Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (2024)

Europa Universalis 4, kutenPaljon syviä historiallisia strategianimikkeitä, voi tuntua erittäin pelottavalta, kun pelaajat kokeilevat sitä ensin.Melko sotkuisen käyttöliittymän, monien valikoiden välissä navigoida, ja monien uusien käsitteiden, jotka pelaajien on tarttuva, uuden pelin aloittaminen voi tuntua, että hänet työnnetään uima -altaan syvään päähän.

Liittyvät:Europa Universalis 4: Parhaat kansakunnat kolonisointiin

Yksi asia, joka yhdistää tämän luonnollisen vaikeuskäyrän, on kansakuntien välinen voimaerot, joita pelaajat voivat valita pelaamaan.Europa Universalis 4: ssä ei ole luotu kahta kansakuntaa, ja Paradox Interactive on käynyt läpi suuria ongelmia näiden kansakuntien todellisen historiallisen aseman jäljittelemiseksi.Tämä tarkoittaa, että jotkut maat ovat paljon helpompia pelata kuin toiset, etenkin uudemmille pelaajille, jotka saattavat olla alttiimpia virheiden tekemiseen.

Päivitetty 26. toukokuuta 2022 kirjoittanut Ryan Bamsey:EU4 on kulunut pitkälle sen jälkeen, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran, ja jokaisen päivityksen tavoitteena on parantaa tasapainoa, lisätä uusia ominaisuuksia ja tehdä useimmista pelien maista kannattavaksi pelaamiseksi.Joillakin kansakunnilla on aina helpompi aika - olemme lisänneet lisää tähän luetteloon vahvempia kansakuntia. Ne ovat täydellisiä uusille pelaajille, jotka haluavat korkean tavoitteen saavuttavan.

12Itävalta

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (1)

Pelin alussa Itävallassa on kunnia asentaa Pyhän Rooman keisarin keisari.Tämä antaa pelaajille valtavan siunauksen paljon suuremman armeijan korkin, tehokkaiden työkalujen säilyttämiseksi ja kyky vaikuttaa suuresti Euroopan kehitykseen.

Itävallassa on myös hyödyllisiä kansallisia ideoita, jotka auttavat pelaajia rakentamaan useita liittoutumia ja torjumaan sotia keräämällä monia diplomaatteja.Näin tekemällä he voivat lisätä kansainvälistä asemaansa vankan diplomaattisen maineen lisäämisen kautta.Ei vain, mutta on erittäin todennäköistä, että Itävalta saa voimakkaan henkilökohtaisen liiton Unkarin kanssa joko onnea tai unionin Casus Bellin hyödyllistä palauttamista.

11Englanti

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (2)

Kaksi Englannin suurinta vahvuutta ovat sen sijainti pariksi sen fantastisen laivaston kanssa.Pelaajat, jotka haluavat oppia hallitsemaan meriä, voivat pelata niin Englannissa ja tuntea olevansa voimakkaita, kun he torjuvat ulkomaiset hyökkäykset ennen kuin he voivat jopa asettaa jalan maalle.

Englanti on erittäin hyvä vakiinnuttamaan valtaansa Britannian saarilla.Se pystyy ottamaan Skotlannin haltuunsa pohjoiseen ja Irlannin kansakunnat länteen helposti, muodostaen Ison -Britannian ja nauttimaan seurauksena muutamasta mukavasta siunauksesta.Sieltä pelaajat ovat suurelta osin hyvin suojattuja muualta maailmalta ja voivat kokeilla EU4: n järjestelmiä turvallisesti.

10Ottomaanit

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (3)

Ottomaanit nauttivat usein yhtenä pelin voimakkaimmista maista pelin erittäin voimakkaista sotilasta, valtavasta armeijasta ja erittäin helpoista varhaisen pelin operaatioista (joissa he ottavat takaisin vanhan pääkaupunginsa Konstantinopoliin ja saavat suuren vauhdin kehitykseen ja kehitykseen ja kehitykseenvakaus).

