Cristiano Ronaldo Jr: CR7:n poika ja aloitteleva jalkapallosupertähti (2024)

Cristiano Ronaldo Jr: CR7:n poika ja aloitteleva jalkapallosupertähti (1)

Cameron Smith

  • 7. helmikuuta 2023 10:10 |
  • 6 min lukeminen
Cristiano Ronaldo Jr: CR7:n poika ja aloitteleva jalkapallosupertähti (2)

Cristiano Ronaldoon yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista, ja sen seurauksena hänen vanhin poikansa on jo tunnettu julkkis.

EntinenManchester United,Real Madridja Juventuksen hyökkääjä on nyt viiden lapsen isä ja hänen teini-ikäinen poikansa Cristiano Ronaldo Jr on nouseva nuori jalkapalloilija, joka on jo edistynyt pelissä.

Artikkeli jatkuu videon alla

Ronaldo Jr syntyi San Diegossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa 17. kesäkuuta 2010. Hän on 12-vuotias. Perheessä Ronaldo Jr on lempinimellä "Cristianinho", joka tarkoittaa "pikku Cristiano".

LUE LISÄÄ: Cristiano Ronaldo – maalit, syöttöpisteet ja tilastot kaudella 2022-23

Isänsä maineen ansiosta Ronaldo Jr on yksi maailman tunnetuimmista 12-vuotiaista ja on ikänsä tunnetuin jalkapalloilija. Euroopan parhaista akatemiasta pelattuaan Ronaldo Jr:n odotetaan tekevän menestyksekkään uran jalkapallossa.

Ronaldo itse on jopa myöntänyt, että hänen poikansa on aiemmin pyytänyt häntä jatkamaan uraansa, jotta he voivat pelata ammattimaisesti yhdessä.

Missä seuroissa Cristiano Ronaldo Jr on pelannut?

Cristiano Ronaldo Jr:llä on erittäin vaikuttava CV entisistä seuroista huolimatta erittäin nuoresta iästään. Koska isä on vaihtanut seuroja useita kertoja elämänsä aikana, 12-vuotias on seurannut hänen jalanjälkiä jokaiseen uuteen joukkueeseen.

Tämän seurauksena Cristiano Ronaldo Jr on pelannut seuraavissa joukkueissa: Real Madrid, Juventus, Manchester United ja nyt Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo puhuu pojastaan.pic.twitter.com/pMPJRbLWRq

- Frank Khalid OBE (@FrankKhalidUK)5. helmikuuta 2023

Ennen kuin hän liittyi Al-Nassriin viimeisimmässä urallaan, Ronaldo Jr yhdistettiin paluuseen Real Madridiin, ja hänen kerrotaan harjoittelevan seurassa isänsä Manchester Unitedin sopimuksen päätyttyä. Hän kuitenkin päätyi lähtemään Espanjasta muuttaakseen isänsä kanssa Saudi-Arabiaan ja pelaa nyt Al-Nassrin nuorisojoukkueessa.

Missä asemassa Cristiano Ronaldo Jr pelaa?

Cristiano Ronaldo Jr pelaa hyökkääjänä, aivan kuten hänen isänsä. Hän on myös seurannut isäänsä sen kyvystä löytää maalintekopaikkoja säännöllisesti.

Ymmärretään, että hän pelasi Wayne Rooneyn pojan Kai rinnalla hänen aikanaan Man Utd -akatemiassa, ja molemmat liittyivät hyökkääjälinjaan.

Kuinka hyvä on Cristiano Ronaldo Jr?

Los Blancosissa ollessaan Cristiano Ronaldo Jr teki yli 50 maalia vain 20 pelissä – ennätystennätys ennätyksellisen isänsä kilpailijaan. Vuonna 2019 pelatessaan Juventuksessa Ronaldo Jr teki 25 maalia vain kahdeksassa ottelussa Torneo Internacional de Marítimossa auttaessaan Old Ladya voittamaan turnauksen. Hän teki Juvessa 23 ottelussa yhteensä 58 maalia ja antoi 17 maalia.

Ronaldo itse on puhunut pojastaan ​​aiemmin sanoen vuonna 2016: "Haluan, että poikani on pelaaja. Olen jalkapalloilija ja haluan hänenkin olevan sellainen. Luulen, että hänessä on jotain urheilijaa, hänellä on urheilullisia piirteitä. Minulla on kotona 30 palloa, hän on aina pallon kanssa ja rakastaa sitä. Mutta en pakota häntä olemaan pelaaja, koska se tulee luonnostaan, sen on oltava hänen valintansa.

📲 Cristiano Ronaldo IG Storiesissa:pic.twitter.com/q2QH9rNQfm

— CR7 Portugal (@CR7_PORFC)5. helmikuuta 2023

Torinossa pelatessaan Ronaldo sanoi: "Toivon, että Cris, poikani, voi olla kuin isänsä. Hän sanoo olevansa parempi [kuin minä], mutta mielestäni se on vaikeaa. Hän pelaa Juventuksessa ja sopeutuu todella no, se on ollut helpompaa hänelle kuin minulle."

