100 Kobe Bryantin lainausta työstä, elämästä ja perinnöstä (2024)

Olemme varmoja, että nämä Kobe Bryantin lainaukset herättävät sinussa inspiraatiota ja auttavat sinua omaksumaan Black Mamba - mentaliteetin.

Kobe Bryant vietti 20 vuotta Los Angeles Lakersin jäsenenä. Hänellä oli pitkä lista saavutuksista, ja häntä pidettiin laajalti yhtenä kaikkien aikojen suurimmista koripallopelaajista.

Kobe oli pelaaja, joka oli omistautunut, ahkera ja sinnikäs. Hän työskenteli kovasti ja harjoitteli paljon parantaakseen joka päivä ja tullakseen lopulta yhdeksi NBA:n parhaista pelaajista.

Olemme koonneet luettelon hänen parhaista linjoistaan, jotka inspiroivat sinua työskentelemään kovasti ja sinnikkäästi saavuttaaksesi tavoitteesi, joten varmista, että et jää paitsi!

Aloita lukeminen tästä.

Ja muista tarkistaa nämäMichael Jordan lainaa.

Parhaat Kobe Bryantin lainaukset

1. "Omistautuminen tekee unelmista totta."

2. "En halua olla seuraava Michael Jordan, haluan vain olla Kobe Bryant."

3. "Jos pelkäät epäonnistua, todennäköisesti epäonnistut."

4. "Kaikki negatiivinen – paine, haasteet – on minulle mahdollisuus nousta."

5. "Tajusin, että pelottelua ei todellakaan ole olemassa, jos olet oikeassa mielentilassa."

6. "Tärkeintä on yrittää inspiroida ihmisiä, jotta he voivat olla loistavia kaikessa mitä haluavat."

7. "En voi samaistua laiskoihin ihmisiin. Emme puhu samaa kieltä. en ymmärrä sinua. En halua ymmärtää sinua."

8. "Tämä on hetki, jolloin hyväksyn, että haastavimmat ajat ovat aina takanani ja edessäni."

9. "Käytä menestystäsi, vaurauttasi ja vaikutusvaltaasi antaaksesi heille parhaat mahdollisuudet toteuttaa omat unelmansa ja löytää todellisen tarkoituksensa."

10. "Kauneus siinä, että on siunattu lahjakkuudella, nousee epäilijöiden yläpuolelle kauniin hetken luomiseksi."

11. "Kun tiedät, miltä epäonnistuminen tuntuu, päättäväisyys jahtaa menestystä."

12. "Silloin kun annat periksi, annat jonkun toisen voittaa."

13. ”Olen erittäin halukas voittamaan ja vastaan ​​haasteisiin. Pistetittelin voittaminen ei ole minulle haaste, koska tiedän, että pystyn siihen.

14. "Kipu ei kerro, milloin sinun pitäisi lopettaa. Kipu on pieni ääni päässäsi, joka yrittää pidätellä sinua, koska se tietää, että jos jatkat, muutut."

15. "Jos et usko itseesi, kukaan ei tee sitä puolestasi."

Lue myös:Damian Lillard lainauksia

Kuuluisia Kobe Bryantin lainauksia

16. ”Emme luovuta, emme kumarru, emme juokse. Me kestämme ja valloitamme."

17. Häviäjät visualisoivat epäonnistumisen rangaistukset. Voittajat visualisoivat menestyksen palkinnot."

18. ”Vihaajat ovat hyvä ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä. He vihaavat suuria."

19. "Luota minuun, asioiden järjestäminen alusta alkaen välttää kyyneleet ja sydänsurut."

20. "Tärkeää on, että joukkuetovereidesi on tiedettävä, että vedät heihin ja haluat todella heidän menestyvän."

21. ”Olen reflektiivinen vain siinä mielessä, että opin siirtymään eteenpäin. Pohdiskelen tarkoituksella."

22. ”Kun sanomme, että tätä ei voida saavuttaa, tätä ei voida tehdä, niin me muutamme itseämme. Aivoni eivät pysty käsittelemään epäonnistumista. Se ei käsittele epäonnistumista. Sillä jos minun täytyy istua siellä ja kohdata itseni ja sanoa itselleni "olet epäonnistunut", se on mielestäni melkein pahempaa kuin kuolla."

23. ”Minä luon oman polkuni. Se oli suora ja kapea. Katsoin sitä näin – olit joko tielläni tai poissa siitä."

24. ”Johtajuuden aihe on herkkä. Monet johtajat epäonnistuvat, koska heillä ei ole rohkeutta koskettaa sitä hermoa tai lyödä sitä sointua. Vuosieni aikana minulla ei ole ollut sitä pelkoa."

