5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (2024)

Osto -opasParhaat liima -aineet

KirjoittanutJennifer Blairja tosiasiallinenDaniel Daniel

Päivitetty tammikuussa 2023

Olipa kyse liimaa, tervaa tai kumia, tarttuvan aineen saaminen kodin pinnoilta ja sen ympärille voi olla mahdotonta ilman asianmukaisia ​​tarvikkeita.Siksi on aina hyvä idea pitää tehokas liimapoistoaine kabinetissasi.

Saadaksesi haluamasi tulokset, sinun on päätettävä asianmukaisesta liimanpoistotyypistä.Mikä kaava toimii parhaiten puhdistaaksesi aineiden ja pintojen parissa?Kun otetaan huomioon markkinoilla olevien vaihtoehtojen lukumäärä, valintojen lajittelu voi olla haaste.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (1) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (2)

Oletko kyllästynyt siihen puskurin tarraan, jonka laitat autoosi vuosia sitten?Liimanpoistoaine voi helpottaa ei -toivottujen tarrojen poistamista autosta.

Mikä on liimanpoistoaine?

Liimanpoistoaine on kemiallinen puhdistustuote, joka on luotu erityisesti jäämien ja kalvojen poistamiseen, jotka ovat liian tahmeita tai paksuja kuorien purkamiseksi manuaalisesti.Se toimii liottamalla jäännös muuttamalla sen neste- tai liitänmuodoksi, joka voidaan sitten pyyhkiä tai raaputtaa pinnalta.

Suurin osa tarttuvista poistoaineista on suunniteltu tiettyihin tehtäviin, joten yksi kaava voi olla parempi kuin toinen tarpeitasi varten riippuen poistaaksesi jäännökset ja pinnan, josta tarvitset sen poistamiseksi.

Liimanpoistoaine käyttää

Valitsemastasi kaavasta riippuen liimapoistoainetta voidaan käyttää monien sotkujen, kuten seuraavien, puhdistamiseen:

 • Nauhajäännös (selkeä, peittäminen ja pakkaus)

 • Tarra- ja merkinnät liimat

 • Epoksi-, uretaani- ja silikonilimat

 • Liima

 • Tilkitä

 • Kumi

 • Kynttilävaha

 • Puun mehu

 • Terva

 • Rasva

 • Värikynät

 • Kengänkiilloke

 • Meikki

 • Pysyvät merkinnät

Kuinka käyttää liimanpoistoainetta

Liimanpoistoaineen käytön vaiheet ovat yleensä samat riippumatta siitä, minkä tyyppisen Overrormulan ostat, mutta sinun on aina tarkistettava tarra -ohjeet oikean vaiheen määrittämiseksi.

Aloita yleensä testaamalla poistoaine pienellä, piilotetulla pinnan alueella varmistaaksesi, että kaava ei vahingoita materiaalia.Jos liimapoistoaine on turvallista käyttää, levitä se vain alueelle, jolla on liimajäämiä.

Anna liimanpoistoaineen istua etiketissä suositeltavaa aikaa ja hieroa sitten pois rievulla, kankaalla tai kaavinlla.Pyyhi koko pinta puhtaalla, kostealla kankaalla, kun olet valmis varmistamaan, ettei liimanpoistoaineesta tai ongelma -aineesta ole jäännöksiä.

Asiantuntijavinkki

Liimanpoistolaitteet toimivat paremmin kankaiden tai sienien kanssa.En suosittele paperipyyhkeiden käyttöä, koska ne puuttuu absorboivuudesta.

BestReviews Cleaning -asiantuntija

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (3) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (4)

Kun testaamme liimanpoistoaineen, arvioimme pakkauksen sisällön määrittääksemme, kuinka paljon pintatilaa se voi peittää.Jotkut valmistajat tekevät tuotteita suurille työalueille, mikä vetoaa kuluttajiin, joilla on suuri työ tai useita tehtäviä.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (5) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (6)

Monipuolisuus on tärkeä monille kuluttajille, kun valitaan liimapoistoainetta.Määritämme, soveltuuko jokainen poistoaine tietyntyyppisille liimoille vai onko se monikäyttöinen tuote.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (7) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (8)

Arvioimme erityyppisiä poistolaitteita testattaessa - nestettä, pyyhkeitä, suihkuta ja liitä.Vertaamme ja vastaamme niiden tehokkuutta poistaa erityyppisiä liimoja eri pinnoista.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (9) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (10)

Liuotin, soija ja sitrushedelmät ovat kolmen tyyppisiä emäksiä, joita käytetään liimanpoistojen tekemiseen.Ajattelemme, mitä lajiketta asiakas voi mieluummin.Liuotinpohjaiset kaavat ovat hienoja vaikeasti siirrettäviin liimoille, mutta niissä on korkea kemiallinen pitoisuus.Soija- tai sitrushedelmillä tehdyt ovat kohtuullisen tehokkaita vähemmän kemikaaleja.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (11) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (12)

Liimanpoistoaineet ovat tyypillisesti helppokäyttöisiä, mutta luemme niiden tuotteiden tarrat, joita harkitsemme tarkistamaan tiettyjä ohjeita, jotka parantavat tuloksia.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (13) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (14)

