Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (2024)

Kun se esitetään maailmankartalla vuodesta 1444, on helppo nähdä, että asiat näyttävät aivan erilaisilta kuin tänään.Espanjaa ei ole, ottomaanit ovat merkittävä maailman valta ja Japani koostuu sotivista valtioista.Mutta on olemassa monia asioita, joita voit tehdä maailman muotoilemiseksi kohti sitä, jota tiedämme 2000 -luvulla.

Liittyvät:Europa Universalis 4: Parhaat maat ottaa etsintäideoita

Alkaen 1444Paradoksi interaktiivinenMagnum Opus, voit valita useita kansakuntia, jotka saattavat alkaa pieniä, mutta jatkavat suurempia ja parempia asioita vuosien kuluessa.Onko läpisodankäynti, diplomatia tai onnea, Sinulla on runsaasti valintoja nousta maailman rivien läpi ja tulla suuri valta.

10Kastilia Espanjaan

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (1)

Jos etsit suurempaa haastetta, on mahdollista muodostaa Espanja Aragonin kanssa, mutta Kastilia on helpoin tapa tehdä se.Itse asiassa Kastilia on yksi suosituimmista valinnoista 1444 -aloitteelle, ja se on myös kansakunta, jota peli itse suosittelee aloittelijoille.Yksi syy tähän on myös se, että Kastililla on vähän sisäisiä ongelmia, sillä on erittäin selkeä tehtäväpuu ja Get-Go: sta on kiinnostavia pelivaihtoehtoja.

Koska sinun ei pitäisi viettää liikaa aikaa pelaamalla kapinallisten kanssa, voit aloittaa Reconquistan kanssa melkein heti, kun peli alkaa.LäpiIberian häätapahtuma, mikä on melko helppo laukaista, Kastilia voi lopultakin ottaa hallintaansa naapurimaiden Aragonia, mikä tarkoittaa, että voit välttää tarpeettomia sotilaallisia riskejä ja keskittyä talouden rakentamiseen keisarilliseksi voimiseksi.Kolonialismi on loppujen lopuksi, missä Espanja todella loistaa, koska olet yksi ensimmäisistä eurooppalaisista maista, joka tekee sen lammen yli.

9Englanti Iso -Britanniaan

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (2)

Siellä on mutkikas tapa, jolla voit muodostaa Ison -Britannian aloittamalla Skotlannina, valloittamalla Englannin, uudistamalla Englantia ja muodostamalla sitten Ison -Britannian irlantilaisten ideoiden avulla, mutta Englanti on suoraviivaisempi valinta.Heti lepakon ulkopuolella, Englanti on hallitseva voima Englannin kanavan kauppasolmussa, joka on pelin paras kauppasolmu.Ja saat edelleen voiman lisäämistä kyseiseen solmuun vassaloimalla ja valloittamalla Irlanti.Jos pääset Ranskan takuun itsenäisyydestä Skotlannissa (mitä sinun pitäisi pystyä tekemään uskomattoman merivoimien kanssa), Skotlannin ottaminen tekee sinusta vielä voimakkaamman.

Aloitat myös Ranskan provinsseista, joten jos haluat yrittää pidentää sadan vuoden sotaa, sinulla on myös tämä vaihtoehto sinulle.Mutta vaikka menetätkin jalansijan Manner -Euroopassa, yksin Britannian saaret tarjoavat Englannin pelaajalle poikkeuksellisen voiman EU4: n pelissä.

8Holland Alankomaihin

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (3)

Oikea Holland -peli onParas tehty paratiisin DLC: n valloituksella, koska se on lisäsisältö, joka sinun on kerättävä itsenäisyyttäsi tukemaan ja vapautettava henkilökohtaisesta liitostasi Burgundian kanssa.Ja jos onnistut muodostamaan ne, ne voivat olla merkittävä voima.

Liittyvät:Assassin's Creed Odyssey: Vinkkejä merivoimien torjuntaan

Hollantilainen alkaa ylimääräisellä kauppiaalla, lisääntyneellä kauppaalueella, 15 prosentin ylimääräisen kaupan tehokkuudella ja vähentyneillä kustannuksilla provinssiensa kehittämiselle.Sotilaallisesti hollantilaisten joukkojen ylimääräinen palokyky on kymmenen prosenttia.Alankomaiden ainutlaatuinen Alankomaiden tasavallan hallitus tarjoaa myös ylimääräisen 10 prosentin tehokkuusbonuksen kaupalle, ja bonus vaurioille, joita raskaat alukset voivat ruokkia.Jos onnistut muodostamaan Alankomaiden ja rakentamaan merivoimiasi kilpailevaan Iso -Britanniaan, se voi olla lippusi maailmanlaajuiseksi maailman voimiseksi.

7Brandenburg Preussille

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (4)

Preussia on kiistatta paras armeijan kansakunta koko pelissä.Se on myös mukava palkkio, koska Brandenburg -pelaajan ensimmäiset vuosikymmenet voivat olla hieman karkea.Varhaiset kamppailut ovat kuitenkin sen arvoisia.

Preussin voimakkaiden sotilaallisten ideoiden lisäksi Preussin saatavilla olevat uudistukset monarkiaksi tai tasavallana sisältävät militarisointia (ihmisen DLC: n oikeuksilla), mikä antaa armeijan bonuksia, sitä militarisoituneempia saat.50 sotilaallinen voima saa sinulle kymmenen militarisointia, ja 100 -vuotiaana saat vielä enemmän siunauksia armeijallesi.Teutoninen järjestys tai mikä tahansa kansakunta, jolla on Preussin, Saksin tai Pomeranian kulttuurin, voi myös muodostaa Preussin.