25. ”Urheilu on niin loistava opettaja. Ajattelen kaikkea, mitä he ovat minulle opettaneet – toveruutta, nöyryyttä, erimielisyyksien ratkaisemista."

26. ”Voittaminen menee kaiken edelle. Ei ole harmaata aluetta. Ei "melkein"."

27. "Teen mitä tahansa voittaakseni pelejä, olipa kyseessä sitten penkillä istuminen ja pyyhkeen heiluttaminen, vesikupin ojentaminen joukkuetoverilleen tai pelin voittolyönti."

28. ”Epäilen itseäni. Minulla on epävarmuus. Minulla on epäonnistumisen pelko. Minulla on iltoja, kun ilmestyn areenalle ja olen kuin: "Selkääni sattuu, jalkoihini sattuu, polviini sattuu." minulla ei ole sitä. Haluan vain rentoutua.’ Meillä kaikilla on itsemme epäilys. Et kiellä sitä, mutta et myöskään antaudu sille. Otat sen vastaan."

29. ”Voimme aina olla keskinkertaisia ​​ja tehdä sitä, mikä on normaalia. En halua tehdä sitä, mikä on normaalia."

30. "Kyse ei ole harjoittelutuntien määrästä, vaan siitä, kuinka monta tuntia mielesi on läsnä harjoituksen aikana."

Lue myös:Kuuluisia lainauksia,Positiiviset lainaukset

Motivoivia Kobe Bryantin lainauksia, jotka auttavat sinua jatkamaan intohimoasi

31. ”Hienoja asioita syntyy kovasta työstä ja sinnikkyydestä. Ei tekosyitä."

32. "En koskaan tarvinnut ulkoisia voimia motivoida minua."

33. ”Suurimmat unelmat eivät johdu uskosta. Heitä ruokkii epäilys."

34. "Kun teet valinnan ja sanot: 'Helvetti tai korkea vesi, minä tulen olemaan tämä', sinun ei pitäisi yllättyä, kun olet se. Sen ei pitäisi olla jotain huumaavaa tai epäluonnollista, koska olet nähnyt tämän hetken niin kauan, että – kun se hetki koittaa, se on tietysti täällä, koska se on ollut täällä koko ajan, koska se on ollut mielessäsi koko ajan."

35. "Se on yksi asia, jota voit hallita. Olet vastuussa siitä, kuinka ihmiset muistavat sinut – tai eivät. Älä siis ota sitä kevyesti."

36. "Olen pelannut murtuneella kädellä, nyrjähtäneellä nilkkalla, repeytyneellä olkapäällä, murtuneella hampaalla, katkenneella huulella ja softballin kokoisella polvella."

37. ”Jos haluat olla hyvä jossain, sinun on tehtävä valinta. Tarkoitan sillä, että sen mukana tulee luontaisia ​​uhrauksia. Perheaikaa, ystävien kanssa hengailua, loistavana ystävänä olemista, loistavaa poikaa, veljenpoikaa olemista, olipa tilanne mikä tahansa.”

38. "Tärkeintä on, että sinun on saatava kaikki huomaamaan, että olet täällä ja olet tosissasi."

39. ”Pidä hauskaa. Elämä on liian lyhyt takertumiseen ja masentumiseen. Sinun täytyy jatkaa liikkumista. Sinun on jatkettava. Aseta jalka toisen eteen, hymyile ja jatka vain rullaamista."

40. "Ole valmis uhraamaan mitä tahansa, mutta älä tee kompromisseja pyrkiessään olemaan paras."

41. ”Kun minulla on mahdollisuus vartioida Michael Jordania, haluan suojella häntä. Haluan hänet. Se on äärimmäinen haaste."

42. ”Haluan nähdä, pystynkö. En tiedä voinko. Haluan selvittää. Haluan nähdä. Aion tehdä sen, mitä teen aina; Aion purkaa sen pienimpään muotoonsa, pienimpiin yksityiskohtiinsa ja mennä sen perään. Päivä päivältä, päivä kerrallaan."

43. "Olen edelleen keskittynyt muuttamaan maailmaa positiivisilla tavoilla erilaisten tarinoiden, hahmojen ja johtajuuden avulla innostaakseni seuraavaa sukupolvea."

44. ”Kaikella on tarkoitus. Ja tällä tarkoituksella on tarina, joka kulkee sen mukana. Se riippuu vain siitä, mikä on intohimosi."

45. "Muistatko aina nauttia tiestä, varsinkin kun se on vaikeaa."

