Kaiser -apteekki -tuntia: Opas palveluaikoihin ja sijainneihin - Open Time Advisor (2024)

Yleiskatsaus Kaiser -apteekkien tunteihin

Kaiser Permanente toimii lukuisiaapteekkipaikka, jokainen noudatetaan tiettyjä tunteja, jotka on räätälöity potilaiden tarpeiden tyydyttämiseksi.Potilailla on mukavuus saadareseptitjompikumpinoutopalvelutheidän paikallisessa Kaiser -apteekissa tai, lisämamana,postitoimitussuoraan heidän kotiinsa.

Yleinen käyttöaika

Tyypillisesti Kaiser -apteekit ylläpitävät tavanomaista käyttöaikaa:

 • Arkisin: Ne ovat yleensä avoinna varhain aamusta varhain iltaan, vaikka tunteja voivat vaihdella sijainnin mukaan.
 • Viikonloppuisin: Rajoitettu tunti lauantaisin, ja suurin osa paikoista on suljettu sunnuntaisin.

Potilaiden on kuitenkin tärkeää tarkistaa erityisestä sijainnistaan, koska nämä tunnit voivat muuttua, etenkin lomien tai erityistapahtumien aikana.

Verkkopalvelut

Saavutettavuuden lisäämiseksi myös Kaiser Permanente tarjoaaverkkopalvelutMissä jäsenet voivat:

 • Täyttää reseptit
 • Kommunikoida apteekin kanssa
 • Seuraa heidän lääkityksen toimituksen tilaa

Nämädigitaaliset alustatovat saatavilla ympäri vuorokauden, varmistaen, että potilaat voivat hallita apteekkitarpeitaan milloin tahansa.

Laajennetut palvelut

Valitut apteekit voivat tarjotapidennetty tuntia, mukaan lukien muutama, jotka toimivat ympäri vuorokauden, palvelemaan paremmin kiireellisiä tarpeita.On suositeltavaa käydäKaiser Permanenten apteekki -tuntiaSivu tietyille sijaintiaikoille.

Ylläpitämällä joustavia tunteja ja vankkoja online -vaihtoehtoja Kaiser -apteekit pyrkivät tarjoamaan jäsenille kattavia ja käteviä lääkepalveluita.

Päivittäinen käyttöaika

Kaiser Permanenten apteekkipalvelut on suunniteltu potilaan mukavuuteen tietyillä operatiivisilla aikoilla koko viikon ajan.He varmistavat jäsentensä lääkkeiden oikea -aikaisen pääsyn.

Arkipäivän aikataulu

Aikanaarkisin, Useimmat Kaiser Permanente -apteekit toimivat pidennetyillä aikoina jäsenten aikataulujen mukauttamiseksi.Jäsenet voivat tyypillisesti täyttää uusia reseptejä tai poimia täyttöäSäännöllinen työaika klo 8.00–18.00.Jotkut paikat saattavat tarjota pidennettyjä tunteja tämän aikataulun ulkopuolella auttaakseen edelleen potilaita lääkkeiden tarpeisiin.

Viikonlopun saatavuus

PuolestaviikonloppuPalvelut, Kaiser Permanente -apteekit ovat yleensä lyhyempiä aukioloaikoja.Tyypillisesti ne ovat avoinnaLauantaisin klo 9.00–17.00, mikä antaa jäsenille mahdollisuuden hallita reseptitarpeitaan ilman arkipäivän rajoituksia.Monet apteekit suljetaan sunnuntaisin, vaikka jotkut saattavat tarjota rajoitettuja tunteja tai hätäpalveluita.

Loma -aika

Kaiser Permanente säätää operatiivisia aikoja lomien aikana kausittaisen aikataulun mukauttamiseksi.Tämä varmistaa, että potilaat ovat tietoisia muutoksista ja voivat suunnitella terveydenhuollon tarpeet vastaavasti.

Suuret lomat

Kiitospäivä:Kaiser Permanentelääketieteelliset toimistotYleensä lähellä kiitospäivää.Kiireelliset hoidon sijainnit voivat kuitenkin pysyä avoimina, mikä tarjoaa potilaille pääsyn tarvittavaan lääketieteelliseen hoitoon lomalla.

Joulupäivä ja uudenvuodenpäivä:Näiden suurten lomien käyttöajat vähenevät usein.Erityiset aikataulut löytyvät lähempänä lomakautta, ja yksityiskohdat avoimista kiireellisistä hoidosta ja hätäpalveluista.

