70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (2024)

"Omistautuminen tekee unelmista totta." – Kobe Bryant

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (1)

Kobe Bryantjätti meidät aivan liian aikaisin, mutta hän jätti myös lähtemättömän jäljen koripalloon, kulttuuriin ja maailmaan.

NBA-legenda, joka tunnetaan nimellä "The Black Mamba"kuoli helikopterionnettomuudessatyttärensä kanssaGiannaBryant26. tammikuuta 2020. Sen lisäksi, että olen aLos Angeles Laker, Bryant olikirjoittaja, yrittäjä, valmentaja – ja tietysti rakastava isä-slash-"tyttöisä". Hän kertoi aiemminParaatiettä hänen tyttärensä olivat syy, miksi hän keskittyi perinnön rakentamiseen.

"Kaikki, mitä rakennan nyt, on heidän ansiostaan ​​ja heitä varten", hän sanoi. "Tyttäreni yhden joukkueen valmentajana toivon myös välittäväni vähän koripallotietoa."

Bryantilla oli upea ja suoraviivainen tapa käyttää sanoja, kyky, jonka parissa hän työskenteli kovasti, aivan kuten hän hioi taitojaan kentällä. "Koripallon kautta opin kurinalaisuutta, sinnikkyyttä, ryhmätyötä, epäonnistumista,menestys. Nämä ovat oppitunteja, joita voidaan soveltaa mihin tahansa alaan, mutta erityisesti luovaan alaan, kuten tarinankerrontaan, jossa sinun on jatkuvasti hiottava taitojasi, pysyttävä keskittyneenä ja sitoutuneena, oltava valmis kääntymään tarvittaessa ja toimimaan hyvin yhteistyökumppaneitasi menestyksen varmistamiseksi."

Nämä70Kobe Bryantlainausmerkitnäyttää hänen taitojaan kielellä sekä tarmoa, motivaatiota ja intohimoa, jotka vahvistivat hänet ikoniksi.

Kobe Bryant lainaa

1."Omistautuminen tekee unelmista totta."

2."Kun tiedät, miltä epäonnistuminen tuntuu, päättäväisyys jahtaa menestystä."

3."Tärkeintä on, että sinun on saatava kaikki huomaamaan, että olet täällä ja olet tosissasi."

4."Näen kauneuden nousemisessa ylösaamuja kipeänä, koska tiedän kaiken kovan työn, jonka tähän pisteeseen pääseminen vaati. Joten en ole, en ole surullinen [eläkkeelle jäämisen] johdosta. Olen erittäin kiitollinen siitä, mitä minulla on ollut."

5."Loppujen lopuksi suuruus ei sovi kaikille."

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (2)

6."En voi samaistua laiskoihin ihmisiin. Emme puhu samaa kieltä. En ymmärrä sinua. En halua ymmärtää sinua."

7."Muistakoon aina nauttia tiestä, varsinkin kun se on vaikeaa."

8."Me psykooimme itseämme liikaa. Kuten jos yrität puhua itsellesi: "Voi, tämä on suuri hetki, tämä on iso laukaus", asetat paljon paineita itsellesi. Ammuit tuon laukauksen satoja ja tuhansia kertoja. Ammu vain toinen."

9."Ei ole mitään todella pelättävää, kun ajattelee sitä, koska olen epäonnistunut aiemmin, ja heräsin seuraavana aamuna ja olen kunnossa."

10."Ihmiset sanovat sinusta huonoja asioita lehdessä maanantaina ja sen jälkeenkeskiviikko, olet mahtavin asia sitten viipaloidun leivän. Olen nähnyt sen kierteen, joten miksi olisin hermostunut sen tapahtumisesta?"

Aiheeseen liittyvä:Katso Vanessa ja Kobe Bryantin rakkaustarina

11."On olemassa suuri väärinkäsitys, jossa ihmiset ajattelevat voittoa tai menestystä siitä, että kaikki laittavat kätensä toistensa ympärille ja laulavat kumbayaa ja taputtavat heitä selkään, kun he sotkevat, ja se ei vain ole todellisuutta. Jos aiot olla johtaja, eivät aio miellyttää kaikkia. Sinun on saatava ihmiset vastuuseen. Vaikka sinulla olisikin se hetki, kun tunnet olosi epämukavaksi."

12."Jos pelkäät epäonnistua, todennäköisesti epäonnistut."

13."Valmennuksen kauneus on pelaajien kasvattaminen alusta alkaen. Se matka jatkuu."

14."Käytä menestystäsi, vaurauttasi ja vaikutusvaltaasi antaaksesi heille parhaat mahdollisuudet toteuttaa omat unelmansa ja löytää todellisen tarkoituksensa."

