LinkedIn Learning: minkä arvoinen LinkedIn MOOC -alusta on? (2023)

Jos etsit rehellistä LinkedIn Learning -arvostelua, olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä artikkelissa kerron palautteestasi LinkedIn Learningistä, jota sain testata kuukauden ajan.

Pourquoi LinkedIn-oppiminen?

Uskon, että kuuluisa henkilö sanoi, että oppiminen on loputon prosessi elämäsi aikana, ja minun on yhdyttävä tuohon kuuluisaan lainaukseen. Verkkomarkkinoinnin konsulttina minun on usein päivitettävä taitojani ja opittava muista asioista, jotka voivat auttaa minua menestymään siinä, mitä teen (ja mitä rakastan tehdä) ja erottuani kilpailijoista.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa päivittää taitojasi tai oppia lisää, joko palata kouluun tai lukea lisää kirjoja. Mutta nämä perinteiset ratkaisut eivät aina ole tehokkaimpia, koska ne voivat olla aikaa vieviä ja liian teoreettisia. Joten tässä olemme online-oppimiskeskusten sukupolvessa. Nyt kun verkkokurssit ovat yleisiä uusien taitojen parantamiseksi, oikean kurssin valitseminen on paljon helpompaa. Yksi niistä on LinkedIn Learning.

Sen jälkeen kun Microsoft osti sen,LinkedInnäyttää olevan kiireinen laajentamaan toimintaansa koulutusalalla LinkedIn Learningin lanseerauksen myötä.

LinkedIn Learning: minkä arvoinen LinkedIn MOOC -alusta on? (1)

Harvat ihmiset saattavat tietää tämän, mutta vuonna 2015 LinkedIn osti yhden suosituimmista online-oppimisportaaleista nimeltä Lynda.com, ja LinkedIn Learningin voidaan sanoa olevan sen reinkarnaatio, jossa on enemmän analytiikkaa. Kyllä, LinkedIn Learningissä on sisäänrakennettu analytiikkajärjestelmä, jonka avulla yritykset voivat seurata työntekijöiden edistymistä. LinkedIn Learningin käyttäminen edellyttää kuitenkin LinkedIn premium -tiliä.

Yksinkertainen mutta tehokas käyttöliittymä

LinkedIn Learning on aMOOC alusta, mikä tarkoittaa, että se on verkkokurssialusta, jota voi käyttää verkon kautta rajoittamattomalle määrälle osallistujia. MOOC-alustalle sanoisin, että LinkedIn Learningillä on hyvä käyttöliittymä, koska kaikki on paikallaan. Suunnittelu on siisti ja puhdas.

Sivuston käyttöliittymä on jaettu useisiin osiin. Nämä osiot ovat toimintakehotus kokeiluun, kurssien tutkiminen, suodatin kurssien valitsemiseksi aiheen mukaan, suosittujen luovuuskurssien sarja ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Linked Learning -tiimin paketti ennen alaviite. Kaiken kaikkiaan käyttöliittymä on todella helppokäyttöinen, joten jokainen sivustolla käyvä ei hämmentyi etsiessään tiettyjä asioita.

Tarjolla monia kursseja

Kaikki haluavat parantaa taitojaan ja oppia lisää. Tästä syystä verkkoalustojen sisällön arvo kyseenalaistetaan usein. Uskon, että useimmat ihmiset, jotka etsivät arvosteluja online-oppimisalustoista, epäilevät usein, voiko heidän tilaamansa alusta tarjota heille laadukkaita kursseja, joista he voivat hyötyä työelämässä.

LinkedIn Learning: minkä arvoinen LinkedIn MOOC -alusta on? (2)

Minun on sanottava, että LinkedIn Learning tarjoaa monia kursseja. Jotkut ovat hyviä, ja jotkut ovat… keskinkertaisia ​​ja melko perustavia. Kun olet alustan sisällä, näet, että alusta on täynnä johdantokursseja jokaiselle aiheelle. Kokemukseni mukaan jatkokursseja on melko vaikea löytää. Mutta jälleen kerran, tämä kokemus voi olla erilainen jokaiselle yksilölle.

Jos olet juuri aloittanut oppimisen ja sinusta tuntuu, ettet tiedä vielä paljon, kokeile LinkedIn Learningiä ja opi monia sinua kiinnostavia aiheita alkeellisimmasta alkaen. Mutta jos haluat korkealaatuisen kurssin, jossa on todella hyvää sisältöä ja tarkempaa, suosittelen, että tutustut jo tuntemaasi asiantuntemukseen ja tarkistat, onko heillä kursseja alustalla.

LinkedIn Learning: minkä arvoinen LinkedIn MOOC -alusta on? (3)

Sertifikaatit

Sertifiointi on yksi niistä myönteisistä puolista, joita jotkut LinkedIn Learning -kurssit voivat tarjota. Kuten tiedät, sertifiointi kurssien lopussa voi olla tärkeää joillekin nuorille ammattilaisille, jotta he voivat lisätä heidät CV:hen ja siten validoida uusia taitoja. Jotkut alan ihmiset tai jotkut työnantajat haluavat myös palkata hakijoita, jotka ovat saaneet monia sertifikaatteja alallaan.