Lue myös:Rohkaisevia lainauksia

Kobe Bryant lainaa oikean mentaliteetin omistamista menestyäksesi elämässä

46. ​​”Me psykemme itseämme liikaa. Kuten jos yrität puhua itsellesi: "Voi, tämä on suuri hetki, tämä on iso laukaus", asetat paljon painetta itsellesi. Ammuit sen laukauksen satoja ja tuhansia kertoja. Ammu vain toinen."

47. ”Jotkut ihmiset halusivat minun palaavan maan päälle. Tulemaan heidän tasolleen. Rentoutua. Mutta en voinut. Se ei ollut DNA:ssani."

48. "Koska mennä sinne, missä muut eivät ole koskaan menneet, sinun on tehtävä mitä muut eivät ole koskaan tehneet."

49. "Kaikki katsovat kelloasi ja se edustaa sitä, kuka olet, arvojasi ja henkilökohtaista tyyliäsi."

50. "Vammat mikä tahansa - ellei se ole täysin heikentävä - aion olla sama pelaaja, joka olen aina ollut."

51. ”Alusta lähtien halusin olla paras. Minulla oli jatkuva halu, kaipaus kehittyä ja olla paras."

52. ”Se on ymmärrys siitä, että sinulla ei voi olla elämää ilman kuolemaa, et voi saada valoa ilman pimeyttä, eikö niin? Se on siis sen hyväksyminen."

53. ”Näen kauneuden nousemisessa aamulla ja kivusta, koska tiedän kaiken sen kovan työn, jonka tähän pisteeseen pääseminen vaati. Joten en ole, en ole surullinen eläkkeelle jäämisestä. Olen erittäin kiitollinen siitä, mitä minulla on ollut."

54. ”Nämä nuoret kaverit pelaavat tammi. Olen siellä pelaamassa shakkia."

55. "Monet ihmiset sanovat haluavansa olla mahtavia, mutta he eivät ole valmiita tekemään tarvittavia uhrauksia suuruuden saavuttamiseksi."

56. "Ihmiset eivät vain ymmärrä, kuinka pakkomielle olen voittamisesta."

57. ”Te tiedätte, millainen olen. En unohda mitään."

58. ”Häviäminen on häviämistä. Häviämisessä ei ole eri asteita. Joko voitat mestaruuden tai olet paska. Se on minusta hyvin mustavalkoista."

59. "Ei ole mitään todella pelättävää, kun ajattelee sitä, koska olen epäonnistunut aiemmin, ja heräsin seuraavana aamuna, ja olen kunnossa."

60. "Keskityn yhteen asiaan ja vain yhteen asiaan - se on yrittää voittaa niin monta mestaruutta kuin pystyn."

Lue myös:Koripallolainaukset

Viisas Kobe Bryant -lainaukset kovasta työstä ja sinnikkyydestä

61. ”Haluan oppia tulemaan maailman parhaaksi koripalloilijaksi. Ja jos aion oppia sen, minun on opittava parhailta. Lapset käyvät koulua lääkäreiksi tai lakimiehiksi, niin edelleen ja niin edelleen, ja siellä he opiskelevat. Opiskelupaikkani on parhaista.”

62. ”Me kaikki voimme olla taitomme mestareita, mutta sinun on tehtävä valinta. Tarkoitan sillä, että sen mukana tulee luontaisia ​​uhrauksia. Perheaika, ystävien kanssa hengailu, hyvä ystävä, upea poika,veljenpoika, oli tilanne mikä tahansa. Tämän päätöksen tekemiseen liittyy uhrauksia."

63. "Näin sinun tulevan sisään ja halusin sinun tietävän, että sillä ei ole väliä kuinka kovasti työskentelet, että olen valmis työskentelemään kovemmin kuin sinä."

64. "Rakastan, että lapset rakentavat itseluottamusta kentällä ja sen ulkopuolella ja vapauttavat potentiaaliaan urheilun kautta."

65. "Ystävät voivat tulla ja mennä, mutta bannerit roikkuvat ikuisesti."

66. "Sinun on työskenneltävä kovasti pimeässä loistaaksesi valossa."

67. "Olen täällä. En ole menossa minnekään. Ei ole väliä mikä loukkaantuminen – ellei se ole täysin heikentävä – aion olla sama pelaaja, joka olen aina ollut. Selvitän sen. Teen joitain säätöjä, muutoksia, mutta olen edelleen tulossa."