Vähäpäivät

Martin Luther King Jr. Day, itsenäisyyspäivä, työpäivä jne.:Pienillä lomalla Kaiser Permanenteapteekitja lääketieteelliset tilat saattavat toimia muokatulla aikataululla, usein vähentyneillä tunteilla.Vierailijoita kehotetaan neuvottelemaan paikallisen Kaiser -laitoksensa kanssa ennen näitä päiviä tiettyjen aukioloaikojen saamiseksi.

24 tunnin apteekkipaikat

Kaiser Permanente tunnustaa ympäri vuorokauden ympäröivän apteekkipalvelujen tarpeen nykypäivän kiireisessä maailmassa.Näin ollen ne tukevat verkostoa24 tunnin apteekkipaikatSuunniteltu vastaamaan potilaiden vaatimuksia milloin tahansa.Nämä paikat tarjoavat Kaiser -jäsenille mukavuuden täyttää reseptit, saada kuulemista ja käyttää apteekkipalveluita tyypillisten työaikojen ulkopuolella.

Potilailla on kyky löytää Kaiser Permanenten 24 tunnin apteekit tietyillä alueellisilla alueilla.Saatavuus on suunniteltu siten, että välitöntä lääkkeisiin pääsyä vaativa jäsen voi tehdä niin viipymättä parantaen tarjottujen terveydenhuoltopalvelujen laatua.

24 tunnin apteekin löytäminen

Löytää a24 tunnin apteekkiKaiserin verkossa:

 1. Jäsenet voivat käydäKaiser Permanente Pharmacy Webge.
 2. Käytä Kaiser Permanente -mobiilisovellusta, joka tarjoaa apteekkien sijaintiominaisuudet.
 3. Vaihtoehtoisesti jäsenet voivat ottaa yhteyttä Kaiser Permanenten asiakaspalveluun apua varten.

Jäsenille on suositeltavaa tarkistaa tietyt sijaintitiedot, koska tunteja voivat vaihdella, ja jotkut sairaaloissa tai erityismahdollisuuksissa olevat apteekit voivat toimia toisella aikataululla.

Tarjotut palvelut

Nämä apteekit tarjoavat tyypillisesti seuraavat palvelut:

 • Reseptilääkkeet ja täytteet
 • Apteekki -neuvottelut
 • Immunisaatiot (valitse sijainnit)
 • Wellness -tuotteet

Kaiser Permanenten jatkuva pyrkimys tarjota kattavia terveydenhuoltopalveluita varmistaa, että farmasiapalveluita vaativat tavanomaisen operatiivisen aukiolojen ulkopuolella olevat jäsenet voivat löytää tarvittaessa 24 tunnin apteekin sijainnin.

Erityisiä aikoja eläkeläisille ja riskiryhmille

Kaiser PermanenteTunnustaa tarpeen tarjota omistautuneita palveluaikoja eläkeläisille ja henkilöille, joilla on suurempi riski.Vastaa näiden ryhmien tarpeita, erityisiäapteekkitunniton varattu varmistamaan, että he pääsevät apteekkipalveluihin turvallisessa ja kätevässä ympäristössä.

 • Vanhemmat tunnit: Kaiser Permanenten apteekit ovat nimenneet aikoja yksinomaan eläkeläisille.Nämä tunnit on tyypillisesti suunniteltu päivän ensimmäisellä aukioloaikana, aika, jolloin kaupat ovat puhtaampia ja vähemmän tungosta.

 • Riskiryhmät: Seniorien lisäksi nämä erityiset työajat palvelevat myös niitä, joilla on vaarannetut immuunijärjestelmät tai taustalla olevat terveysolosuhteet, mikä tekee niistä alttiimpia infektioille.

Turvatoimet: Näinä aikoina parannetut turvatoimenpiteet ovat käytössä, mukaan lukien:

 • Korkean kosketusalueiden säännöllinen puhdistaminen
 • Sosiaalinen etäisyysvalvonta
 • Pakolliset naamarit henkilöstölle ja vierailijoille

Apteekkipalvelut saatavilla-

 • Reseptitilaukset ja täyttöjä
 • Kuuleminen apteekkien kanssa
 • Yli-the-counter Medication -ostokset

Asiakkaat, jotka etsivät yksityiskohtaisia ​​tietoja tarkista tunneista, jotka voivat vaihdella sijainnin mukaan, voivat viitataKaiser Permanente Pharmacy Tunk -sivu.Kaiser Permanente voi määräajoin päivittää nämä tunnit heijastaen muutoksia, jotka on suunniteltu palvelemaan paremmin jäsentensä tarpeita apteekkipalvelujen suhteen.Lisäksi yksilöt voivat löytää kattavan palvelun saatavuuden ja päivitykset käymällä virallisella Kaiser Permanenten verkkosivustolla.