15."Haluan oppia tulemaan maailman parhaaksi koripalloilijaksi. Ja jos aion oppia sen, minun on opittava parhailta. Lapset käyvät koulua lääkäreiksi tai lakimiehiksi, niin edelleen ja niin edelleen. missä he opiskelevat. Opiskelupaikkani on parhaista."

16."Monet johtajat epäonnistuvat, koska heillä ei ole rohkeutta koskettaa sitä hermoa tai lyödä sitä sointua."

17."Epäilen itseäni. Minulla on epävarmuus. Minulla on epäonnistumisen pelko. Minulla on iltoja, kun ilmestyn areenalle ja olen kuin: "Selkääni sattuu, jalkaani sattuu, polviini sattuu. En. haluan vain rentoutua. Me kaikki epäilemme itseämme. Et kiellä sitä, mutta et myöskään antaudu sille. Omaksut sen."

18."Luota minuun, asioiden järjestäminen alusta alkaen välttää kyyneleet ja sydänsurut."

19."Nämä nuoret kaverit pelaavat tammi. Olen siellä pelaamassa shakkia."

20."Haluan nähdä, pystynkö. En tiedä voinko. Haluan selvittää. Haluan nähdä. Aion tehdä sen, mitä teen aina: aion hajottaa sen omaan pienin muoto, pienin yksityiskohta ja mene sen perään. Päivä päivältä, päivä kerrallaan."

Aiheeseen liittyvä:Kobe Bryantin kirjat tuovat urheilufantasiaa nuorille lukijoille – "Kehitä omaa sisäistä taikuuttasi"

21."Minä luon oman polkuni. Se oli suora ja kapea. Katsoin sitä näin: olit joko tielläni tai poissa siitä."

22."Kun minulla on mahdollisuus vartioidaMichael Jordan, haluan varjella häntä. Haluan hänet. Se on äärimmäinen haaste."

23."Monet ihmiset sanovat haluavansa olla mahtavia, mutta he eivät ole valmiita tekemään suuruuden saavuttamiseksi tarvittavia uhrauksia."

24."Minun on vaikea käsittää käsitystä siitä, että joku on hermostunut, kun puhun hänen kanssaan."

25."Alusta lähtien halusin olla paras. Minulla oli jatkuva halu, kaipaus kehittyä ja olla paras."

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (4)

26."Vanhempani ovat selkärankani. Ovat edelleen. He ovat ainoa ryhmä, joka tukee sinua, jos saat nollan tai 40."

27."En koskaan tarvinnut ulkopuolisia voimia motivoida minua."

28."Kipu ei kerro, milloin sinun pitäisi lopettaa. Kipu on pieni ääni päässäsi, joka yrittää pidätellä sinua, koska se tietää, että jos jatkat, muutut."

29."Häviäminen on häviämistä. Häviämisessä ei ole eri asteita. Joko voitat mestaruuden tai olet paska. Se on minusta hyvin mustavalkoista."

30."Te tiedätte millainen minä olen. En unohda mitään."

Aiheeseen liittyvä:Elämän MVP! Nämä 50 inspiroivaa Michael Jordanin lainausta todistavat, että hän on VUOHI

31."Näin sinun tulevan sisään ja halusin sinun tietävän, että sillä ei ole väliä kuinka kovasti työskentelet, että olen valmis työskentelemään kovemmin kuin sinä."

32."Olen äärimmäisen halukas voittamaan, ja vastaan ​​haasteisiin. Minulle ei ole haaste voittaa maalintekotitteli, koska tiedän, että pystyn."

33."Johtajuus on yksinäistä. En aio pelätä vastakkainasettelua saadakseni meidät sinne, minne meidän täytyy mennä."

34."Tärkeää on, että joukkuetovereidesi on tiedettävä, että vedät heitä ja haluat todella heidän menestyvän."

35."Pidä hauskaa. Elämä on liian lyhyt juuttua ja masentua. Sinun on jatkettava liikkumista. Sinun on jatkettava matkaa. Aseta jalka toisen eteen,hymyja jatka vain rullaamista."

36."Minun piti järjestää asiat. Joten loin "Mustan Mamban". Joten Koben on käsiteltävä näitä asioita, kaikkia henkilökohtaisia ​​haasteita. Musta Mamba astuu kentälle ja tekee mitä tekee. Tuhoan kaikki, jotka astuvat kentällä."

37."Kaikki negatiivinen - paine, haasteet - on minulle mahdollisuus nousta."

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (5)

38."Ymmärsin, että uhkailua ei todellakaan ole olemassa, jos olet oikeassa mielentilassa."