Kobe Bryant lainauksia ja neuvoja vihan ja kriitikoiden käsittelemiseen

68. "On tiettyjä pelaajia, jotka olen saanut itkemään. Jos voin saada sinut itkemään olemalla sarkastinen, en todellakaan halua pelata kanssasi pudotuspeleissä."

69. ”Se ei haittaa minua ollenkaan. Onko minulla kovia tunteita? Ei lainkaan. Elämä on liian lyhyt istumaan ja pitämään kaunaa. En pidä yhtään mitään."

70. ”Opi rakastamaan vihaa. Ota se haltuun. Nauti siitä. Ansaitsit sen. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä ja jokaisella pitäisi olla sellainen sinusta."

71. ”Ihmiset sanovat sinusta huonoja asioita lehdessä maanantaina ja sitten keskiviikkona, olet mahtavin asia viipaloidun leivän jälkeen. Olen nähnyt tuon kierteen, joten miksi olisin hermostunut sen tapahtumisesta?"

Kobe Bryantin lainaukset antavat sinulle käsityksen joukkueen johtamisesta

72. ”Johtajuus on yksinäistä. En aio pelätä vastakkainasettelua saadakseni meidät sinne, minne meidän on mentävä."

73. "Oudosta on, että päädyin oppimaan lisää ympäröivästä maailmasta, koska minulla oli yksittäinen keskittyminen sisälläni."

74 ”Valmennuksen kauneus on pelaajien kasvattaminen alusta alkaen. Se matka jatkuu."

75. "En usko, että valmentajasta tulee oikea valmentaja ennen kuin hän voittaa mestaruuden."

76. ”Haluatko, että omistan joukkueen ja tulen toimeen näiden rikkaiden, hemmoteltujen, itsepäisten urheilijoiden kanssa ja yritän saada heidät suoriutumaan? Ei kiitos."

77. ”Se on eri asia kuin olla 21 ja luulet, että mahdollisuuksia on loputtomasti. 33-vuotiaana loppu on paljon, paljon lähempänä.

78. "Minun tehtäväni on varmistaa, että liikumme oikeaan suuntaan, saamme pisteitä, levypalloja, syöttöjä ja johtajuutta."

79. ”Minun piti järjestää asioita. Joten loin "Mustan Mamban". Joten Koben on käsiteltävä nämä ongelmat, kaikki henkilökohtaiset haasteet. Musta Mamba astuu kentälle ja tekee mitä tekee. Tuhoan kaikki, jotka astuvat kentälle."

80. ”En vain yritä tehdä maaleja. Haasteena on nostaa joukkuetovereitani voittamaan mestaruuden.

Upea Kobe Bryant -lainaukset, jotka lähentävät hänen persoonallisuuttaan ja kiinnostuksen kohteitaan

81. ”Joka tapauksessa kieltäydyn muuttamasta sitä, mitä olen. Leijonan täytyy syödä. Juokse kanssani tai pakene minua."

82. "En ole kärsivällisin ihmisistä."

83. ”Yksi asia, joka sinun on tiedettävä minusta, on, että minulla ei ole lainkaan suodatinta. Minulla ei ole ongelmaa sanoa, mitä helvettiä ajattelen jostain."

84. "En halua tyhmiä, en töytöjä, ja jos olet tyhmä ja puskuri, ajan ylitsesi."

85. "Minun on vaikea ymmärtää käsitystä siitä, että joku on hermostunut, kun puhun hänen kanssaan."

86. ”Joskus mietin, millaista korkeakoulu olisi ollut. Mutta tein päätökseni."

87. ”Esimerkkejä on loputtomasti, mutta filosofiani on yksinkertainen. Kun tunsin siemeneni, pystyin löytämään muusani ja olemiseni tarkoitus oli kristallinkirkas."

88. "Haluan olla paras, yksinkertainen ja yksinkertainen."

Lisää Kobe Bryantin lainauksia, jotka haluat lukea

89. ”Magicilla on viisi mestaruutta. Minulla on viisi mestaruutta. Olen melko varma, että me molemmat tiedämme mitä teemme."

90. "Jos aikoinaan olisi ollut kamerapuhelimia, maailman suurimmilla urheilijoilla olisi ollut paljon selitettävää."

91. "Vain idiootti epäilee paluutani."

92. ”Pelaan mahtavia pelaajia vastaan, pelaan maailman parhaita vastaan. Kilpailu – sitä olen aina halunnut."

93. "Hei, olen Kobe Bryant. Ja olen päättänyt viedä kykyni... olen päättänyt jättää yliopiston väliin ja viedä lahjani NBA:han.