Vaikka LinkedIn Learningin kurssit eivät ole akkreditoituja, minun on sanottava, että ne tarjoavat silti lisäarvoa käyttäjälle. LinkedInin ja LinkedIn Learningin välinen integrointi tapahtuu myös automaattisesti, koska voit tarkastella täyttämääsi sertifikaattia ja lisenssiä LinkedIn-profiilissasi.

Mutta jälleen kerran, jos harkitset rekisteröitymistä verkko-oppimisalustaan, jolla on akkreditoitu sertifikaatti, en suosittele tätä alustaa sinulle, koska voit todennäköisesti valita toisen maksullisen alustan, jolla on samanlainen suunnitelma ja joka tarjoaa etsimäsi akkreditoidun sertifikaatin. .

Prix ​​LinkedIn Learning

Nyt puhutaan LinkedIn Learningin tarjoamasta tilauksesta!
Jotta pääset monille LinkedIn Learning -kursseille, sinun on tilattava LinkedIn Premium -tarjous. LinkedInillä on 4 premium-suunnitelmaa, ne ovat urasuunnitelma, liiketoimintasuunnitelma, myyntisuunnitelma ja rekrytointisuunnitelma. LinkedIn Premium -suunnitelman (urasuunnitelma) hinta on alkaen 29,99 dollaria kuukaudessa. Joten jos olet rekisteröitynyt urasuunnitelmaan hintaan 29,99 dollaria kuukaudessa, pääset LinkedIn Learning -ohjelmaan.

LinkedIn Learning: minkä arvoinen LinkedIn MOOC -alusta on? (4)

Jos olet varma, että valitset LinkedIn Learning -alustan oppiaksesi pitkällä aikavälillä, voit myös harkita palvelun maksamista vuodeksi kuukauden ilmaisen kokeilun jälkeen 33 % alennuksella tai 19,99 dollaria kuukaudessa.
He tarjoavat 30 päivän kokeilujakson premium-suunnitelmalleen, mutta ensin sinun on kirjauduttava luottokortillasi. Monet yritykset voivat pyytää luottokorttitietojaan ilmaisia ​​kokeiluja varten estääkseen ihmisiä luomasta useampaa kuin yhtä profiilia saadakseen useita ilmaisia ​​kokeilujaksoja.

Parhaat vaihtoehdot LinkedIn-oppimiselle

Udemy


Katso testi

> Udemy

Coursera


Katso testi

> Coursera

Tuto.com


Katso testi

> Tuto.com

Maan tuomio LinkedIn Learningissä

Joten takaisin ensimmäiseen kysymykseen, joka meillä on ennen tämän alustan tarkistamista. Onko LinkedInissä oppiminen sen arvoista? Sanoisin, että se riippuu siitä, missä olet tällä hetkellä matkallasi? Oletko asiantuntija vai oletko vasta aloittamassa asiantuntijamatkaasi?

Suosittelen LinkedIn Learningiä nuorille ammattilaisille, joiden on opittava lisää perustaidoista ja on aina hyvä hankkia premium LinkedIn-tili, kun on tosissaan verkostoitunut ammattimaisesti alustan kautta. Jos sinulla on jo premium-tili LinkedInissä, mikset kokeilisi LinkedIn Learningiä, sillä voit jo käyttää tätä ominaisuutta.
Jos kuitenkin uskot tarvitsevasi muutakin kuin perus- ja jatkokursseja, saatat joutua tutustumaan muihin MOOC-alustoihin, kutenUdemy.

Toivon, että tässä artikkelissa esitetyt tiedot ovat hyödyllisiä päätöksenteossa! Jos päätät kokeilla LinkedIn Learningiä, voit rekisteröityä nyt 30 päivän kokeilujaksolle.

Linkedin-valmennus vaihtoehtona Moocille

Vaikka Linkedin tarjoaa alustan, jossa on paljon kursseja, tämä tapa toimia ei välttämättä ole paras tapa edistää nopeaa oppimista. Jotta oppiminen olisi tehokkaampaa, seuranta on joskus tarpeen. Sosiaalisen verkoston toiminnan hallitsemiseksi koulutuksessa aLinkedinin valmennusvoi tuoda lisää tuloksia, koska se yhdistää teorian käytäntöön ja helpottaa tiedon säilyttämistä. Valmennuksen lopussa opiskelija on todennäköisemmin säilyttänyt koulutuksen aikana annetut oppitunnit kuin verkkokursseja hänen puolellaan käynyt.

Linkedin-valmennus voi olla loistava ratkaisu ihmisille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään verkossa, joko houkutellakseen uusia asiakkaita, laajentaakseen verkostoaan tai asettaakseen itsensä rekrytoijien havaitsemiksi. Opit luomaan ja kehittämään henkilökohtaista brändäystäsi sekä yrityksesi sivua sosiaalisessa verkostossa. Koulutus on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan uskottavuutta verkon käyttäjien keskuudessa, jotta voit saavuttaa paikkasi alallasi toimijoiden joukossa.

7.8

LinkedIn Learning: minkä arvoinen LinkedIn MOOC -alusta on? (8)

Kurssin laatu7.0

Kurssien määrä8.0

Kursseja saatavilla ranskaksi9.0

Rahan arvo7.0

Samanlaisia ​​kohteita

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 16/11/2023

Views: 6328

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.