12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (2024)

SisäänEurooppalainen 4, koko maailma on pelaajan sormenpäässä.Sadat pelattavat maat ovat valmiita johtamaan suuruuteen.Aloitetaanko maan maasta romahduksen partaalla tai jo jo voimakas imperiumi, fanit eivät todellakaan puuttu vaihtoehtoja, kun uuden pelin aloittaminenEuropa Universalis 4.

Liittyvät:Pro -vinkkejä Europa Universalis 4: lle

Jotkut maat tarjoavat kuitenkin niin runsaasti mahdollisuuksia, että ne eivät voi olla kiehtovia.Kaikki nämä kansakunnat tulevatomat haasteensa, olla varma.Viime kädessä pelaajan taidot päättävät, kukoistaako nämä kansakunnat ... vai kaatuvatko ja polttavat.

Päivitetty 20. tammikuuta 2022, kirjoittanut Mark Hospodar:Pelaajat voivat upottaa huomattavasti aikaa Europa Universalis 4: een ja heillä on vielä jäljellä asioita.Tämä johtuu pienestä mittakaavassa laajalle maalaista pelaajan sormenpäässä.

Uuden kansakunnan pelaaminen EU 4: ssä voi usein tuntea uuden kokemuksen maiden ainutlaatuisten olosuhteiden takia maailmannäyttämössä.Faneille, jotka haluavat kokeilla jotain erilaista ja mielenkiintoista, on vaikea mennä pieleen näiden kansakuntien kanssa.

12Paavin tila

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (1)

Paavin valtio ei ole tavallinen kansakuntaEU 4.Paavina pelaajat astuvat katolisen maailman johtajan kenkiin.Sellaisenaan paavin tilalla on uskomattoman voiman ja vaikutusvallan.Vaikka paavi ei ole suurin maassa pelin alussa, se on valmis laajentumaan dramaattisesti Italian niemimaan yli.

Katoliset hallitsijat (joka tapauksessa uskolliset) yrittävät pysyä pelaajan hyvissä armoissa, etteivät he herättäneet paavin vihaa.Tämä maa edustaa yhtä pelin ainutlaatuisimmista pelaamisesta, jota fanien ei pidä sivuuttaa seuraavassa retkessään.

11Itävalta

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (2)

Paradox -peleissä Pyhän Rooman valtakunnan pelaaminen on kokemus, jota jokaisen fanin tulisi yrittää ainakin kerran.KoskienEU 4, navigoimalla imperiumin murtuneissa valtioissavaikuttavat pelottavalta, etenkin aloittelijoille.Kuitenkin niille, jotka haluavat varjostaa Saksan politiikassa, Itävallan aloittaminen on vankka valinta.

Todellisessa elämässä Itävallan edustama Habsburgin monarkia tuli hallitsemaan Pyhän Rooman valtakuntaa siihen pisteeseen, että otsikosta tuli olennaisesti perinnöllinen.Pelissä Itävalta ei ole vielä siellä, mutta hänellä on vahva asema, jossa keisarillisen politiikan hallitseva asema on hyvin ulottuvilla.Voitko luoda tämän dynastian upeat menestykset?

10Puola

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (3)

Puola on suuri kansakunta, joka pelataan maan monien potentiaalisten laajennusmenetelmien takia.Puola aloittaa pelin epäjärjestyksessä (ja ilman kuningasta).Kun johtaja on kruunattu, todellinen työ voi kuitenkin alkaa.Liettuan ollessa vaihtoehtona henkilökohtaiselle unionille, Puola voi alkaa keskittyä hankalien vasaaliensa korostamiseen.

Liittyvät:Parhaat hallitsijaominaisuudet Europa Universalis 4: ssä

Kun sisäinen vakaus on saavutettu, ulkoisen laajennuksen suhteen on olemassa useita vaihtoehtoja.Pelaajat voivat lukita sarvet kultaisella laumulla tai vaikeuksissa olevalla teutonisella tilauksella.Jos pelaajat tuntevat olonsa erityisen vahvaksi (tai rohkeaksi), he voivat jopa harkita hakkeutumista Unkarin ja Pyhän Rooman valtakunnan pelottaviin maihin.Tämän ylpeän valtakunnan kunnian palauttaminen on melko hauskaa.