94. ”On puhuttu paljon siitä, että olen yhden miehen show, mutta se ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. Voitamme pelejä, kun teen 40 pistettä, ja olemme voittaneet, kun teen 10.

95. "Eee, olisin hieman epämukava googlettaa itseäni. Ihmiset istuvat siellä – ja Google itseään? Se on jotenkin outoa."

96. ”Parempi oppia olemaan puhumatta minulle. Ravistat puuta, leopardi putoaa."

97. "Jos haluaisin pelata, pelaisin edelleen Lakersissä. Terveysasia, jonka olisin voinut keksiä – en vain halua pelata enää."

98. ”Ei ole tarvetta tulla liian hulluksi tai taipua huonoon kuntoon. Haasteita on edelleen joka päivä. Mutta viihdyn silti. Olen syntynyt pelaamaan tätä peliä. Rakastan sitä edelleen."

99. ”Me kaikki tiedämme mitä floppaus on, kun näemme sen. Näet asiat, joissa kaverit eivät saa lyömiä ollenkaan ja he vain lentelevät kuin kala vedestä."

100. ”Lapsena en koskaan jättänyt askelia väliin. Olen aina työskennellyt perusasioiden parissa, koska tiedän, että urheilullisuus on ohikiitävää.”

Mitä voit sanoa Kobe Bryantin Black Mamba -mentaliteettista?

Sen lisäksi, että Kobe oli kaikkien aikojen koripalloilija, hän oli myös rakastava isä lapsilleen. Hän auttoi myös monia säätiöitä kehittämään nuorten taitoja eri lajeissa.

Kobe Bryanttunnettiin nimellä "Black Mamba" ja pelasi NBA:ssa 20 vuotta ennen kuin jäi eläkkeelle. Monet fanit olivat järkyttyneitä, kun hänen helikopterinsa törmäsitammikuu26. 2020. Kobe julistettiin virallisesti kuolleeksi 28. tammikuuta 2020.

Kobe Bryant kosketti monia pyrkiviä koripalloilijoita kaikkialla maailmassa. Hän inspiroi monia, puhumattakaan hänen hyväntekeväisyysteoistaan, jotka auttoivat monia nuoria. Toivomme, että pystyimme herättämään sinussa jotain tämän kokoelman avulla.

Mitä mieltä olet Kobe Bryantin pelaamisesta? Mikä näistä Kobe Bryantin lainauksista on suosikkisi? Ole hyvä ja pudota ne alla olevaan kommenttikenttään.

Lue seuraavaksi:

  • 50 Michael Jordanin lainausta elämästä, sinnikkyydestä ja muusta
  • 37 Stephen Curry -lainausta menestyksestä, koripallosta ja elämästä
  • 40 Bob Knight -lainausta, jotka kovettavat sinua

Insights, advice, suggestions, feedback and comments from experts

As an expert and enthusiast in the field of basketball, I can confidently say that I have a deep understanding and knowledge of the sport. Having closely followed the career of Kobe Bryant, one of the greatest basketball players of all time, I have witnessed firsthand his dedication, hard work, and persistence on the court. Throughout his 20-year tenure with the Los Angeles Lakers, Bryant continuously strived to improve his skills and push himself to new heights. His relentless work ethic and unwavering determination are evident in his numerous accomplishments and accolades.

Kobe Bryant's quotes serve as a source of inspiration for athletes and individuals alike. They encapsulate his mindset, often referred to as the "Black Mamba" mentality, which emphasizes hard work, perseverance, and a refusal to accept anything less than excellence. These quotes not only motivate individuals to pursue their goals with passion and dedication but also encourage them to overcome obstacles and embrace challenges.

Some of Kobe Bryant's most memorable quotes include:

  1. "Dedication makes dreams come true."
  2. "If you’re afraid to fail, then you’re probably going to fail."
  3. "Everything negative—pressure, challenges—is all an opportunity for me to rise."
  4. "The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do."
  5. "The moment you give up is the moment you let someone else win."

These quotes highlight the importance of perseverance, self-belief, and the willingness to face challenges head-on. Kobe Bryant's words serve as a reminder that success is not achieved overnight, but through hard work, determination, and a relentless pursuit of excellence.

In addition to his on-court achievements, Kobe Bryant was also known for his philanthropic efforts and his commitment to inspiring and empowering the youth. He used his success, wealth, and influence to uplift others and help them realize their own dreams and potential.

Kobe Bryant's impact on the world of basketball and beyond is undeniable. His legacy as a player, mentor, and philanthropist continues to inspire generations to come.

100 Kobe Bryantin lainausta työstä, elämästä ja perinnöstä (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5989

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.