Liittyvät:War-voittaneet strategiat Crusader Kings 3: ssa

Ottomaanit ovat hieno kansakunta aloittelijoille pelata, koska niiden suuri koko, loistava sijainti ja voimakas armeija tekevät erittäin vaikeaksi kärsivien tappioiden kärsimyksestä.Lisäksi heillä on vankka talous, joka ei tarvitse niin paljon huolellista valvontaa kuin joidenkin muiden kansakuntien talous.

9Ming

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (4)

Alkaen kaikkein kehityksestä ja useimmista maakunnista muusta maailman kansakunnasta, Ming on helposti idän voimakkain kansakunta.Ne alkavat Kiinan keisarina, joka on analoginen Pyhän Rooman valtakunnan kanssa, koska se on ainutlaatuinen järjestelmä, jota voidaan käyttää erilaisten bonusten keräämiseen.

Vaikka Mingin pelaaminen voi olla erittäin voimakas, se voi silti olla melko haaste.Pelaajien on tarjottu uusilla ominaisuuksilla ja heidän on jatkuvasti käsiteltävä rajamaidensa pitämistä kurissa.Hieman tiukempi myynti aloittelijoille, mutta valtava potentiaali.

8Brandenburg

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (5)

Jos etsit kansakuntaa, jota voit hallita myöhäisessä pelissä, Brandenburg on fantastinen kansakunta.Brandenburgin kohtalo päätetään suurelta osin naapureidensa päätöksistä, mutta jos se voi painia HRE: n hallintaa Itävallasta - ja sen pitäisi olla ensisijainen tavoite - se voi lumipalloa jotain erittäin voimakasta.

Brandenburgilla on myös helpoin aika muodostaa Preussia, maa, jolla on koko pelin parhaimpia sotilaallisia bonuksia, jotka palkitsevat Pallin pelaamista - jos haluat tuntea uskomattoman mahtavaa, Brandenburg on haaste, jonka sinun tulisi ottaa vastaan.

7Kastilia

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (6)

Kastilia, joka muodostaa suurimman osan Iberian niemimasta, on hieno kansakunta aloittamaan pelaajille, jotka haluavatOpi kolonisaatioominaisuuksistapelistä samalla kun se on myös voima, jonka kanssa on otettava huomioon.Heidän ideansa ovat hienoja tutkimaan maailmaa, ja he voivat rahoittaa tämän pääsyn joihinkin erittäin voimakkaisiin kauppasolmuihin.

Liittyvät:Europa Universalis 4: Iberian hääopas

Kastiliassa on poikkeuksellisen houkutteleva, että sen kunnollinen muutos laukaista Iberian häätapahtuma, joka sitoo Aragonin ja mahdollisesti Napolin Kastiilin alle henkilökohtaisessa liitossa.Tämän vuoksi on helpompaa muodostaa Espanjan kansa ja tekee sodista paljon helpompaa.

6Ranska

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (7)

Ranska on toinen kansa, joka hyötyy suuresti upeasta sotilaallisesta voimasta.Kaikkien alkuperäisten henkilökohtaisten ammattiliittojensa ja erittäin hyödyllisen kansallisen idean "Elan!" -Tapahtuman kanssa, joka antaa heille suuren muokkaimen armeijan moraalille, Ranska on voima, jonka kanssa on otettava huomioon.

Ranska on hieno kansakunta pelaajille, jotka haluavat kokeilla ekspansionistista pelaamista (tunnetaan myös nimellä "leveä"), koska he voivat saada paljon vauhtia ja heillä on ylimmän tason kansallisia ideoita, jotka hyödyttävät heitä sotilaallisesti, diplomaattisesti ja teknisesti.

5Puola

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (8)

Aivan kuten Kastilia ja Itävalta, Puola hyötyy suuresta mahdollisuudesta aloittaa voimakas henkilökohtainen liitto Liettuan kanssa.Näin tekemällä se muodostaa mahtavan Kansainyhteisön, jolla on valtava koko ja suuri armeija.