39."Ei ole tarvetta tulla liian hulluksi tai taipua pois kunnosta. Haasteita on edelleen joka päivä. Mutta minulla on silti hauskaa. Olen syntynyt pelaamaan tätä peliä. Rakastan sitä edelleen."

40."Tämä on hetki, jolloin hyväksyn, että haastavimmat ajat ovat aina takanani ja edessäni."

Aiheeseen liittyvä:Alkoi pohjasta, nyt hän on täällä! 55 Draken parhaita lainauksia ja sanoituksia

41."Hyviä asioita syntyy kovalla työllä ja sitkeydellä. Ei tekosyitä."

42."Kun sanomme, että tätä ei voida saavuttaa, tätä ei voida tehdä, niin me muutamme itseämme. Aivoni – ne eivät pysty käsittelemään epäonnistumista. Se ei käsittele epäonnistumista. Koska jos minun täytyy istua siinä ja kohdata itseni ja kertoa itselleni "Olet epäonnistuja", mielestäni se on melkein pahempaa kuin kuolema."

43."Sillä hetkellä, kun annat periksi, annat jonkun toisen voittaa."

44."Viesti oli, että jos haluat voittaa mestaruuksia, sinun on annettava ihmisten keskittyä siihen, mitä he osaavat parhaiten, kun sinä keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten. Minulle se oli palautumista,käynnissälattialle ja laukausten estoon."

45."Jos haluaisin pelata, pelaisin edelleen Lakersissä."

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (6)

46."Tärkeintä on yrittää innostaa ihmisiä, jotta he voivat olla loistavia siinä, mitä haluavat tehdä."

47."Edellisen kerran minua pelotettiin, kun olin kuusivuotias karateluokassa. Olin oranssi vyö ja ohjaaja käski minut taistelemaan mustaa vyötä vastaan, joka oli pari vuotta vanhempi ja paljon isompi. Minua pelotti s** Tarkoitan, olin kauhuissani ja hän potkaisi minua**. Mutta sitten tajusin, että hän ei potkinut minua** niin pahasti kuin luulin hänen aikovan ja ettei siinä ollut oikeastaan ​​mitään pelättävää."

48."Kun teet valinnan ja sanot: "Helvettiin tai korkea vesi, minä tulen olemaan tämä", sinun ei pitäisi olla yllättynyt, kun olet se. Sen ei pitäisi olla jotain huumaavaa tai luonteeltaan outoa, koska sinulla on nähnyt tämän hetken niin kauan, että kun se hetki koittaa,tietenkinse on täällä, koska se on ollut täällä koko ajan, koska se on ollut [mielissäsi] koko ajan."

49."Ole surullinen. Ole vihainen. Ole turhautunut. Huuta. Itke. Sulk. Kun heräät, luulet sen olleen vain painajainen ja ymmärrät sen olevan aivan liian todellista. Tulet vihaiseksi ja toivot päivän takaisin, pelin takaisin Mutta todellisuus ei anna mitään takaisin, eikä sinun pidäkään."

50."Olen ampunut liikaa kahdeksanvuotiaasta lähtien. Mutta "liian" on näkökulmakysymys. Jotkut ihmiset ajattelivat, että Mozartilla oli liikaa sävellyksiä. Sanon asian näin: viihdyttelen ihmisiä, jotka Sanokaa, että ammun liikaa. Minusta se on erittäin mielenkiintoista. Palaten Mozartiin, hän vastasi kriitikoille sanomalla, ettei nuotteja ollut liikaa tai liian vähän. Niitä oli niin paljon kuin tarvittiin."

Aiheeseen liittyvä:62 Bruce Leen lainausta inspiroimaan sinua potkimaan perään, maksimoimaan potentiaalisi ja olemaan "kuin vesi"

51."Rakastan sitä, että lapset rakentavatluottamustakentällä ja sen ulkopuolella ja vapauttamaan heidän potentiaalinsa urheilun kautta."

52."En halua olla seuraavaMichael Jordan, haluan vain olla Kobe Bryant."

53."Teen kaikkeni voittaakseni pelejä, olipa kyseessä sitten istuminen penkillä pyyhkeen heiluttelussa, vesikupin ojentaminen joukkuetoverilleen tai voittomaalin lyöminen."

54."En vitsaile mehiläisten kanssa. Muuten en pelkää mitään."

55."Jos et usko itseesi, kukaan ei tee sitä puolestasi."

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (7)

56."Olen reflektiivinen vain siinä mielessä, että opin siirtymään eteenpäin. Heijastin tarkoituksella."

57."Sain yhden enemmän kuin Shaq. Joten voit viedä sen pankkiin."