9Englanti

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (4)

Pelin asetus edustaa mielenkiintoista aikaa Englannin kruunulle.Useat ongelmat ovat tässä voimakassa kansakunnassa.Sisäinen vakaus on hölynpölyä, jatkaminen War Ranskan kanssa on todennäköistä ja edelleen laajentuminen Irlantiin pysähtyy.Näistä ongelmista huolimatta taivas on Englannin raja, jos he onnistuvat asettamaan asiat järjestykseen.

Englannin kanavan tarjoaman turvallisuuden avulla Englantilla on aikaa taipumus sisäiseen turvallisuuteensa tarvitsematta huolehtia liikaa ulkomaisista hyökkäyksistä.Kun Englannin kotimaiset ongelmat on lajiteltu tavalla tai toisella, pelaajat voivat aloittaa Ison -Britannian saarten yhdistymisen.Miksi sitten, miksi et hallitse Ranskan kanssa konfliktia Ranskan kanssa saadakseen Englannin entisen mannermaisen omaisuuden?Lopuksi, kaiken lisäksi, uudessa maailmassa ja sen ulkopuolella on aina potentiaalisia siirtomaa -yritysostoja, jotta voit harkita ......

8Trebizond

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (5)

Pelin alussa vuonna 1444 kerran voimakas Bysantin valtakunta on vain varjo entisen itsensä.Neljännen ristiretken katastrofaaliset vaikutukset ovat jättäneet Bysantiumin sirpaleen.Yksi kansakunta, jolla on laillinenvaatia keisarin valtaistuintaon Trebizond, pieni valtakunta Anatoliassa.

Kun etsit mielenkiintoista haastetta, pelaajat saattavat haluta harkita Bysantin valtakunnan elvyttämistä Trebizondiksi.Se ei kuitenkaan ole helppoa.Työntömättömän ottomaanien ennakkomaksu on haastava pyrkimys, kun otetaan huomioon Trebizondin sotilaallinen heikkous ja maantieteellinen eristyminen.Jos pelaaja kuitenkin jotenkin onnistuu saavuttamaan näennäisesti mahdoton, miksi pysähtyä siihen?Uudistetun Rooman valtakunnan mahdollinen kunnia odottaa ......

7Kastilia

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (6)

Kastilia on varmasti yksi tärkeimmistä Euroopan maista 1444 -alussa.He joutuvat Iberian niemimaan "Reconquista": n loppuun saattamiseen sekä runsaasti ylimääräisiä tapoja laajennusta varten.Se ei myöskään ole huono maapelata aloittelijana.

Kun maurit on siirretty, Kastilia voi asettaa nähtävyytensä Espanjan valtakunnan muodostamiseen.Muu niemimaalla oleva suuri kansakunta, Aragon, voidaan yhdistää Kastiiliin henkilökohtaisen liiton kautta.Sen jälkeen taivas on raja.Pelaajat voivat sitten asettaa nähtävyytensä Amerikan tutkimiseen/kolonisointiin tai jatkaa mannermaisia ​​tavoitteita Portugalissa, Italiassa ja sen ulkopuolella.

6Novgorod

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (7)

Novgorod edustaa vielä yhtä mielenkiintoista haasteen veteraanipelaajia, jotka haluavat harkita.He ovat yksi tärkeimmistä kilpailijoista Venäjän imperiumin muodostamisessa, vaikka se ei ole tarkalleen suoraviivaista.Vihollisten ympäröimänä Novgorodilla on vaikea aika selviä vain, jos pelaaja ei ole varovainen.

Liittyvät:Kaikkien aikojen pahimmat käännekohdan strategiapelit (metakriitin mukaan)

Jos pelaajilla onKolmas RoomaDLC, Novgorod saa oman ainutlaatuisen lähetyspuunsa.Todellisessa elämässä Muscovy liitti Novgorodin.Tuulettimet voivat kuitenkin muuttaa sitä tulosta voittamalla sen sijaan muskoviitit!Sieltä pelaajat voivat pyrkiä muodostamaan Venäjän imperiumin, prosessin, joka on täynnä runsaasti vaaraa.

5Wallachia

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (8)

Monista historiallisista hahmoista on tullut legendaarisia, joten toisinaan on vaikea erottaa tosiasiat fiktiosta.Ehkä yksi tunnetuimmista historiallisista hahmoista, joiden historia on täynnä legendassaBram Stokerin Dracula.Miksi et yritä pelata legendana itse?