Lisäksi pelaajat voivat seurata Puolan tehtäväluetteloa ja muodostaa henkilökohtaisia ​​ammattiliittoja Bohemian ja Unkarin kanssa, jos mahdollista, mikä tekee heistä todellisen voimalaitoksen.Voi olla hankalaa saada pallo liikkumaan pelatessaan Puolana, mutta potentiaali hallita sen jälkeen on erittäin itsestään selvää.

4Mamluks

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (9)

Afrikan koillisjoukon kattamalla Mamluksit alkavat joustavassa asennossa, koska niillä on varaa laajentua mihin tahansa haluamaansa suuntaan.Aloittavalla armeijalla, joka on verrattavissa mahtaviin ottomaaniin ja heikompien maiden joukkoon vastakkaiseksi, höyryn saaminen, koska Mamluks on helppo tehtävä.

Liittyvät:Europa Universalis 4: parhaimmat idearyhmät

Sivilisaation DLC: n kehto (laajennukset ovat olleet hiukan tahmea asia pelin kanssa, mitä kanssaParadox Interactive -tilauspalvelu) myönsi Mamluksille joukon harrastajia, mukaan lukien tehokas vuorovaikutusjärjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat käyttää kertyneet voimapisteet vastineeksi suurille rahasummille tai työvoimaa varten.Lisäksi Mamlukin hallitus antaa pelaajille suuren mahdollisuuden saada hallitsijoita hallintopisteillä, mikä tarkoittaa, että he voivat usein avata uusia idearyhmiä aikaisemmin kuin myöhemmin.

3Venetsia

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (10)

Venetsia on hyvin pieni kansakunta, mutta sillä on paljon menemistä heti pelin alusta lähtien.Se nauttii erittäin kehittyneistä maakunnista, erittäin helposti puolustetusta pääomasta ja uskomattomasta kansallisesta ideoista, jotka priorisoivat kaupan ja merivoimien taistelukyvyn.Puhumattakaan vahvasta lähetyspuuta, joka palkitsee pelaajia, jotka pelaavat Venetsian vahvuuksiin.

Mikä tekee Venetsiasta erottuvan kansakunnan italialaisten alaikäisten keskuudessa, on sen ylivalta venetsialaisen kauppasolmun suhteen, joka on yksi pelin tehokkaimmista kauppasolmuista.Venetsian on myös erittäin helppo pitää kiinni tästä hallinnasta ja laajentaa sitä palkitsemalla taloudellisesti armotonta strategioita.

2Napoli

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (11)

Pelin aloittaminen Napoliksi saattaa tuntua ansalta - olet Aragonin omistuksessa, eikä sinulla ole paljon tilaa laajentua.Nämä ovat ilmeisiä haittoja, mutta ne on helposti ratkaistu.Jos saat joitain suuria maat tukemaan itsenäisyyttäsi, kuten Kastilia ja kaikkia Aragon -kilpailijoita, Aragan voi vain antaa sinun mennä ilman taistelua!

Napoli on erityisenHyvä asema muodostaa Italia- Voit työskennellä ylöspäin Italian alueelle ilman liian monia uhkia, koska sinua ympäröi niin paljon valtameriä, ja tekeminen Pohjois -Afrikkaan ja Iberian niemimaalle ovat hyviä vaihtoehtoja, kun olet rakentanut liikaa aggressiivista laajentumistavälitön alue.

1Musko

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (12)

Muscovy on toinen erittäin suuri kansakunta, joka voi menestyä voimakkaan armeijansa asianmukaisella käytöllä (ja on myös paras ehdokas Venäjän kansakunnan muodostamiseen).Se vie vain muutaman huolellisesti valitun liikkeen, ja sieltä asut Easy Streetillä.

Venäjällä on joitain valittuja etuja, kuten ainutlaatuinen hallitus, joka korostaa sen valtavaa armeijaa.Ei ole harvinaista, että myöhäispelissä Muscovy tai Venäjä ylpeilee koko maailman suurimmasta armeijasta.

SEURAAVA:Crusader Kings 3: Vaikeimmat aloitusmerkit

Europa Universalis 4: 12 voimakkaimmat maat aloittaa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5492

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.