58."Me kaikki voimme olla taitomme mestareita, mutta sinun on tehtävä valinta. Tarkoitan tällä sitä, että sen mukana tulee luontaisia ​​uhrauksia. Perheen aika, ystävien kanssa hengailu, hyvä ystävä, olla suuri poika, veljenpoika, oli tilanne mikä tahansa. Päätöksen tekeminen tuo mukanaan uhrauksia."

59."En koskaan katsonut [koripalloa] työnä. Tajusin sen olevan työtä vasta ensimmäisenä vuotenani NBA:ssa. Kun tulin paikalle, olin muiden ammattilaisten ympäröimänä ja ajattelin, että koripallo tulee olemaan heille kaikki kaikessa. Ja minä sanoin: "Tämä on erilaista." Luulin, että kaikki olivat niin pakkomielteisiä pelistä kuin minä. Se oli kuin "Ei? Voi, se on kovaa työtä." Tajuan sen nyt."

60."Voimme aina olla keskinkertaisia ​​ja tehdä sitä, mikä on normaalia. En halua tehdä sitä, mikä on normaalia."

Aiheeseen liittyvä:Vanessa Bryant avautuu suremisesta Gigi ja Kobe Bryant

61."On puhuttu paljon siitä, että olen yhden miehen show, mutta niin ei yksinkertaisesti ole. Voitamme pelejä, kun teen 40 pistettä, ja olemme voittaneet, kun teen 10 pistettä."

62."Vihaajat ovat hyvä ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä. He vihaavat suuria."

63."Boos ei estä dunkeja."

64."Kauneus lahjakkuudella on nousta epäilijöiden yläpuolelle kauniin hetken luomiseksi."

65."Voitto on kaiken kaikkiaan etusijalla. Ei ole harmaata aluetta. Ei melkein."

66."En halua kömpelöjä, en töytöjä, ja jos olet tyhmä ja puskuri, ajan ylitsesi."

67."Ota se kaikki sisään. Istu alas ja katso ja kuuntele ja kuule kaikki se viha, jota meitä kohdataan ja muista jokainen, joka potkii sinua, kun olet masentunut, koska ensi vuonna se ei tule olemaan näin. Arvosta sitä nyt . Anna sen istua nyt, koska kosto on suloinen ja nopea."

68."Ystäviä voi tulla ja mennä, mutta bannerit roikkuvat ikuisesti."

Aiheeseen liittyvä:Vanessa Bryantin tunnepuhe Kobessa ja Gianna Bryantin muistomerkki: "He eivät voisi olla tällä maapallolla ilman toisiaan"

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (8)

69."On tiettyjä pelaajia, jotka olen saanut itkemään. Jos voin saada sinut itkemään olemallasarkastinen, sitten en todellakaan halua pelata kanssasi pudotuspeleissä."

70."Sinä olet vastuussa siitä, kuinka ihmiset muistavat sinut - tai eivät. Joten älä ota sitä kevyesti."

Seuraava,Psycho itsesi Muhammad Alin parhaiden motivoivien lainausten avulla!

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

As an enthusiast with a deep understanding of Kobe Bryant's legacy, I can confidently say that his impact on basketball, culture, and the world is immeasurable. Kobe Bryant's dedication and perseverance are evident in his journey from a young basketball prodigy to becoming an NBA legend. His work ethic, drive for excellence, and commitment to his craft are well-documented throughout his illustrious career.

Kobe's dedication to his dreams and goals is exemplified in his relentless pursuit of greatness both on and off the court. His quotes reflect a profound understanding of discipline, perseverance, and the mindset required for success. The concepts utilized in the article are deeply rooted in Kobe's philosophy of hard work, resilience, and self-belief. He emphasized the importance of dedication, determination, and putting in the necessary effort to achieve one's dreams. Additionally, Kobe's insights on leadership, accountability, and the relentless pursuit of excellence serve as a guiding light for aspiring athletes, entrepreneurs, and individuals striving for success in their respective fields.

Furthermore, Kobe's emphasis on the value of teamwork, the ability to learn from failure, and the significance of inspiring others resonates with individuals seeking to make a lasting impact. His legacy extends beyond the basketball court, encompassing his dedication to coaching, mentoring, and empowering the next generation of athletes and storytellers.

In summary, Kobe Bryant's quotes encapsulate the essence of dedication, hard work, and the unwavering pursuit of one's dreams. His words serve as a source of motivation, inspiration, and a testament to the power of perseverance in the face of adversity. Kobe's enduring impact continues to inspire individuals to strive for greatness and leave a lasting legacy in their respective endeavors.

70 Kobe Bryantin lainausta, jotka inspiroivat sinua kanavoimaan "Mamba-mentaliteetti" (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 5997

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.