Haluamme tietää, soveltuuko poistoaine käytettäväksi eri pintamateriaaleissa, mukaan lukien kivi, puu, muovi, lasi ja vinyyli.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (15) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (16)

Turvallisuus on avaintekijä testauksessamme.Tarkistamme, vaatiiko tuote runsaasti ilmanvaihtoa ja suojalaitteiden käyttöä optimaalisen turvallisuuden saavuttamiseksi.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (17) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (18)

Jotkut ankarien kemikaalien liima -aineet voivat ärsyttää ihoa.Tarkistamme miedot kaavat luonnollisilla ainesosilla varmistaaksemme, että ne poistavat liiman turvallisesti ihosta.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (19) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (20)

Onko tuote sopii teipin poistamiseen ja testiemme jälkeen sen jättämän tarttuvien jäännösten poistamiseen.Koska nauha on yleinen liima, tuote, joka on tehokas poistamaan sen vetoaa monille kuluttajille.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (21) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (22)

Testaamme selvittääksemme, kuinka paljon vaivaa liimanpoistoaine vaatii työnsä suorittamiseen.Jotkut vaihtoehdot vaativat vähän hankaamista, mikä voi olla kaupan katkaisija kuluttajille, joilla on tuskallinen käsikysymykset.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (23) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (24)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (25) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (26)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (27) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (28)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (29) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (30)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (31) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (32)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (33) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (34)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (35) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (36)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (37) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (38)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (39) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (40)

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (41) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (42)

Liimanpoistoaineen ominaisuudet harkittavana

Tyyppi

Vaikka kaikki liima -aineet toimivat olennaisesti samalla tavalla, eri aineet käyttävät eri ainesosia auttaakseen pehmentämään ja hajottamaan jäämiä.Kolme päätyyppiä ovat sitruspohjaiset poistoaineet, soijapohjaiset poistoaineet ja liuotinpohjaiset poistoaineet.Jokainen voi olla tehokas, mutta saatat mieluummin yhtä kaavaa toiseen kuin puhdistusasetusten perusteella.

Kaikkia tarttuvia poistoaukkoja ei ole suunniteltu käytettäväksi kaikissa tahmeissa tai itsepäisissä jäännöksissä.Ennen kuin ostat poistoaineen, tarkista, että se pystyy todella käsittelemään tekemäsi sotkua.Vaikka kaikki pystyvät käsittelemään useimpia teippiä ja tarttuvia jäännöksiä, jos yrität puhdistaa öljyä, kynttilävahaa tai tervaa, sinun on varmistettava, että liimanpoistoaine pystyy käsittelemään sitä ennen ostamista.

 • Sitruspohjaiset poistoaineet:Ympäristömittaisten asunnonomistajille sitrushedelmäpohjaiset liimapoistoaineet voivat olla ihanteellinen vaihtoehto.Tämä johtuu siitä, että ne sisältävät noin 80% sitrushedelmäuutteita ja vain 20% kemikaaleja, kuten propaania, kloridia ja rikkiä.Nämä tarttuvat poistoaineet tulevat joko tahna- tai suihkumuotoon.Ne toimivat hyvin useimmille aineille, jotka liimautuvat poistoaineet perinteisesti puhdistuvat ja voivat myös käsitellä hometta ja likaa asuihkutai kylpyamme.Sitrusperusteiset liimapoistoaineet ovat yleensä lievä, melkein miellyttävä tuoksu, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon, jos olet herkkä hajuille.He myös huuhtelevat helposti vedellä.

 • Soijapohjaiset poistoaineet:Nämä liimapoistoaineet ovat toinen tehokas valinta, jos haluat ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.Ne sisältävät noin 60% soijaöljyä ja 40% vettä.Koska kaavasta puuttuu kemikaaleja, kuten ksyleeni, sen on yleensä istuttava sotkun päällä pidempään nostaakseen jäännöksen tehokkaasti.Soijapohjaiset liimapoistoaineet toimivat hyvin monien liimojen ja muiden tarttuvien aineiden parissa, ja asunnonomistajat arvostavat, että ne huuhtelevat helposti vedellä.

 • Liuotinpohjaiset poistoaineet:Erityisen itsepäisten sotkujen osalta liuotinpohjaiset liimapoistoaineet ovat tehokkain vaihtoehto, koska ne ovat yleensä vahvempia kuin sitrushedelmä- tai soijapohjaiset kaavat.Ne sisältävät vahvoja kemikaaleja, mukaan lukien ksyleeni, etyylibentseeni, p-naftha, VM, bentseeni ja tolueeni, joten ne ovat erittäin syttyviä ja niitä on käytettävä hyvin ilmastoidulla alueella.Yleensä on parasta säästää liuotinpohjaisia ​​liima-aineita viimeisenä keinona, kun sitrus- ja soijapohjaiset kaavat eivät toimi.Jos käytät liuotinpohjaista kaavaa pienemmälle sotkuun, se tulisi laimentaa vedellä.