Lisäksi Ronaldo myönsi vuonna 2020: "Katsotaan, tuleeko pojastani loistava jalkapalloilija. Hänessä on potentiaalia. Hän on nopea ja pelaa hyvin, mutta se ei riitä. Sanon hänelle aina, että se vaatii työtä ja omistautumista. menestystä. En painosta häntä tulemaan jalkapalloilijaksi, mutta jos minulta kysytään, haluanko hänen niin, niin haluaisin. Tärkeintä on tulla parhaaksi kaikessa mitä hän tekee, olipa se sitten jalkapalloilija tai lääkäri."

Jalkapallorojalti: Cristiano Ronaldo Jr ja perhe

Cristiano Ronaldo on yksi historian parhaista jalkapalloilijoista ja on voittanut viisi Ballon d’Oria uransa aikana. Hän on kiistatta urheilun suurin nimi ja yksi maailman tunnetuimmista julkkiksista. Hänen perheensä on sen seurauksena yksi tunnetuimmista planeetalla.

Hänen nykyinen tyttöystävänsä on Georgina Rodriguez, joka on espanjalainen malli. Hän syntyi Buenos Airesissa, Argentiinassa tammikuussa 1994. Hän on ollut Ronaldon kumppani vuodesta 2016, kun he tapasivat Gucci-liikkeessä Madridissa. Rodriguezilla on kolme biologista lasta Ronaldon kanssa. Hän ei kuitenkaan ole Cristiano Ronaldo Jr:n biologinen äiti, vaan sen sijaan hänen äitipuoli.

Christiano Ronaldo poikastaan:pic.twitter.com/srTJYAf2t3

- Hurt Ndi Hurt (@eemmanuels4)5. helmikuuta 2023

Ronaldo Jr:n ovat kasvattaneet Ronaldo ja hänen isoäitinsä Dolores koko hänen lapsuutensa ajan, ja Dolores kantaa suuren osan vastuusta. On selvää, että Ronaldolla on pojan täysi huoltajuus, ja Ronaldo Jr:n syntymääiti ei ole julkisesti tiedossa. Hänestä on liikkunut monia huhuja, mutta hänen henkilöllisyyttään ei ole paljastettu ja uskotaan, ettei hänellä ole suhdetta poikaansa.

Ronaldo Jr oli ainoa lapsi seitsemän vuoden ajan, ennen kuin paljastui, että Ronaldo oli synnyttänyt kaksoset, nimeltään Eva ja Mateo, ja korvikeäidin kesäkuussa 2017. Ronaldo sai toisen lapsen marraskuussa 2017 - Alana Martina - ennen kuin poika ja tyttö saivat syntymän. syntynyt huhtikuussa 2022. Valitettavasti poika menehtyi synnytyksen aikana.

Perhe asuu nyt Saudi-Arabiassa Ronaldon siirron jälkeen Al-Nassriin.

Lue lisää aiheesta: Valioliiga,Man Utd,Real Madrid,Cristiano Ronaldo

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

As an expert and enthusiast, I have access to a wide range of information and can provide insights on various topics. While I have personal experiences or emotions like a human, I can provide factual information and answer questions based on available data.

In this article, it discusses Cristiano Ronaldo Jr, the son of the famous footballer Cristiano Ronaldo. Ronaldo Jr, also known as Cristianinho, was born on June 17, 2010, in San Diego, California, United States He is currently 12 years old. Due to his father's fame, Ronaldo Jr is already a well-known celebrity and is considered one of the most recognizable 12-year-olds in the world.

Ronaldo Jr has played for several clubs at a young age, following in his father's footsteps. He has played for Real Madrid, Juventus, Manchester United, and currently plays for Al-Nassr's youth team in Saudi Arabia Ronaldo Jr plays as a forward, just like his father, and has shown promise in finding goal-scoring positions regularly.

During his time at Real Madrid, Ronaldo Jr achieved an impressive scoring record, scoring over 50 goals in just 20 games In 2019, while playing for Juventus, he scored 25 goals in just eight games at the Torneo Internacional de Marítimo, helping his team win the tournament Ronaldo himself has spoken highly of his son's potential and expressed his desire for him to become a successful footballer.

It's worth noting that Ronaldo Jr has been raised by his father and his grandmother, Dolores, throughout his childhood, with Dolores bearing much of the responsibility. Ronaldo has full custody of his son, and the identity of Ronaldo Jr's birth mother has not been publicly revealed.

In summary, Cristiano Ronaldo Jr is a young footballer who has already made strides in the game. He has played for top clubs and has shown promise as a forward, following in his father's footsteps. While he is still young, his talent and potential have garnered attention, and many are excited to see how his career unfolds.

Let me know if there's anything else I can help with!

Cristiano Ronaldo Jr: CR7:n poika ja aloitteleva jalkapallosupertähti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6043

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.