Sijainnit ja aikavyöhykkeen variaatiot

Kaiser Permanente toimii useissa paikoissa Yhdysvalloissa, kukin eri aikavyöhykkeillä, mikä vaikuttaa heidän apteekinsa käyttöaikaan.Aikavyöhykkeen variaatioiden ymmärtäminen on välttämätöntä apteekkipalvelujen saamiseksi tarvittaessa.

 • Tyynenmeren aikavyöhyke: Pohjoisen ja Etelä -Kalifornian sekä Havaijin apteekit seuraavat tätä aikavyöhykettä.Vakiotoiminnot ovat yleensä8.00–17.30paikallinen aika.Esimerkiksi Kalifornian sijainnit voivat vaihdella hieman, myös joitainviikonloppuoperaatiot, vaikka toimistot ovat tyypillisesti suljettu lauantaina ja sunnuntaina.

 • Vuoristoalue: Tämä vyöhyke sisältää alueet, kuten Colorado, missä Kaiser Permanente tarjoaa myös apteekkipalveluita.Käyttöajat voivat yhdenmukaistaa yleisen mallin kanssa, mutta yleisön tulee aina vahvistaa paikallisilla toimistoillaan, koska vaihtelut voivat tapahtua.

 • Itäinen aikavyöhyke: Georgian kaltaisten alueiden toiminnan myötä Kaiser -apteekit ylläpitävät samanlaisia ​​tunteja, mutta heidän tulisi aina tarkistaapaikallinen apteekkierityistarpeiden tai kyselyjen tapauksissa.

Potilaille on tärkeää huomata, että tunteja voi poiketa lomalla ja erityistapahtumissa.Lisäksi Kaiser tarjoaa käteviä vaihtoehtoja, kutenreseptin toimituspalvelut, mikä voi auttaa välttämään tarvetta käydä henkilökohtaisesti täyttöä varten.

Alla olevassa taulukossa luetellaan Kaiser -apteekkien yleiset käyttöajat vastaavilla aikavyöhykkeillä:

AikavyöhykeYleiset tunnit
Tyynenmeren8.00–17.30
vuori8.00–17.30
Itä-8.00–17.30

Tarkan apteekkituntien ja -palvelujen saamiseksi on aina tarkistettava Kaiser Permanenten toimittamat nykyiset yksityiskohdat suoraan heidän kauttaanVerkkoapteekki -sivutai ottamalla heihin yhteyttä puhelimitse.

Verkkoapteekkipalvelut

Kaiser Permanente tarjoaa joukon verkkoapteekkipalveluita jäsenille mukavuuden parantamiseksi.Potilaat voivat hallita reseptejä helpostiKäyttäjäystävälliset digitaaliset alustat.Online -käyttöliittymän kautta tarjotut palvelut virtaviivaistavat tarvittavien lääkkeiden hankkimista.

 • Reseptilääke: Jäsenet voivat pyytää lääkkeensä täyttöäKaiser Permanente Pharmacy Services -portaali.Järjestelmä on suunniteltu helppoa navigointia varten, ja yksilöt voivat seurata tilaustensa tilaa reaaliajassa.

 • Postin tilaus: Lääkkeiden toimittaminen suoraan potilaan sijaintiin on Kaiserin verkkopalvelujen keskeinen piirre.Suurin osa täyttöä koskevistailmainen vakiokuljetus, ja monissa paikoissa on saatavana saman päivän tai seuraavan päivän toimitusvaihtoehtoja, joihin mahdollisesti liittyy maksu.Käyttäjät voivat oppia lisäänopeus ja kustannuksettoimituspalveluita käymälläKaiser Permanenten reseptilaite.

 • 90 päivän tarjonta: Kaiser Permanente tarjoaa mukavuuden ja potentiaalisten säästöjen vuoksi a90 päivän tarjontavaihtoehto monille lääkkeille.Tämän palvelun tarkoituksena on vähentää tarvittavien täyttötaajuutta tarjoamalla potilaille sekä ajan säästöjä että kustannusetuja.

 • Online -hallintatyökalut: Verkkosivuston kautta potilailla on pääsy työkaluihin apteekkikokemuksensa mukauttamiseksi.Näitä ovat täyttömuistutusten asettaminen, lääkitystietojen hankkiminen ja aiempien tilausten tarkistaminen.Tämä toiminnallisuus antaa jäsenille mahdollisuuden ottaa aktiivisempia rooleja reseptinsä hallinnassa.

