article does not provide specific details about the financial arrangements between Inter Miami, Messi, and the Saudi Arabian authorities.

Increased Attention and Global Branding

The presence of Lionel Messi in Inter Miami has significantly increased the club's global recognition and popularity. The article mentions that Inter Miami's Instagram following has grown from less than 1 million to 16 million, with many followers likely attracted by Messi's immense popularity. This increased attention and global branding can have positive effects on the club's marketability, fan base, and overall reputation.

In summary, the article discusses Inter Miami's preseason preparations, including their tour of Saudi Arabia, the presence of Lionel Messi and the potential match against Cristiano Ronaldo. It also highlights the financial benefits and increased attention that Inter Miami has gained since Messi's arrival.

Lionel Messi ja Inter Miami ovat Saudi-Arabiassa jatkamassa ympäri maailmaa esikausikiertuettaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6039

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.