6Brandenburg Saksaan

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (5)

Preussia on usein Brandenburgin tavoite, mutta voit viedä pelisi askeleen pidemmälle ja yrittää muodostaa Saksan.Vaikka Saksa ei ehkä ole niin sotilaallisesti asetettu kuin Preussia, se voi silti olla voima, joka on otettava huomioon heidän kansallisten ideoidensa ansiosta, jotka antavat sinulle lisääntyneen kurinalaisuuden, kaupan tehokkuuden, vähemmän levottomuutta, enemmän tuotettuja tavaroita ja ylimääräistä diplomaattista suhdetta muun muassa.

Et voi muodostaa Saksaa suoraan Brandenburgista.Hyvä Saksan peli edellyttää Preussin muodostamista mahdollisimman nopeasti.Jos haluat mennä eri reitille, voit aloittaa pelisi Brunswickina.

5Napoli Italiaan

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (6)

Italian niemimaa on yksi pelin kehittyneimmistä maanpäällisistä kiinteistöistä, ja kilpailu siitä on korkea.Mikä on voitto?Vakaa kansakunta, jolla on suuret taloudelliset ja diplomaattiset kyvyt ja mahdollisuus hallita Välimeren valtavaa merivoimaa.

Napoli alkaa henkilökohtaisesta liitosta Aragonin kanssa nuorempana kumppanina, mutta voitHanki itsenäisyys paratiisin DLC: n valloittamalla.Jos sinulla ei ole DLC: tä, älä pelkää!Italian muodostuminen voi tulla myös muista Italian maista, joista monet ovat melko hyviä.Esimerkiksi Firenze voi muodostaa Toscanan ja laajentua nopeasti Italiaan muotoon.

Liittyvät:Rooman parhaat kaupungit: Total War

Napolilaisen alun hyöty on kuitenkin se, että aloitat kengän eteläisellä puoliskolla ja pääset mereen niemimaan molemmilla puolilla.Hauska tosiasia: Italia on pelin ainoa katolinen kansakunta, joka voiPidä romania ja alista paavin valtioitailman rangaistuksia.

4Puola Kansainyhteisöön

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (7)

Voit muodostaa Kansainyhteisön Liettuan kautta, mutta Puola alkaa paremmassa asemassa taloudellisesti ja sillä on ylivoimainen armeija, joten Puola se on.Itä -Eurooppa 1500 -luvulla voi olla vaarallinen paikka EU4: ssä.

Ottomaanit ovat olleet lumipalloivia vallassa vuodesta 1444 lähtien, ja Muscovy tai Venäjä ovat laajentuneet itään parin sadan vuoden ajan, kasvaen sekä kooltaan että voimassa.Jos olet alueella ja et ole kumpikaan näistä maista, niin Kansainyhteisön ylempi ratsuväki, armeijan moraali ja yleinen vakaus on paras mahdollisuus pysyä hengissä.

3Muscovy Venäjälle

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (8)

Vuodesta 1444 alkavat todennäköisesti kilpailevat pelottelevia ottomaaneja vastaan ​​heti, ja selviytyminen vie paljon voimaa, puhumattakaan menestymisestä heidän naapureina.Mutta kuten Muscovy ja myöhemmin Venäjä, sinätahtoakukoistaa!

Venäjä voi kentällä valtavan armeijan, varsinkin jos otat määräideoita ja käytät heidän elinikäistä asevelvollisuuttaan, joka antaa venäläiselle pelaajalle 50 prosenttia ylimääräistä armeijan kokoa.Venäläiset joukot vievät myös vähemmän palovaurioita, tykistö on halvempaa, aggressiivisen laajentumisen rangaistukset vähenevät ja maksat vähemmän perusteille.

2Uesugi ja Japani

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (9)

Vuonna 1444 Japanin sotivat osavaltiot alkavat pieninä kansakunnina, joissa on yksi käden maakunnat.Et ansaitse rahaa, ja sota tapahtuu ympärilläsi.Ei väliä - Uesugi on tapa yhdistää Japani.

Liittyvät:Parhaat samurai -pelit, jos pidit Ghost of Tsushimasta, METASCORE sijoitti

Uesugilla on kolme maakuntaa Hokoriko -alueella, mikä antaa heille hyvän pääsyn mereen saariston molemmin puolin.Tämä paikannus on hyödyllinen myös antamalla Uesugille viedä koilliseen suhteellisen vähemmän kilpailua muista Daimyosista.Toki, joudut ehkä ottamaan veneen kuorman lainoja pätevän armeijan ja laivaston kentällä, mutta se on sen arvoista ... eikö niin?

1J Ian Zhou Qingiin

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (10)

Saatat olla yllättynyt kuullessasi, että pieni Jianzhou, jota rajaavat kaikki voimakkaat Ming vuonna 1444, on entistä kestävämpi kansakunta tulevaisuuden maailmanvoiman muodostamiseksi.Itse asiassa Jianzhou on paras ei-ming-kansakunta, joka pelaisi alueella vahvojen sotilaallisten ideoidensa ansiosta.Jianzhou tarjoaa bonuksia moraaliinsa ja työvoimansa suhteen ja kärsii vähemmän vihollisen maissa ja antaa samalla vihollisilleen ylimääräistä hankautumista Jianzhoun omiin maihin.

Jianzhou on myös lisännyt bonuksia vuosittaiseen legitimiteettiin, laumojen yhtenäisyyteen ja vakauteen.Muista, että Jianzhou voi muodostaa Qingin sen jälkeen, kun he ovat muodostaneet Manchun Nurhachin uudistustapahtuman kautta, joka laukaisee vain kerran peliä kohden.

SEURAAVA:EU4: Parhaat muokattavat entiset siirtomaavaltiot muodostuvat

Europa Universalis 4: 10 Vahvin muotoileva kansakunta (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5494

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.