Kaava

Kun olet valinnut liima -aineen tyypin, on tärkeää harkita kaavaa.Useimmat tulevat neste-, suihkutus-, liitä- tai pyyhi muodossa.

Nesteitä ja suihkeita on helppo levittää, vaikka suihkeet voivat joskus peittää suuremman alueen kuin aiot.Nesteen kanssa upotat vain rie- tai puuvillasuppia liima -aineistoon ja levitä se kyseiseen jäännökseen.

Liima -liimapoistoaineet levitetään samalla tavalla kuin nestemäiset kaavat, mutta ne ovat yleensä sotkuisempia ja ovat usein vaikeampia levittää pinnan yli.Pyyhkimuodossa tulevat liimapoistoaineet on yleensä suunniteltu käytettäväksi iholle.

Asiantuntijavinkki

Suojaa ihoasi, kun käytät liima -ainea.Käsikoiden, pitkät hihojen ja suojalasien kaltaiset asiat auttavat pitämään sinut turvassa.

Täti Daniel

BestReviews Cleaning -asiantuntija

Sopivat pinnat

Sen lisäksi, että se on tehokas puhdistettavissa olevissa sotkuissa, tarkista, että tietty liimapoistoaine soveltuu käytettäväksi kyseisessä pinnassa.Useimmat kaavat voivat toimia monilla pinnoilla, mukaan lukien seuraavat:

 • Muovi

 • Puu

 • Lasi

 • Vinyyli

 • Kivi

 • Maalatut seinät

Jotkut saattavat olla tehokkaita myös autojen ulkopuolisiin, samoin kuin kankaat, kuten verhoilu, vaatteet, arkit jahuovat.Tarkista ensin ensin liima -poistoaineen etiketti, joten et vahingoita pintaa tai materiaalia.

Asiantuntijavinkki

Kun käytät nestemäistä liima -astetta, aseta tuotteen korkki aina takaisin turvallisesti.Tämä auttaa estämään vuotoja.

Täti Daniel

BestReviews Cleaning -asiantuntija

Liimanpoistoaineen hinnat

Liimanpoistoaineen hinnat vaihtelevat kaavan, tyypin ja määrän perusteella.Useimmissa tapauksissa maksat välillä5 dollaria ja 55 dollaria.

Sitruspohjaiset liimapoistoaineetvälillä5–40 dollaria.

Soijapohjaiset liimapoistoaineetvälillä10–44 dollaria.

Liuotinpohjaiset liima-aineetvälillä15–55 dollaria.

Vinkit

 • Käytä liimanpoistoainetta hyvin ilmastoidulla alueella.Vain ollaksesi turvassa, tee tämä, vaikka käytät liima -astetta, jossa on pääasiassa luonnollisia ainesosia.

 • Aseta puhdistamasi esine sanomalehdelle tai muovilevylle.Tämä suojaa muita pintoja liimanpoistolaitteelta.

 • Käytä aina kumi- tai lateksikäsineitä, kun käytät liima -ainetta.Tämä auttaa estämään ihon ärsytystä.

 • Spot -testi ensin.Vaikka liimapoistoainetta voidaan markkinoida turvallisena tietylle materiaalille tai pinnalle, on aina hyvä idea tehdä ensin spot -testi.Levitä pieni määrä poistoainetta piilotetulle alueelle nähdäksesi, onko reaktiota ennen tuotteen käyttöä suuremmalla, näkyvämmällä alueella.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (43) 5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (44)

Jotkut tarttuvat poistoaineet ovat tehokkaita poistamaan naurausmerkit lattiasta.

Faq

K. Ovatko liimanpoistoaineet turvallisia käyttää?

A.Vaikka monet tarttuvat poistoaineet sisältävät vahvoja kemikaaleja, niitä on yleensä turvallista käyttää, jos noudatat ohjeita huolellisesti.Työskentele aina hyvin ilmastoidulla alueella ja käytä vain poistoainetta aineisiin ja pintoihin, joille se on hyväksytty.Suorita spot -testi ennen liima -poistoaineen käyttöä, vaikka pinta olisi lueteltu toimivaksi, vain siinä tapauksessa, että olet erehtynyt materiaalin suhteen.

K. Voinko käyttää mitä tahansa liima -poistoainetta ihollani?

A.Kaikkia liimapoistoaukkoja ei ole tarkoitettu käytettäväksi iholla.Ne, joilla on ankarat kemikaalit, voivat aiheuttaa punoitusta ja muuta ärsytystä, jos sitä levitetään vartaloon.Etsi liimapoistoaine, joka sisältää enimmäkseen luonnollisia ainesosia ja jota markkinoidaan erityisesti iholle turvallisena.

K. Mikä on paras tapa tallentaa liimapoistoainetta?

A.Liimanpoistoaineet voivat haihtua, jos ne altistetaan ilmalle ja auringonvalolle, joten varmista, että kansi tai korkki on tiukasti kiinnitetty.Pidä poistoaine viileässä, pimeässä paikassa auttaaksesi sitä kestämään niin kauan kuin mahdollista.

5 parasta liimapoistoainetta - heinäkuu 2024 - BestReviews (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6137

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.