Kaiser Permanenten online -apteekkipalvelut on suunniteltu käytännöllisyyteen tarjoamalla potilaille tarvittavat työkalut reseptinsä hallintaan tehokkaasti ja tehokkaasti.

Mobiilisovelluksen ja digitaalisten palvelujen saatavuus

Kaiser Permanente tarjoaa vankanmobiilisovellusSe antaa potilaille mukavuuden hallita terveydenhuollon tarpeitaan liikkeellä.Kanssa24/7 saatavuus, potilaat voivat suorittaa erilaisia ​​tehtäviä ilman apteekkien tunteja.

 • Sähköpostiviestintä: Potilailla on kyky lähettää lääkärinsä tai jäsenpalveluidensa sähköpostit*e ei-kiireellisillä kysymyksillä.
 • Nimitysohjelma:Sovelluksen avulla käyttäjät voivat ajoittaa, tarkastella tai peruuttaa rutiininomaisia ​​tapaamisia ja tarkistaa aiemmat vierailutiedot.
 • Reseptin hallinta: Mobiilisovelluksen kautta reseptien hallinnasta tulee virtaviivaista.Potilaat voivat seurata, täyttää ja jopa järjestääheidän lääkkeidensä toimitus.

Mobiilisovelluksen lisäksi Kaiser Permanenten apteekkipalvelut tarjoavat myös adigitaalinen alustaheidän verkkosivuillaan.Tämä alusta tarjoaa useita vaihtoehtoja:

 1. Lääkkeen seuranta: Lääkkeiden helppo online -seuranta.
 2. Reseptilääke: Käyttäjät voivat täyttää reseptinsä muutamalla napsautuksella.
 3. Toimitusvaihtoehdot: Useimmat reseptit voidaan toimittaa suoraan potilaan ovelle, usein ilman lisäkustannuksia.

Nämä digitaaliset palvelut on suunniteltu varmistamaan, että potilailla on pääsy lääketarpeisiinsa perinteisen apteekin käyttötuntien ulkopuolella, mikä lisää heidän terveydenhuoltokokemuksensa mukavuutta ja tehokkuutta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Koko lukuisten Kaiser Permanente -paikkojen aikana potilailla on usein kysymyksiä apteekkien tunteista ja palveluista.Tämän osan tarkoituksena on antaa suoria vastauksia joihinkin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin Kaiser Permanenten apteekkioperaatioista.

Mitkä ovat Kaiser Permanente -apteekkien tyypilliset toimintaajat?

Kaiser Permanente -apteekit toimivat tyypillisesti tavanomaisina työaikoina, mutta ne voivat vaihdella sijainnin ja päivien mukaan.Jonkin verranapteekkitunniton saattanut mukauttaa jäsenen kysyntää paremmin.

Onko Kaiser-paikoissa saatavana 24 tunnin apteekkipalvelu?

Vaikka kaikilla Kaiser Permanenten sijainneilla ei ole 24 tunnin apteekkipalveluita, jotkut tarjoavat pitkiä tunteja taihätäpalvelutvälittömiin tarpeisiin.

Kuinka löydän lähimmän Kaiser Permanente -apteekin?

Potilaat voivat löytää lähimmän Kaiser Permanente -apteekin käymällä pääorganisaation verkkosivustolla tai käyttämällä onlinepaikallistyökaluToimittaja Kaiser.

Mitkä ovat vaiheet reseptin täyttämiseksi Kaiser Permanenten kanssa Etelä -Kaliforniassa?

Jos haluat täyttää reseptin Kaiser Permanenten kanssa Etelä -Kaliforniassa, potilaat voivat kirjautua sisään Kaiserin verkkosivustolla, käydä apteekkisivulla ja seurata reseptin täyttöpyyntöjä.He voivat myös ottaa yhteyttä suoraan paikalliseen Kaiser Permanente -apteekkiinsä.

Onko mahdollista noutaa resepti jollekin muulle Kaiser Permanentessa?

Potilaat voivat järjestää jonkun muun hakemaan reseptinsä.Henkilön poiminnan on todennäköisesti annettava tunnistaminen ja potilaiden lupa.

Kuinka voin tarkistaa, onko tietty lääkitys saatavilla paikallisessa Kaiser Permanente -apteekissa?

Lääkkeiden saatavuuden tarkistamiseksi potilaiden tulee ottaa yhteyttä paikalliseenKaiser Permanente -apteekkiSuoraan tai tarkista verkossa heidän turvallisen apteekkipalveluportaalin kautta.

Kaiser -apteekki -tuntia: Opas palveluaikoihin ja sijainneihin - Open Time Advisor (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 5528

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.