Kun pelatessaan Wallachiana, komentosarjainen tapahtuma ampui, joka voi tuoda Vladille impalerin valtaan.Siitä huolimatta Vlad saa hänen työnsä leikata hänelle.Vaikuttavat ja voimakkaammat naapurit ympäröivät Wallachiaa kaikilla puolilla.Mutta Vladin ollessa käynnissä kaikki on mahdollista.Pelaajat voivat jopa odottaa Romanian maan muodostamista, jos heidän pyrkimyksensä osoittautuvat onnistuneiksi.

4Usugi

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (9)

FanitKokonaissota: Shogun 2Löytyy täällä tutulla alueella.SisäänEU 4, Japanin politiikkaa hallitsee ryhmä voimakkaita herroja, Daimyos.Uesugi on yksi tällainen Daimyo -klaani.Faneille, jotka eivät ole koskaan pelanneet japanilaista kansakuntaa aikaisemmin, Uesugi on mielenkiintoinen valinta.

Uesugi ei aloita peliä puskurina.Heillä on kyky absorboida monia heikompia naapureitaan.Jos laajennuksen tempoa pidetään vilkkaassa tahdissa, pelaajat tulevat helposti hallitsemaan saarta.Tällä saavutetulla tavalla Japani voidaan lopulta yhdistää yhdeksi kansakunnaksi Uesugin kanssa ruorissa.

3Venetsia

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (10)

Venetsia on vaikutusvaltainen kauppias tasavalta, joka tarjoaa melko vähän mielenkiintoisia mahdollisuuksia pelin ja laajennuksen suhteen.Fanit voivat seurata historiallisempaa reittiä varmistamalla, että Venetsia monopolisoi alueen merikaupan.Pääkilpailijansa Genovasta suositellaan tässä suhteessa.

Liittyvät:Pelit, jotka tapahtuvat tärkeiden historiallisten tapahtumien aikana

Sotilaalliselle valloitukselle on myös paljon vaihtoehtoja.Esimerkiksi Balkan edustaa yksi potentiaalinen tavoite kauppias tasavallassa, vaikkakin takertuvat vahvojen kilpailijoiden, kuten Ottomaanien valtakunnan, kanssa.Liitteiden muodostaminen joidenkin tärkeimpien eurooppalaisten voimien kanssa voi tarjota ylimääräisiä lihaksia tulevissa konflikteissa.

2Mamluks

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (11)

Egyptin ja Syyrian hallitsijoina Mamluksissa on erittäin suotuisa asema kartalla.Voimakkaan ja pelätyn armeijan tukemana Mamluksilla on kyky laajentua useisiin suuntiin.Heillä on myös ainutlaatuinen hallitustyyppi, josSivilisaation kehtoDLC on asennettu.

Historiallisesti mamluksit aloitettiin ottomaanien valtakuntaan.Jälkikäteen hyödyntävät pelaajat voivat kuitenkintoteuttaa toimenpiteitä tämän lopputuloksen estämiseksitoistumisesta.Jos sisäistä vakautta voidaan ylläpitää, Mamluksista voi varmasti tullaseHallitseva voima Lähi -idässä.

1Alankomaat

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (12)

Alankomaat on oikeastaan ​​yksi monista muovattavista maistaEU 4.Faneilla, jotka onnistuvat luomaan sen uudelleen, on paljon pakottavia mahdollisuuksia työskennellä myöhemmin.Tärkein näistä mahdollisuuksista on muuttaa Alankomaat Euroopan johtavan kaupankäynnin voimalaitokseksi.

Burgundian pelaaminen on ehkä yksinkertaisin tapa muodostaa Alankomaat.On kuitenkin syytä huomata, että kaikki maat hollantilaisella, flaamilla tai friisin peruskulttuurilla voi luoda sen.Sellaisenaan tämä pyrkimys voidaan tehdä haastavammaksi valitsemalla heikomman kansakunnan pelin alussa.

Eurooppalainen 4on tällä hetkellä saatavana PC: llä.

LISÄÄ:Crusader Kings 3: Pro -vinkit säännön tasoittamiseksi

12 parasta valintaa Europa Universalis 4: ssä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5496

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.